در باره Bed Bug، خون آشام اتاق خواب!
09 جولای 2012 - 14:50
بازدید 588
19

مجید بسطامی Bed Bug یک حشره بسیار کوچک اما آزاردهنده است که موطن آن امریکای شمالی بوده اما امروز در بسیاری از نقاط جهان دیده می‌شود هرچند بعید می‌دانم هنوز پایش به ایران رسیده باشد. حضور این حشره در محیط زندگی (عموما در فضای اتاق خواب و خصوصا تشک خواب) یعنی فاجعه.دوستی خواسته‌اند تا درباره […]

ارسال توسط :
پ
پ

مجید بسطامی

Bed Bug یک حشره بسیار کوچک اما آزاردهنده است که موطن آن امریکای شمالی بوده اما امروز در بسیاری از نقاط جهان دیده می‌شود هرچند بعید می‌دانم هنوز پایش به ایران رسیده باشد. حضور این حشره در محیط زندگی (عموما در فضای اتاق خواب و خصوصا تشک خواب) یعنی فاجعه.دوستی خواسته‌اند تا درباره بد باگ Bed Bug (حشره تختخواب)، مناطقی از شهر که بیشتر آلوده هستند و راه‌های اجتناب از آنها توضیحاتی بدهم.

جزییات معرفی این حشره غیر قابل تحمل، زیاد است برای همین توصیه می‌کنم دوستان این مطلب و این یکی را در معرفی جامعی از این حشره و این مطلب را در مورد راه‌های خلاصی از آن بخوانند اما چند نکته:

۱- تا آنجا که من اطلاع دارم چیزی به نام مناطق یا محله‌های خاص که این حشره در آنها بیشتر باشد نداریم؛ آنها ممکن است همه جا حتی در شیک‌ترین کاندوها هم یافت شوند. البته از نظر توزیع، بیشترین تعداد مشاهده این جانور در آپارتمان‌ها، سپس سرپناه‌های افراد بی‌خانمان و در نهایت خانه‌های شخصی است. بدیهی است که هر جا احتمال استفاده از وسایل کهنه و آلوده بیشتر باشد یا افرادی که به بهداشت توجه زیادی ندارند بیشتر باشد، احتمال یافت شدن این حشرات هم بیشتر است اما به صورت کلی ‌نمی‌توان کسی را متهم کرد.

۲- بزرگ‌ترین عامل انتقال این حشرات وسایل آلوده خصوصا چمدان‌هاست. معمولا افراد بدون توجه به این خطرات وقتی به مسافرت می‌روند چمدان خود را روی تخت یا مبل هتل بازمی‌کنند و این فرصت خوبی‌ست تا این حشره به وسایل آنها منتقل شود. چون مسافرت به هتل‌های ارزان‌قیمت را خیلی‌ها ترجیح می‌دهند و وسایل این هتل‌ها هم معمولا کهنه‌تر و احتمال آلودگی آنها بیشتر است برای همین احتمال آلوده شدن وسائل ما هم اگر دقت نکنیم زیاد می‌شود اما کلا بهتر است که هیچ‌گاه چمدان‌های خود را در هیچ هتلی، نزدیک وسایلی که معمولا زیستگاه این حشره است باز نکنیم و وقتی هم به خانه بازگشتیم باز آنها را در اطراف اتاق خواب قرار ندهیم چون این حشره عادت ندارد مسافت زیادی حرکت کند!

۳- در خرید وسایل دسته دوم نهایت دقت را باید داشته باشیم، هیچ گاه، هیچ‌گاه، هیچ گاه تشک (mattress) دست دوم هر چقدر هم که نو باشد خریداری نکنیم و بعد از خرید مبلمان دسته دوم (و حتی نو چون نمی‌دانیم کجا نگهداری شده‌اند!) درزهای آنها را با جارو برقی خوب تمیز کنیم.

۴- در زمان تهیه آپارتمان حتما از مدیریت ساختمان سوال کنیم که آیا سابقه مشاهده این حشره در آن واحد یا واحدهای اطراف را دارند یا نه؛

متن کامل این مطلب در ۷ توصیه را در وبلاگ مجید بسطامی, در اینجا بخوانید.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar