محدودیت ۵ ساله برای اسپانسر زوج تازه‌ای شدن
22 مارس 2012 - 15:24
بازدید 633
9

دولت کانادا محدودیت تازه‌ای را برای کسانی که خود از طریق اسپانسر وارد خاک کانادا شده‌اند و اکنون می‌خواهند اسپانسر فرد تازه‌ای شوند قرار داده تا به  این ترتیب مانع از بروز برخی تقلبات در این زمینه شود. قوانینی که اکنون تغییر کرده سبب خواهد شد تا فردی که خود از طریق ازدواج و اسپانسری […]

ارسال توسط :
پ
پ

دولت کانادا محدودیت تازه‌ای را برای کسانی که خود از طریق اسپانسر وارد خاک کانادا شده‌اند و اکنون می‌خواهند اسپانسر فرد تازه‌ای شوند قرار داده تا به  این ترتیب مانع از بروز برخی تقلبات در این زمینه شود.

قوانینی که اکنون تغییر کرده سبب خواهد شد تا فردی که خود از طریق ازدواج و اسپانسری فرد دیگری به کانادا آمده، از زمانی که حق اقامت دائم را دریافت می‌کند به مدت پنج سال نتواند خود اسپانسر همسر یا شریک زندگی تازه‌ای شود و او را به کانادا بیاورد. تا کنون کسی که از طریق ازدواج یا اسپانسری فرد دیگری به کانادا آمده بود، می‌توانست به محض دریافت حق اقامت دائم خود از آن فرد جدا شود و خود شخصا اسپانسر فرد دیگری در خارج از کانادا شود و این در حالی بود که اسپانسر اولیه وی هنوز قانونا تا سه سال ملزم به حمایت مالی از او بود.

زمانی که فردی رابطه جدیدی را آغاز می‌کند، قرارداد اسپانسرشیپی همسری- چه در فرم همسری یا در فرم زندگی مشترک- به مخاطره می‌افتد. آقای جیسن کنی با در نظر گرفتن این موضوع با انجام مشاوره‌های آنلاین در سال ۲۰۱۰، به جمع‌آوری دیدگاه‌های عموم در این زمینه پرداخت تا به بهترین روش برای مقابله با تقلبات در زمینه ازدواج دست یابد. محدودیتی که اکنون برای این نوع از اسپانسرشیپی در نظر گرفته شده، مشابه همان چیزی است که در کشورهای استرالیا، نیوزیلند و امریکا نیز اجرا می‌شود.

اداره مهاجرت برای این‌که جدیت خود را در امر مبارزه با تقلب در این زمینه نشان دهد، گام‌های دیگری را نیز در این خصوص برداشته است. برای مثال این اداره در ادامه مشاوره‌های انجام شده، خواستار آگاهی از نظرات عموم درباره ارائه ویزای مشروط به افرادی شده که از طریق اسپانسر به کانادا می‌آیند. به این ترتیب که این افراد لازم است تا به مدت دو سال در موقعیت ادعا شده- همسری یا زندگی مشترک- باقی بمانند تا بتوانند دارای حق اقامت دائم شوند. در این زمینه نیز برخی کشورها روند مشابهی را جهت ارائه حق اقامت دائم به افراد اسپانسرشده طی می‌کنند. به نظر می‌رسد که حق اقامت مشروط دو ساله نیز دومین قانونی باشد که به احتمال قوی در آینده نزدیک تصویب شده و به اجرا گذاشته خواهد شد. 

برای مشاهده اصل مطلب اینجا کلیک کنید.  

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar