اهمیت فروش و راهکارهای افزایش آن
03 ژانویه 2015 - 8:07
بازدید 285
7

با گذر از دوره صنعتی شدن و دستیابی بسیاری از کشورها به انواع فن‌آوری تولید کالاها و خدمات، امروزه مشکل اصلی بازارها دیگر کمبود محصول نبوده بلکه این فروش نرفتن کالاها و خدمات تولید شده است. در کشورهای با اقتصاد سالم و پیشرفته از جمله کانادا، ایجاد و راه‌اندازی یک بنگاه اقتصادی تولیدی به‌سرعت و […]

ارسال توسط :
پ
پ

با گذر از دوره صنعتی شدن و دستیابی بسیاری از کشورها به انواع فن‌آوری تولید کالاها و خدمات، امروزه مشکل اصلی بازارها دیگر کمبود محصول نبوده بلکه این فروش نرفتن کالاها و خدمات تولید شده است.

در کشورهای با اقتصاد سالم و پیشرفته از جمله کانادا، ایجاد و راه‌اندازی یک بنگاه اقتصادی تولیدی به‌سرعت و به‌راحتی امکان‌پذیر بوده و دولت کانادا با ارائه انواع کمک‌های مالی و با در اختیار گذاشتن اطلاعات مورد نیاز و معافیت‌های مالیاتی راه را برای صاحبان کسب و کار هموار و افراد را به تاسیس بنگاه‌های اقتصادی تشویق می‌‌نماید. البته الزامی از جمله دارا بودن تخصص کافی در زمینه تولید کالا و خدمات مورد نظر، آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه، اطلاع از نحوه جذب، استخدام و آموزش نیروی انسانی ماهر (که در کانادا کم هم نیستند)، تهیه منابع مالی لازم، همه و همه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند اما گردآمدن همه آنها در یکجا هم پایان کار و تضمین‌کننده موفقیت نبوده و چالش اصلی از این مقطع به بعد شروع خواهد شد.

بدین ترتیب بازاریابی، فروش و توزیع محصول مراحلی هستند که اهمیت‌شان به مراتب از قدم‌های قبلی بیشتر و با بقای هر کسب و کاری در بازار پررقابت کانادا نسبت مستقیم دارد. البته در این مقاله سعی شده تا فقط به بخش فروش محصولات تولیدی و برخی از تکنیک‌های افزایش سطح فروش پرداخته شود.

تعیین حداقل سطح فروش برای هر بنگاه اقتصادی امری ضروری بوده و البته میزان آن به عوامل مختلفی همچون قیمت کالا و خدمات، قیمت محصولات مشابه در بازار (رقبا)، بازار هدف مربوطه و همچنین میزان هزینه‌های ثابت (سربار) و متغیر (تولیدی و فروش) آن بنگاه اقتصادی بستگی دارد. صاحبان کسب و کار معمولا با در نظر گرفتن تمامی موارد فوق، حداقل میزان فروش (تارگت فروش) را معین و تحقق این امر را به مدیران فروش خود واگذار می‌‌نمایند. البته دستیابی به اهداف فروش معین شده به راحتی انجام‌پذیر نبوده و به تجربه کافی و تلاش مستمر فروشندگان بستگی دارد.

با توجه به اینکه پروسه فروش کالاها و خدمات مختلف با هم متفاوت بوده و به ماهیت سرمایه‌ای و یا مصرفی آنها مرتبط است، در این مقاله سعی شده تا به روش‌هایی که عمومیت داشته و در فروش همه کالاها موثر واقع می‌‌شوند، پرداخته گردد. برخی از این اقدامات عبارتند از:

متن کامل را در این صفحه از وبسایت پرنیان و یا این صفحات از شماره 27 پرنیان ببینید.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar