آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  7 ژوئن 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 129

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 7 ژوئن 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 129)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 7 ژوئن  2019  برابر با  17 خرداد ماه 1398

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

 

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوال
07/06/2019 21:03:04 دقیقه 3 در پرونده سرمایه گذارى کبک در مرحله فدرال ،پس از دریافت فایل نامبر فدرال مدت زمانى که به طور میانگین طول میکشد که مدیکال بیاید حدوداً چقدر است و به طور کلى حدوداً این مرحله تا پاس ریکوئست چقدر زمان میبر؟
07/06/2019 21:04:03 دقیقه 4 راحتترین راه برای گرفتن Nomination از ونکوور یا تورونتو به غیراز Joboffer برای مهندسین کامپیوترچیست؟ آیا Certificate of qualification in skills from Canada برای کسانی که خارج از کانادا زندگی میکنند ,در اکسپرس انتری به بالا بردن امتیاز کمکی میکند؟ چون نمره زبان خیلی شانسی است
07/06/2019 21:05:12 دقیقه 5 من لیسانس عمران دارم با 3 سال سابقه کار30 ساله آیلتس 7 و فرانسه B1دارم قصد مهاجرت به کانادا دارم میخام بدونم با مدرک کارشناسی میتونم اونجا موقعیت های شغلی خوبی داشته باشم یا ایران ارشد بگیرم بعد اقدام کنم
07/06/2019 21:06:31 دقیقه 6 بنده مدرک فرمانده کشتی های تجاری با ظرفیت نامحدود رو دارم. ۱۲ سال سابقه کار دریانوردی در کشتیرانی جمهوری اسلامی. با توجه به اینکه سازمان دریانوردی کانادا هیچ گونه تفاهم نامه ای در خصوص قبول مدارک از طرف سازمان دریانوردی ایران را ندارد، آیا شانسی دارم برای مهاجرت از هر طریقی دارم؟
07/06/2019 21:07:25 دقیقه 7 کارشناس ارشد فیزیوتراپی هستم و با ویزای کار همسر میخواهم به کانادا بیایم. باتوجه به اینکه کانادا بدون امتحان بورد مدرک کشور ایران را قبول ندارد ، من به عنوان دستیار فیزیوتراپیست میتوانم در کانادا کار گیر بیاورم؟ شرایط کاری برای یک فیزیوتراپیست از ایران چگونه هست؟با سه سال سابقه
07/06/2019 21:08:47 دقیقه 8 من ۲۰ سال دارم و درحال تحصیل در رشته مهندسی پزشکی هستم.من باید چه کارهایی را انجام بدم تا این که بعد از این که لیسانس گرفتم به راحتی مهاجرت کنم و اقامت دائم بگیرم.
07/06/2019 21:09:06 دقیقه 9 من با نامزدم (٦ماهه از دور اشنا شدیم) هنوز ازدواج نکردیم و قراره بریم ترکیه برای ازدواج.البته من شرایط اپلای استادی پرمیت در اونتاریو و در صورت ازدواج ، از طریق وورک پرمیت همسر در کلگری را دارم .پیشنهاد شما کدام یک است؟
07/06/2019 21:10:47 دقیقه 10 ویزای تحصیلیه من تا ژانویه ٢٠٢٠ اعتبار دارد. البته قابلیت تمدید تا سال ٢٠٢١ وجود دارد. آیا در ماه آگوست همسرم میتواند برای ویزای open work permit همسر از طریق من اقدام کند؟(با توجه به اینکه کمتر از شش ماه از انقضای آن باقیست؟)
07/06/2019 21:11:26 دقیقه 11 اگر خانواده ما شرایط استفاده از هر دو برنامه مهاجرتی استارتاپ و سرمایه گذاری کبک را داشته باشد به نظر شما کدام انتخاب مطمئن تر است؟ همچنین برادر من و خواهر همسرم در ونکوور و تورنتو زندگی میکنند.آیا این موارد برای موفقیت ما در برنامه سرمایه گذاری کبک امتیاز منفی خواهد بود؟
07/06/2019 21:15:10 دقیقه 15 من در حال تحصیل ۲ ساله کالج در مونترال هستم و همسرم مشغول کار هستن بعد از یک سال از طریق همسرم برای peq درخواست بدهیم تا زمان دریافت pr وضعیت ما به چه صورت میشود؟ من میتوانم به جای ادامه تحصیل با همسرم مشغول به کار شویم یا باید صبر کنیم نتیجه peq بیاید؟
07/06/2019 21:18:07 دقیقه 18 پسر عموی من مالک یک شرکت هست که میخواد از طریق سرمایه گذاری بر اساس کار شرکت که نصب و راه اندازی دوربینهای مداربسته هست بیاد کانادا. سوال من اینه که من اگر عضو هیئت مدیره باشم میتونم به همراه ایشون برای راه اندازی این شغل بیام کانادا؟
07/06/2019 21:19:15 دقیقه 19 بنده با پذیرش phd از دانشگاه کانکوردیا و فاند سالی ۱۷ هزار دلار و تمکن مالی ۳۰۰ میلیون تومانی برای استادی پرمیت اقدام کردم. همسرم هم برای owp اقدام کرده است. برای تای هم سند ملکی والدین و پیشنهاد کار از شرکت گذاشتم. به نظر شما ما چه قدر شانس برای ویزا داریم؟
07/06/2019 21:20:13 دقیقه 20 من اسپانسر شیپی همسر کبک اقدام کردم ۸۰ روز است که از فایل نامبر می گذرد اما از ان زمان نه برایم درخواست بیومتریک امده نه مدیکال چه مدت امکان دارد طول بکشد؟
07/06/2019 21:20:30 دقیقه 20 سپاس از وقتی که برای پاسخ به سوالات میگذارین .من پرونده سرمایه گذاری در کبک دارم که تایید و CSQ صادر شده.فایل نامبر فدرال هم ۵ماهی هست که اعلام شده ،آیا در مرحله فدرال امکان داره آپدیت مدارک اعلام بشه و اگر آپدیت بخوان شامل چه مدارکی میشه .
07/06/2019 21:21:15 دقیقه 21 من ٣٠ ساله متاهل،مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی.سه سال از مدرکم گذشته،الان چین زندگی میکنم اقامت دارم .آیا میتونم از طریق دانشجویی اقدام کنم؟ یا از طریق خرید بیزنس بهتره؟ سابقه کار هم ندارم
07/06/2019 21:23:18 دقیقه 23 من دانشجوی دکترا بودم در انگلیس و همزمان Research Assistant و TA بودم برای استادم. آیا در اکسپرس انتری می توانم RA را به عنوان تجربه کار خارج از کانادا به حساب بیاورم؟ استادم می تواند یک نامه به من بدهد و بگوید که من برای چند پروژه کار کرده ام و برای آن حقوق جدا از بورسیه گرفتم.
07/06/2019 21:24:02 دقیقه 24 آیا می شود پرونده اکسپرس انتری باز کرد و در حالی که پرونده در پول هست آن را آپدیت کرد؟ مثلا مدرک تحصیلی اضافه کرد؟
07/06/2019 21:24:20 دقیقه 24 من همه مدارکم برای اکسپرس انتری آماده است ولی منتظر Educational Credential Assessment هستم تا مدرک تحصیلی ام بررسی شود. اگر الان پروفایل EE بازکنم می توانم وقتی ECA آمد آن را به مدارکم اضافه کنم؟ آیا تنها وقتی امتیاز مدرک تحصیلی لحاظ می شود که ECA داشته باشد؟
07/06/2019 21:24:48 دقیقه 24 آیا در سیستم اکسپرس انتری مواردی بوده که در کمتر از ۶ ماه بعد از دریافت ITA کارت اقامت صادر شود؟
07/06/2019 21:25:11 دقیقه 25 پولای ما رو کی کبک پس می ده؟ ۸۰۰ دلار نفری از من و همسرم پول گرفتن ۲ سال پیش که CSQ بدن. می شه از اینا شکایت کرد به دادگاه بردشون تا پولمون رو پس بدن؟
07/06/2019 21:26:10 دقیقه 26 من و همسرم اقامت دائم کانادا را داریم و برای پدر و مادرم دعوتنامه برای دیدار ما ارسال کرده ام. برای درخواست ویزا دو سئوال داشتم. ۱. رای یک سفر حدود دو ماهه چه مقدار تمکن مالی باید ارائه بدن؟ ۲. پدر من بازنشسته است. چه مدارک شغلی ای باید ارائه کنه؟
07/06/2019 21:33:28 دقیقه 33 ۴۴ سالگی از دوره مستر کامپیوتر فارغ التحصیل شدم و الان ۶ ماهه سر کار میرم ولی با توجه به سنم در سیستم اکسپرس اینتری امتیاز زیر ۴۰۰ میارم با توجه به اینکه در انتاریو تحصیل کردم و تورنتو کار میکنم از چه سیستمی باید برای اقامت دایم اقدام کنم
07/06/2019 21:34:22 دقیقه 34 دخترم پارسال ویزای دانش آموزی با اعتبار سپتامبر 2019 دریافت و به کانادا سفر کرد اما قبل از آغاز دبستان مجبور شد بدلیل بیماری مادر کشور را ترک کند و قرارداد مدرسه کنسل شد. آیا دخترم امسال با همان ویزای معتبر فعلی می تواندوارد شود؟ما نمیخواهیم از ایران مجدد برای ثبت نام اقدام کنیم
07/06/2019 21:35:45 دقیقه 35 ایا ویزا توریستی داشتن در گرفتن ویزا تحصیلی تاثیر دارد و اگر ویزای توریستی برای خودم همسرم و فرزندم بگیرم ولی فقط خودم بیام و خانواده دو سال دیگه بیان امتیاز منفی برای سوابق ما در سیستم کانادا حساب میشود
07/06/2019 21:36:13 دقیقه 36 آیا بعد از دریافت استادی پرمیت و گذراندن یک ترم تحصیلی، امکان جابجایی در مقطع تحصیلی ( از ارشد به کالج) و رشته تحصیلی به استان دیگری وجود دارد؟
07/06/2019 21:36:55 دقیقه 36 من ادمیشن لتر گرفته م برای کالج در مونترال. برای درخواست caq برای مدارک موردنیازش میخوام خواهر همسرم که سیتیزن کانادا هست و در مونترال اقامت داره برام نامه ی اسپانسر مالی اماده کنه. ایا این نامه تمپلیت رسمی و خاصی داره؟ چیکار باید بکنه برای رسمی شدن این نامه؟
07/06/2019 21:38:06 دقیقه 38 من اخیرا ویزای کار تجاری دریافت کردم و عازم مونترال هستم ، در مورد بیمه سوال داشتم ، آیا من و همسرم با ویزای کار تحت پوشش بیمه هستیم ؟
07/06/2019 21:38:17 دقیقه 38 سلام ،اگر کسی wesمدارکشو بفرسته و بعد اکسپرس اینتری اقدام بکنه و امتیازش به شرایط فدرال نخوره ایا میتونه استانی اقدام کنه امتیازا و نحوه پذیرش استانی رو میشه توضیح بدید
07/06/2019 21:39:08 دقیقه 39 اگر یکی از اقوام در کانادا دچار بیماری شدید شده و در بیمارستان بستری باشد و دکتر ها هم قطع امید کرده باشند و ما بخواهیم درخواست ویزیت ویزا کنیم حدودا چقدر زمان میبرد تا بتوانیم ویزا بگیریم ؟
07/06/2019 21:40:05 دقیقه 40 آیا بدون اقامت کانادا میتوانیم در یک پروژهای در کانادا مثلا ساختمان سازی و یا هر چیز دیگر سرمایه گذاری کنیم؟ اگر جواب مثبت است چگونگی دریافت سود چیست ؟
07/06/2019 21:41:48 دقیقه 41 من با جاب آفر با کد شغلی9223 از یک شرکت کانادایی به تورنتو آمدم و دو سال هست اینجا کار میکنم ، جاب آفر من سه ساله هست و قرار هست که تمدید هم بکنند . من مدرک زبان ندارم ، چه راهی را پیشنهاد میکنید که بتوانم اقامت بگیرم در ضمن سن من هم ٤٥ هست .
07/06/2019 21:42:56 دقیقه 42 در پرونده های نیروی متخصص کبک که به مرحله فدرال رسیده اند از انجام مدیکال یکسال گذشته است؟این شرایط عادی است؟ تا چه مدت زمانی انتظار بین مدیکال و پاس ریکوئست عادی میباشد؟
07/06/2019 21:43:29 دقیقه 43 ما مدیکالمون سپتامبر به یکسال می رسه و پروفایلمون تا دیروز ۵۹ روز زمان تکمیل پروسه را تخمین می زد و امروز ۱۳ هفته آیا مدیکال را باید تمدید کنیم؟
07/06/2019 21:43:50 دقیقه 43 آیا میشود از طریق ویزای توریستی وارد کانادا شد و ویزا رو تبدیل به ویزای تحصیلی کرد؟۳۴ سالمه،متاهلم و مدرک آیلتس رو هم میگیرم و قصدم ادامه تحصیل در کاناداست،یا کالج و یا دانشگاه !،هر کدوم که بشه،لطفا میشه منو راهنمایی کنین.
07/06/2019 21:44:52 دقیقه 44 عذر میخوام. من جواب سوالمو نگرفتم به درستی. پرسیده بودم آیا در سیستم اکسپرس انتری می شود که در کمتر از ۶ ماه هم اقامت گرفت یا حداقل این قضیه ۶ ماه به طول می انجامد؟

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۳۹۸ در ۰۷:۵۲:۴۶ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۷۶۶ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
ساسکاچوان  امکانی تازه برای نیروی کار متخصص
موفقیتی دیگر در تقویم کاری کنپارس

ساسکاچوان: امکانی تازه برای نیروی کار متخصص

۲۸ امرداد ۱۳۹۸ - استان ساسکاچوان در سال های اخیر، با برنامه ی نیروی متخصص خود معروف به SINP برای متقاضیان مهاجرت به کانادا نامی آشنا بوده و  هست. این برنامه از طریق دو روش...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه اول شهریور ماه 1398 ۲۵ امرداد ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

زندگی در سرزمین آسمان های زنده ۱۷ امرداد ۱۳۹۸ - مهاجرت نقش اساسی در اقتصاد و جمعیت رو به رشد ساسکچوان دارد. از سال 2007، این استان واقع در قلب دشت های کانادا (Canadian Prairies) پذیرای بیش از 108،000 مهاجر از 170...
انتخاب استانی آلبرتا

انتخاب استانی آلبرتا

صدور 471 دعوتنامه برای متقاضیان مهاجرت به آلبرتا در سیستم اکسپرس انتری و با حداقل امتیاز 303 ۱۵ امرداد ۱۳۹۸ - در تاریخ 17 جولای، آلبرتا برای 250 نفر از متقاضیان اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 400 دعوتنامه انتخاب استانی (NOI) ارسال کرده است. یک هفته بعد، در تاریخ 24 جولای، 220 NOI...
بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

۱۴ امرداد ۱۳۹۸ - چنانچه نامه ای مبنی بر واجد شرایط بودن برای بازپرداخت دریافت کرده اید می توانید با پر کردن و ارسال یک فرم، بازپرداخت هزینه های مربوط به درخواست های ارائه شده...
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۱۲ امرداد ۱۳۹۸ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند
موضوع سخنرانی: در کبک کار یا تحصیل می کنید؟ روش مناسب برای دریافت اقامت دایم شما چیست؟

علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند

۱۲ تير ۱۳۹۸ - اگر در کبک درس می خوانید یا مشغول کار هستید این سمینار برای شماست. سمینار Bonjpur Quebec در تاریخ ۵ جولای در دانشگاه کنکوردیا به نشانی 1455 خیابان مزونوف غربی برگزار می...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.