کمبود نیروی کار به نسبت درخواست بازار در البرتا
08 ژانویه 2014 - 7:49
بازدید 369
12

در پاییز سال ۲۰۱۳ استان البرتا بهترین نقطه کشور برای جویندگان کار بود. در ماه سپتامبر بیزینس‌ها در این استان اعلام کردند که به ۵۲ هزار و ۸۰۰ نیروی کار جدید نیاز دارند.  اداره آمار کانادا می‌گوید که این رقم گرچه کمتر از سال گذشته بوده اما همچنان بالاترین رقم نیاز به نیروی کار در […]

ارسال توسط :
پ
پ

در پاییز سال ۲۰۱۳ استان البرتا بهترین نقطه کشور برای جویندگان کار بود. در ماه سپتامبر بیزینس‌ها در این استان اعلام کردند که به ۵۲ هزار و ۸۰۰ نیروی کار جدید نیاز دارند. 

اداره آمار کانادا می‌گوید که این رقم گرچه کمتر از سال گذشته بوده اما همچنان بالاترین رقم نیاز به نیروی کار در کل کشور است.   

به گفته آقای بروس گراهام، CEO شرکت Calgary Economic Development، در حال حاضر این استان دارای پایین‌ترین نرخ بیکاری از زمان بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ به این ‌سو است. وی می‌گوید: «ما در امریکای شمالی از نظر چشم‌انداز اقتصادی همچنان یکی از مناطق خوش‌موقعیت هستیم.» وی می‌افزاید که کارفرمایان در استان البرتا برای استخدام نیرو با مشکل مواجه هستند و: «مجبورند برای یافتن متخصصان و افراد مورد نظر خود به خارج از مرزهای استان نظر داشته باشند.»

بر اساس داده‌های اداره آمار کانادا، در حال حاضر ۱.۳ میلیون نفر در سراسر کشور در جستجوی کار هستند و این امر نرخ بیکاری ۶.۹ درصدی در کشور را رقم زده است.

آقای جیسن کنی، نماینده پارلمانی از شهر کلگری و وزیر اشتغال و توسعه اجتماعی دولت فدرال معتقد است که در حال حاضر آموزش افراد و آماده‌سازی آنها برای پرکردن خلا موجود در بازار کار استان از اولویت‌هاست. وی می‌گوید: «اقتصاد این استان در حال رشد است و جمعیت آن نیز رو به پیری دارد. این تغییرات جمعیت‌شناختی به معنای این است که ما باید برای آماده ساختن کانادایی‌ها برای مشاغل آینده هوشمندانه عمل کنیم.»

البته آقای گراهام در مورد آینده اقتصاد در استان البرتا تا حدودی دچار تردید است زیرا استان همچنان منتظر است تا در مورد احداث خط لوله نفتی تصمیم‌گیری شود. این خط لوله‌ای است که قرار است نفت مناطق غربی کانادا را برای پالایش به امریکا ببرد اما چندین سال است که دولت اوباما به دلیل آنچه مسائل زیست محیطی می‌خواند حاضر به تصویب این طرح نشده است. البته قرار است در سال ۲۰۱۴ تکلیف این طرح مشخص شود. برخی آگاهان معتقد هستند که دلیل اصلی بی‌علاقگی امریکا به این خط لوله، افزایش تولید نفت شنی در امریکا و امید به تامین انرژی مورد نیاز از این طریق است. به هر حال موافقت یا عدم موافقت امریکا با این طرح تاثیر فراوانی در آینده اقتصاد البرتا و وضعیت بازار کار آن خواهد داشت.

برای مشاهده اصل مطلب اینجا کلیک کنید.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar