مهاجران حوزه فناوری، کانادا را به امریکا ترجیح می‌دهند
12 آگوست 2020 - 9:49
بازدید 421
11

با توجه به محدودیت های ایالات متحده در زمینه مهاجرت، نیروی کار مهاجر در حوزه فناوری، بیشتر و بیشتر کانادا را به عنوان مقصد خود انتخاب می کنند. در ماه جون، رئیس جمهور ایالات متحده اجازه مهاجرت برخی از دارندگان ویزا را به حالت تعلیق درآورد. گرداندگان «کاخ سفید» استدلال می کند که این اقدام […]

ارسال توسط :
پ
پ

با توجه به محدودیت های ایالات متحده در زمینه مهاجرت، نیروی کار مهاجر در حوزه فناوری، بیشتر و بیشتر کانادا را به عنوان مقصد خود انتخاب می کنند. در ماه جون، رئیس جمهور ایالات متحده اجازه مهاجرت برخی از دارندگان ویزا را به حالت تعلیق درآورد. گرداندگان «کاخ سفید» استدلال می کند که این اقدام برای کمک به نیروی کار آمریکایی پس از اخراج به دلیل همه گیری  کرونا انجام می شود. تعلیق مزبور شامل ویزاهای « H1-B» نیز می شود که برای متخصصان بسیار ماهر خارجی مانند «ایلان ماسک»، مدیرعامل شرکت های «تِسلا» و «اسپیس ایکس» صادر می شود.

 

در شمال مرز امریکا، کانادا با آغوش باز از نیروی کار حوزه فناوری استقبال می کند. این کشور فقط در سه سال گذشته، پذیرای ده ها هزار نیروی کار خارجی در حوزه فناوری بوده است. طبق گزارش «شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات کانادا»، چهل درصد کارکنان حوزه فناوری از مهاجران هستند. در نگاهی کلی، مهاجران، 25 درصد از کل نیروی کار کانادا را تشکیل می دهند.

 

«توبیاس لوتکه»، مدیرعامل شرکت «Shopify» که شرکت تجاری الکترونیکی در کانادا است از افراد ماهر و مستعدی که در حال حاضر از کار در امریکا منع شده اند، خواست تا کانادا را مدنظر داشته باشند. «لوتکه» از آلمان به کانادا مهاجرت کرده و کمک کرده است تا «Shopify»، به یک شرکت میلیارد دلاری تبدیل شود. متخصصان مهاجر آمریکایی همچنین می توانند برای بهره مندی از نیروی مستعد خارجی، اقدام به راه اندازی شرکت در کانادا کنند.

 

 

 گزینه های مهاجران امریکا به کانادا

کانادا سه سال پیش «جریان استعدادیابی جهانی» (GTS) را راه اندازی کرد که از آن زمان تاکنون بیش از چهل هزار نفر برای کار در مشاغل فنی مانند طراحی وب و مهندسی نرم افزار به کانادا آمده اند. برنامه «GTS» در مقایسه با ویزای « H1-B» امریکا، سریع تر است. « GTS» به کارگران ماهر امکان می دهد که فقط در عرض یک ماه، مجوز کار دریافت کنند. علاوه بر « GTS»، گزینه های دیگری نیز برای مهاجرت به کانادا به عنوان نیروی کار فنی وجود دارد.

 

برخی استان ها، از جمله «بریتیش کلمبیا» و «انتاریو»، انتخاب های فناوری دوره ای را برای کمک به حوزه فناوری جهت جذب و حفظ نیروی کار بسیار ماهر برگزار می کنند. گرچه مهاجرت عمدتاً توسط دولت فدرال اداره می شود، اما استان ها و قلمروها نیز می توانند بر اساس نیازهای منطقه ای خود، متقاضیان مهاجرت را انتخاب کنند. «برنامه های مهاجرتی استانی» (PNP) راه هایی را برای اقامتِ دائم جهت افرادی فراهم می کنند که از مهارت و تجربه مناسب برای پشتیبانی از اهداف اقتصادی و بازار کار استان یا قلمرو برخوردار هستند.

 

«جریان استعدادیابی جهانی» چگونه عمل می کند

برای اینکه یک کارفرمای کانادایی بتواند افراد بااستعداد را از طریق «جریان استعدادیابی جهانی» استخدام کند، باید واجدالشرایط رده هایی زیر باشد.

 

طبق رده A، کارفرما باید توسط یک شریک تائیدشده ارجاع داده شود. اگر کارفرما در «کبک» باشد، ارجاع باید از یک شریک در «کبک» باشد. علاوه بر این، متقاضی باید دارای دانش پیشرفته ای در زمینه صنعت باشد، تحصیلات بالایی در زمینه مرتبط داشته، دارای پنج سال سابقه کار در آن زمینه باشد و باید سالانه هشتادهزار دلار حقوق پایه یا بیشتر، بسته به دستمزد عمومی شغل، به او پیشنهاد شده باشد.

 

طبق رده B، حقوق بستگی به دستمزد عمومی شغل دارد و کارفرما باید قصد استخدام در یکی از دوازده شغل تایید شده را داشته باشد.

 

چگونگی عملکرد برنامه مهاجرتی استان بریتیش کلمبیا در حوزه تکنولوژی

«برنامه فناوری برنامه مهاجرتی استان بریتیش کلمبیا» (BC PNP)، متقاضیان را ملزم به ارائه پیشنهاد شغلی در یکی از 29 شغل مورد تایید استان می کند. متقاضیان می توانند از طریق «سیستم ثبت نام مهاجرت از راه مهارت» (SIRS) ثبت نام کنند. بریتیش کلمبیا به صورت دوره ای انتخاب های فناوری را برگزار و از نیروی کار فنی با بالاترین امتیاز دعوت می کند تا برای نامزدی استانی درخواست بدهند. کسانی که دعوت می شوند، سی روز فرصت دارند تا درخواست خود را ارائه دهند. اگرمتقاضی تأیید شود، می تواند از نامزدی استانی خود برای درخواست اقامت دائم استفاده کند. در این مرحله، متقاضی عملاً  تضمین می شود که تأییدی برای اقامت دائم است.

 

انتخاب های «استان انتاریو» در حوزه تکنولوژی چگونه عمل می کنند

متقاضیانی که واجد شرایط برنامه های مهاجرتی فدرال مانند برنامه «نیروی متخصص فدرال» (FSWP) و برنامه «تجربه کانادایی» (CEC) هستند، می توانند پروفایلی در «سیستم اکسپرس انتری» ایجاد کنند. «اکسپرس انتری» سیستمی است که توسط دولت فدرال برای مدیریت برنامه های اقامت دائم استفاده می شود.

 

«برنامه مهاجرتی انتاریو» (OINP) متقاضیان واجد شرایط را از استخر «اکسپرس انتری» انتخاب می کند. سپس متقاضی موردنظر یک «اعلام علاقه مندی» (NOI) دریافت می کند. پس از دریافت « NOI»، متقاضی باید طی 45 روز برای نامزدی استانی تحت «جریان اولویت های سرمایه انسانی» درخواست بدهد. در صورت تأیید، متقاضی نامزدی استانی دریافت می کند و می تواند از این نامزدی برای درخواست اقامت دائم استفاده کند.

 

کانادا، ابرقدرت دنیای فناوری

کانادا در حال تبدیل شدن به قدرت پیشرویی در حوزه فناوری و نوآوری است. سیاست استقبال از مهاجران، به کانادا فرصت می دهد تا در آینده به ابرقدرتی در دنیای فناوری تبدیل شود. در حال حاضر نیروی کار فنی ماهر، تجارت های نوپا و شرکت ها، کانادا را به دلیل مسیرهای اقامت دائم برای کارکنان فناوری، گزینه مطلوب تری می دانند.

 

منبع خبر: CIC News, August 06, 2020

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar