آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  13 سپتامبر 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 139

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 13 سپتامبر 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 139)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 13  سپتامبر 2019  برابر با  22 شهریور ماه 1398

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

 

زمان دریافت سوال زمان پاسخ به سوال سوالات
30/08/2019 23:06:36 13/09/2019 21:02:44 آیا این درسته که برای اکسپرس اینتری در بخش زبان حداقل امتیاز باید clb9 باشه و امتیاز کمتر مورد قبول قرار نمیگیره؟
31/08/2019 00:27:46 13/09/2019 21:06:52 اخیرا ایمیلهایی در خصوص نرم افزار GCMS دریافت میکنم .که مبلغی رو باید پرداخت کنم تا در جریان مراحل رسیدگی به پرونده ام باشم.آیا اساسا چنین سیستمی وجود دارد؟
01/09/2019 12:20:36 13/09/2019 21:09:40 برای کسی که قصد ادامه تحصیل و اخذ اقامت در کانادا رو داره و بحث مالی و هزینه تحصیل براش خیلی مهمه تحصیل در کدام استان رو پیشنهاد میکنید آیا کبک میتونه گزینه خوبی باشه و آیا هزینه تحصیلش پایین تر از جاهای دیگه ست؟
01/09/2019 12:23:17 13/09/2019 21:10:42 آیا برای تحصیل در کبک حتما باید مدرک فرانسه داشت و اینکه بعد از فارغ التحصیلی میتوان برای اخذ اقامت اقدام کرد یا علاوه بر تحصیل نیاز به شرایط خاصی است ؟
01/09/2019 12:55:36 13/09/2019 21:11:32 آیا تحصیل در مقطع ارشد در دانشگاه ناتیگهام مالزی (UNMC) در کانادا مورد قبول هست و میتوان با داشتن این مدرک در کانادا متقاضی کار بودیا بهتر است در خود کانادا تحصیل شود؟
01/09/2019 13:37:40 13/09/2019 21:13:16 دکتربهرامی (دندانپزشک) هستم ۵۳ سال سن دارم ،دارای ۳فرزند (یک دختر۲۴ساله دانشجوی ترم ۵ مامایی،یک پسر۲۲ساله دانشجوی پیام نور با معدل دیپلم بالای ۱۹ ، یک پسر ۸ ساله کلاس دوم ابتدایی) میخواستم اقامت کانادا رو بگیرم .لطف کنید راهنمایی بفرمایید ، نقدینگی ندارم هر چه دارم بصورت ملک وماشینه
01/09/2019 17:58:12 13/09/2019 21:14:22 در صورت داشتن ویزای توریستی و ادمیشن از یک کالج یا دانشگاه ، میشه با ویزای توریستی به کانادا اومد و از داخل کانادا درخواست استادی پرمیت کرد ؟ و اگه میشه چجوری هست ؟
02/09/2019 23:34:15 13/09/2019 21:15:36 برخی از استانهای کانادا مثل استان انتاریو لیست یک سری از رشته های دانشگاهی رو اعلام کردن که درصورت تحصیل در اون رشته ها و فارغ التحصیلی بدون داشتن سابقه کار میشه مستقیما برای اخذ اقامت اقدام کرد لطفا در این خصوص توضیحاتی بفرمایید.
02/09/2019 23:37:34 13/09/2019 21:16:52 لطفا در خصوص استانهایی که میشه از تحصیل و گرفتن مدرک دانشگاهی بطور مستقیم و بدون نیاز به داشتن سابقه کاری برای اقامت اقدام کرد اطلاعاتی بدهید.
04/09/2019 16:23:41 13/09/2019 21:17:23 اگر یک نفر دو همسر داشته باشد و همسر دومش از همسر قبلی فرزند داشته باشد امکان اینکه از طریق تحصیلی وارد کانادا بشود و درخواست اقامت بدهد میتواند همسر دوم و فرزندانش را وارد کانادا بکند
05/09/2019 00:17:13 13/09/2019 21:19:17 با کمک یکی از دوستانم از روش جاب آفر (ورک پرمیت) ونکوور میخوام اقدام کنم. جهت مراحل اقامت دائم، جاب آفر از ونکوور بگیرم یا کبک؟ کدوم بهتره؟ خلاصه ای از اقدامات بعدی جهت اقامت دائم رو لطف بفرمایید آیا نوع شغل و تحصیلات من بایستی ارتباط داشته باشن؟(کارهای جنرال اشکال نداره؟)
05/09/2019 00:20:17 13/09/2019 21:21:25 در خصوص استارت آپ که چند ماه پیش در سایت اعلام کردید و مراحل کاری آن که در حال حاضر فعاله، توضیح بفرمایید ، تخصص خاصی لازمه؟
05/09/2019 12:50:37 13/09/2019 21:22:43 آیا در برنامه کارآفرینی بیریتیش کلمبیا علاوه بر داشتن سرمایه مورد نیاز، باید سابقه مدیریت یک شرکت را هم داشته باشیم
06/09/2019 00:42:20 13/09/2019 21:22:57 اگر با ویزای دانشجویی ژانویه وارد کانادا بشم و دانشگاه رو برا یک ترم دیفر کنم (تا ماه می) مشکلی برای ویزام بوجود میاد؟ نامه اکسپتم برای یک سال valid هست
06/09/2019 00:45:09 13/09/2019 21:24:34 من مقداری طلا دارم، آیا بهتره قبل آمدن به کانادا در ایران بفروشم و به دلار تبدیل کنم یا طلا را با خودم بیارم کانادا و در اونجا بفروشم؟ کدوم به صرفه تر میشه؟
06/09/2019 00:46:03 13/09/2019 21:25:30 دریافت ویزای تحصیلی برای ساسکاچوان از زمان ثبت درخواست استادی پرمت آنلان معمولا چقدر طول میکشه ؟
06/09/2019 00:47:47 13/09/2019 21:25:46 در یک حساب حدود ٢٠٠ میلیون پول دارم که گردش حساب رو هم از این حساب میدم. مقدار ١٥ هزار دلار نقد دارم میخوام یک حساب ارزی باز کنم تا مقدار تمکن از هر دو حساب منظور بشه، اینکه حساب تازه باز شده مشکل ساز میشه؟
06/09/2019 00:49:20 13/09/2019 21:26:24 هزینه بیمه دانشجویی متداول در استان انتاریو تقریبا چقدر هزینه داره؟ باید ماهیانه پرداخت کرد یا سالانه؟
06/09/2019 00:50:04 13/09/2019 21:26:52 آیا برای رشته نرم افزار هم بحث over qualified شامل میشه ؟ یعنی کسی که دکتری نرم افزار داشته باشه برای بعضی کار های تخصصی استخدام نمیکنن ؟
06/09/2019 10:07:49 13/09/2019 21:27:59 می خواستم بدونم اگر پدر و مادر کانادایی نباشن و بچه در خاک کانادا به دنیا بیاید تحت هر شرایطی بچه پاس کانادا را میگیرد؟ اینکه می گویند والدین می بایست حداقل ۴ ماه قبل از تولد در کانادا باشند حقیقت دارد؟
06/09/2019 10:13:49 13/09/2019 21:29:02 می خواستم بدونم اگر ما بچه خودمان را در کانادا با ویزای توریستی به دنیا بیاریم آیا این موضوع روی پرونده مهاجرتی که قبلا از طریق شرکت شما باز کردیم تاثیر منفی ویا مثبت دارد ؟
06/09/2019 11:20:38 13/09/2019 21:29:33 من و همسرم 36 ساله هستیم مدرک تحصیلی ام کاردانی مکانیک و 17 سال سوابق کاری در اجرا و ساخت پروژه های نفتی و گازی همسرم ترم سه کارشناشی مامایی و 10 سال سوابق کاری مرتبط آیلس دارد دو فرزند و 12000 دلار سرمایه فعلی قصد مهاجرت به کانادا، لطفا راهنمایی کنید از چه طریق میشود اقدام کرد ؟
06/09/2019 13:08:06 13/09/2019 21:30:45 آیا قیمت اجاره برای مسکن که در سایت ها اعلام میکنند قابل بحث هست ؟ یعنی میشه با مالک صحبت کرد و تخفیف گرفت یا در کانادا گزینه تخفیف وجود نداره؟
06/09/2019 14:02:44 13/09/2019 21:31:49 ویزای تحصیلی من برای ساسکاچوان اومده ولی دانشگاه رو تا ترم ژانویه دیفر کردم. میتونم الان وارد کانادا بشم؟ ( سه ماه و نیم به شروع دانشگاه مونده) اگه آفیسر بگه چرا زودتر اومدی چی بگم قانع کننده هست؟
06/09/2019 14:07:23 13/09/2019 21:32:27 من از دانشگاه رجینا پذیرش دارم و ویزام هم اومده، حالا از کونکوردیا پذیرش گرفتم، میتونم برای تغییر دانشگاه بعد از ورود به کانادا اقدام کنم؟ لطفا راهنمایی کنید که چیکار میتونم بکنم تا بتونم استادی پرمتم رو برا کنکوردیا تغییر بدم
06/09/2019 17:32:28 13/09/2019 21:34:18 ساعت شروع و پایان کار دانشگاه ها و ادارات در کانادا چه ساعاتی هستند؟چه کاری فول تایم حساب میشه؟
06/09/2019 17:48:18 13/09/2019 21:37:48 هزینه خورد و خوراک برای یک نفر که تو خونه غذا درست میکنه ماهی حدودا چقدر میشه ؟
06/09/2019 20:27:38 13/09/2019 21:38:20 میخواستم بدون اگه من ویزای تحصیلی مونترال بگیرم و همسرم ورک پرمیت و تو ۲ سال تحصیل من ایشون یک سال کار جنرال انجام بده میشه از سمت ایشون برای اقامت اقدام کرد و دیگه زبان فرانسه لازم نیست؟ و یا با کار جنرال و یا تخصصی تو ۳ سال بعد از دوسال تحصیل خودم ؟
06/09/2019 21:18:18 13/09/2019 21:39:25 من ویزای اوپن ورک داشتم و اقدام به تمدید کردم (شرایط لازم را برای تمدید دارم) و منتظر سپری شدن زمان سه ماهه و گرفتن SIN Number جدید هستم. سوال من این است که کارفرما تا صدور سین جدید حقوق من را چگونه محاسبه میکند ؟
06/09/2019 23:04:47 13/09/2019 21:40:05 آیا اگر شخصی به خاطر کسر امتیاز در اکسپرس اینتری، داخل کانادا تحصیل کنه بعد از فارغ التحصیلی میتونه از طریق این برنامه برای اقامت اقدام کنه یا حتما باید سابقه کار داشته باشه؟
07/09/2019 01:21:19 13/09/2019 21:44:18 میخواستم بپرسم با مدرک ارایشگری هم میشه اقدام به مهاجرت به کانادا کرد؟ از نظر شما با مدرک ارایشگری بهتره به کدوم کشور درخواست بدم؟
10/09/2019 19:23:12 13/09/2019 21:44:43 من دانشجوی دندانپزشکی ایران هستم، میخوام بدونم بهترین راه برای مهاجرت برای من چیه؟ برای تحصیل تخصص وارد کانادا بشم یا تخصص هم ایران بخونم و بعد از اون برای کار اقدام کنم؟ (قصد دارم دوره عمومی رو تو ایران تموم کنم)
10/09/2019 20:27:44 13/09/2019 21:45:25 من دانشجوی ارشد دانشگاه مونترال هستم با ویزای دانشجویی اومدم. اگر من با یک خانم کانادایی ازدواج کنم و این ازدواج در شهرداری انجام بشه چقد طول خواهد کشید تا. اقامت کبک و فدرال بیاد ،و آیا من میتونم از. دانشگاه انصراف بدهم یا نه ؟
11/09/2019 08:39:08 13/09/2019 21:48:19 من ویزای توریستی دارم،وقبلا هم یک بار ورود به کانادا داشتم و برگشتم،مدرک دستیاری دندانپزشکی دارم،اگر در کانادا بتوانم از یک پزشک job offer بگیرم،آیا داخل کانادا میتونم ویزا رو تبدیل به ویزای کار بکنم؟چه مدت بهم ویزا می دن؟آیا اصلا چنین کاری میشه انجام داد؟
11/09/2019 10:18:01 13/09/2019 21:49:46 آیا روند رسیدگی به پرونده ها در فدرال به نوع روش مهاجرت ارتباطی داره یا خیر
11/09/2019 14:24:17 13/09/2019 21:50:47 من اگه با پاسپورتی که دارم برا استادی پرمت اقدام کنم و موقع pass request پاسپورت جدید بدم مشکلی پیش میاد؟
11/09/2019 15:14:36 13/09/2019 21:50:59 من از دانشگاه رجینا پذیرش دارم، تو سایت دانشگاه هزینه هرسال تحصیل و زندگی رو زده بیست و شش هزار دلار. آیا من همین مبلغ رو به عنوان تمکن مالی برای ویزا تو حساب داشته باشم کافیه؟
11/09/2019 18:04:25 13/09/2019 21:51:30 من برای زمستون پذیرش تحصیلی دارم و ویزام اومده، الان برای ترم پاییز سال بعد یک استاد جواب بسیار خوب با پیشنهاد فول فاند داده. اگه بخوام برای ترم پاییز برم ویزا و استادی پرمتی که دارم چی میشه؟ باید چیکار کنم؟
11/09/2019 20:56:41 13/09/2019 21:53:07 من پذیرش دکتری دارم. ٣٥ ساله و مجردم ، حدود ٣٠٠ میلیون تمکن دارم. سند ماشین دارم اما ملک ندارم. برای اقدام استادی پرمیت با توجه به سن و شرایطم بهتره پدرم رو به عنوان ساپورتر اعلام کنم؟ سند ملک و گردش حساب ایشون رو ارائه بدم کافیه یا باید ایشون هم تمکن ارائه بدن؟
13/09/2019 01:20:27 13/09/2019 21:54:25 من ۱۹ سپتامبر یکسال از مدیکالم می گذره. امروز ۱۳ سپتامبر نامه مدیکال جدید برام آمده. قبلا فرموده بودید تا ۱/۵ سال معمولا مدیکال از کسی نمی خواهند.آیا به نظر شما نیاز به مکاتبه ای نداریم؟ و آیا احتمالا یکسال دیگر باید منتظر باشیم؟
13/09/2019 03:14:11 13/09/2019 21:55:34 من با ویزای تحصیلی که از دانشگاه وسترن شهر لندن بود وارد کانادا شدم و در دانشگاه ثبت نام کردم و بعد از یک هفته انصراف دادم و با یک پذیرش همزمان به مونترال آمدم. آیا الان باید استادی پریمتم را عوض کنم و یا به اداره مهاجرت اعلام کنم که به شهر دیگری آمدم ؟
13/09/2019 03:22:58 13/09/2019 21:57:09 بعد از چه مدتی با ورود با ویزای تحصیلی و ثبت نام در دانشگاه ، میتوانم برای خانواده دعوت نامه جهت ویزای توریستی درخواست کرد ؟
13/09/2019 10:20:16 13/09/2019 21:57:21 آیا شما اطلاع دارید که کسانی که ساکن کبک هستند و قبلا در mon projet هیچ درخواستی نداده اند و جدیدا (3 ماه اخیر) در آرریما درخواست ابراز علاقه مندی کرده اند و برایشان دعوت نامه صادر شده است ؟
13/09/2019 17:45:08 13/09/2019 21:57:42 ما ۳ دوست هستیم آیا امکان اقدام در برنامه استارت آپ با وجود ایده مناسب وجود دارد؟ شرایط به چه صورتی میباشد؟
13/09/2019 17:52:30 13/09/2019 22:01:00 آیا مهاجرت از طریق روش نیروی متخصص کبک بدون پیشنهاد کاری بهش امیدوارم باشیم یا نه؟
13/09/2019 18:03:07 13/09/2019 22:01:38 من ٣٨ سال دارم، فوق لیسانس حسابداری. دارای ٢٠ سال سابقه کار مدیریتی. درخواست مهاجرت به کانادا را دارم. میفرمایید برای مهاجرت از طریق skill work یا نیرو کار متخصص، باید نمره چند آیتلس رو کسب کنم؟ و آیا با توجه به شرایط سنی من امکان این نوع مهاجرت وجودداره ؟
13/09/2019 18:20:51 13/09/2019 22:02:39 پرونده اسپانسر شیپی همسر کبک من نزدیک ۶ ماهه از فایل نامبرم می گذرد ۲۳ مارچ فایل نامبر امده ایا بیشتراز اینها باید منتظر خبری از پرونده بشوم؟و ایا اگر با اداره مهاجرت تماس بگیریم و پیگیری کنیم ایا تاثیری در روند بوجود می اید؟
13/09/2019 18:47:40 13/09/2019 22:03:10 لطفا در برنامه سرمایه گذاری کبک مراحل پرونده را بعد از دریافت فایل نامبر فدرال را بفرمایید و انگشت نگاری و مدیکال معمولا چه موقع انجام میشه
13/09/2019 18:55:31 13/09/2019 22:06:58 بچه من در کانادا به دنیا اومده و سیتیزنه ولی خودم نه و سیتیزن ایرانم. در ۶-۷ سالگی میتونه بیاد کانادا مدرسه بره و پدر یا مادر ویزای همراه یا گاردین بگیرن و اجازه کار هم داشته باشن؟ پدر مادر چطور میتونن در کنار بچه باشند هنگام تحصیل بچه؟
13/09/2019 18:57:21 13/09/2019 22:08:14 من در کانادا ماساژ تراپی میخونم ولی الان پذیرش دنتال هایژین گرفتم. میگن دنتال هایژین اشباع شده؟ شما نظرتون چیه؟ تغییر بدم به دنتال یا ماساژ تراپیمو ادامه بدم؟
13/09/2019 20:05:52 13/09/2019 22:08:44 سمانه هستم سی و هفت ساله دارای مدرک لیسانس مترجمی زبان و آیلتس شش و یکسال تدریس زبان. همسرم چهل و هفت ساله مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی و آیلتس پنج و بالای ده سال سابقه کار مدیریت مالی. یک پسر چهار ساله داریم. کدامیک از ما باید متقاضی أصلی باشد و تحت چه روشی اقدام کنیم
13/09/2019 20:27:29 13/09/2019 22:09:21 برنامه یا جاب افری برای رانندگان پایه یک وجود دارد یا خیر؟ شنیدم که تقاضا برای این شغل در کانادا خیلی زیاد است
13/09/2019 20:30:14 13/09/2019 22:09:55 گرفتن LMIA چند ماه طول میکشه برای شرکتی که من رو میخواد اسپانسر کنه؟

©Copyright 2019 by Parnian.tv

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۲۶ شهريور ماه ۱۳۹۸ در ۰۸:۲۰:۲۸ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۱۱۲۶ - برچسب ها:

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید احمد محمدی
    يك شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۸

    سلام من اتباع افغاستانی مقیم ایران هستم و لیسانس نرم افزار دارم و همچنین مدرک ایتلس 6.5 و میخواهم فوق لیسانسم رو در کانادا بخونم بهترین راه برای دریافت ویزای تحصیلی به این کشور چیست اگه میشه راهنماییم کنید ممنون .

ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
18 دسامبر  روز جهانی مهاجرت

18 دسامبر، روز جهانی مهاجرت

۲۴ آذر ۱۳۹۸ - روز هجدهم دسامبر به احترام میلیون ها نفر که کشور خود را به امید یافتن زندگی بهتر ترک کرده اند، روز جهانی مهاجرت نام گرفته است. سازمان جهانی مهاجرت در سال 2017...
دعوت منیتوبا از 221 متقاضی مهاجرت

دعوت منیتوبا از 221 متقاضی مهاجرت

۲۴ آذر ۱۳۹۸ - استان منیتوبا از 221 متقاضی برای تقاضای اقامت دائم تحت برنامه انتخابی استانی دعوت کرد. برنامه انتخاب استانی منیتوبا(MPNP)  در تاریخ 6 دسامبر از متقاضیان در سه برنامه کارگران ماهر در منیتوبا،...
اختلال در خطوط مخابراتی شرکت

اختلال در خطوط مخابراتی شرکت

۲۴ آذر ۱۳۹۸ - متاسفانه از چندی پیش و پیرو اختلال خطوط مخابراتی، برقراری ارتباط و تماس شما عزیزان با شرکت دچار مشکل شده بود. پس از بررسی تیم پشتیبان و فنی شرکت، بر آن...
انتخاب جدید استان انتاریو در سال 2019

انتخاب جدید استان انتاریو در سال 2019

۲۴ آذر ۱۳۹۸ - در تاریخ 11 دسامبر، برنامه مهاجرتی انتاریو 667 دعوتنامه  (NOI)برای متقاضیان اکسپرس انتری در برنامه کارگران فنی ماهر صادر کرد. دعوتنامه ها برای افرادی که در استخر رقابتی اکسپرس انتری پروفایل...
انتخاب استانی آلبرتا در برنامه اکسپرس انتری

انتخاب استانی آلبرتا در برنامه اکسپرس انتری

۱۸ آذر ۱۳۹۸ - در تاریخ 5 دسامبر، آلبرتا 132 دعوتنامه برای متقاضیان در استخر رقابتی اکسپرس انتری صادر کرد. متقاضیان اکسپرس انتری برای دریافت دعوتنامه تحت برنامه انتخاب استانی به حداقل 400 امتیاز در سیستم...
انتخاب استانی ساسکاچوان در برنامه کارآفرینی

انتخاب استانی ساسکاچوان در برنامه کارآفرینی

۱۷ آذر ۱۳۹۸ - بالاخره پس از تاخیر بیش از یک ماه، برنامه استانی ساسکاچوان در دسته کارآفرینی انتخاب برگزار کرد. در انتخاب تاریخ 5 دسامبر، 62 دعوتنامه در برنامه کارآفرینی استان ساسکچوان صادر شد. حداقل...
انتخاب استانی انتاریو در برنامه کارآفرینی
اعلام شده در 2 دسامبر 2019

انتخاب استانی انتاریو در برنامه کارآفرینی

صدور 16 دعوت نامه برای متقاضیان برنامه کارآفرینی انتاریو ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - در دو دسامبر، استان انتاریو تحت برنامه کارآفرینی دوره انتخابی برگزار نمود و طی آن برای 16 نفر دعوت نامه ارائه درخواست اقامت دائم صادر کرد. استان انتاریو در این دوره انتخابی،...
توقف موقت ارزیابی مدارک تحصیلی توسط IQAS

توقف موقت ارزیابی مدارک تحصیلی توسط IQAS

۱۰ آذر ۱۳۹۸ - یکی از مدارکی که متقاضیان اکسپرس انتری برای ارائه درخواست مهاجرت به آن نیاز دارند، گزارش ارزیابی مدارک تحصیلی است. برای دریافت این گزارش می بایست درخواست خود را به سازمان...
جدیدترین دوره انتخابی بریتیش کلمبیا

جدیدترین دوره انتخابی بریتیش کلمبیا

برنامه کارآفرینی منطقه ای ۹ آذر ۱۳۹۸ - استان بریتیش کلمبیا تحت برنامه مهاجرت کارآفرینان منطقه ای، دوره انتخابی جدیدی برگزار کرده است. در این دوره که در تاریخ 26 نوامبر برگزار شد، 7 دعوتنامه از طریق برنامه برنامه انتخابی...
تغییرات امتیاز رشته ها برای برنامه نیروی متخصص کبک
اعلام شده در نوامبر 2019

تغییرات امتیاز رشته ها برای برنامه نیروی متخصص کبک

افزایش امتیاز رشته های صفر امتیازی ۳ آذر ۱۳۹۸ - کبک بار دیگر با توجه به نیاز بازار کار خود، امتیاز بندی لیست رشته های برنامه نیروی متخصص را تغییر داد. خوشبختانه می توان گفت که این تغییرات مثبت بوده و...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.