آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  10 می 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 125

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 10 می 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 125)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 10 می 2019  برابر با  20 اردیبهشت ماه 1398

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوال
10/05/2019 21:05:29 دقیقه 3 من به مدت ۵ ماه و ۲۳ روز در کشور استرالیا زندگی کردم. جهت اکسپرس اینتری آیا نیاز به عدم سو پیشینه از استرالیا دارم با وجود اینکه ۱ هفته تا ۶ ماه فاصله داشته ؟
10/05/2019 21:05:58 دقیقه 3 حداقل میزان سرمایه گذاری برای اخذ ویزای دائم کانادا چقدر است؟
10/05/2019 21:07:53 دقیقه 5 سلام من کارشناسی ارشد بیوشیمی پزشکی دارم ولی برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا آیلتس ندارم ؟ چه راهی هست که با هزینه اندک بتونم بیام و زبان همونجا بخونمو اپلای کنم برای دکترا
10/05/2019 21:09:34 دقیقه 7 لطفا بفرمایید رعایت چه نکات و فاکتورهایی برای دریافت ویزای همسر و فرزند یک دانشجو با اهمیت است و مانع ریجکت شدن ویزای آنها میشود ؟
10/05/2019 21:10:34 دقیقه 8 من درخواست ویزای تحصیلی دادم و میخواستم بدونم بهترین زمان درخواست ویزا برای شوهرم و دختر ۴ ساله کی است ؟ آیا ممکن است به من ویزا بدهند و به آنها ویزا ندهند ؟
10/05/2019 21:11:25 دقیقه 9 دو تا سوال دارم 1- اگر من ویزای تحصیلی بگیرم همسر و فرزندم هم میتونن بیان و همسرم اجازه کار داره؟ 2- لطفا راجع به کبک و شروع به کار آریما توضیح بدید
10/05/2019 21:12:20 دقیقه 10 آیا دریافت سرتیفیکت هایی مانند tesl ontario که مجوز تدریس در آنتاریو رو میباشد در اکسپرس اینتری دارای امتیاز می باشد؟ در صورتی که امتیاز مدرک فوق لیسانس از کانادا را هم دریافت میکنم.
10/05/2019 21:15:18 دقیقه 13 آیا در فاصله پایان تحصیل در کانادا تا دریافت ورک پرمیت در حالی که درخواست داده ایم ولی در حال بررسی است و استادی پرمیت اکسپایر شده میشود با همان implied status وارد اکسپرس اینتری شد یا باید صبر کنم ورک پرمیت صادر شود؟
10/05/2019 21:15:53 دقیقه 13 لطفا روند بررسی لایحه ۹ در مجلس کبک و زمان رای گیری و همچنین پیش بینی و تحلیل خودتان از نتیجه نهایی را بفرمائید. تکلیف پرونده ها چه خواهد شد؟
10/05/2019 21:16:18 دقیقه 14 من از طریق اسپانسری همسر اقدام کردم و همسرم پناهندگی داشته و دوبار به ایران سفر کرده طی ۴ سال ایا در رونده بررسی پرونده اسپانسر شیپی مشکلی پیش می اید؟
10/05/2019 21:16:41 دقیقه 14 از دانشگاه کانادا وست ونکوور در رشته ام بی ای پذیرش گرفته ام و منتظر پاسخ دو دانشگاه دیگر از جمله کونکوردیا هم هستم. آیا به نظر شما با توجه به اینکه این دانشگاه خصوصی است برای ویزا اقدام کنم یا منتظر جواب آن دو بمانم؟ فارغ التحصیل شدن از یک دانشگاه خصوصی در پیدا کار تاثیر منفی دارد
10/05/2019 21:18:07 دقیقه 16 معمولا چه تعداد از پرونده های سرمایه گذاری کبک در مرحله کبک رد می شوند و آیا اعتراض به نتیجه می رسد ؟ معمولا چند درصد احتمال موفقیت است
10/05/2019 21:19:04 دقیقه 17 سلام من و همسرم هر دو پرستار و ۲۸ ساله هستیم و پنج سال سابقه ی کار داریم. یک موسسه جاب افر با قیمت پانزده هزار دلار امریکا را پیشنهاد داده است.چگونه میتوانیم از سوری نبودن آن مطمئن شویم؟
10/05/2019 21:19:33 دقیقه 17 برای درخواست ویزای تحصیلی اگر برای همسر و فرزند همزمان اقدام بشه احتمال ریجکتی بیشتر میشه؟
10/05/2019 21:20:06 دقیقه 18 برنامه اسکیل ورکر استانی و فدرال جهت پرستاران نیاز به چه نمره زبانی دارد؟و چطور میتوانیم جهت گرفتن مدرک RN در کانادا اقدام کنیم؟
10/05/2019 21:21:09 دقیقه 19 خانم بنده سیتیزن کانادا هستن واونجا زندگی میکنن ،من میتونم ویزای توریستی اقدام بکنم ؟ راهی غیر از اسپانسر شدن ایشون هست ؟
10/05/2019 21:21:27 دقیقه 19 آیا در طول مدتی که پرونده اقامت دائم ازطریق برنامه QSW در حال بررسی هست باید الزاماً در داخل کبک باشیم؟
10/05/2019 21:22:14 دقیقه 20 من برای ویزای تحصیلی کانادا میخوام اقدام بکنم. یک سفر شنگن داشتم به فرانسه.آیا سفارت کانادا با دولت فرانسه مکاتبه هم میکنه که ما چه مدارکی ارایه کردیم که ویزای شنگن اخذ کردیم یا فقط ورود و خروج به موقع در تراول هیستوری چک مهم هست برای سفارت و اون مدارک رو چک نمیکند.
10/05/2019 21:22:58 دقیقه 20 بنده واجد شرایط اقدام برای برنانه peq هستم. آیا میتونم در اپلیکیشن خودم همسرم رو هم اضافه کنم؟ (ایشون در کانادا تحصیل نکردن و مدرک زبان فرانسه هم ندارن). بعد از اخذ csq و در مرحله فدرال چطور؟
10/05/2019 21:23:52 دقیقه 21 من دانشجوی دکترا و همسرم با ورک پرمیت یکسال و نیمه در دلاراما کار میکنند و شش ماهه با ۲۵ ساعت در هفته فول تایم اند.(میانگین ساعت بالای ۳۰ ساعت) اگر همسرم برای peq اقدام کنند ،باید تا فارغ التحصیلی من منتظر بمانیم؟ آیا مجموع ساعت های پارت تایم هم تبدیل و محاسبه میشه؟
10/05/2019 21:25:12 دقیقه 23 از طریق نیروی متخصص کبک میخوام اقدام کنم،الان میخوام یکی از گواهینامه های تخصصی مربوطه رو بگیرم چطور متوجه بشم که گواهینامه مورد تایید کشور کانادا و کبک قرار میگیره؟
10/05/2019 21:36:16 دقیقه 34 اگر من ایده ای برای استارت آپ داشته باشم و موفق بشم تاییدیه اینکوبیتور را اخذ کنم شما پروندمو قبول میکنید؟
10/05/2019 21:41:11 دقیقه 39 من همسرم داروسازی خونده و طرحش هم تمام شده. آیلتس اورال 7 هم داره. برای مهاجرت به کانادا حتی از راه تحصیلی امکانش هست؟
10/05/2019 21:41:31 دقیقه 39 آیا اگر از طریق نیروی متخصص کبک اقدام کردیم، ضرورتی دارد که حتما در استان کبک ساکن شویم و یا تنها کافیست که آنجا لند نماییم ؟
10/05/2019 21:42:09 دقیقه 40 در مورد شرایط نوع کاربرای peq کاری برای منی که همسرم دانشجو هست توضیح بدید کارت جنرال هم قابل قبوله؟ اگه یه مدت پارت تایم و یه مدت فول تایم باشم، آیا ساعت های پارت تایم هم به معادل فول تایم تبدیل میشه؟
10/05/2019 21:42:58 دقیقه 40 لطفا در مورد ویزای نیروی متخصص کبک توضیح دهید.واینکه منکه لیسانس هستم پس از ورود برای ادامه تحصیل روند خاصی داره ؟ امتحان یا سنجش خاصی گرفته میشه ؟
10/05/2019 21:43:30 دقیقه 41 خانم ٤١ ساله لیسانس نرم افزار دانشگاه دولتی١٧ سال گپ تحصیلی که با کار پژوهشی تیمی که منجر به ثبت اختراع و تولید در کشور شده کاور شده و هم اکنون دانشجوی ترم اول ارشد نرم افزار دانشگاه دولتی آیا راهی برای مهاجرت به کانادا دارم؟
10/05/2019 21:44:01 دقیقه 42 از زمان درخواست peq تا pr شدن معمولا چقدر زمان میبرد ؟
10/05/2019 21:44:16 دقیقه 42 در سایت رسمی دولت کانادا برای اثبات سابقه کار، مواردی ذکر شده که شامل سابقه بیمه تامین اجتماعی نمیشود، چرا برخی موسسات برای دریافت ویزای توریستی اصرار دارند که برای اثبات سابقه کار علاوه بر نامه در سربرگ شرکت به سابقه بیمه تامین اجتماعی هم نیاز هست؟جای بیمه چه مدرکی قبول است

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۲۵ اردي بهشت ماه ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۴:۲۴ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۲۸۵۳ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
به ساسکاچوان خوش آمدید
با خدمات پس از ورود کنپارس

به ساسکاچوان خوش آمدید

۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ساسکاچوان، استانی در غرب کانادا و تنها استان بدون مرز طبیعی این کشور است. ساسکاچوان در میان دو استان آلبرتا و منیتوبا واقع شده و از جنوب با ایالت متحده ی امریکا هم مرز...
گسترش خدمات مهاجرتی در کبک

گسترش خدمات مهاجرتی در کبک

۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - وزیر مهاجرت سیمون ژولین-بارت از گسترش بی سابقه اداره مهاجرت در کلیه مناطق کبک و بهبود خدمات خبر داد. این اقدامات جدید نشان دهنده سرمایه گذاری 8.3 میلیون دلاری MIDI است. کارمندان...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه 29 شهریور ماه 1398 ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
ساسکچوان  امکانی تازه برای نیروی کار متخصص
موفقیتی دیگر در تقویم کاری کنپارس

ساسکچوان: امکانی تازه برای نیروی کار متخصص

۲۸ امرداد ۱۳۹۸ - استان ساسکچوان در سال های اخیر، با برنامه ی نیروی متخصص خود معروف به SINP برای متقاضیان مهاجرت به کانادا نامی آشنا بوده و هست. این برنامه از طریق دو روش...
نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

زندگی در سرزمین آسمان های زنده ۱۷ امرداد ۱۳۹۸ - مهاجرت نقش اساسی در اقتصاد و جمعیت رو به رشد ساسکچوان دارد. از سال 2007، این استان واقع در قلب دشت های کانادا (Canadian Prairies) پذیرای بیش از 108،000 مهاجر از 170...
انتخاب استانی آلبرتا

انتخاب استانی آلبرتا

صدور 471 دعوتنامه برای متقاضیان مهاجرت به آلبرتا در سیستم اکسپرس انتری و با حداقل امتیاز 303 ۱۵ امرداد ۱۳۹۸ - در تاریخ 17 جولای، آلبرتا برای 250 نفر از متقاضیان اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 400 دعوتنامه انتخاب استانی (NOI) ارسال کرده است. یک هفته بعد، در تاریخ 24 جولای، 220 NOI...
بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

۱۴ امرداد ۱۳۹۸ - چنانچه نامه ای مبنی بر واجد شرایط بودن برای بازپرداخت دریافت کرده اید می توانید با پر کردن و ارسال یک فرم، بازپرداخت هزینه های مربوط به درخواست های ارائه شده...
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۱۲ امرداد ۱۳۹۸ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.