آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  اول فوریه 2019  با علی مختاری  برنامه زنده شماره 118

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، اول فوریه 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 118)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه اول فوریه 2019  برابر با  12 بهمن ماه 1397

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

 

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوالات
01/02/2019 21:04:24 دقیقه 4 سلام می خواستم بدونم در سیستم امتیاز بندی اگر دو یا سه مدرک دانشگاهی داشته باشیم، امتیاز همه محاسبه و جمع میشه یا فقط یکی ؟ سوال بعدیم هم این بود که پزشک عمومی امتیاز 0 داره ؟ حتی بعد از قبول شدن ازمون MCCEE ؟
01/02/2019 21:04:32 دقیقه 4 سلام من سیتیزن کانادا هستم و کار فول تایم اینجا دارم و پدر و مادر و خواهر و برادرم ایران هستن همسری هم ندارم می خواستم ببینم آیا می تونم اسپانسر برادرم بشم برای گرفتن اقامتش ؟ پدر و مادرم ویزای ۵ ساله توریستی دارن و من ترجیح می دم برای برادرم اقدام کنم.
01/02/2019 21:04:53 دقیقه 4 بنده ۳۰ ساله هستم، لیسانس مکانیک گرایش ساخت و تولید دارم ، ۵ سال سابقه کاری ، متاهل ، دارای یک فرزند ، قصد مهاجرت به کانادا رو دارم ، اگه ممکنه راهنمایی کنید که باید چه کار کنم و اینکه هزینه وکالت شما چقدر میشه ؟
01/02/2019 21:06:07 دقیقه 6 بنده در رشته خودم (مهندسی صنایع) ٢ سال سابقه کاری به صورت بیمه ای و همچنین ٤ سال هم در شرکتی دیگر سابقه (غیر بیمه ای) دارم، یعنی به صورت فیش حقوقی با مهر تاییدیه شرکت و اتحادیه. آیا دولت کانادا اون ٤ سال سابقه غیر بیمه ای را رد میکند ؟
01/02/2019 21:07:11 دقیقه 7 خانواده ای که از طریق ویزای تجاری وارد کانادا شود و همسرش از طریق تجربه کبکی شروع به کار یک سال در مونترال کانادا ماند باید یک سال تمام شود و بعد درخواست اقامت برای خود و خانواده رابدهد؟
01/02/2019 21:07:42 دقیقه 7 اگر من پذیرش دانشگاه اونتاریا بگیریم و وقتی ویزا گرفتم و آمدم میتوانم دانشگاهم را عوض کنم و بیام کبک؟ چون هم کبک بهتر و از برنامه peq برای اقامت داءم استفاده کنم ؟
01/02/2019 21:09:06 دقیقه 9 به روش اسپانسرشیپ برای اقامت دایم همسرم اقدام کردیم. سال گذشته جهت ویزای توریستی کانادادرخواست دادند که ردشد. درفرمهای ارزیابی اشتباها ذکرکردیم که سابقه ردشدن ویزا نداشته. الان دراکانتی که بازکرده ایم میبینیم که سابقه شان هست. برای اصلاح چه باید بکنیم و اینکه این کار لازم است؟
01/02/2019 21:09:56 دقیقه 9 با توجه به محدودیت زمانی دسترسی فرم اسپانسرشیپی والدین، شما تونستید فرم اسپانسرشیپی برای کلاینتهاتون را ثبت کنید؟ اگر بله، چند درصد را با موفقیت ثبت کردید؟ آیا احتمال اعلام مجدد ظرفیت در امسال هست؟
01/02/2019 21:12:14 دقیقه 12 در روش اسپانسر شیپی همسر صورت حساب بانکی کانادا که نشان دهنده درامد همسر از نظر افسر مثبت است اگر صورت حساب بانکی ارائه ندهیم مشکلی پیش نمیاد ؟
01/02/2019 21:13:01 دقیقه 13 اینجانب طریق برنامه اسکیل ورکر کبک csq دریافت کرده و به دنبال مراحل فدرال هستم.آیا لند کردن در استانی به جز کبک برای من مشکلی ایجاد میکند ؟ توقف ۱ هفته ای در کبک و سپس اقامت در استانی دیگر چقدر میتواند بعدها در صورت نیاز دلیل محکمی برای ترک این استان باشد؟
01/02/2019 21:14:00 دقیقه 14 برای اقامت گرفتن شرایط تحصیل در کالج هایی کاری که اونجا وجود داره چی جور هست از چه راه هایی باید اقدام کرد که بعد از تمام شدن کالج بشه اقامت اونجا گرفت وبشه کار کرد
01/02/2019 21:15:01 دقیقه 15 همسر بنده از یه کالج در تورنتو پذیرش گرفته،الان میخوایم برای ویزا اقدام کنیم، به نظر شما بهتره که برای هر دو هم زمان اقدام کنیم یا اول برای همسر و بعد از اینکه ویزای همسرم آماده شد برای بنده اقدام کنیم؟یا صبر کنم همسرم بره کانادا بعد برای ویزای خودم اقدام کنم ؟
01/02/2019 21:15:23 دقیقه 15 برای ارشد رشته gis میخواستم اقدام کنم. کدوم دانشگاه با سالی کمتر ۳۰۰۰ دلار می تونم ثبت نام کنم. اصلا امکانش هست ؟
01/02/2019 21:17:01 دقیقه 17 Two-year degree, diploma or certificate from a program at a university, college, trade or technical school, or other institute منظور از این level اموزشی چی هستش؟ یک لیسانس و یک فوق دیپلم ، یک لیسانس و یک دیپلم و این که این دو مدرک باید از دو رشته مختلف باشد یا از یک رشته؟
01/02/2019 21:17:11 دقیقه 17 برای برنامه اسکیل ورکر فدرال فقط آیلتس جنرال قبول می کنند یا آیلتس آکادمیک هم مورد قبول هست؟
01/02/2019 21:17:26 دقیقه 17 در بحث کارافرینی آیا شرکتی که در ایران عضو هییت مدیره اش بوده ایم بایستی با آن شرکتی که در کانادا میخواهیم راه بیندازیم یک نوع باشند؟مثلادرایران شرکت کامپیوتری داشته ام ولی در کانادا میخواهم شرکت دامپروری( که مرتبط با رشتم هم هست )ایجاد کنم.
01/02/2019 21:19:13 دقیقه 19 آیا در CRS point هرچه تحصیلات بالاتر باشه نمره ی زبان امتیاز بیشتری میگیره؟
01/02/2019 21:19:44 دقیقه 19 اینکه میگن اگر جاب افر یا دعوتنامه استانی داشته باشیم اکسپرس انتریمان از ۱۲۰۰محاسبه میشه خوبه یا بد؟اصلا یعنی چه؟
01/02/2019 21:20:55 دقیقه 20 همسر من قصد دارد ویزای توریستی کانادا را بگیرد.برای گرفتن این ویزا چه شاخصهایی باید داشته باشد؟در ضمن ایشان ویزای شینگن ندارند و بدون من میخواهد بیاید و ٣٠ ساله و فوق لیسانس هستن.
01/02/2019 21:24:28 دقیقه 24 من برای کالج در کانادا در حال اقدام هستم و بررسی پرونده هنوز نتیجه اعلام نشده و شهریه ای پرداخت نکردم اگر الان برای ویزای توریستی اقدام کنم عوامل ویزا متوجه ثبت نام من خواهند شد یا خیر؟
01/02/2019 21:27:04 دقیقه 27 آیا در اکسپرس انتری سابقه کارمان حتما باید مرتبط با تحصیلاتمان باشد؟مثلا لیسانس شیمی داره و شغلش قصابی است ؟
01/02/2019 21:27:43 دقیقه 27 در اکسپرس انتری حتما باید شغلی که داشته ایم جز ناکهای aوbوcباشد تا بتوانیم بیایم کانادا ؟
01/02/2019 21:28:27 دقیقه 28 آیا کالج های دانشگاه گلف انتاریو پذیرش مشروط می دهند؟
01/02/2019 21:29:15 دقیقه 29 آیا در برنامه استارت آپ یا سرمایه گذاری BC باید حتما و الزاما سابقه مدیریت بیزنس داشت؟چندسال؟آیا باید بیزنس ایران با بیزنس موردنظری که بخواهم درکانادا استارت کنم مرتبط باشند؟
01/02/2019 21:32:25 دقیقه 32 چرا پاریس از نوامبر ۲۰۱۸ تا بحال ویزا برای پرونده های سرمایه گذاری اعلام نکرده هنوز؟
01/02/2019 21:33:05 دقیقه 33 با توجه به اینکه در سیستم امتیاز بندی پزشک 0 امتیاز دارد، آیا به این معنی هست که کشور کانادا به پزشک نیاز ندارد؟! من علاوه بردکترای پزشکی،لیسانس پرستاری هم دارم و فرانسه B2 صحبت میکنم. میخواستم بدونم به عنوان پزشک برای کار در کبک چه مراحلی باید طی بشود؟(آزمون هاو..)
01/02/2019 21:35:32 دقیقه 35 من 31 ساله هستم و برای peqمی خوام اقدام کنم پدر و پدر شوهرم نامه تعهد محضری دادن که هزینه ها رو میدن و همسرم هم سند و تمکن محضری دادن برای کالج اقدام کردم کاندیشنال فقط چون خودم سپرده و سند ندارم می خواستم بدونم باید حتما من هم تمکن داشته باشم
01/02/2019 21:35:40 دقیقه 35 میشه لطفا در مورد OINP توضیح بدید. من ترم آخر فوق لیسانسم. مى خواهم بعد از تحصیلم اقدام کنم.
01/02/2019 21:36:21 دقیقه 36 آیا بعد از اتمام تحصیل post graduation work permit فقط مختص دانشجوست یا به همسرش هم بواسطه او ویزای work permit مجدد تعلق می گیرد؟
01/02/2019 21:36:47 دقیقه 36 لطفا پروسه روش peq را پس از فارق التحصیل شدن از دانشگاه شرح بدهید. مخصوصا مدت زمانی این پروسه تا گرفتن اقامت دایم.
01/02/2019 21:37:56 دقیقه 37 من ٣٤ سال و همسرم ٣٥ ساله هست. ١٣ ساله مغازه طلا فروشی داره اما جواز کسب نداره و ملک اجاره هست. آیا ما میتونیم از استان کبک به صورت خود اشتغالی اقدام کنیم؟ به زبان فرانسه نیاز هست؟
01/02/2019 21:44:48 دقیقه 44 بیشتر دوستان تا مارچ ۲۰۱۷ در برنامه سرمایه گذاری کبک اپدیت دریافت کرده اند و برای ما اپدیت نیومده ، مگر پرونده ها براساس تاریخ بررسی نمیشه ؟ اگر نه چه عواملی موثره ؟
01/02/2019 21:45:40 دقیقه 45 با توجه به تمدید برنامه سرمایه گزاری کبک علاقه مند به این برنامه شدیم ولی میترسیم با پایان دولت فعلی ، دوباره مشکلات قبل شروع بشه ،به نظر شما پروسه بررسی و دریافت ویزا به سمت بهتر شدنه یا نه ؟
01/02/2019 21:48:34 دقیقه 48 برای اسپانسر همسر درآمد شخص اسپانسر کننده مهم است؟
01/02/2019 21:49:00 دقیقه 49 در حال حاضر پرونده های سرمایه گذاری کبک در افیس انکارا بررسی میشه یا پاریس ؟ ارسال اپدیت از اواسط ژانویه قطع شد ایا دلیل خاصی داره ؟
01/02/2019 21:49:47 دقیقه 49 آیا امکان ایجاد دعوتنامه کاری به شکل صوری وجود دارد ؟
01/02/2019 21:50:29 دقیقه 50 لطفا در مورد job offer کمی توضیح بدید و اینکه اگر با ویزای ورک پرمیت کانادا باشیم احتمال گرفتن job offer چقدره؟
01/02/2019 21:51:41 دقیقه 51 با سن ۴۵ امکان مهاجرت از چه طریق وجود داره؟
01/02/2019 21:52:07 دقیقه 52 ما میخواستیم ویزای کار ۲ ساله رو بگیریم قبلا پرسیده بودم گفتین ۲ تا ۶ ماه نهایی میشه و ویزاتون میاد ‎اما یکی از دوستام موکلتونه میگه ۴ ماه و نیم گذشته اما با وجود تکمیل کاراش هنوزبراش درخواست ویزا ندادن ‎میگه بعد از درخواست ویزاهم ۴ تا ۶ ماه طول میکشه
01/02/2019 21:53:17 دقیقه 53 آقای دکتر در پرونده سرمایه گذاری ما ،۱ سال از فایل نامبر فدرال گذشته ، خیلی طولانی شده ، میخوام ببینم تغییری ایجاد نشده در سرمایه گذاری ؟ حدس شما چیه ؟ فکر میکنید تا یک سال دیگه نهایی شه ؟ یعنی آخر ۹۸
01/02/2019 21:54:14 دقیقه 54 من 42 ساله دکترای تخصصی استاد دانشگاه با 15 سال سابقه تدریس و تحقیق دانشگاهی قصد گرفتن اقامت دارم از کانادا به نظر شما بهترین راه غیر از مسیر سرمایه گذاری چیست؟ خواندن مجدد دوره دکترا در رشته نزدیک به تخصص خودم و یا گرفتن فرصت مطالعاتی و به دنبال آن گرفتن جاب آفر پیشنهاد میکنید؟
01/02/2019 21:56:07 دقیقه 56 در ایالت ساسکچوان آیا هنوز امکان اقدام خویشاوندی میسر است ؟
01/02/2019 21:56:28 دقیقه 56 برنامه مهاجرت به کانادا تا چه سالی برقرار است یعنی پس از سال 2021 هم کانادا مهاجر می پذیرد؟
01/02/2019 21:57:40 دقیقه 57 ما پرونده سابمیت ۲۰۱۶ کبک داریم و ۲ امتیاز کم داریم . الان هم پذیرش دانشجویی در شهر ویکتوریا گرفتیم و برای B2 فرانسه می خونیم . رفتن ما به اونجا برای پرونده کبکمون مشکلی ایجاد می کنه .
01/02/2019 21:58:32 دقیقه 58 هفته گذشته فرمودید پرونده های سرمایه گذاری کبک مربوط به سال ۲۰۱۶ منتهی به صدور ویزا شده است خواستم بپرسم منظورتان از ۲۰۱۶ فایل نامبر ۲۰۱۶ کبک است یا فایل نامبر فدرال ؟ در صورت امکان حدودی بفرمایید فایل نامبر فدرال من که برای برج ۶ سال ۲۰۱۸ حدودا کی منتهی به مدیکال و ویزا میشه
01/02/2019 21:59:12 دقیقه 59 من سابمیت 2016 کبک هستم به تازگی B2 اضافه کردم میخوام بدونم نمره زبان بعد از سابمیت فریز میشود؟
01/02/2019 21:59:34 دقیقه 59 برنامه پرنس ادوارد چگونه است؟ ایا صحت دارد که با ٢٠٠ هزارتا پی آر می دهند؟
01/02/2019 22:01:15 1 ساعت و 1 دقیقه همسر بنده از یه کالج در تورنتو پذیرش گرفته، به نظر شما همزمان برای ویزای خودمون اقدام کنین یا بعد از اینکه ویزای ایشون اومد برای ویزای من اقدام کنیم؟!
01/02/2019 22:01:35 1 ساعت و 1 دقیقه آیا پدر و مادرى که در حال حاضر ویزای توریستى دارند و در حاضر در کانادا باشند از همین جا امکان اقدام براى سوپر ویزا و دادن اثر انگشت در همین کانادا امکان پذیر است؟
01/02/2019 22:02:05 1 ساعت و 2 دقیقه ما متقاضی سرمایه گذارس کبک هستیم ، الان ۲ ساله از فایل نامبر فدرالمون میگذره ، خیلی طولانی شده اولش گفتن ۲ ساله اما هیچ خبری نیست میخوام ببینم چقدر دیگه باید ما منتظر بمونیم تا پی آر شیم ؟ خانواده دو نفره ایم بدون بچه و بی مصاحبه قبول شدیم
01/02/2019 22:02:32 1 ساعت و 2 دقیقه در اکسپرس اینتری اگر تحصیلات کارشناسی مهندسی برق باشه و ارشد mba داشته باشیم . سابقه کار میتونه مربوط به مهندسی برق باشه؟ یا حتما باید سابقه کار مربوط به آخرین مدرک تحصیلی باشه؟
01/02/2019 22:02:46 1 ساعت و 2 دقیقه خواستم بدونم CAQ تا ویزا مدت زمان مشخصی دارد یا خیر؟
01/02/2019 22:03:15 1 ساعت و 3 دقیقه من در برنامه مون پروژه ۲۰۱۶ ثبت نام کردم و آن موقع رشته من کامپیوتر بوده و ۱۲ امتیازی بوده ولی الان درسال ۲۰۱۹ امتیاز ۹ شده ، آیا محاسبه کل امتیازات من با توجه با سال انجام میشه ؟
01/02/2019 22:03:43 1 ساعت و 3 دقیقه مدتها ست از راه قانونی در حال تکمیل پروسه مهاجرتم و فعلا هم منتظر PR. اما متاسفانه عده ای حتی با خرید مدرک IELTS و انواع روشهای پناهندگی و روش های تقلب در زمان نسبتا کوتاه واقعا اقامت و ورک پرمیت رو میگیرن و حق دیگران رو تضییع میکنن. راهی برای گزارش این افراد به دولت کانادا هست؟
01/02/2019 22:04:36 1 ساعت و 4 دقیقه در مورد سرتیفیکیت دوساله فرمودین که منظور فوق دیپلم هست. سایت wes قسمت ارزیابی رو که نگاه میکردم از مدرک کارشناسی به بالا رو ارزیابی میکرد. با این حساب برای ارزیابی مدرک فوق دیپلم چه باید کرد؟

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۷ در ۰۶:۳۴:۳۴ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۴۰۵ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه 26 بهمن ماه 1397 ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت استان کبک، امروز صبح 7 فوریه 2019 لایحه جدیدی در راستای رفاه اقتصادی و اجتماعی استان کبک و به منظور افزایش انطباق پذیری مهاجران برای پاسخگویی به نیازهای بازار...
رکورد جدید در انتخاب های اکسپرس انتری  حداقل امتیاز به 438 رسید
انتخاب شماره 110 اکسپرس انتری در 30 ژانویه 2019

رکورد جدید در انتخاب های اکسپرس انتری: حداقل امتیاز به 438 رسید

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 110 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 30 ژانویه 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 438 صادر شد.  در اولین دور انتخاب های اکسپرس انتری در سال...
برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر 28 ژانویه 2019 بازگشایی می شود
استفاده از تخفیف کنپارس تا 25 ژانویه 2019

برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر 28 ژانویه 2019 بازگشایی می شود

۴ بهمن ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا صبح روز 11 ژانویه 2019 اعلام کرد که برنامه اسپانسرشیپ پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ 28 ژانویه 2019 بازگشایی خواهد شد و متقاضیان در این...
دومین انتخاب اکسپرس انتری در سال 2019 با حداقل امتیاز 443
انتخاب شماره 109 اکسپرس انتری در 23 ژانویه 2019

دومین انتخاب اکسپرس انتری در سال 2019 با حداقل امتیاز 443

۳ بهمن ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 109 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 23 ژانویه 2019 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز 443 صادر شد.  در اولین دور انتخاب های اکسپرس انتری در...
سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد  روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود

سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد؟ روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود؟

افزایش تعداد دعوت نامه و دور انتخاب ها در سال 2019 ۲۱ دي ۱۳۹۷ - بر اساس گزارش وزارت مهاجرت کانادا، تعداد 89.900 دعوت نامه از طریق سیستم اکسپرس انتری برای متقاضیان مهاجرت به کانادا در سال 2018 صادر شده است که این تعداد در مقایسه...
9 1 1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

9-1-1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

۱۴ دي ۱۳۹۷ - اگر در آمریکای شمالی زندگی می کنید، برای اینکه در شرایط اضطراری به پلیس، آتش نشانی و آمبولانس متصل شوید، فقط کافی است که شماره 1-1-9 ( اعداد را به انگلیسی...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.