آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  14 دسامبر 2018 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 111

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 14 دسامبر 2018 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 111)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 14 دسامبر 2018 برابر با 23 آذر 1397

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوالات
14/12/2018 21:05:41 دقیقه 5 درود ، در مورد مستر استریم ایالت اونتاریو امکان هست توضیح بفرمایید؟ تا کنون کسی از طریق مستر استریم اونتاریو توانسته اقامت بگیرد؟ شرایطش دریافت مدرک فوق لیسانس از اونتاریو و یک سال کار میباشد انطور که در سایت مربوطه نوشته شده
14/12/2018 21:07:40 دقیقه 7 سلام، من از طریق همسرم که برای فرصت مطالعاتی امده کانادا ویزای توریستی گرفتم و امدم ، از ایران درخواست اجازه کار اپن داده بودم که چند روز پیش تائید شد و از من خواسته شده پاسم رو ارسال کنم با توجه به اینکه الان کانادا هستم باید پاسم رو کجا بفرستم و چرا از من پاس خواستن؟
14/12/2018 21:08:50 دقیقه 8 پذیرش ترم زمستون دانشگاه تو کبک رو دارم اگر دیفر کنم و بعدش ویزا بیاد دوباره باید برای ترم پائیز ویزا گرفت ؟ caq رو هم باید دوباره گرفت ؟
14/12/2018 21:09:34 دقیقه 9 من اسپانسر همسرم شدم پرونده ام رو ۱۶ اکتبر برای اداره مهاجرت فرستادم،اولی هنوز فایل نامبرم نیومده،مجبورم برگردم ایران،آیا مشکلی پیش می اید اگر برگردم ایران؟
14/12/2018 21:10:44 دقیقه 10 تاکید شما بر مدرک زبان فرانسه برای کبک، برای سیستم آریما است یا شامل کسانی که پرونده مون پروژه با امتیاز کافی بدون مدرک فرانسه هستند هم میشود؟
14/12/2018 21:11:14 دقیقه 11 آیا میشه در مونترال درس خوند و برای pr در استان دیگه درخواست داد ؟
14/12/2018 21:12:03 دقیقه 12 شما شرایط به وجود آمده برای موکلین درخواست کننده ویزای اسکیل ورکر استان کبک رو چطور پبش بینی میکنید؟
14/12/2018 21:12:22 دقیقه 12 آیا سن ، تاثیری در پذیرش تحصیلی دارد؟ سن:٣٧ دریافت مدرک لیسانس :دوسال پیش با معدل ١٦ مقاله ندارم و نه سال سابقه کار معتبر و مرتبط با مدرکم دارم
14/12/2018 21:14:46 دقیقه 14 سلام من سابمیت ٢٠١٦ کبک اسکیل ورکر هستم، سابقه کارم که در فرم ها وارد کردم تدریس زبان انگلیسی در یک مهد کودک و پیش دبستانى هست ولى لیسانسم تدریس نیست و مترجمى زبان انگلیسیه، در قسمتى که میپرسه ایا شغل معلمى دارید یا تحصیلات لازم براى تدریس رو دارید باید بزنم بله یا خیر؟
14/12/2018 21:15:52 دقیقه 15 با سلام ملاک محاسبه امتیاز سن در سیستم آریما به چه صورت است؟مثلا در صورتیکه ابتدای دسامبر پروفایل ایجاد شده باشد و تاریخ تولد در آکوست باشد با توجه به اعتبار یکساله پروفایل آریما امتیاز سن پس از آگوست به چه صورت محاسبه میشود؟ سپاس
14/12/2018 21:17:57 دقیقه 17 سلام من مشغول یادگیری زبان فرانسه برای اسکیل ورکر کبک هستم. سوالم اینه که بعد گرفتن ب۱ میتونم تشکیل پرونده بدم و چند ماه بعد مدرک ب۲ رو تحویل بدم؟ کلا بعد تشکیل پرونده وایجاد پروفایل پروسش چقدر زمان میبره ؟!
14/12/2018 21:18:45 دقیقه 18 سلام من تازگی سی اس کیو گرفتم دو سوال دارم. بعد از صدور سی اس کیو پاسپورت مان را عوض کردیم تا حداکثر اعتبار را دارا باشد. آیا نیاز هست هنگام ارسال مدارک به فدرال این موضوع را با کاورلتر اعلام کنیم ؟ نیاز به ارسال رزومه و کارت پایان خدمت به فدرال هست؟
14/12/2018 21:19:48 دقیقه 19 با سلام لطفا راجع به روش مهاجرتی OINP تحت استریم human capital priorities توضیح بدین. آیا برای کسی که امتیازش ۴۲۰ هست و احتمال گرفتن دعوت نامه به روش اکسپرس اینتری کمه، بهتره از این روش استفاده کنه؟ ملاک دریافت NOI در این روش چیه؟
14/12/2018 21:20:31 دقیقه 20 سلام من بعد از دریافت پاسپورت کاناداییم 4 ماه هست که به ایران اومدم و برای مدت طولانی (نامعلوم) قصد دارم که ایران زندگی کنم. چه کارهایی لازمست انجام دهم تا شهروندیم حفظ شود؟
14/12/2018 21:21:35 دقیقه 21 من۲۴ساله تازه فارغ التحصیل دکترای عمومی دامپزشکیم.مدرک زبان ندارم.اگر بخواهم از طریق تحصیلی وارد بشم آیا در رشته ی خودم دوباره باید آنجا درس بخوانم یا رشته های مشابه برام پذیرش میگیرید؟کالج هاهم میتوانم پذیرش مشروط بگیریم؟
14/12/2018 21:22:40 دقیقه 22 همسر من با ویزای دانشجویی تورنتو هست و قراره برای من دعوتنامه ویزای همراه بفرسته. پدر و مادر من هم به صورت جداگانه برای ویزای توریستی ٥ ساله اقدام کردن و در حال بررسی هست. آیا اقدام همسر من برای ویزای همراه میتونه اختلالی در روند ویزای پدر و مادر من یا خود من ایجاد کنه؟
14/12/2018 21:28:48 دقیقه 28 من۳۶ساله درسیستم اریما میخواستم پروفایل تشکیل بدم امتیازم در حال حاضر ۶۱...میخواستم ببینم سن فریز میشه با توجه به این که پروفایلمون یکسال اعتبار داره.
14/12/2018 21:29:05 دقیقه 29 از سیستم جدید کبک اریما خبر جدیدی نیست ?
14/12/2018 21:29:19 دقیقه 29 کسی که سیتیزن اروپا و طبیعتا ایران باشد و پی ار کانادا باشد ،ایا در صورت واجد شرایط بودن میتواند برای سیتیزن شیپی کانادا درخواست کند؟ ایا کانادا با مالتی سیتیزن شیپی مشکلی دارد؟
14/12/2018 21:29:56 دقیقه 29 احتراما در سیستم جدید برنامه استانی کبک(آریما) امتیاز ما با احتساب زبان فرانسه ٦٥ می باشد، باتوجه به اینکه رشته تحصیلی اینجانب( مدیریت آموزشی) در بین رشته های ایتان کبک نمی باشد شانس ما را چقدر ارزیابی میکنید؟
14/12/2018 21:30:44 دقیقه 30 سلام من یه فرزند ۲ماهه دارم و میخواستم دانشجویی اقدام کنم و همسرم به عنوان همراه این درست که افیسر ریجکت میکنند چون بچه زیر ۶ماه
14/12/2018 21:31:11 دقیقه 31 من نزدیک یک سال هست که اپلیکیشن اسکیل ورکرز کبک رو سابمیت کرده ام و هنوز درخواست مدارک نکرده اند. آیا نیازی هست که باهاشون تماس بگیرم یا با یک نماینده پارلمان؟
14/12/2018 21:31:52 دقیقه 31 من برای همسرم اسپانسر شدم،خودم هم پی ار هستم،هنوز هم فایل نامبر نیومده ولی ۲ ماهه که پرونده رو فایل کردم،میخواستم بدونم میتونم برگردم ایران؟
14/12/2018 21:32:37 دقیقه 32 آیا سرمایه گذاری باید حتما در بیزینس های خاصی باشد یا مثلا خرید کامیون ک بتوانم با ان کار کنم هم میتواند نوعی سرمایه گذاری حساب شود
14/12/2018 21:33:15 دقیقه 33 فرق برنامه سرمایه گذاری با کارافرینی چیست؟
14/12/2018 21:36:54 دقیقه 36 با توجه به قانون ١٨٠٠ ساعت کبک، من طی تحصیل دکتری هم میتونم بعد از ١٨٠٠ ساعت تحصیل درخواست اقامت بدم یا باید فارغ التحصیل بشم؟
14/12/2018 21:39:18 دقیقه 39 سلام طرح جدید کاهش پذیرش مهاجرین کبک شامل حال پرونده های ثبت شده و در حال بررسی سرمایه گذاری می شود؟
14/12/2018 21:39:46 دقیقه 39 سلام خوبین اگر بعد از گرفتن پی آر مبالغی را بخواهیم به کانادا بفرستیم در حد میلیون دلار باید منشا پول مشخص بشه مثلا در ایران شمش طلا بفروشیم وپولشو حواله کنیم
14/12/2018 21:48:55 دقیقه 48 برای سیستم اریما میخواستم اقدام کنم در حال حاضر با تمکن و یک بچه امتیازم۵۵ میتونم در سیستم پروفایل تشکیل بدم سن فریز میشه یا نه
14/12/2018 21:49:31 دقیقه 49 سلام همسر من با ویزا close work permitکانادا هستن و من با ویزیتوری که از طریق ایشون گرفتم آیا من اجازه دارم از داخل کانادا برای study permit درخواست بدم؟ inland به حساب میام؟
14/12/2018 21:49:42 دقیقه 49 من سیتیزن کانادا هستم در شهرتورنتو زندگی می کنم مدت هشت ماه می شود خانمم را از افغانستان اسپانسر کردم مدیکال چیک هم تمام شد یک نیم ماه پیش ایمیل دریافت کردم گفته شده پرونده تان را به دفتر ویزا در لندن فرستادیم چقدر وقت دیگر باید منتظر باشم تا پاس ریکویست شود
14/12/2018 21:50:34 دقیقه 50 با سلام از برنامه مون پروژه ٢٠١٦ کبک خبری نیست؟
14/12/2018 21:50:43 دقیقه 50 سلام. برای همراه دانشجو ویزای ورک پرمیت راحت تر میشه گرفت یا ویزیتوری؟
14/12/2018 21:50:57 دقیقه 50 ویزا توریستی من ٤ دسامبر اکسپایر شد و من قبل از اون برای تمدید اقدام کردم ولی فرم درخواست ویزا توریستی رو اشتباه پر کردم به جای تمدید الان به من گفتند باید برای restoration درخواست بدم الان که ویزای من اکسپایر شده آیا من غیر قانونی هستم و باید خارج بشم؟
14/12/2018 21:51:56 دقیقه 51 سلام، من چند روز پیش به دفترتون مراجعه کردم . اونجا به من گفتن که اگه برای اقامت استان کبک اقدام کنم ، بعد میتونم به محض مستقر شدن در کانادا ، از کبک جا به جا بشم و به مثلا تورنتو برم .... این فرایند درسته ؟؟
14/12/2018 21:53:20 دقیقه 53 با سلام به جز قراردادن پول (ریال) در حساب چه راه های دیگه میشه تمکن مالی را به آفیسر ثابت کرد من می خوام از کاج پذیرش بگیرم همکاران گفتن نیاز به ٣٠٠ میلیون در حساب به مدت ٤ ماه باشه
14/12/2018 21:53:49 دقیقه 53 من ویزای کار بیزنسی در بریتیش کلمبیا دارم اگر نخواهم که بیزنس بوجود نیارم و دنبال کار باشم ، مشکلی پیش نیاید . وضعیت ارز برایمان مشکل بوجود آورده. آیا همسرم که ویزای کار آزاد دارند می توانند کار کنند و وارد اکسپرس انتری شوند
14/12/2018 21:55:15 دقیقه 55 من میخوام در دانشگاه شرایدن پذیرش بگیرم آیا برای گرفتن اقامت بعد از یک سال میتونم اقدام کنم. و آیا گرفتن ویزای کار موقت برای همسرم تاثیری برای تسریع در روند اقامت دائم داره. و مدارک خاصی برای ویزای کار موقت میخوان و اگر ویزای کار بگیرند و کار نکنند مشکلی بوجود میاد؟
14/12/2018 21:56:20 دقیقه 56 برای اسپانسرشیپ پدر و مادر باید برای هر دو اقدام کرد اما تکلیف چیست اگر یکی از ایندو علاقه مند به گرفتن اقامت باشد و دیگری همکاری نکند؟ می توان برای هردو اقدام کرد و در زمان تایید پرونده کسی که علاقه مند بود لندینگ کند بدون دیگری؟
14/12/2018 21:58:07 دقیقه 58 یکی از دوستانم که پناهندگی بلژیک را دارد و مدرک کارشناسی ارشد هم از یکی از دانشگاه های اروپا دارد ایا میتواند کانادا بیاید و کدام استان شرایط راه تری دارد؟
14/12/2018 21:58:49 دقیقه 58 برای گرفتن پرینت گردش حساب در بانک برای گرفتن ویزای تحصیلی کالج، گذاشتن دلار قابل قبول است یا پول پس انداز شده باید به تومان باشد؟ و این مبلغ به اندازه سال اول تحصیل و زندگی باشد کافی است؟
14/12/2018 21:59:15 دقیقه 59 بنده امتیاز ۵۰ رو واسه ایالت کبک طبق جدول جدید میارم.چون آیتس برام امتیاز خوب آورده و رشته ام هم ۹ امتیازی هستش.اما زبان فرانسه رو نمیدونم.آیا نیازی به فرانسه یاد گرفتن هست؟ آیا ریسک کنم و بخونم.چون قبلا ۲ سال زمان واسه زبان واسه ساسکاچوان گذاشتم و رشته ام رو برداشتن.
14/12/2018 21:59:53 دقیقه 59 ممنون از پاسخ شما به سوال قبلم. من می خواهم با موسسه ای در کانادا به صورت پاره وقت و آنلاین از ایران کار کنم. در آن صورت برای پر کردن فرمهای مالیات آیا باید محل اقامتم را ایران اعلام کنم؟ یا باز هم می توانم به علت کم بودن درآمد فرمهای مالیات را پر نکنم؟
14/12/2018 22:00:51 1 ساعت و 0 دقیقه من میخوام با تحصیل در شرایدن در میسیسگا در زمینه شغلیم اقامت کانادا هم بگیرم آیا باید ۴ سال تموم بشه بعد اقدام کنم یا زودتر میتونم اقدام کنم - آیا گرفتن ویزای موقت همسر تاثیری در تسریع روند داره و اگر ویزای موقت بگیره و سر کار نره مشکلی بوجود میاد؟

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۷ در ۰۱:۱۳:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۵۶۷ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد  روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود

سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد؟ روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود؟

افزایش تعداد دعوت نامه و دور انتخاب ها در سال 2019 ۲۱ دي ۱۳۹۷ - بر اساس گزارش وزارت مهاجرت کانادا، تعداد 89.900 دعوت نامه از طریق سیستم اکسپرس انتری برای متقاضیان مهاجرت به کانادا در سال 2018 صادر شده است که این تعداد در مقایسه...
9 1 1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

9-1-1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

۱۴ دي ۱۳۹۷ - اگر در آمریکای شمالی زندگی می کنید، برای اینکه در شرایط اضطراری به پلیس، آتش نشانی و آمبولانس متصل شوید، فقط کافی است که شماره 1-1-9 ( اعداد را به انگلیسی...
برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر تا اواخر ژانویه 2019 بازگشایی می شود

برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر تا اواخر ژانویه 2019 بازگشایی می شود

تخفیف ویژه کنپارس تا 20 ژانویه 2019 ۱۲ دي ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا در روزهای پایانی سال 2018 در صفحه توییتر خود اعلام کرد که برنامه اسپانسرشیپ پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ تا اواخر ژانویه 2019 بازگشایی خواهد...
آغاز سال 2019 میلادی مبارک

آغاز سال 2019 میلادی مبارک

دفاتر کنپارس در کانادا روزهای 31 دسامبر و اول ژانویه تعطیل هستند ۸ دي ۱۳۹۷ - آغاز سال 2019 میلادی را به همه عزیزان تبریک می گوییم، با امید بر اینکه سال جدید، سال صلح و آرامش برای همه جهانیان باشد و در همه جا فراوانی عشق...
اجرای قوانین جدید انگشت نگاری برای کشورهای قاره آسیا  آسیا اقیانوسیه و آمریکا
از 31 دسامبر 2018 اجرا می شود

اجرای قوانین جدید انگشت نگاری برای کشورهای قاره آسیا، آسیا-اقیانوسیه و آمریکا

۸ دي ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا صبح امروز 28 دسامبر 2018 اعلام کرد که متقاضیان کشورهای آسیایی، آسیا-اقیانوسیه و آمریکایی از تاریخ 31 دسامبر 2018 برای دریافت همه ویزا های کانادا...
تخفیف ویژه کنپارس برای اسپانسرشیپ پدر و مادر تا  20 ژانویه تمدید شد
حذف سیستم قرعه کشی در برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر

تخفیف ویژه کنپارس برای اسپانسرشیپ پدر و مادر تا 20 ژانویه تمدید شد

۷ دي ۱۳۹۷ - بر اساس ماده 12 قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. در این صورت، کسی که...
کریسمس مبارک

کریسمس مبارک

تعطیلات دفاتر کنپارس در کانادا ۴ دي ۱۳۹۷ - روزهای پایانی سال 2018 و روزهای تعطیلات سال نو میلادی فرا رسیده است و کانادایی ها نیز در این روزها حتی با وجود هوای سرد، جشن های کریسمسی را برپا کرده...
18 دسامبر  روز جهانی مهاجرت

18 دسامبر، روز جهانی مهاجرت

۲۷ آذر ۱۳۹۷ - روز هجدهم دسامبر به احترام میلیون ها نفر که کشور خود را به امید یافتن زندگی بهتر ترک کرده اند، روز جهانی مهاجرت نام گرفته است. سازمان جهانی مهاجرت در سال 2017...
15 دسامبر  آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

15 دسامبر، آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

آیا می دانستید که در کانادا، لاستیک های زمستانی و تابستانی با هم تفاوت دارند؟ ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - زمستان زودرس امسال مدتی ست که از راه رسیده است و همه کسانی که خودرو دارند خوب می دانند که لاستیک ها بیش از کمربند ایمنی و کیسه های هوا در...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.