آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  19 جولای 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 133

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 19 جولای 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 133)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 19 ژوییه  2019  برابر با  28 تیر ماه 1398

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

 

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوالات
19/07/2019 21:07:43 دقیقه 7 میخواستم بدونم گذروندن یک دوره فرصت مطالعاتی در دانشگاه های کانادا، آیا بعنوان تجربه کار کانادایی محسوب میشود؟
19/07/2019 21:08:36 دقیقه 8 بنده تکنسین برق ابزار دقیق و الکترونیک هستم ۴۲ سالمه چطور میتونم کانادا کار پیدا کنم ؟
19/07/2019 21:09:18 دقیقه 9 من پرونده سرمایه گذاری کبک دارم و اخیرا از من آپدیت مرحله کبک را خواسته اند ولی تاریخ مصاحبه ای در این نامه ذکر نشدا است آیا من میتوانم با ویزای توریستی به مونترال بروم و به دلیل بودن در آنجا وقت مصاحبه بگیرم ؟
19/07/2019 21:10:05 دقیقه 10 پسر من سال ۲۰۱۲ لندینگ کرده و ۲۰۱۷ pr اکسپایر شده و در این مدت حدودا یک سال ونکور بوده الان میخواد بیاد کانادا میخواستم راهنمایی بفرمائید باید چکار انجام بدهیم.
19/07/2019 21:12:40 دقیقه 12 من و همسرم ویزای تحصیلی و کاری خود را گرفتیم و اول آگوست به مونترال می آییم. چه مدارکی برای صدور استادی پرمیت و ورک پرمیت باید همراه داشته باشیم؟
19/07/2019 21:13:20 دقیقه 13 اگر من ویزا از طریق کالج بگیرم هزینه مدرسه فرزندم رایگان هست ؟و شوهرم اجازه کار داره؟ آیا همزمان میتونیم به کانادا برویم ؟
19/07/2019 21:13:51 دقیقه 13 من ۳۷ سالمه و میخوام برای پذیرش تحصیلی و رشته های کوآپ اقدام کنم شنیدم که کوآپ هم تو کالج و هم در دانشگاه ارائه میشه با شرایط سنی من کدام بهتره کالج یا دانشگاه که بعد فارغ التحصیلی هم برای کار بهتر باشه و اینکه آیا سن من میتونه توی گرفتن ویزا مشکلی پیش بیاره؟
19/07/2019 21:14:54 دقیقه 14 اینکه بتونی ویزای توریستی بگیری و بعد ورود تو خود کانادا دنبال کار بگردی و در صورت پیدا کردن کار درخواست ویزای کار بدی بنظر شما چقدر میتونه موفق باشه و برای کسی که ۳۷ سالشه این روش ریسکه که سنش بالاتر بره یا امکان موفقیت داره؟
19/07/2019 21:16:48 دقیقه 16 آیا باید هزینه دوره ارشد دانشگاه یکجا واریز شود؟ یا ترمی؟
19/07/2019 21:17:23 دقیقه 17 درابتدا فرم ارزیابی را تکمیل و ارسال کرده ام، در برنامه نیروی متخصص کبک شانس موفقیت را گرفتم. آیا الان میتوانم برای مهاجرت از طریق canpars اقدام کنم؟ بااینکه نه IELTS دارم نه B2 فرانسه را. اولین اقدام چیست ؟ جهت نتیجه گیری بهتر و موفقیت بیشتر کدامیک را فرابگیرم؟
19/07/2019 21:18:03 دقیقه 18 سابقه کاری غیر مرتبط با مدرک تحصیلی چگونه ارزیابی می شود؟ برای مثال بنده لیسانس برق دارم اما سابقه کاری ام در زمینه اپراتوری جرثقیل سقفی می باشد (۱۰سال)
19/07/2019 21:18:31 دقیقه 18 من برای نیروی متخصص کبک سال ۲۰۱۵ اقدام کردم.حدود ۸ ماه پیش csq گرفته و حدود ۳ ماه پیش انگشت نگاری انجام دادم. اخیرا متوجه شدم که تعدادی پرونده جهت مصاحبه به آنکارا نامه گرفته اند.آیا این مصاحبه شامل من خواهد بود؟
19/07/2019 21:19:22 دقیقه 19 در برنامه سرمایه گذاری کبک شرکت کرده ام و ویزای توریستی کانادا رو دارم.می خواستم سفری به مونترال داشته باشم. آیا محل سکونت من در پرونده تاثیری دارد؟ یعنی باید در هتل گران قیمتی سکونت داشته باشم با توجه به اینکه سرمایه گذار هستم؟
19/07/2019 21:24:27 دقیقه 24 لطفا در مورد تجربه کبکی توضیح بدین (از طریق روش تحصیلی) و اینکه در صورت پذیرش از دانشگاههای کبک تحصیل به زبان فرانسه است یا میشه به زبان انگلیسی هم تحصل کرد؟
19/07/2019 21:26:00 دقیقه 26 از زمانی که در ایران بودم با آقایی آشنا بودم و الان که در مونتریال هستم و ایشون ایران تصمیم به ازدواج داریم. من تازه درسم تموم شده ولی هنوز کار پیدا نکردم و در مرحله پایانی دریافت پی آر هستم. آیا بعد از دریافت پی آر و در بدترین شرایط اگر کار پیدا نکنم میتونم اسپانسر این آقا بشم؟
19/07/2019 21:26:50 دقیقه 26 بعد از عقد قرارداد استارت آپ و اتمام دوره آموزشی ، حد اکثر زمان جهت دریافت pr در صورتی که کلیه مدارک آماده باشد ، چقدر است ؟
19/07/2019 21:31:38 دقیقه 31 من میخواهم یک دوره یک ساله کالج ثبت نام کنم، برای گرفتن کار پس از تحصیل چه زمان باید اقدام کنم و به کجا باید اعلام کنم؟
19/07/2019 21:32:15 دقیقه 32 من برای یک تور یکه هفته ای در سپتامبر رزرو دارم و میخوام برای ویزای توریستی اقدام کنم. ضمنا ۴ سال اقامت دانشجویی در اروپا دارم. خواستم بپرسم بلیط هواپیما رو الان تهیه کنم و با مدارک در سایت آپلود کنم و یا بعد از جواب ویزا رزرو کنم و چقدر شانس ویزای مولتی و چطور زیادش کنم.
19/07/2019 21:33:10 دقیقه 33 بنده 30 سالمه. با ویزای توریستی وارد خاک کانادا شدم و به صورت حضوری برای پذیرش دانشجویی در مقطع ارشد اقدام کردم و الان پذیرش دارم، آیا ممکنه افسر ریجکتم کنه و اجازه تحصیل نده؟
19/07/2019 21:34:04 دقیقه 34 اگر در کبک باشیم و برای EE اقدام کنیم چگونه می توان intention را نشان بدهیم که می خواهیم از اینجا برویم؟ آیا صرف اینکه دنبال کار بوده ایم و چندین مصاحبه شغلی خارج کبک داشته ایم کافی است؟ یا حتما باید کار گیر آورده باشیم و یا اینکه نقل مکان کنیم به خارج از کبک؟
19/07/2019 21:35:37 دقیقه 35 از زمانی که شما برای CSQ بعد از گرفتن ITA اقدام کنید چقدر طول می کشد تا CSQ بگیرید؟
19/07/2019 21:36:05 دقیقه 36 آیا می شه از کبک برنامه EE و CSQ از طریق Arrima را موازی پیش برد؟ من شرایط هر دو را دارم و از هر دو invitation to apply گرفته ام. فرق بزرگ این دو اینجاست که اقامت کبک خدا میدونه که چقدر طول می کشد که به سرانجام برسد ولی اقامت EE در طول ۶ ماه انشالله ختم بخیر می شود.
19/07/2019 21:37:40 دقیقه 37 کسی که در کانادا اسپانسر پدر و مادر خود شود و بخواهد برای آنها پاسپورت بگیرد، آیا پدر و مادرش نیازی به ارائه مدرک زبان دارند یا خیر؟
19/07/2019 21:38:04 دقیقه 38 Closed work permit در کبک در حال اتمام است. برای CSQ می خواهم اپلای کنم و ممکن است که تا قبل دریافت اقامت فدرال ویزایم تمام شود. در چه صورتی ویزای کارم را تمدید می کنند؟ اگر کارفرمای کنونی نخواهد قرارداد را تمدید کند و کار دیگری هم پیدا نکنم که ویزای کار جدید بگیرم تکلیفم چیست؟
19/07/2019 21:38:46 دقیقه 38 رشته لیسانس من در ایران مهندسی معماری بوده و در 23 سالگی فارغ التحصیل شده ام. الان 30 ساله هستم و سه سال آخر را مشغول کار بوده ام. برای ویزای کالج چقدر شانس دارم؟ چه کنم که افسر راضی شود؟
19/07/2019 21:39:46 دقیقه 39 این سابقه بیمه که بعضی می پرسند چی هست؟ برای اکسپرس انتری لازم هست؟ چطور می شه این رو از جایی که در آن کار کرده ام بگیرم. من RA بودم در مقطع دکترا در انگلیس. طبق قوانین دولت انگلیس تمام دانشجویان شامل بیمه خدمات درمانی ملی انگلیس هستند. در این صورت چطور من این رو بگیرم؟
19/07/2019 21:42:45 دقیقه 42 من برای برادرم و همسر و فرزندشون درخواست ویزای توریستی کردم ولی متاسفانه این درخواست رد شد. خواستم بپرسم از حضورتون آیا امکان بررسی مجدد هست و یا اینکه آیا راهکاری هست که دفعه دوم بهتر نتیجه گرفت ؟
19/07/2019 21:45:07 دقیقه 45 وقتی در اکسپرس انتری آی تی ای می گیریم آیا آنها از ما اصل مدارک را می خواهند یا در ابتدا فقط اسکن مدارک را باید برایشان آپلود کنیم؟
19/07/2019 21:45:33 دقیقه 45 وقتی یک ویزای موقت ریجکت میشه، احتمال قبولی ویزاهای موقت بعدی میاد پایین؟ یعنی اگه فردی برای بار دوم، تحصیلی اقدام کنه و اینبار همه چی اوکی باشه و افسر قانع بشه، چون اون فرد قبلاً ریجکت شده ممکنه بی دلیل بازم ریجکتش کنن ؟
19/07/2019 21:46:18 دقیقه 46 از بین کسانی که آی تی ای میگیرن معمولا چند نفر انتخاب میشوند؟ همیشه تعداد افرادی که آی تی ای میگیرن رو اعلام می کنند اما نمی گویند چند نفر از اینا موفق شدند اقامت بگیرند.
19/07/2019 21:46:52 دقیقه 46 اشتباهات اصلی که در سیستم اکسپرس انتری مردم می کنند کدام هست؟ چطور اطمینان حاصل کنیم که پرونده مان خالی از اشکال است؟
19/07/2019 21:47:53 دقیقه 47 برای سابقه کارمون، همون بیمه کفایت میکنه یا باید مدارک دیگری هم ارائه بدیم؟ اگه لازمه اون مدارک چیا هستند؟
19/07/2019 21:48:13 دقیقه 48 من دانشجوی ترم اول دکتری در رشته تاریخ هستم ولی رشته ام رو دوست ندارم. آیا میتونم مقطع تحصیلیم و رشته تحصیلیم رو تغییر بدم یا برام مشکل ساز خواهد بود؟
19/07/2019 21:48:37 دقیقه 48 من در ترم آخر کارشناسی ارشد فقط دو درس و یا شش واحد دارم و پاره وقت هستم. آیا میتوانم بصورت بیشتر از بیست ساعت در هفته در کبک کارکنم؟ مثل تابستان و بین ترمها
19/07/2019 21:49:00 دقیقه 49 همسر من پی ار کانادا هستن ولی فعلا داخل کانادا زندگی نمیکنن و خود من ویزای دانشجویی دارم و داخل کانادا هستم من به چه نحوی میتونم برای پی ار اقدام کنم؟
19/07/2019 21:49:34 دقیقه 49 در پروسه فدرال نیروی متخصص کبک مدت زمان بین مدیکال تا پاس ریکوست چه قدر است؟ برای این افراد بایومتریک الزامی است؟
19/07/2019 21:50:14 دقیقه 50 پیدا کردن کار برای کسی که ارشد نرم افزار را در کانادا خونده با کسی که ارشد در ایران گرفته و در کانادا دوره co-op گذرندن تفاوت دارد؟ درامد کار چطور؟

©Copyright 2019 by Parnian.tv


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۲ امرداد ماه ۱۳۹۸ در ۰۸:۴۳:۱۴ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۱۷۲۵ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
ساسکاچوان  امکانی تازه برای نیروی کار متخصص
موفقیتی دیگر در تقویم کاری کنپارس

ساسکاچوان: امکانی تازه برای نیروی کار متخصص

۲۸ امرداد ۱۳۹۸ - استان ساسکاچوان در سال های اخیر، با برنامه ی نیروی متخصص خود معروف به SINP برای متقاضیان مهاجرت به کانادا نامی آشنا بوده و  هست. این برنامه از طریق دو روش...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه اول شهریور ماه 1398 ۲۵ امرداد ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

زندگی در سرزمین آسمان های زنده ۱۷ امرداد ۱۳۹۸ - مهاجرت نقش اساسی در اقتصاد و جمعیت رو به رشد ساسکچوان دارد. از سال 2007، این استان واقع در قلب دشت های کانادا (Canadian Prairies) پذیرای بیش از 108،000 مهاجر از 170...
انتخاب استانی آلبرتا

انتخاب استانی آلبرتا

صدور 471 دعوتنامه برای متقاضیان مهاجرت به آلبرتا در سیستم اکسپرس انتری و با حداقل امتیاز 303 ۱۵ امرداد ۱۳۹۸ - در تاریخ 17 جولای، آلبرتا برای 250 نفر از متقاضیان اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 400 دعوتنامه انتخاب استانی (NOI) ارسال کرده است. یک هفته بعد، در تاریخ 24 جولای، 220 NOI...
بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

۱۴ امرداد ۱۳۹۸ - چنانچه نامه ای مبنی بر واجد شرایط بودن برای بازپرداخت دریافت کرده اید می توانید با پر کردن و ارسال یک فرم، بازپرداخت هزینه های مربوط به درخواست های ارائه شده...
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۱۲ امرداد ۱۳۹۸ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند
موضوع سخنرانی: در کبک کار یا تحصیل می کنید؟ روش مناسب برای دریافت اقامت دایم شما چیست؟

علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند

۱۲ تير ۱۳۹۸ - اگر در کبک درس می خوانید یا مشغول کار هستید این سمینار برای شماست. سمینار Bonjpur Quebec در تاریخ ۵ جولای در دانشگاه کنکوردیا به نشانی 1455 خیابان مزونوف غربی برگزار می...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.