در یک نظر سنجی از مهاجران بالقوه که بیش از ۱۳٫۰۰۰ نفر در آن شرکت کردند ، در پاسخ به این سوال که آیا همهگیری کرونا بر تصمیم آنها برای دریافت وضعیت اقامت دائم کانادا تاثیری خواهد گذاشت یا آن ها را علاقمند تر خواهد کرد؟ حدود ۹۳ درصد پاسخ دادند که همهگیری کرونا یا هیچ تأثیری نداشته یا آنها را علاقهمندتر کرده است.
این نظرسنجی توسط سازمانهای “خدمات جهانی آموزش” (WES) کانادا و “ارزیابی مدارک تحصیلی” (ECA) در زمینۀ مهاجرت به کانادا انجام شد.
در سال ۲۰۲۰، سازمان خدمات جهانی آموزش از افرادی که درخواست ارزیابی مدارک تحصیلی داده بودند، بررسی به عمل آورد تا درک بهتری از تأثیر همهگیری ویروس کرونا بر برنامه مهاجرت آنها به کانادا داشته باشد.
در آگوست ۲۰۲۱، سازمان خدمات جهانی آموزش این نظرسنجی را تکرار کرد تا پاسخها را با هم مقایسه کند و ببیند که آیا همهگیری کرونا بر انگیزه پاسخدهندگان برای مهاجرت به کانادا تأثیر گذاشته است یا خیر.
سازمان خدمات جهانی آموزش گزارش داده که از سال ۲۰۲۰ هیچ تغییری در علاقه پاسخدهندگان به مهاجرت به کانادا مشاهده نشده است. نزدیک به ۵۲ درصد از پاسخدهندگان گفتهاند که همهگیری کرونا هیچ تأثیری بر برنامه مهاجرت آنها نخواهد گذاشت، حدود ۹۳ درصد هم گفتهاند که همهگیری کرونا یا هیچ تأثیری نداشته یا آنها را علاقهمندتر کرده است.
در نظرسنجی سال ۲۰۲۱، ۳۳ درصد از پاسخدهندگان گفتهاند که فکر میکنند همهگیری کرونا بر اشتغال در کانادا تأثیر منفی خواهد گذاشت، که در سال ۲۰۲۰، ۴۵ درصد چنین فکری میکردند.
در همین حال، ۳۵ درصد گفتهاند که فکر میکنند همهگیری کرونا تأثیر مثبت بر اشتغال در کانادا خواهد داشت، که در سال ۲۰۲۰، ۲۷ درصدیچنین فکری میکردند.
علاقه به مهاجرت به کانادا در میانۀ همهگیری کرونا
حدود ۵۸ درصد از پاسخدهندگان اشاره کردهاند که به دلیل توانایی دولت کانادا و سیستم مراقبتهای بهداشتی این کشور در مدیریت همهگیری و مراقبت از بیماران کرونایی، علاقه بیشتری به مهاجرت به کانادا دارند.
تنها ۲۱ درصد اظهار داشتهاند که همهگیری ویروس کرونا برنامه مهاجرت آنها به کانادا را به تأخیر خواهد انداخت، در مقایسه با ۳۵ درصد در سال ۲۰۲۰٫ از سوی دیگر، ۲۲ درصد گفتهاند که علاقهمند به مهاجرت به کشوری غیر از کانادا هستند، در حالی که این میزان در سال ۲۰۲۰، ۱۳ درصد بود.
پاسخدهندگان اظهار کردهاند که حتی در صورت بروز شرایط چالشبرانگیز اقتصادی یا شخصی، همچنان تمایل زیادی برای دریافت وضعیت اقامت دائم کانادا دارند. برای مثال، ۷۴ درصد گفتهاند که رکود اقتصادی در کانادا یا بر تصمیم آنها برای دریافت اقامت دائم کانادا هیچ تأثیری نخواهد گذاشت یا علاقۀ آنها را افزایش خواهد داد. نسبت به ۶۹ درصدی که در سال ۲۰۲۰ به این پرسش، پاسخ مشابه داده بودند.
آنها همچنین نسبت به چشمانداز اشتغال در کانادا، در بحبوحه همهگیری کرونا، در مقایسه با چشمانداز اشتغال در کشورهای خود خوشبینتر بودند. حدود ۷۷ درصد گفتهاند که کرونا هیچ تأثیری بر مشاغل در حیطۀ کاری آنها نخواهد داشت یا تأثیر آن مثبت خواهد بود، در مقایسه با ۶۹ درصد که این اعتقاد را در مورد مشاغل در کشور خودشان داشتند. فقط ۲۳ درصد گفتهاند که کرونا تأثیر منفی بر اشتغال در حیطۀ کاری آنها در کانادا خواهد گذاشت، در مقایسه با ۲۸ درصدی که این اعتقاد را در سال ۲۰۲۰ داشتند.
دلایل تأخیر در مهاجرت به کانادا
سه دلیل اصلی برای این کار را ذکر کردهاند؛ محدودیتهای سفر، افزایش قابل توجه زمان رسیدگی به درخواستها توسط اداره مهاجرت و شهروندی کانادا و کاهش اشتغال در رشتۀ آنها در کانادا.
کانادا قبل از همهگیری کرونا به دنبال استقبال از ۳۴۱ هزار مهاجر جدید در سال ۲۰۲۰ بود که قرار بود عمدتاً از طریق برنامههای مهاجرتیِ اقتصادی وارد کانادا شوند. برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، دولت کانادا محدودیتهای سفر را اعمال کرد که این امر تعداد مهاجران جدید را در آن سال به ۱۸۴ هزار نفر کاهش داد.
از آن زمان تاکنون بیشتر محدودیتهای سفر برداشته شدهاند، اما همهگیری کرونا تعداد درخواستهای عقبافتاده را به ۱٫۸ میلیون مورد افزایش داده که باعث کُندی در پردازش آنها شده است. اقتصاد کانادا در سال ۲۰۲۱ بهبود یافت، این کشور در حال حاضر با نزدیک به یک میلیون موقعیت شغلی خالی، بالاترین نرخ را در این زمینه در پیشینۀ خود دارد.
در سال ۲۰۲۱، کانادا به دنبال جذب ۴۰۱ هزار مهاجر جدید بود و تا حد زیادی با تبدیل اقامت موقت مهاجرانی که در کانادا حضور داشتند به اقامت دائم، به این هدف دست یافت. دولت کانادا طرح پذیرش مهاجر ۲۰۲۲-۲۰۲۴ خود را تا چهارده فوریه اعلام خواهد کرد. این طرح دو مورد را مشخص میکند؛ تعداد مهاجران جدیدی که در سال جاری کانادا پذیرش خواهد کرد و برنامههای مهاجرتی که مهاجران جدید تحت آنها وارد کانادا خواهند شد.
هدف طرح فعلی پذیرش مهاجر، ۴۱۱ هزار مهاجر جدید در سال جاری است که نزدیک به ۶۰ درصد آنها از طریق برنامههای مهاجرتیِ اقتصادی وارد کانادا خواهند شد.
خدمات شرکت کنپارس
برای دریافت مشاوره رایگان و انواع خدمات مهاجرتی از طریق شرکت کنپارس میتوانید با شمارههای ۰۲۱۹۱۰۰۸۳۳۹، ۰۲۱۹۱۰۰۸۳۳۸ یا ۰۲۱۵۹۱۷۴۰۰۰ تماس گرفته، یا اطلاعات خود را از طریق چت آنلاین سایت یا دایرکت اینستاگرام ارسال کنید و یا اینکه فرم ارزیابی رایگان ما را پر فرمایید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.
همچنین میتوانید پرسشهای خود را از طریق شمارههای واتس اپ ۰۹۲۲۴۶۳۵۴۵۲ و ۰۹۰۳۴۹۴۱۴۵۶ از ما بپرسید و پاسخ آنها را از طریق همین شمارهها دریافت کنید.
*لطفاً توجه داشته باشید که در صورت نیاز به پیشنهاد شغلی از کانادا، پیش از مراجعه به شرکت کنپارس آن را تهیه فرمایید. شرکت کنپارس خدمات دریافت پیشنهاد شغلی به متقاضیان ارائه نمیدهد.
ثبت دیدگاه