کشور کانادا با ویزای استارتآپ خود، در بین 25 درصد برتر کشورهای OECD قرار گرفت
بر اساس گزارش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) با عنوان « Indicators of Talent Attractiveness»، کانادا در مقایسه با سایر کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی به عنوان جذابترین کشور برای بنیانگذاران و کارآفرینان مهاجر شناخته شده است.
بر اساس گزارش این سازمان، علاقه فزایندهای از سوی کشورهای عضو این سازمان به جذب کارآفرینان خارجی به منظور ارتقای نوآوری، ایجاد شغل، سرمایهگذاری خارجی و اقتصادهای محرک وجود داشته است. برای ایجاد محیطهای مساعد برای رونق کسبوکارهای جدید و نوآور، باید ترکیبی از اقدامات برای توسعه اکوسیستمهای کارآفرینی، تحقیق و نوآوری و اطمینان از دسترسی بنیانگذاران احتمالی به منابع مالی و سرمایه انسانی مرتبط وجود داشته باشد.
طبق این گزارش کشورهای دارای فرهنگ قوی نوآوری و کارآفرینی، مانند کانادا، ایالات متحده و بریتانیا، در موقعیت مطلوبی برای جذب استعدادهای برتر قرار دارند. با این حال، این کشورها تنها کشورهایی نیستند که به عنوان کانون کارآفرینان خارجی عمل میکنند.
استعدادها از سراسر جهان از طریق برنامههای ویزای راهاندازی به بازار کار سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) سرازیر میشوند، زیرا کشورهای عضو به نوآوری، ایجاد شغل، سرمایهگذاری خارجی و افزایش رقابت در « دانش جهانی اقتصاد » نیاز دارند.
تأثیر کارآفرینان خارجی چنان است که در ایالات متحده، 55 درصد از شرکتهای برتر نوپا توسط مهاجران و نزدیک به دو سوم کل شرکتهای میلیارد دلاری توسط مهاجران یا فرزندان مهاجران تأسیس شدهاند.
از سال 2010، 22 کشور سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) برنامهها و طرحهای ویزا خاصی را برای کارآفرینان خارجی معرفی کردهاند.
کانادا در میان 25 درصد برتر
شاخصهای سازمان همکاری و توسعه اقتصادی برای جذب استعدادها (Talent Attractiveness) یک سیستم رتبهبندی است که با در نظر گرفتن عوامل کلی و سیاستهای مهاجرتی خاص بر جذب بنیانگذاران استارت آپ خارجی تمرکز دارد. این سیستم شامل هفت بعد اصلی مانند شرایط بازار و دسترسی، دسترسی به سرمایه و سطح دیجیتالی شدن و ارتباطات است.
از میان 22 همتای خود در سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، کشور کانادا با ویزای استارت آپ خود در همه ابعاد به غیر از «محیط مهارتها» در بین 25 درصد برتر قرار گرفت.
کانادا به همراه استرالیا تنها کشوری است که از روز اول به تمامی متقاضیان موفق ویزای استارت آپ اقامت دائم ارائه میدهد. علاوه بر این، این کشور چارچوب نظارتی مطلوبی برای راه اندازی و اداره یک کسب و کار، پذیرش مهاجران و شرایط زندگی راحت دارد.
این رتبه بندی نشان میدهد که کشورهایی مانند کانادا با فرهنگ قوی برای نوآوری و کارآفرینی در موقعیت خوبی جهت جذب بنیانگذاران و کارآفرینان نوپا قرار دارند.
برای کسب اطلاعات بیشتر بخوانید:
افزایش مهاجرت با ویزای استارتاپ در نیمه اول امسال
چرا کارفرمایان کانادایی بیشتر نیروی کار خارجی استخدام میکنند؟
چگونه به عنوان یک کارآفرین به کانادا مهاجرت کنیم؟
کانادا انواع مسیرهای مهاجرت و اجازههای کاری را برای کارآفرینان، سرمایهگذاران و افراد خوداشتغال ارائه میدهد.
کارآفرینان مهاجر میتوانند از طریق برنامه ویزای استارتآپ اقامت دائم کانادا را به دست آورند. هدف از این برنامه جذب کارآفرینان خارجی نوآوری است که باعث رشد اقتصادی و ایجاد مشاغل جدید در کانادا میشوند.
برای واجد شرایط بودن، متقاضیان برای ویزای استارتآپ باید معیارهای زیر را داشته باشند:
- حداقل الزامات زبان انگلیسی یا فرانسوی را برآورده کنند.
- تمکن مالی کافی برای اقامت در کانادا داشته باشند.
- قصد اقامت در استانی غیر از کبک داشته باشند.
- چک امنیتی و پزشکی کانادا را انجام دهند
- ثابت کنند که کسب و کارشان مورد حمایت یکی از سازمانهای تعیین شده است.
- ثابت کنند که کسب و کارشان الزامات مالکیت را رعایت میکند.
اداره مهاجرت کانادا (IRCC) صندوقهای سرمایهگذاری angel investors، venture capital funds، business incubators را برای شرکت در برنامه ویزای استارت آپ تعیین کرده است. متقاضیان موفق باید حداقل سرمایهگذاری را برای راهاندازی کسب و کار کانادایی خود تضمین کنند.
بر اساس توافقنامه کانادا-ایالات متحده-مکزیک (CUSMA)، شهروندان ایالات متحده یا مکزیک که در کسب و کار جدید یا موجود در کانادا سرمایه گذاری میکنند، ممکن است واجد شرایط درخواست اجازه کار سرمایه گذار برای مدیریت کسب و کار کانادایی خود باشند. به طور معمول، سرمایه گذار سهامدار عمده یا مالک انحصاری کسب و کار در کانادا است. با این حال، این انتظار وجود دارد که این کسب و کار شغل یا مزایای دیگری برای اقتصاد محلی ایجاد کند و صرفاً به سود سرمایهگذار نباشد.
علاوه بر این، کارآفرینانی که قصد دارند به فعالیت در کسب و کار خارجی موجود ادامه دهند و در عین حال در کانادا نیز آن را توسعه دهند، ممکن است واجد شرایط مجوز کار انتقال درون شرکتی(Intra company transfer) باشند. این اجازه کار در درجه اول توسط شرکت های چند ملیتی استفاده میشود که قصد دارند کارکنان کلیدی را بین شعب جابجا کنند. همچنین این اجازه کار میتواند برای کارآفرینانی تنظیم شود که مایل به ایجاد یک کسب و کار جدید در کانادا هستند.
همچنین اجازه کار کارآفرین/خوداشتغالی (Entrepreneur/self-employed work permit) میتواند گزبنه دیگری باشد برای کارآفرینانی که مالک اکثریت یا انحصاری یک کسبوکار کانادایی هستند یا در مواردی که مالک کسبوکار کانادایی قصد دارد عمدتاً در خارج از کانادا اقامت داشته باشد. متقاضیان باید ثابت کنند که کسب و کار آنها مزایای اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی قابل توجهی برای کانادا خواهد داشت.
برای کسب اطلاعات بیشتر بخوانید:
مقایسه برنامه نیروی کار موقت خارجی با برنامه ویزای کار تجاری کانادا
بهترین مسیرهای مهاجرت به کانادا برای مدیران
ارتباط با ما:
برای دریافت مشاوره رایگان و انواع خدمات مهاجرتی از طریق شرکت کنپارس میتوانید با شمارههای 02191008339 یا 02191008338 تماس گرفته، یا اطلاعات خود را از طریق چت آنلاین سایت یا دایرکت اینستاگرام ارسال کنید و یا اینکه فرم ارزیابی رایگان ما را پر فرمایید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.
همچنین میتوانید پرسشهای خود را از طریق شمارههای واتس اپ (+1)5799579293 و 9034941456(+98) ( کافیست همین حالا شماره تماس ها را لمس کنید ) از ما بپرسید و پاسخ آنها را از طریق همین شمارهها دریافت کنید.
ثبت دیدگاه