نیروی متخصص فناوری به دلیل مشکلات مهاجرت به آمریکا، اغلب کانادا و بریتانیا را انتخاب میکنند
به گزارش وبسایت خبری حوزه تجاری و فناوری «بیزنس اینسایدر» (Business Insider)، نیروی متخصص فناوری که از دردسرهای تلاش برای دریافت ویزای کار در ایالات متحده خسته شدهاند، معمولا به کانادا تغییر مسیر میدهند، کشوری که در آن میتوانند برای اقامت دائم درخواست دهند و آزادانه شغل خود را تغییر دهند.
منبع خبری بیزنس اینسایدر گزارش میدهد که برای دریافت شهروندی کانادا به یک دوره اقامت دائم سه ساله نیاز است که بسیار سریعتر از روند دریافت شهروندی در ایالات متحده است.
با توجه به محدودیتهایی که برای هر کشور وجود دارد، زمان انتظار برای مهاجران از هند و چین میتواند طولانیتر باشد.
ویزای H1-B که اکنون ویزای غیر محبوبی است، برای نیروی فنی آموزش دیده خارجی میباشد که به دنبال شغلی در ایالات متحده هستند.
سقف پذیش ویزایH1-B 85 هزار ویزا برای اکثر مشاغل است، اما تقریباً به همان اندازه که پذیرش صورت میپذیرد به همان اندازه هم ریجکتی وجود دارد، روند رسیدگی به این ویزا طولانی است و معمولاً به چهار درخواست نیاز است.
درخواست به وزارت کار ایالات متحده برای اثبات این موضوع است که نیروی کار خارجی حقوقی برابر با یک نیروی کار آمریکایی دریافت میکند، کارفرما همچنین باید ثابت کند که در حال حاضر هیچ اعتصاب یا اختلاف کاری در جریان نیست.
سپس کارفرما باید درخواستی را به خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده ارسال کند تا ثابت کند این شغل، یک شغل تخصصی است و به فردی با حداقل مدرک لیسانس نیاز دارد.
به استثنای کاناداییها، متقاضیان H1-B همچنین باید برای دریافت ویزای H1-B به کنسولگری وزارت امور خارجه ایالات متحده در خارج از کشور درخواست دهند و در نهایت باید به یک مامور گمرک و حفاظت مرزی در مرز ورودی ایالات متحده مراجعه کنند.
فرآیند H1-B باعث شده است که بسیاری از نیروهای کار آموزش دیده خارجی به جای ایالات متحده، کانادا را انتخاب کنند، در پی این اتفاق شرکتهای فناوری نیز از این روند پیروی کرده و به کانادا کشیده شدهاند.
گروه سیبیآرئی (CBRE) در اکتبر سال گذشته و در گزارش Tech-30 2022 که به بررسی تأثیر صنعت فناوری بر بازارهای ایالات متحده و کانادا میپرداخت اعلام کرد که تورنتو و مونترال در دو سال گذشته رشد سریعتری نسبت به دو سال قبل داشتهاند.
برای اطلاعات بیشتر بخوانید:
افزوده شدن مشاغل جدید به زیرگروه استعدادهای جهانی
پرتقاضاترین و پردرآمدترین مشاغل در کانادا
ونکوور داغترین بازار فناوری در آمریکای شمالی در 2021-2020
در این گزارش آمده است: «دو بازار کانادایی در مجموع در سالهای 2020 و 2021 بیشترین رشد شغلی در فناوری پیشرفته را داشتند.»
داغترین بازار فناوری در این دو سال از نظر رشد شغلی در فناوری پیشرفته، ونکوور با 44 درصد رشد و پس از آن تورنتو با 37 درصد رشد است.
کانادا از طریق سیاستهایی مانند زیرگروه استعدادهای جهانی(GTS) که در تلاش برای پردازش دو هفتهای ویزا است، نیروی متخصص را از ایالات متحده جذب میکند.
زیرگروه استعدادهای جهانی که بخشی از برنامه نیروی کار موقت خارجی (TFWP) است، مشاغل خاص حوزه فناوری را با زمان پردازش سریع مورد هدف قرار میدهد. کارفرمایان کانادایی همچنین میتوانند اتباع خارجی را از طریق ویزای کار تجاری (IMP) جذب و استخدام کنند.
کارفرمایان کانادایی میتوانند یک پیشنهاد شغلی ارائه دهند و متقاضی خود را در طی 10 روز کاری جذب کنند.. قبل از زیرگروه استعدادهای جهانی، این فرآیند حداقل شش ماه طول میکشید.
برای اطلاعات بیشتر بخوانید:
کانادا در پی جذب استعدادهای فنی
اکسپرس انتری، امیدوارکنندهترین راه جذب نیروی کار
نیاز روزافزون کانادا به استعدادهای فنی
طبقه بندی ملی مشاغل
با اعلام طبقهبندی ملی مشاغل 2021 (NOC) در 16 نوامبر سال گذشته، متقاضیان اقامت دائم تحت برنامههای سیستم اکسپرس انتری، از جمله برنامه نیروی متخصص فدرال (FSW) برنامه نیروی متخصص فنی فدرال (FST) و برنامه تجربه کانادایی (CEC)، باید از کدهای شغلی جدید در برنامههای خود استفاده کنند.
کانادا همچنین دارای برنامههای انتخاب استانی (PNP) است که از سیستم اکسپرس انتری استفاده میکنند.
پروفایلهای متقاضیان بر اساس یک سیستم امتیازی به نام سیستم جامع رتبهبندی (CRS امتیازبندی می شوند. متقاضیانی که بالاترین امتیاز را داشته باشند دعوتنامه (ITA) دریافت میکنند. افراد پس از دریافت دعوتنامه باید درخواست کامل خود را ارسال کنند و هزینههای رسیدگی به درخواست را در یک مهلت 90 روزه پرداخت کنند.
از طریق برنامههای انتخاب استانی، تقریباً تمام استانهای کانادا میتوانند مشاغل موردتقاضا و نیروی متخصص موردنیاز خود را جذب کنند. متقاضیان موفقی که گواهی استانی دریافت کنند، این امکان را دارند که از طریق مقامات مهاجرت فدرال برای اقامت دائم کانادا درخواست دهند.
ارتباط با ما:
برای دریافت مشاوره رایگان و انواع خدمات مهاجرتی از طریق شرکت کنپارس میتوانید با شمارههای 02191008339 یا 02191008338 تماس گرفته، یا اطلاعات خود را از طریق چت آنلاین سایت یا دایرکت اینستاگرام ارسال کنید و یا اینکه فرم ارزیابی رایگان ما را پر فرمایید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.همچنین میتوانید پرسشهای خود را از طریق شمارههای واتس اپ (+1)5799579293 و 9034941456(+98) ( کافیست همین حالا شماره تماس ها را لمس کنید ) از ما بپرسید و پاسخ آنها را از طریق همین شمارهها دریافت کنید.
ثبت دیدگاه