بودجه ای که به مهاجران کبک تعلق می گیرد چهار برابر بریتیش کلمبیا است
12 ژوئن 2019 - 21:08
بازدید 484
19

 بودجه ای که کبک به مهاجران اختصاص می دهد، از بودجه های تعلق گرفته به انتاریو و دیگر استان های کانادا بیشتر است. طبق توافقنامه ای که در سال 1991 در دوره ی جدایی کبک صورت گرفته بود، میزان بودجه ی این استان متفاوت است. امسال کبک بیش از 11،600 دلار برای مهاجرین و پناهنده […]

ارسال توسط :
پ
پ

 بودجه ای که کبک به مهاجران اختصاص می دهد، از بودجه های تعلق گرفته به انتاریو و دیگر استان های کانادا بیشتر است. طبق توافقنامه ای که در سال 1991 در دوره ی جدایی کبک صورت گرفته بود، میزان بودجه ی این استان متفاوت است.

امسال کبک بیش از 11،600 دلار برای مهاجرین و پناهنده ها، بودجه دریافت می کند که در زمینه ی آموزش مشاغل، خدمات و زبان هزینه می شود. این در حالی است که بودجه ی بریتیش کلمبیا 2،400 دلار، انتاریو 2،600 دلار، آلبرتا 3،300 دلار و ساسکچوان 2،500 دلار است.

سیاست مداران استان کبک انتظار دارند که بتوانند این بودجه را در بخش های آموزش عمومی، سلامت و حمایت های اولیه از تازه واردان خارجی، کارگران و دانشجویان خارجی صرف کنند. دیگر استان ها مجاز به استفاده از بودجه در این بخشها نیستند.

 

کدام یک از شهرهای کانادا برای ورود و زندگی برای یک تازه وارد بهتر هستند؟

پاسخ به این پرسش بسیار سخت است. عوامل بسیار زیادی در این انتخاب تاثیر دارد که بسته به روحیات و توانایی های مهاجر، داشتن دوستان نزدیک در یک شهر، میل به ادامه تحصیل سریع یا شغل یابی و تمایل داشتن یا نداشتن به زندگی در جامعه ایرانیان تفاوت می کند. همچنین شهرهای مهم کانادا بسته به امکانات مختلف خود و همچنین سیاست های دولت های استانی در مواجهه با مسائل مهاجرین تفاوت دارند. در نوشتار زیر به اختصار توضیح می دهیم که چرا شهر مونترال، شهری ایده آل برای بسیاری از تازه واردین است و می تواند یک انتخاب مناسب محسوب شود. 

مونترال در یک نگاه
مونترال با جمعیت بیش از 1.704.694 (بر اساس سرشماری سال 2016) دومین شهر بزرگ و یکی از سه شهر مهم کانادا، زمانی مهم ترین شهر کانادا از نظر تولید ثروت و تا قبل از ۱۹۷۶ بزرگترین شهر این کشور بود اما پس از آغاز شدن بحث هایی در مورد استقلال کبک که منجر به خروج بخشی از ثروت و قدرت شهر و انتقال آن به تورنتو شد، کم کم تورنتو گوی سبقت را از آن ربود. با این حال همچنان به دلیل اهمیت های سوق الجیشی، اقتصادی، توریستی و فرهنگی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و به رغم شهرت یافتن برخی از فعالیت های هنری چون جشنواره بین المللی فیلم تورنتو، کماکان پایتخت فرهنگی کانادا محسوب می شود. خصوصاً که هزاران نویسنده، هنرمند و روزنامه نگار ساکن این شهر به هر دو زبان رسمی کانادا، انگلیسی و فرانسه به تولید فرهنگی و هنری اشتغال دارند.زبان رسمی شهر، فرانسه (دومین شهر فرانسه زبان جهان بعد از پاریس) است و ۷۰.۵ درصد خانوارهای شهر به این زبان تکلم می کنند.

جغرافیای شهری
استان کبک از نظر معماری شهری، تفاوت چشمگیری با نقاط دیگر آمریکای شمالی دارد و برخلاف مثلاً تورنتو که مشابه شهرهای آمریکاست، مونترال شباهت زیادی به شهرهای اروپایی خصوصاً فرانسه دارد و به همین دلیل به پاریس آمریکای شمالی شهرت دارد. از این نظر، معماری آن برای ایرانیان بسیار آشناست. وضعیت خراب آسفالت خیابان ها هم ایرانیان را به شدت به یاد تهران می اندازد! 

مونترال به دلیل قدمتش از زیبایی های تاریخی زیادی برخوردار است. همچنین موقعیت جغرافیایی آن در جزیره مونترال و در کنار رودخانه های سنت لورنس و اتاوا و تپه سه سر مونت رویال (که نام شهر از آن گرفته شده) سبب شده که شهر از چشم اندازهای زیبایی برخوردار شود و از این نظر یک مکان جذاب برای مسافرت های توریستی است.

قدمت شهر و بناهای زیبایی چون کلیسای سنت ژوزف (بلندمرتبه ترین کلیسای جهان) بهانه دیگری برای علاقه مندی جهانگردان فراهم می آورد.

حمل و نقل عمومی

مترو مونترال، بخش اصلی حمل و نقل عمومی زیرزمینی در شهر مونترال می باشد. این مترو توسط شرکت حمل و نقل مونترال ( Société de transport de Montréal) اداره می شود و در ۱۴ اکتبر سال ۱۹۶۶ میلادی افتتاح شده است. این مترو دارای ۴ خط و ۶۸ ایستگاه می باشد و طول آن معادل ۷۱ کیلومتر است.

متروی مونترال در حال حاضر طولانی ترین و شلوغ ترین خط مترو در کانادا است. مطابق با آمار سال ۲۰۰۹ میلادی در روز حدود ۹۸۹،۰۰۰ نفر در متوسط هفته از این مترو استفاده می کنند. مطابق با آمار شرکت اس تی ام در سال ۲۰۰۶ حدوداً ۶ میلیارد نفر از این مترو استفاده کرده اند که تقریباً نزدیک به جمعیت جهان است.

هزینه ها

از نظر هزینه در میان سه ابرشهر تورنتو، ونکوور و مونترال، مونترال از نظر ارزانی شهرت دارد. به عنوان مثال هزینه اجاره یک واحد آپارتمانی دو خوابه در مونترال بطور متوسط بین ۳۷ تا ۴۰ درصد از تورنتو و ونکوور کمتر است. تقریباً همین نسبت در مورد سایر هزینه ها هم صادق است.

وضعیت تحصیل در مونترال

صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می دهد که جمعیت دانشجویی هر ساله با رشد چشمگیری مواجهه است، به طوری که در سال 2013، جمعیت دانش آموزی و دانشجویی کانادا به بیش از 5 میلیون نفر رسید.

بر اساس گزارش اخیر رتبه بندی کیو اس، مونترال با داشتن 250 هزار دانشجو به عنوان بهترین شهر دانشجویی جهان انتخاب شد که در مقایسه با سایر شهرهای کانادا، دارای بالاترین تعداد دانشجو ست.

پیش از این پاریس این عنوان را برای چهار سال متوالی به خود اختصاص داده بود، ولی براساس گزارش اخیر که از سوی سازمان جهانی رتبه بندی کیو اس اعلام شد، مونترال این عنوان را از آن خود کرد. در این نظر سنجی که از 18 هزار دانشجو در سراسر جهان انجام شده است، کانادا در جایگاه ویژه ای قراردارد؛ ونکور در رتبه دهم و تورنتو در رتبه یازدهم قرار گرفت. اتاوا و کبک سیتی نیز به ترتیب رتبه های 26 و 72 را به خود اختصاص دادند.

این رتبه ها نشان دهنده تعداد قابل توجه کسانی که است که به تحصیل با کیفیت بالای زندگی و معیارهای جهانی و فرصت اقامت در کانادا علاقه مند هستند. نکته قابل ملاحظه دیگر برای دانشجویان بین المللی، هزینه های مناسب زندگی، فضای خاص و هنری شهر مونترال است که اغلب با شهرهای اروپایی مقایسه می شود. گوناگونی فرهنگی، تنوع فرصت های شغلی و معیار های ارزشی متفاوت آمریکای شمالی از دیگر مواردی ست که در این نظر سنجی مورد توجه دانشجویان قرار گرفته است.

آب و هوا

زمستان ها در مونترال سرد و تابستان در بعضی روزها مرطوب و شرجی است. سخت ترین سرما مربوط به ماه ژانویه است و دما تا منفی 32 پایین می رود و در تابستان تا 36 درجه در ماه جولای بالا می رود.

قبل از ثبت مدرن سوابق آب و هوا، که قدمت آن به سال ۱۸۷۱ برمی گردد، حداقل دمای ثبت شده ۴۲- سانتیگراد می باشد که مربوط به ساعت ۷ صبح روز ۱۰ ژانویه ۱۸۵۹ است.

بیشترین بارش باران مربوط به ماه های ژوئن تا سپتامبر با حد اکثر در اگست (اوت) و بیشترین میزان بارش باران در ماههای دسامبر تا فوریه با حداکثر در دسامبر است. هوای مونترال معمولاً در زمستان، چند درجه ای سردتر از تورنتو است اما شدت بادهای سرد آن کمتر است.

اوضاع اقتصادی

هر چند صنایع بسیاری در حوزه های متنوع صنعتی، معدنی و کشاورزی در استان فعال هستند اما رونق آن به اندازه دو شهر تورنتو و کلگری نیست. همچنین متوسط حقوق در این استان از استان هایی نظیر بریتیش کلمبیا، البرتا و انتاریو به مراتب پایین تر است به همین دلیل برخی از متخصصین پس از تثبیت شدن در این استان، با یافتن شغل مناسب تر در انتاریو، استان های غربی و حتی آمریکا، به آن مناطق نقل مکان می کنند.

وضعیت ویزا
استان کبک تنها استانی است که بطور جداگانه اجازه صدور ویزاهای مهاجرتی را دارد و همین کمک می کند تا در رقابت با ویزاهای فدرال، شرایط آسان تری را برای پذیرش اجرا کند. همچنین دانشجویان پس از یک سال تجربه تحصیل در کبک، می توانند از طریق برنامه تجربه کبکی برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنند. 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

مراقب تشابه نام‌ها باشید! مارا با نام کنپارس به دوستان خود معرفی کنید.
This is default text for notification bar