کانادا مقصدی جذاب برای ایرانیان مهاجر
03 مارس 2022 - 3:08
بازدید 627
11
مهاجرت ایرانیان در طول همه‌گیری کرونا همچنان ادامه داشته است، در این مطلب به برخی از دلایل عمده آن اشاره شده است.
ارسال توسط :
پ
پ

مهاجرت ایرانیان در طول همه‌گیری کرونا همچنان ادامه داشته است، در این مطلب به برخی از دلایل عمده آن اشاره شده است.

داده‌های اداره مهاجرت و شهروندی کانادا نشان می‌دهند که سال ۲۰۲۱ سال بزرگی برای مهاجرت ایرانیان بوده است. کانادا در سال گذشته پذیرای بیش از ۱۱۰۰۰ ایرانی بود و این کشور را به هشتمین کشور مبدأ مهاجران در سال ۲۰۲۱ تبدیل کرد. در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم که چرا ایرانی‌ها کانادا را به مقاصد دیگر ترجیح می‌دهند.

بیشتر ایرانیانی که به کانادا می‌آیند تحصیل کرده و مسلط به زبان انگلیسی هستند. گرفتن اقامت کانادا از طریق سرمایه‌گذاری نیز در بین ایرانیان ثروتمند محبوبیت دارد. بر اساس اطلاعات سرشماری سال ۲۰۱۶ کانادا، بیش از ۲۱۰ هزار ایرانی در کانادا زندگی می‌کردند. در پاییز ۲۰۲۲، زمانی که اطلاعات سرشماری جدید منتشر شود، ارقام جدیدتر به دست خواهند آمد.

زبان رسمی کانادا انگلیسی است

انگلیسی و فرانسه، زبان‌های رسمی کانادا هستند. علاوه بر این، به دلیل تنوع مهاجران، این کشور از تنوع زبانی غنی برخوردار است. آموزش زبان انگلیسی در ایران از مقطع راهنمایی شروع و تا پایان دبیرستان ادامه می‌یابد. دانشجویان دانشگاه‌ها هم در دوره‌های زبان انگلیسی شرکت می‌کنند. مهارت بالای مهاجران ایرانی در زبان انگلیسی به آن‌ها امکان می‌دهد تا سریع‌تر با محیط جدید سازگاری یابند و در آن ادغام شوند.

برنامه‌های مهاجرتی متنوع

کانادا همیشه به خاطر برنامه‌های مهاجرتی متنوعش معروف بوده است. کاهش نرخ زاد و ولد، سالخوردگی جمعیت و نیاز به نیروی کار بیشتر از جمله دلایلی هستند که دولت کانادا سیاست‌های مهاجرتی خود را تعدیل و از مهاجران بیشتری استقبال می‌کند.

کانادا بیش از صد مسیر مهاجرتی فراهم کرده است. اکسپرس انتری، برنامه‌های مهاجرتی استانی، اسپانسرشیپ خانواده، و ویزای دانشجویی از جمله راه‌های معمول ورود ایرانیان به کانادا هستند.
ظرفیت پذیرش مهاجران در کانادا هم در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده است. در طرح پذیرش مهاجر ۲۰۲۲-۲۰۲۴، کانادا برای پذیرش از ۴۳۱،۶۴۵ مقیم دائم برنامه‌ریزی کرده است. سال گذشته، کانادا پذیرای بیش از ۴۰۵ هزار مقیم دائم بود.

مؤسسات آموزش عالی معتبر و مسیرهای مهاجرت برای دانشجویان

سیستم آموزش عمومی کانادا فرصت‌های آموزشی با کیفیت و برابری را برای همه افراد، صرف نظر از قومیت، نژاد، و پیشینه آن‌ها فراهم می‌کند. بر اساس گزارش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) در زمینه نرخ سواد، دانش آموزان کانادایی در مقایسه با سایر کشورهای عضو این سازمان بالاترین عملکرد را در خواندن داشتند. همچنین، سطح خواندن دانش آموزان مهاجر در کانادا، نسبت به دانش آموزان غیر مهاجر، بالاتر بود.

در کانادا طیف وسیعی از دانشگاه‌ها و کالج‌ها وجود دارد. طبق گزارش مجله بریتانیایی Times Higher Education، دانشگاه‌های تورنتو، بریتیش کلمبیا، مک گیل و مک مستر در بین صد دانشگاه برتر جهان قرار دارند.
کانادا همچنین مسیرهای اقامت دائم، ویژۀ دانشجویان بین‌المللی دارد. فارغ‌التحصیلان بین‌المللی که یک دوره تحصیلی تمام‌وقت حداقل هشت ماهه را در کانادا می‌گذرانند، ممکن است واجد شرایط دریافت اجازه کار پس از فارغ‌التحصیلی (PGWP) باشند. این مجوز به آن‌ها امکان می‌دهد تا سابقه کار کانادایی کسب کرده و واجد شرایط برنامه‌های مهاجرتی بیشتری بشوند.

کیفیت بالای زندگی

بر اساس شاخص زندگی بهتر سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، کانادا از نظر مسکن، آرامش فکری، امنیت شخصی، سلامت، روابط اجتماعی، کیفیت محیط، شغل و درآمد، تعادل کار و زندگی، آموزش و مهارت، مشارکت مدنی و ثروت بالاتر از حد متوسط است. همچنین حدود ۷۳ درصد از افراد ۱۵ تا ۶۴ ساله در کانادا دارای شغل هستند. کانادا در حال حاضر نهمین اقتصاد بزرگ جهان است.

تنوع فرهنگی

سیاست چند فرهنگی از سال ۱۹۷۰ توسط نخست‌وزیر پیر ترودو در کانادا ترویج یافته و کانادایی‌ها به‌طور کلی از مهاجران استقبال می‌کنند، حتی در دوران رکود ناشی از همه‌گیری کرونا. کانادا میزبان مهاجران با ملیت‌ها، مذهب‌ها، زبان‌ها و نژادهای مختلف است.

ایرانیان نیز بخشی از جامعه فرهنگی کانادا هستند. مراسم باستانی ایرانیان، مانند نوروز در کانادا برگزار می‌شود و حتی نخست‌وزیر ،جاستین ترودو، سال نو را به جامعه ایرانیان تبریک می‌گوید. ایرانیان به موفقیت‌های چشمگیری در این کشور دست یافته‌اند؛ از جمله حسن خسروشاهی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای فیوچر شاپ را تأسیس کرده، کریم حکیمی مؤسس آزمایشگاه اپتیکال حکیم با مسئولیت محدود و خانواده قرمزیان که مالک مرکز خرید معروف وست ادمونتون هستند. مهاجران ایرانی حتی وارد پارلمان کانادا هم شده و مناصب مهم دولتی را بر عهده گرفته‌اند. از جمله، نمایندگان لیبرال فعلی مجلس، علی سیروس احساسی و مجید جوهری.

خدمات شرکت کنپارس

برای دریافت مشاوره رایگان و انواع خدمات مهاجرتی از طریق شرکت کنپارس می‌توانید با شماره‌های ۰۲۱۹۱۰۰۸۳۳۹، ۰۲۱۹۱۰۰۸۳۳۸ یا ۰۲۱۵۹۱۷۴۰۰۰ تماس گرفته، یا اطلاعات خود را از طریق چت آنلاین سایت یا دایرکت اینستاگرام ارسال کنید و یا اینکه فرم ارزیابی رایگان ما را پر فرمایید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.

همچنین می‌توانید پرسش‌های خود را از طریق شماره‌های واتس اپ ۰۹۲۲۴۶۳۵۴۵۲ و ۰۹۰۳۴۹۴۱۴۵۶ از ما بپرسید و پاسخ آن‌ها را از طریق همین شماره‌ها دریافت کنید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar