توافق جدید دولت‌ فدرال و استان انتاریو برای آموزش مهاجران متخصص
07 دسامبر 2013 - 5:03
بازدید 598
8

وزرای مهاجرت دولت فدرال و استان انتاریو موافقت کردند تا با سرمایه‌گذاری مشترک در مورد برنامه شناخته شده«دوره‌های آموزشی بریجینگ (معادل‌سازی)» Ontario  Bridge Training آن را گسترش دهند. برنامه فوق که یکی از موفق‌ترین برنامه‌های استانی در کانادا محسوب می‌شود وظیفه دارد تا شرایط را برای جذب بهتر متخصصان مهاجر به این استان از طریق […]

ارسال توسط :
پ
پ

وزرای مهاجرت دولت فدرال و استان انتاریو موافقت کردند تا با سرمایه‌گذاری مشترک در مورد برنامه شناخته شده«دوره‌های آموزشی بریجینگ (معادل‌سازی)» Ontario  Bridge Training آن را گسترش دهند.

برنامه فوق که یکی از موفق‌ترین برنامه‌های استانی در کانادا محسوب می‌شود وظیفه دارد تا شرایط را برای جذب بهتر متخصصان مهاجر به این استان از طریق فراهم آوردن خدمات مهمی چون ارزیابی‌های اولیه، تجربه فعالیت کلینیکی یا در بخش‌های دیگر بازار کار بسته به تخصص متقاضی، آموزش‌ زبان‌های تخصصی و مرتبط با بازار کار و آماده‌سازی متقاضیان برای شرکت در آزمون‌های تخصصی دریافت مجوز شغلی فراهم آورد.

[درباره این برنامه از طریق مطالعه این صفحه از وبسایت پرنیان و همچنین این صفحه از وبسایت پارس‌کانادا بیشتر بدانید.]

دولت لیبرال استان از سال ۲۰۰۳ تا کنون بیش از ۲۴۰ میلیون دلار برای این برنامه سرمایه‌گذاری کرده و تاکنون حدود ۵۰ هزار مهاجر متخصص از خدمات این برنامه استفاده کرده‌اند. البته در چند سال اخیر و به‌ویژه دوره وزارت جیسن کنی به بهانه کاهش هزینه‌ها، دولت فدرال از پرداخت سهم خود در این زمینه سربازمی‌زد که در گفتگوی سردبیر نشریه پرنیان با آقای دکتر مریدی به آن اشاره شده بود اما خوشبختانه به نظر می‌رسد با مساعدتر شدن اوضاع اقتصادی، قرار است این برنامه توسعه یابد.

بر اساس موافقت‌نامه امضا شده، طرفین متعهد شدند ظرف سه سال آینده بیش از ۸۰ میلیون دلار در قالب این برنامه سرمایه‌گذاری انجام دهند که سهم دولت انتاریو  ۶۳ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار و سهم دولت فدرال شانزده میلیون و ۶۰۰ هزار دلار خواهد بود.

اگرچه در چند سال اخیر ورود مهاجرین متخصص به کانادا پراکندگی بیشتری یافته و مهاجران، شهرها و استان‌های بیشتری را برای ورود و استقرار اولیه انتخاب می‌کنند اما هم‌چنان استان انتاریو (به‌ویژه شهر تورنتو) در این مورد رتبه اول را داراست و بیش از ۴۰ درصد از تازه‌واردان، این استان را برای ورود به کانادا انتخاب می‌کنند.

متن اصلی خبر را اینجا ببینید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar