با گذر از دوره صنعتی شدن و دستیابی بسیاری از کشورها به انواع فنآوری تولید کالاها و خدمات، امروزه مشکل اصلی بازارها دیگر کمبود محصول نبوده بلکه این فروش نرفتن کالاها و خدمات تولید شده است.
در کشورهای با اقتصاد سالم و پیشرفته از جمله کانادا، ایجاد و راهاندازی یک بنگاه اقتصادی تولیدی بهسرعت و بهراحتی امکانپذیر بوده و دولت کانادا با ارائه انواع کمکهای مالی و با در اختیار گذاشتن اطلاعات مورد نیاز و معافیتهای مالیاتی راه را برای صاحبان کسب و کار هموار و افراد را به تاسیس بنگاههای اقتصادی تشویق مینماید. البته الزامی از جمله دارا بودن تخصص کافی در زمینه تولید کالا و خدمات مورد نظر، آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه، اطلاع از نحوه جذب، استخدام و آموزش نیروی انسانی ماهر (که در کانادا کم هم نیستند)، تهیه منابع مالی لازم، همه و همه از اهمیت ویژهای برخوردار هستند اما گردآمدن همه آنها در یکجا هم پایان کار و تضمینکننده موفقیت نبوده و چالش اصلی از این مقطع به بعد شروع خواهد شد.
بدین ترتیب بازاریابی، فروش و توزیع محصول مراحلی هستند که اهمیتشان به مراتب از قدمهای قبلی بیشتر و با بقای هر کسب و کاری در بازار پررقابت کانادا نسبت مستقیم دارد. البته در این مقاله سعی شده تا فقط به بخش فروش محصولات تولیدی و برخی از تکنیکهای افزایش سطح فروش پرداخته شود.
تعیین حداقل سطح فروش برای هر بنگاه اقتصادی امری ضروری بوده و البته میزان آن به عوامل مختلفی همچون قیمت کالا و خدمات، قیمت محصولات مشابه در بازار (رقبا)، بازار هدف مربوطه و همچنین میزان هزینههای ثابت (سربار) و متغیر (تولیدی و فروش) آن بنگاه اقتصادی بستگی دارد. صاحبان کسب و کار معمولا با در نظر گرفتن تمامی موارد فوق، حداقل میزان فروش (تارگت فروش) را معین و تحقق این امر را به مدیران فروش خود واگذار مینمایند. البته دستیابی به اهداف فروش معین شده به راحتی انجامپذیر نبوده و به تجربه کافی و تلاش مستمر فروشندگان بستگی دارد.
با توجه به اینکه پروسه فروش کالاها و خدمات مختلف با هم متفاوت بوده و به ماهیت سرمایهای و یا مصرفی آنها مرتبط است، در این مقاله سعی شده تا به روشهایی که عمومیت داشته و در فروش همه کالاها موثر واقع میشوند، پرداخته گردد. برخی از این اقدامات عبارتند از:
…
متن کامل را در این صفحه از وبسایت پرنیان و یا این صفحات از شماره 27 پرنیان ببینید.
ثبت دیدگاه