15 هزار متقاضی پناهندگی از کانادا اخراج می شوند
26 ژانویه 2018 - 22:26
بازدید 480
11

یکی از موضوعاتی که وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا به صورت روزانه در صفحه توییتر و سایت رسمی خود بر آن تاکید می کند، برخورد جدی با ورود غیرقانونی پناهندگانی است که به امید واهی گرفتن اقامت دایم به کانادا می آیند. این افراد  با ویزای توریستی، کار یا تحصیلی وارد خاک کانادا می […]

ارسال توسط :
پ
پ

یکی از موضوعاتی که وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا به صورت روزانه در صفحه توییتر و سایت رسمی خود بر آن تاکید می کند، برخورد جدی با ورود غیرقانونی پناهندگانی است که به امید واهی گرفتن اقامت دایم به کانادا می آیند. این افراد  با ویزای توریستی، کار یا تحصیلی وارد خاک کانادا می شوند و پس از پایان مدت ویزا، درخواست پناهندگی می دهند.

بخشی از متقاضیان پناهندگی نیز ایرانیانی هستند که از دست و دلبازی کانادا در صدور ویزای موقت سو استفاده کرده و پس از آمدن به کانادا درخواست پناهندگی می دهند. این دسته از ایرانیان شانس بسیار کمی برای قبولی دارند و بیش از ۹۵ درصد تقاضاهای آنان رد شده است. این روند باعث شده که دولت کانادا احتمالا به زودی در رویه صدور ویزای موقت برای ایرانیان تجدید نظر کند. 

مشکل دیگر افرادی هستند که با ویزای آمریکا می خواهند به کانادا وارد شده و پناهنده شوند. احمد حسین، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا بارها در سخنان خود بر این مسئله تاکید داشته است که مهاجرانی که ویزای موقت آمریکا را دارند، نمی توانند با همان وضعیت موقت به کانادا بیایند چرا که قوانین مهاجرتی این دو کشور کاملا متفاوت است.

در اینجا پیام وزارت مهاجرت کانادا مبنی بر درخواست پناهندگی کانادا و ورود به این کشور به دلیل اطلاعات اشتباه را بشنوید که تاکید بر شرایط سخت گیرانه دولت کانادا برای پذیرش پناه جویان دارد.

از زمانی که رییس جمهور آمریکا قوانین جدید مهاجرتی را برای این کشور تعریف کرد، شهروندان آمریکایی به مرزهای کانادا هجوم آوردند و با عبور غیر قانونی از مرز به دنبال پناهندگی  کانادا هستند، به طوری که کانادا را با مشکلات زیادی مواجه کرد و ارتش این کشور برای اسکان این پناهندگان وارد عمل شد.

در همین راستا، نخست وزیر کانادا، جاستین ترودو، نیز در جلسات متعدد با مقامات فدرال و استانی در مونترال گفته بود که کانادا هیچ دستور عمل و برنامه ای برای کسانی که به دنبال ورود سریع به این کشور هستند، اعم از پناهندگان آمریکایی ندارد.

در وب سایت وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا به طور واضح و شفاف نوشته شده است: «دولت کانادا تلاش می کند تا علاوه بر حفظ امنیت مرزی این کشور، پناه جویان را مورد حمایت خود قرار دهد، اما هنگامیکه پناه جویان به مرزهای کانادا می آیند و از دولت کانادا درخواست کمک می کنند، ما خط و مشی و رویه های سخت گیرانه را اجرا خواهیم کرد و در صورت داشتن شرایط و الزامات خاص می توانیم آنها را بپذیریم.»

«درخواست وضعیت پناهندگی در کانادا، شرایط خاصی را می طلبد. نداشتن و یا گم کردن Temporary Protected Status در آمریکا بدین معنی نیست که شما می توانید در کانادا درخواست پناهندگی بدهید و وزارت مهاجرت کانادا، برنامه خاصی برای افرادی با وضعیت Temporary Protected Status ندارد.»

سازمان خدمات مرزی کانادا، نیز چندی پیش اعلام کرده بود که بیش از 8200 پرونده پناهندگی در سال 2017 مردود شدند؛ این پرونده ها مربوط به افرادی ست که پس از پایان ویزاهای توریستی، کار یا دانشجویی درخواست پناهندگی داده اند.

از این تعداد پرونده 3639 مورد، مردودی را پذیرفته اند و به صورت داوطلبانه به کشور خود باز گشته اند اما باقی این پرونده ها با هزینه های دولت کانادا به کشورهای خود باز گردانده شدند.

به گزارش سازمان خدمات مرزی کانادا، این روند در 6 سال گذشته تکرار شده و درخواست پناهندگی بیشتر این افراد رد شده است اما عده کمی به طور داوطلبانه به کشورهای خود باز می گردند. در بیشتر موارد افراد حتی هزینه بازگشت به کشور خود را ندارند و دولت کانادا مجبور است که هزینه های بازگشت این افراد را بپردازد و گاهاً پیش می آید که کشورها پذیرای این افراد نیستند.

پیش از اینکه  زندگی خود را در خطر قرار دهید و لبه پرتگاه بایستید، سیستم پناهندگی کانادا را بیشتر بشناسید.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar