مونترال به مناسبت روز سنت پاتریک سبز پوش شد
18 مارس 2018 - 19:59
بازدید 837
21

روز هفدهم ماه مارس، روز سنت پاتریک است؛ یکی از اعیاد مخصوص ایرلندی ها؛ که با مهاجرت و نفوذ آنها و راه اندازی بارهای ایرلندی در کشورهای دیگر، جنبه بین المللی به خود گرفته است. این جشن ایرلندی تا حدی در جهان شهرت یافته است که مردم بسیاری از نقاط جهان از رم تا ریودوژانیرو، […]

ارسال توسط :
پ
پ

روز هفدهم ماه مارس، روز سنت پاتریک است؛ یکی از اعیاد مخصوص ایرلندی ها؛ که با مهاجرت و نفوذ آنها و راه اندازی بارهای ایرلندی در کشورهای دیگر، جنبه بین المللی به خود گرفته است. این جشن ایرلندی تا حدی در جهان شهرت یافته است که مردم بسیاری از نقاط جهان از رم تا ریودوژانیرو، از لندن تا لاس وگاس و تا شهرهای کانادا بمناسب روز سنت پاتریک سبز پوش می شوند.

در شهر مونترال نیز که شهری چند فرهنگی است و ایرلندی های زیادی در این شهر زندگی می کنند، این روز در بارها و کافه های مختلف شهر با موسیقی و نوشیدنی های ایرلندی جشن گرفته می شود و هر ساله رژه ای نیز به مناسبت این روز در شهر در روز 17 مارس برگزار می شود و  مردان و زنان ایرلندی و غیر ایرلندی لباس های محلی سبز رنگ خود را پوشیده و نوشیدنی محبوب ملی شان را می نوشند و با آهنگ های خاص محلی رقص محلی شان را اجرا می کنند.

سنت پاتریک کسی است که دین مسیح را به ایرلند آورده است. 

درباره جشن سنت پاتریک

جشن سنت پاتریک، جشنی است برای تمام ایرلندی های جهان. این جشن در سراسر جهان با برگزاری رژه، جشنواره ها، موسیقی های محلی و رقص همراه است. نخستین جشن سنت پاتریک در آمریکا در سال ۱۷۳۷ در بوستون برگزار شد. نخستین رژه روز سنت پاتریک نه در ایرلند که در نیویورک و در دهه ۱۷۶۰ برگزار شد. کوتاه ترین رژه دنیا با ۹۸ فوت مسافت، رکوردی بود که در آرکانزاس آمریکا بر جای گذاشته شد.

حدود ۳۳.۳ میلیون آمریکایی (۱۰.۵ درصد کل جمعیت آمریکا) در سرشماری سال ۲۰۱۳ آمریکا اعلام کرده اند که دارای نیاکان ایرلندی هستند. جمعیت ایرلند بر اساس آمارهای سال ۲۰۱۳ میلادی ۴.۵۹ میلیون نفر برآورد شده است. یکی از بزرگترین علت های مهاجرت ایرلندی ها قحطی سیب زمینی در اواخر دهه ۱۸۴۰ بود که طی آن میلیون ها نفر کشور را ترک و به آمریکا مهاجرت کردند و این مهاجرت در کل قرن نوزدهم ادامه داشت.

روز سنت پاتریک نه تنها روی زمین که دو بار نیز در فضا جشن گرفته شد. در سال ۲۰۱۱ یک فضانورد آمریکایی-ایرلندی این روز را با اجرای قطعه ای با فلوتی یکصد ساله در ایستگاه فضایی بین المللی جشن گرفت. دو سال بعد کریس هادفیلد کانادایی با گرفتن عکسی از ایرلند از مدار زمین و همچنین انتشار تصاویر خود با لباس سبز در ایستگاه فضایی این روز را جشن گرفت.

رنگ سنتی مرتبط با سنت پاتریک آبی بوده، اگر دقیق تر گفته باشیم طیف خاصی از رنگ آبی به نام آبی سنت پاتریک. رنگ سبز از قرن هیجدهم میلادی باب شد وقتی رنگ سبز شبدری توسط جنبش استقلال ایرلند بکار گرفته شد، از این به بعد بود که بکار بردن رنگ سبز در نمادها و لباس های این روز به نمادی برای همدردی با جنبش استقلال ایرلند بکار گرفته شد.

سنت پاتریک با استفاده از گیاهان سه برگ تلاش می کرد که مفهوم تثلیث (پدر، پسر و روح القدس) را به مردم آموزش دهد تا مردم بفهمند که چگونه این سه مفهوم می تواند در عین جدایی یکی باشند. در حال حاضر رنگ سبز شبدری به معنای شانس و خوشبختی بکار می رود بویژه اگر بتوانید شبدر چهار برگ پیدا کنید که شانس پیدا کردن آن یک در ده هزار نمونه است.

سنت پاتریک در هفدهم مارس درگذشت. کلیسای کاتولیک، روزی را که قدیسی فوت می کند، روز مقدس نام می نهد زیرا معتقدند که در چنین روزی آنها وارد بهشت می شوند. این روز نه تنها در ایرلند بلکه در جزیره منونتسرات در کارائیب که توسط پناهندگان ایرلندی تاسیس شده، تعطیل رسمی است. در ایرلند شمالی بانک ها تعطیل است. در استان نیوفاندلند کانادا نیز روز سنت پاتریک تعطیل رسمی است.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar