آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  21 ژوئن 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 130

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 21 ژوئن 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 130)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 21 ژوئن  2019  برابر با  31 خرداد ماه 1398

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

 

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوالات
21/06/2019 21:07:27 دقیقه 3 من ۴۴ سال دارم و ۱۸ سال از گرفتن مدرک مهندسی من می گذرد و در این مدت هم مشغول کار بوده ام. آیا اگر اول در یک دانشگاه انگلیسی زبان در کشوری مانند هند یا ترکیه یک فوق لیسانس با معدل خوب بگیرم سپس برای ادامه تحصیل کانادا اقدام کنم از نظر اداره مهاجرت کانادا توجیه پذیرتر نخواهد بود ؟
21/06/2019 21:08:28 دقیقه 4 من ٢٦ سالمه لیسانس روانشناسی بالینی ٣ سال سابقه کار دارم و همسرم ٣٠ ساله لیسانس کاردرمانی با ١٢ سال سابقه کار آیا شرایط مهاجرت را داریم ؟ برای زبان هم بهتره برای ایلتس اقدام کنیم یا زبان آلمانی ؟
21/06/2019 21:09:31 دقیقه 5 آیا پس از تحصیل در کبک و برای استفاده از روش PEQ باید حتما مدرک B2 فرانسه را ارائه کرد و این مدرک برای شروع این پروسه اجباری و امتیاز است ؟ و اگر این مدرک را نداشته باشم پرونده مردود میشود ؟
21/06/2019 21:10:21 دقیقه 6 من تا ۲ ماه آینده با ویزای تحصیلی در کانادا وارد خواهم شد و همسرم و فرزندم با ویزای همراه ، بچه من در سن ۵ سالگی است و آیا هزینه مهدکودک بعهده خودمان است و هزینه مدرسه او رایگان است ؟
21/06/2019 21:13:09 دقیقه 9 اگر با مردی که سیتیزن کانادا هست ازدواج کنیم، چقدر طول میکشه تا prبشیم؟ در حقیقت بهتره بگم اگر فقط به منظور پی ار شدن با شخص ازدواج کنیم و بعد با توافق طرفین جدا بشیم پروسش و تبعاتش چه خواهد بود و چقدر زمانبر خواهد بود؟
21/06/2019 21:15:07 دقیقه 11 در روش سرمایه گذاری کبک اولویت بررسی پرونده ها براساس ترتیب شماره فایل نامبر فدرال هست ؟ و ایا حتما برای بررسی پرونده و شروع ان باید ابتدا بایومتریک و انگشت نگاری انجام بشه تا پرونده به جریان بیفته؟ معمولا بعد از دریافت فایل نامبر فدرال تا صدور ویزا چه مدت طول میکشه
21/06/2019 21:22:22 دقیقه 18 برای ناک تکنسین حسابداری ساسکاچوان میخواهم اقدام کنم،کاردانی و کارشناسی حسابداری و ارشدم کاملا غیرمرتبط است (مهندسی صنایع) . باتوجه به اینکه ارشدم غیرمرتبط هست امتیاز تحصیلاتم لیسانس حساب میشود یا کارشناسی ارشد؟ ضمنا هشت سال هم بعد از کاردانی سابقه کار حسابداری دارم .
21/06/2019 21:23:22 دقیقه 19 آیا با تحصیل در دوره های کالج، میشه برای برنامه ای غیر از PEQ اقدام کرد؟ به طور مثال skilled trades یا CEC ؟ و اینکه هزینه یک کالج معتبر چقدر هستش؟
21/06/2019 21:26:32 دقیقه 22 خواستم بدونم اگر پروفایل اکسپرس یا آریما داشته باشیم و بخواهیم برای تحصیلی یا توریستی هم اقدام کنیم مشکلی برای دریافت ویزا ایجاد نمیشود؟
21/06/2019 21:27:00 دقیقه 23 خانم هایی که در کانادا دانشجو هستند ، اگر بچه دار شوند ، از لحاظ قانونی مرخصی تحصیلی باید بگیرند، اگر بله در آن مدت امکان ماندن در کانادا رو دارند ؟ هزینه های قبل زایمان شامل بیمه ای که از دانشگاه گرفتند میشه ؟ یا اصلا امکان بیمه ای واسه هزینه ها هست ؟
21/06/2019 21:28:25 دقیقه 24 بنده ادمیشن لتر از کالج دارم.منتها از اونجایی که مدرک خاصی برای اثبات وابستگی به ایران نداریم(به جز شغل همسرم در ایران)، قصد داریم جداگانه برای ویزا اقدام کنیم. اگر من استادی پرمیت بگیرم و بعد از دریافت ویزای خودم، برای همسرم اقدام کنم احتمالش هست به ایشون ورک پرمیت ندهند؟
21/06/2019 21:29:08 دقیقه 25 در صورت درخواست استادی پرمیت برای خودم و ویزای کار برای همسرم: آیا امکان دارد ویزا برای نفر متقاضی صادر شود ولی نفر همراه ریجکت شود؟ سوال دوم اینکه، اگر تقاضا ریجکت شود، میتوان بلافاصله اقدام مجدد کرد ؟
21/06/2019 21:29:43 دقیقه 25 من ویزای توریستی کانادا تا پایان سال ۲۰۲۳ دارم،۳ماه گذشته مونترال بودم و تازه برگشتم، آیلتس ۶ آکادمیک هم دارم دوست دارم برگردم اونجا و دوره ۱۸۰۰ساعته بگذرونم ، آیا باید جداگانه برای ویزای دانشجویی اقدام کنم؟ در صورتی که این پروسه از طریق کنپارس انجام بشه چقدر هزینه داره؟
21/06/2019 21:35:45 دقیقه 31 مدارک تحصیلی خود را در موسسه wes ارزیابی نمودم.اکنون چندماهی است که تاریخ آن expaire شده است.باید چکار کنم؟
21/06/2019 21:36:52 دقیقه 32 من آرایشگر هستم و 5 سال سابقه کار دارم و در زمینه رشته کارشناسی گریم در حال تحصیل هستم من میخواستم از طریق ویزای تحصیلی کانادا اقامت دائم بگیرم 1- سابقه کاری کمک به پذیرشم میکنه؟ من بیمه نشدم
21/06/2019 21:37:27 دقیقه 33 بنده ۳۷ سالمه در رشته کابینت سازی فعالیت دارم با حدود ۳ سال سابقه کار، مدرک فنی حرفه ای دارم و مدرک آیلتس ۶ رو تا سال آینده میتونم بگیرم همسرم هم مدرک آیلتس ۶.۵ داره ایا میتونم برای مهاجرت به کانادا از طریق کار اقدام کنم؟
21/06/2019 21:38:13 دقیقه 34 من در سال 2014 اقدام به کارهای مهاجرتی کردم و بالاخره سی اس کیو رو چند ماه پیش برای من ارسال شد ولی بنا به دلایل شخصی امکان محاجرت به کانادا طی چند سال دیگر رو ندارم سوال که دارم اینه که آیا من میتوانم درخواست کنم که مدت سی اس کیو رو برام برای دو سال دیگه تمدید کنم؟
21/06/2019 21:40:08 دقیقه 36 من با ویزای دانشحویی وارد شدم ولی بعلت پروسه طولانی ویزا پذیرشم به ۲۰۱۹ موکول شد. و من برنگشتم به ایران و نوعِ ویزام رو هم عوض نکردم. در واقع از اکتبر ۲۰۱۸ در کانادا هستم بدون اینکه تحصیل کنم آیا بعد از تحصیل که برای پی آر بخوام اقدام کنم بخاطر این موضوع به مشکل برمیخورم؟
21/06/2019 21:41:29 دقیقه 37 توجه به اینکه سی اس کیوی من دو سال اعتبار داره در صورتی که اعتبارش تمام شود و هنوز اقدام نکرده باشیم می توانیم درخواست تمدید سی اس کیو بدهیم و آیا شما وکالت انجام این کار را می پذیرید؟ و مورد مشابه داشته اید؟
21/06/2019 21:42:31 دقیقه 38 خواهرم حدود دو سال پیش در حین تحصیل در مونتریال، به روش اسکیل ورکر کبک برای اقامت دایم اقدام کرد و پس از دریافت سی اس کیو پرونده فدرال را باز کرد. الان حدود هفده ماه از ارسال مدیکال به فدرال گذشته ولی پرونده اش در مرحله سکوریتی چک گیر کرده و ما بارها از طریق ام پی پیگیری کردیم و ما بارها از طریق ام پی پیگیری کردیم ولی هیچ فایده ای نداشته. آیا امکان داره در این مرحله و با تصویب قانون جدید پرونده اش برگشت بخوره؟
21/06/2019 21:43:59 دقیقه 39 من سه ماهه که فایل نامبرم را گرفتم اما دیگه هیچ خبری نشده نه بایومتریکم انجام شده نه بیومتریک چه مدت طول میکشد که این ایمیلها را دریافت کنم خیلی استرس گرفته ام از این موضوع
21/06/2019 21:44:20 دقیقه 40 من 9 ساله تو حوزه نرم افزار کار میکنم . در ابتدا 4 سال برنامه نویس بودم و الان 5 سال هست که طراح نرم افزار هستم . با توجه به ناک 2174 (برنامه نویس ) در اقدام برای sinp شما پیشنهاد میدید فقط سابقه برنامه نویسی رو ادعا کنم؟ و اینکه برای تاییدیه cips چطور؟
21/06/2019 21:45:18 دقیقه 41 دو تا سوال داشتم یکی اینکه آیا غیر از بیمه، با جواز کسب میشود سابقه کاری خود را اثبات کرد؟ و اینکه در مورد تحصیل در رشته آرایشگری و گریم آیا من میتوانم مقطع کارشناسی ارشد برای رشته گریم یا آرایشگری ادامه دهم یا باید یک رشته دیگر انتخاب کنم؟
21/06/2019 21:46:58 دقیقه 42 سلام، لطف میکنید درباره Targeted Occupations for Express Entry Immigration Stream اطف میکنید توضیح بدین. جایی این شرایط را نوشته بودن ولی من درباره شرط چهارم نتونستم منبعی پیدا کنم: 1 - حداقل مدرک تحصیلی لیسانس 2 - حداقل آیلتس CLB7 3 - حداقل 1 سال سابقه 4 - امتیاز بالای 400 در پول EE
21/06/2019 21:48:02 دقیقه 44 آیا با وجود اینکه بعد از اتمام دوره کارشناسی مشمول سربازی هستم مدرکم را نمیتوانم بگیرم آیا قبول میکنن دانشگاه با ریز نمرات؟ و اینکه اگه ممکنه در مورد وثیقه که باید در ایران بگذاریم صحبت کنید چه مبلغی هستش برای تحصیل؟
21/06/2019 21:49:17 دقیقه 45 آیا امکانش هست پس از تحصیل در یک کالج در مونترال، اجازه کار گرفت و نهایتا برای CEC و اقامت دائم اقدام کرد؟ برای PEQ نمیخوام اقدام کنم اگر جواب مثبته حداقل مدت زمان دوره کالج چقدر باید باشه و هزینه یک کالج معتبر در مونترال چقدره؟
21/06/2019 21:52:28 دقیقه 48 من متاهل هستم و دارای یک فرزند ۶ ساله با ویزای تحصیلی برای ترم آینده وارو کانادا میشوم... خودم بیمه دانشجویی دارم... خواستم در مورد بیمه خانم و فرزندم توضیحی دهید
21/06/2019 21:52:47 دقیقه 48 سوالم این هست که آیا کبک تا الان از سیستم آریما نیرویی جذب کرده و اگر جواب مثبت هست حداقل امتیاز جذب چقدر بوده؟ و آیا امکان این هست که درخواست بدیم مدارک پرونده های بسته شده در سیستم قدیمی رو بهمون برگردونن؟مثل ترجمه ها؟
21/06/2019 21:57:57 دقیقه 53 آیا ممکن است دولتی جدیدی که در انتخابات اکتبر انتخاب می شود اخلالی در سیستم اکسپرس انتری به وجود آورد؟ همانند دولت کبک که پرونده های نیروی متخصص کبک را بست. اگر این گونه است آنها به چند ماه نیاز خواهند داشت تا این کار را انجام بدهند.
21/06/2019 21:59:38 دقیقه 55 ما چگونه می توانیم درخواست بدهیم که هزینه پرونده های نیروی متخصص کبک برای CSQ که از ما گرفته اند را به ما پس بدهند؟ من با آنها چند بار تماس گرفتم اما جواب درستی نمی دهند. پرونده من که اوایل ۲۰۱۸ اپلای کردم اصلا بررسی هم نشده. فقط از من پول گرفته اند. شرکت شما می تونه کمک کنه؟
21/06/2019 22:00:21 دقیقه 56 آیا تا حالا کسی از آریما اقامت گرفته؟ توی سیستم آریما آیا حتما باید مدرک تحصیلی خارج از کانادا به تایید credential assessment در بیاد؟
21/06/2019 22:00:38 دقیقه 56 آیا امکان شکایت از دولت کبک هست برای بستن پرونده های ما که بیش از 6 سال هست که پرونده هامون باز بوده؟
21/06/2019 22:01:07 دقیقه 57 آیا برای گرفتن اقامت از طریق اکسپرس انتری شما پیشنهاد می کنید که وکیل بگیریم؟ شما می توانید در این مورد وکالت من را بپذیرید؟ من در کانادا هستم و با ویزای کار موقت مشغول کارم.
21/06/2019 22:01:49 دقیقه 57 آیا در پرونده اکسپرس انتری police certificate از کانادا هم لازم است؟ من اکنون در کانادا کار میکنم و چند سال قبل توریستی به کانادا آمده بودم.
21/06/2019 22:02:24 دقیقه 58 آیا برای فدرال اسکیل حتما باید سابقه بیمه داشته باشیم؟ چون من شنیدم اگه شرکتی که براش کار میکردیم نامه رسمی بده (ساعت کار و حقوق دریافتی) و اداره کار تاییدش کنه قابل قبول هست.
21/06/2019 22:02:54 دقیقه 58 من دانشجوی کامپیوتر هستم و استادی پرمیت هم دارم ، حالا برای ترم بعد دانشگاهم گفته باید ویزای کوآپ هم بگیرم ، میشه لطفا بگین چطور میتونم شانس دریافت این ویزا رو بیشتر کرد​؟
21/06/2019 22:03:48 دقیقه 59 من فوق لیسانس دارم و ۲۸ سالمه. میخواهم برای یک رشته یک ساله در کالج که هم نمره زبان ۶.۵ و هم حداقل مدرک لیسانس را نیاز داره اقدام کنم. سوال اولم اینه که ایا با این شرایطم میتوانم ویزای تحصیلی بگیرم؟
21/06/2019 22:07:47 1 ساعت و 3 دقیقه من سیتیزن آلمان و نیز ساکن انجا هستم و پی ار کارت دارم. کارتم یکشنبه اکسپایر خواهد شد و چند ماهه امدم و نتونستم ٧٣٠ روز را پر کنم. چجوری دوباره میتونم از اول اقدام کنم ؟ سی اس کیو هم دارم اما تاریخش قدیمی هست. راه اسکیل ورکر هنوز وجود دارد؟
21/06/2019 22:09:14 1 ساعت و 5 دقیقه من و همسرم طبق مشاوره ای که از کنپارس گرفتیم میتونیم از طریق فدرال یا کبک اقدام کنیم.در نتیجه فرم ارزیابی، برای فدرال باید آیلتس 6 داشته باشم و برای کبک b2 فرانسه. در شرایط موجود،سرمایه گذاری زمانی برای یادگیری فرانسه (از سطح مبتدی) منطقی تره یا آیلتس؟

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۵ تير ماه ۱۳۹۸ در ۰۷:۰۸:۳۵ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۶۵۵ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
ساسکاچوان  امکانی تازه برای نیروی کار متخصص
موفقیتی دیگر در تقویم کاری کنپارس

ساسکاچوان: امکانی تازه برای نیروی کار متخصص

۲۸ امرداد ۱۳۹۸ - استان ساسکاچوان در سال های اخیر، با برنامه ی نیروی متخصص خود معروف به SINP برای متقاضیان مهاجرت به کانادا نامی آشنا بوده و  هست. این برنامه از طریق دو روش...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه اول شهریور ماه 1398 ۲۵ امرداد ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

زندگی در سرزمین آسمان های زنده ۱۷ امرداد ۱۳۹۸ - مهاجرت نقش اساسی در اقتصاد و جمعیت رو به رشد ساسکچوان دارد. از سال 2007، این استان واقع در قلب دشت های کانادا (Canadian Prairies) پذیرای بیش از 108،000 مهاجر از 170...
انتخاب استانی آلبرتا

انتخاب استانی آلبرتا

صدور 471 دعوتنامه برای متقاضیان مهاجرت به آلبرتا در سیستم اکسپرس انتری و با حداقل امتیاز 303 ۱۵ امرداد ۱۳۹۸ - در تاریخ 17 جولای، آلبرتا برای 250 نفر از متقاضیان اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 400 دعوتنامه انتخاب استانی (NOI) ارسال کرده است. یک هفته بعد، در تاریخ 24 جولای، 220 NOI...
بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

۱۴ امرداد ۱۳۹۸ - چنانچه نامه ای مبنی بر واجد شرایط بودن برای بازپرداخت دریافت کرده اید می توانید با پر کردن و ارسال یک فرم، بازپرداخت هزینه های مربوط به درخواست های ارائه شده...
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۱۲ امرداد ۱۳۹۸ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند
موضوع سخنرانی: در کبک کار یا تحصیل می کنید؟ روش مناسب برای دریافت اقامت دایم شما چیست؟

علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند

۱۲ تير ۱۳۹۸ - اگر در کبک درس می خوانید یا مشغول کار هستید این سمینار برای شماست. سمینار Bonjpur Quebec در تاریخ ۵ جولای در دانشگاه کنکوردیا به نشانی 1455 خیابان مزونوف غربی برگزار می...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.