اعتصاب افسران وارد فاز جدیدی شد
28 آگوست 2013 - 1:49
بازدید 1203
12

از آنجا که مخاطبان زیادی پیگیر ماجرای اعتصاب دیپلمات‌ها و افسران مهاجرت کانادایی هستند آخرین وضعیت این کشاکش بین اتحادیه افسران مهاجران (با عنوان «انجمن حرفه‌ای افسران خدمات خارجی» PAFSO) و شورای خزانه‌داری کانادا، نماینده دولت فدرال در این مناقشه به اطلاع شما می‌رسد. در تاریخ ۲۱ اگست (چهارشنبه هفته گذشته) رییس اتحادیه اعلام کرد […]

ارسال توسط :
پ
پ

از آنجا که مخاطبان زیادی پیگیر ماجرای اعتصاب دیپلمات‌ها و افسران مهاجرت کانادایی هستند آخرین وضعیت این کشاکش بین اتحادیه افسران مهاجران (با عنوان «انجمن حرفه‌ای افسران خدمات خارجی» PAFSO) و شورای خزانه‌داری کانادا، نماینده دولت فدرال در این مناقشه به اطلاع شما می‌رسد.

در تاریخ ۲۱ اگست (چهارشنبه هفته گذشته) رییس اتحادیه اعلام کرد که وکلای این اتحادیه یک درخواست رسمی حقوقی علیه شورای خزانه‌داری به مرجع قانونی که Public Service Labour Relations Board نام دارد تسلیم کرده‌اند. محتوای این درخواست این است که نماینده دولت در مذاکرات از خودش «بدعهدی» bad faith نشان داده است و از این مرجع خواسته‌اند تا دولت را وادار به نشستن پای میز مذاکره کند.

بدعهدی یا سونیت، اصلاحی حقوقی است که در مورد محتوای مذاکرات بین طرفین اختلاف به کار می‌رود. فرض این است که طرفین باید با حسن نیت good faith دست به مذاکره می‌زنند و اگر به هر شکلی مشخص شود که یکی از طرفین چنین نیست می‌توان اقدامات اعتراضی یا تنبیهی علیه او بکار برد. در این قضیه، اگر مرجع رسیدگی استدلال‌های اتحادیه را بپذیرد دو طرف را مجبور خواهد کرد که بدون پیش‌شرط پای میز مذاکره بنشینند که عملا به معنای تنبیه نماینده دولت خواهد بود.

همان‌طور که پیشتر گفته بودیم، رییس شورای خزانه‌داری پیشنهادات خود برای حکمیت را با پیش‌شرط‌هایی همراه کرده بود که از نظر قانونی ایرادی ندارد اما اتحادیه معتقد است که در مورد برخی از این پیش‌شرط‌ها، دولت با رندی، موارد محل اعتراض را که باید پای میز مذاکره حل شود به عنوان پیش‌شرط اعلام کرده تا قبل از هر نوع مذاکره‌ای پیروز میدان باشد و به همین دلیل بدعهدی یا سونیت مرتکب شده است.

بررسی این موضوع از سوی این مرجع چند هفته زمان خواهد برد و با این حساب اگر طرفین زودتر به توافق نرسند (که امیدی به آن نیست) احتمالا این مشاجره تا پاییز ادامه خواهد داشت. به موازات انتشار این اخبار، طرفین یک بار دیگر از این فرصت استفاده کردند تا از طریق رسانه‌ها همدیگر را متهم کنند و طرف دیگر را مقصر بخوانند درحالی که به هر حال متضرر اصلی، متقاضیان انواع ویزاها به‌ویژه در ۱۵ دفتر اصلی صدور ویزا که اعتصاب در آنها به صورت کامل انجام می‌شود هستند. البته وقایع چند هفته اخیر و به‌ویژه عملکرد دولت در موضوع حکمیت به گونه‌ای بوده که کفه را به سمت اتحادیه سنگین‌تر کرده است.

هم‌زمان اظهارات سفیر کانادا در عربستان سعودی که در پاسخ به پرسش‌های رسانه‌ها تضمین می‌داد با تمهیدات در نظر گرفته شده مشکلی برای ویزای دانشجویان و تجار سعودی پدید نیامده و نخواهد آمد بازتاب‌هایی در برخی رسانه‌ها داشت. به نظر می‌رسد حضور ۱۶ هزار دانشجوی پولدار عربستانی در کانادا که معمولا خیلی بیش از هزینه‌های تحصیلی، به اقتصاد و بیزینس‌های کانادایی نفع می رسانند مهم‌ترین علت در نظر گرفتن تمهیدات ویژه باشد.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar