آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  7 دسامبر 2018 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 110

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 7 دسامبر 2018 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 110)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 7 دسامبر 2018 برابر با 16 آذر 1397

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

 

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوالات
07/12/2018 21:04:27 دقیقه 1 در خصوص پرونده راه اندازی بیزنس، اگر کیس در شهر مونترال در نظر گرفته شود، در صورتی که همسر بعد از یک سال کار اقدام به دادن درخواست برای pr بکند ، باز هم امتحان زبان فرانسه ضروری هستش؟
07/12/2018 21:04:54 دقیقه 1 برای مهاجرت نیروی متخصص فدرال آیا بایستی مدرک تحصیلی با سابقه کار مرتبط باشد؟ برای اسسمنت فقط آخرین مدرک تحصیلی نیاز هست یا خیر؟ و آیا مدرک ارشد دانشگاه آزاد معادل ارشد کانادا ارزیابی میشود یا خیر؟
07/12/2018 21:06:29 دقیقه 3 من پذیرش از دانشگاه کونکوردیا برای ترم زمستون گرفتم و هم اکنون با ویزای توریستی کانادا هستم ، میخوام برای ویزای دانشجویی اقدام کنم و با توجه به اینکه تا 5 ماه اینده کانادا هستم میخواستم بدونم وقتی از داخل کانادا اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد؟
07/12/2018 21:08:10 دقیقه 5 من طبق جدول امتیاز نیروی متخصص، اگر بتوانم ۱۰ امتیاز پیشنهاد کار رابگیرم، امتیازم به 54 میرسه با توجه به اینکه حداقل نمره ۵۰ هست می توانم اقدام کنم و اینکه اگر امتیازمون بدون ایلتس به ۵۰ برسه بازهم باید حتما ایلتس را بگیریم؟
07/12/2018 21:09:18 دقیقه 6 در صورت امکان دریافت پذیرش برای مقطع فوق لیسانس از دو دانشگاه یکی در تورنتو و دیگری در مونترال، کدام یک را برای اخذ اقامت کانادا در پایان تحصیلات توصیه می کنید؟
07/12/2018 21:10:02 دقیقه 7 من سابمیت ۲۰۱۶ کبک متاهل ساکن آلمان امتیاز ۶۵ هستم و آیلتس ۵،۵ هم دارم. ولی فرانسه بلد نیستم. در برنامه هفته قبل گفتید از نظر قانونی مشکلی نیست ولی با اوضاع فعلی بعید میدونید کسی بدون فرانسه بتونه اقامت بگیره؟
07/12/2018 21:10:29 دقیقه 7 برای پرونده اسکیل ورکر کبک ۲۰۱۵ از من درخواست مدارک شده. در فرمی که باید پیوست بشه، لیست مشاغل در ۵ سال قبل رو خواسته. آیا منظور ۵ سال قبل از ارسال پرونده است؟ یعنی عملا ۸ سال قبل؟
07/12/2018 21:10:53 دقیقه 7 بنده ویزای تحصیلی کانادا رو دارم و ژانویه وارد کانادا میشوم. همسرم دو قلو باردار می باشند. آیا بعد از به دنیا آمدن بچه ها کمک هزینه فرزندان به ما تعلق میگیره؟ آیا به دنیا آمدن بچه ها امتیازی برای پی آر شدن برای ما به همراه داره؟
07/12/2018 21:11:34 دقیقه 8 من یک ماه دیگه با ویزای اوپن ورک وارد کانادا میشوم. در حال حاضر در ابتدای بارداری هستم. آیا بلافاصله پی از ورود به خاک کانادا میتوانم درخواست ویزای ویزیتوری برای پدر و مادر و تنها برادرم بدهم تا در هنگام وضع حمل در کنار من باشند؟
07/12/2018 21:12:41 دقیقه 9 من یک کتاب تألیف و سه تا مقاله ی داخلی دارم و تا ۳ ماه آینده میتونم یک مقاله ی ISI و کتاب دوم رو به دست چاپ برسونم سوالم اینه که میتونم از طریق کیس هنرمندان و نویسندگان برای اقامت کانادا اقدام کنم ؟ آیا مدرک زبان واجب است ؟
07/12/2018 21:13:40 دقیقه 10 میشه در مورد statr up توضیح بدین که چه رشته هایی نیاز داره و هزینه اش چقدره؟
07/12/2018 21:14:11 دقیقه 11 برای اقدام جهت ویزای دانش آموزی ، به پول ایران حداقل مبلغ اعلامی برای تمکن مالی چقدر است ؟
07/12/2018 21:14:55 دقیقه 11 بعد از آمدن به کانادا راحت ترین و مطمئن ترین راهی که بتوانیم از ایران پول رو به کانادا انتقال بدهیم چیست؟
07/12/2018 21:15:29 دقیقه 12 من برای برنامه استارت آپ ایمیل زدم ولی جواب نیامده ؟ من کارشناسی ارشد عمران هستم چقدر زمان برای اقامت نیاز است؟
07/12/2018 21:16:19 دقیقه 13 من تجاری کبک تو مرحله فدرال هستم یکماه هست مدیکال رسیو شدم پیام دادم گفتن در نوبت final review هستی منظور چی هست؟
07/12/2018 21:16:48 دقیقه 13 مدتی هست این امکان به وجود اومده که میشه با پرداخت حق بیمه مدت خدمت سربازی رو هم به سوابق بیمه اضافه کرد. با توجه به اینکه در سوابق بیمه درج میشه این سابقه مربوط به خدمت در نیروهای مسلح ایران هستش، به نظرتون این موضوع برای مهاجرت به کانادا مشکل ساز نمیشه ؟
07/12/2018 21:17:07 دقیقه 14 من کارافرینی 100 هزار تایی کبک پی آر گرفتم اگه تعهد انجام بیزینس انجام ندم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
07/12/2018 21:17:26 دقیقه 14 من دارای مدرک تحصیلی دیپلم، سن ۵۸ سال و حدود ۶میلیارد تومان ملک دارم و حدود ۲ میلیاردم پول نقد. درآمد ماهانه بالای۲۰میلیون و صاحب پمپ بنزین هستم که ۴ تا کارگر دارم که برایشان بیمه رد می کنم. از برنامه های سرمایه گذاری استانی که ارزان باشد، کدام را پیشنهاد می کنید؟
07/12/2018 21:18:22 دقیقه 15 شرایط تحصیل دانش آموزی، در چه شهری از کانادا برای دانش آموز پایه ششم، راحت تر است؟
07/12/2018 21:18:41 دقیقه 15 من از دانشگاهی پذیرش گرفتم، اگر بعد از ورود به کانادا به جای ثبت نام در دانشگاه در کالجی که در ایالت دیگری است ثبت نام کنم، برای ویزام مشکلی بوجود میاد؟
07/12/2018 21:19:12 دقیقه 16 من میتونم از ایران برای دروه co-op یک شرکت درخواست بدم؟ در صورت پذیرش چه نوع ویزایی برام میدن؟ تحصیلی؟
07/12/2018 21:19:32 دقیقه 16 جناب مختاری لطفا ایمیل خوتان را اعلام کنید.
07/12/2018 21:20:10 دقیقه 17 من و همسرم در یک پرونده و همزمان برای ویزای دانشجویی و ویزای ورک پرمیت اقدام کنیم آیا امکانش هست که با ویزای دانشجویی همسرم موافقت بشه اما با ویزای ورک پرمیت من موافقت نشه؟
07/12/2018 21:20:34 دقیقه 17 برای دکتری میخوام با استاد ها مکاتبه کنم، چه تاریخی دانشگاه برای سال نو تعطیل است؟
07/12/2018 21:21:01 دقیقه 18 لطفاً راجع به ویزای کار تجاری توضیحاتی بدهید و هزینه آن چقدر و چقدر طول میکشد و بعد از ورود به کانادا چه کارهایی باید انجام گیرد آیا سرمایه گذاریی باید انجام شود.
07/12/2018 21:21:53 دقیقه 18 آیا روش PEQ محدودیت سنی و شرایط تحصیلی خاصی دارد؟ با سن ۴۴ و داشتن فوق لیسانس رشته عمران،می توان با این روش برای مهاجرت اقدام کرد؟
07/12/2018 21:23:02 دقیقه 20 من راننده کامیون هستم ولی بیمه ندارم.اگر من بخواهم کسی برایم از یکی از شرکتهای تراکینگ جاب افر بگیرد آیا ان شخص باید حتما وکیل مهاجرت باشد و اینکه آیا چنین کاری امکان پذیر است؟چقدر طول میکشد و چقدر هزینه دربردارد؟
07/12/2018 21:24:30 دقیقه 21 من اقامت دائم دارم در کبک. میتونم درصورت ثبت شرکت برای خواهرم که در ایران هست job offer درست کنم؟
07/12/2018 21:24:52 دقیقه 21 ویزای تحصیلی من ۲ بار ریجکت شده است. برای کالج سنکا. ایا میتوانم این بار از دانشگاه پذیرش بگیرم و مجددا برای بار ۳ اقدام کنم. دلایل ریجکتی من travel history and purpose of visit هست.
07/12/2018 21:25:24 دقیقه 22 لطفا بفرمایید کسانی که سال گذشته برای برنامه سرمایه گذاری کبک پروندشون قبول شده و فایل نامبر گرفته اند و قرارداد۲۲۰ هزار دلاری دارند باید مبلغ بیشتری پرداخت کنند و آیا شرکت های سرمایه گذاری مبلغ اضافه ای را به خاطر بالا رفتن بهره درخواست کرده اند؟
07/12/2018 21:26:03 دقیقه 23 آیا برای برنامه استارت اپ مدرک زبان فرانسه هم ارزش داره؟
07/12/2018 21:26:14 دقیقه 23 آیا برای نشان دادن تمکن مالی به آفیسر برای ویزای تحصیلی دو دانگ خانه هم تمکن به حساب میاد یا حتما باید شش دانگ یک خانه بنام طرف باشه؟
07/12/2018 21:26:45 دقیقه 23 برای دختری سی و هفت ساله مجرد که لیسانس خود را سه سال پیش گرفته و نه سال سابقه کاری در شرکت های معتبر دارد و قصد دارد تا یکسال اینده مهاجرت کند اقدام تحصیلی سایکاچوان بهتر است یا sinp؟
07/12/2018 21:27:44 دقیقه 24 من از مادری یهودی زاده شدم و در ایران زندگی می کنم. تمام مدارک دال بر این موضوع رو هم در دسترس دارم. حتی از یک خاخام یهودی نیز نامه تاییدیه دارم. برادرم در کانادا سیتیزن است. سوال بنده این است که آیا من یا کسی مثل بنده می تواند به پناهندگی مذهبی فکر کند؟ البته می دانم سخت است...
07/12/2018 21:28:30 دقیقه 25 برای ثبت نام در برنامه آریما داشتن حد نصاب نمره الزامی ست؟ یا میشه ثبت نام کرد تا نمره به حد نصاب برسه؟
07/12/2018 21:28:41 دقیقه 25 من برای ارشد دانشگاه های کبک اقدام کردم، بعد گرفتن اقامت کدوم ایالت برم که پروسه سیتیزن شدن کوتاه تر بشه ؟
07/12/2018 21:29:49 دقیقه 26 سلام و خسته نباشید. من میخواهم از طریق تحصیلی (برای همسرم) برای مهاجرت اقدام کنم. اول اینکه میخواستم بدونم ارزان ترین رشته برای فوق لیسانس چی هست؟ دوما کدوم شهر رو پیشنهاد میدید که کمتر سختی بکشیم؟
07/12/2018 21:30:47 دقیقه 27 میشه لطفا بگید کدام دانشگاه های کبک شهریه کمتری برای ارشد دانشجوهای اینترنشنال دارن؟
07/12/2018 21:31:14 دقیقه 28 در ویزای دانشجویی و study permit چه چیزهایی مینویسند؟ مدت زمان ؟ ایالت هم نوشته میشه ؟
07/12/2018 21:31:22 دقیقه 28 سلام برای اقدام با روش استارت اپ ، نیاز به مقاله چاپ شده میباشد؟ فرد باید در زمینه ای که پیشنهاد میدهد سابقه کار داشته باشد . مدرک تحصیلی مهم است ؟ و اینکه فرمت موضوعی که به عنوان استارت اپ ارائه میکنیم به چه صورت است
07/12/2018 21:31:43 دقیقه 28 حدود 6 ماه از زمان مدیکالم میگذره ولی هنوز برای انگشت نگاری دعوت نشده ام آیا این تاخیر طبیعیست؟ نیروی متخصص کبک هستم.
07/12/2018 21:32:08 دقیقه 29 لطفا بفرمایید انترپرنر کبک که ٣ سال در کانادا بوده اما شرطش رو پاس نکرده میتونه برای سیتیزنشیپی اقدام کند ؟
07/12/2018 21:32:19 دقیقه 29 سلام میشه بفرمایید آیا در مورد فرمهایی که باید پر شوند و کلا نحوه اقدام برای اسپانسرشیپ والدین، اطلاعات بیشتری جز اینکه قرعه کشی نیست، منتشر شده یا نه. چون من نتونستم چیزی پیدا کنم. اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشم بفرمائید.
07/12/2018 21:32:41 دقیقه 29 ایا مدرک پروفشنال سیلز را میشه به جای امتحان زبان سیتیزنشیپی ارائه کرد ؟ لطفا در مورد امتحان زبانش هم توضیح بفرمایید. سپاسگذارم.
07/12/2018 21:32:54 دقیقه 29 با فرض بر اینکه کسی که کارت پی ار رو به اکسپایر شدن هست از مرز رد شده و وارد کانادا شود بدون اینکه بررسی شود و مشکل پیش نیاید، ایا میتواند با کارتی که یکی دوماه اعتبار دارد برای کارت بیمه سلامتی درخواست کند؟ و یا سایر خدمات دولتی ؟
07/12/2018 21:34:09 دقیقه 31 سلام اگر کسی در پنج سال اول فقط دوسال رو پر بکند و در پنج سال دوم هم یک سال آیا امکان درخواست برای سیتیزن شیپ وجود دارد؟یا باید حتما در پنج سال دوم سه سال رو پر بکند؟
07/12/2018 21:34:43 دقیقه 31 ایا کسی که اقامت کانادا دارد میتواند در انگلیس زندگی و اقامت کند؟
07/12/2018 21:35:06 دقیقه 32 من دوشنبه برای انگشت نگاری ویزای دانشجویی میرم و شروع ترم اول اپریل هست با توجه به اینکه در سایت زده مدت زمان بررسی ویزا دانشجویی ١٠٥ روز هست و من ١١٠ روز قبل از ١ اپریل انگشت نگاری میشم ایا ممکن هست بگن نمیتونی برسی و ویزا رو رد کنن؟ و شما توصیه میکنید پذیرش رو برای ترم بعد بگیرم؟
07/12/2018 21:35:26 دقیقه 32 من از ماه قبل از ساسکاچوان دعوتنامه دریافت کردم و مدارکم رو هفته ی پیش ارسال کردم. بررسی پرونده در مراحل استانی و فدرال معمولا چقدر زمان می بره و اینکه در صورت صدور ویزا، چه مدت زمان بعد از صدور ویزا باید مهلت داریم به خاک کانادا وارد شویم؟
07/12/2018 21:35:58 دقیقه 32 آیا می توان با آیلتس در کبک درس خواند ولی جهت اقامت دائم در استان دیگر اقدام کرد؟
07/12/2018 21:36:21 دقیقه 33 با توجه به اخبار جدید وکاهش پذیرش مهاجر در استان کبک آیا امکان سخت گیری های بیشتر و فیلترهای متفاوت تری خواهد بود؟یا تنها تعداد پذیرش مهاجرین کاهش پیدا میکنه؟
07/12/2018 21:36:53 دقیقه 33 من در حال حاضر با ویزای تحصیلی در کانادا هستم و همسرم با ویزای اوپن ورک. ۳۶ ساله هستم. متاسفانه حتی با نمره آیلتس ۸ هم امتیاز بنده برای اکسپرس اینتری حدود ۴۲۰ میشود. برای دریافت اقامت کانادا چه روشی را پیشنهاد میدهید؟ آیا با امتیاز ۴۲۰ هم امیدی هست که وارد پول شوم؟
07/12/2018 21:37:58 دقیقه 34 من ویزای توریستی دارم. درخواست ویزای تحصیلی از ایران دادم. جواب Approved آمده. اما passport request واسم نیامده. به جاش اما eTA آمده. چه کار کنم؟

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


دو شنبه ۱۹ آذر ماه ۱۳۹۷ در ۰۹:۲۴:۰۰ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۳۶۶ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد  روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود

سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد؟ روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود؟

افزایش تعداد دعوت نامه و دور انتخاب ها در سال 2019 ۲۱ دي ۱۳۹۷ - بر اساس گزارش وزارت مهاجرت کانادا، تعداد 89.900 دعوت نامه از طریق سیستم اکسپرس انتری برای متقاضیان مهاجرت به کانادا در سال 2018 صادر شده است که این تعداد در مقایسه...
9 1 1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

9-1-1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

۱۴ دي ۱۳۹۷ - اگر در آمریکای شمالی زندگی می کنید، برای اینکه در شرایط اضطراری به پلیس، آتش نشانی و آمبولانس متصل شوید، فقط کافی است که شماره 1-1-9 ( اعداد را به انگلیسی...
برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر تا اواخر ژانویه 2019 بازگشایی می شود

برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر تا اواخر ژانویه 2019 بازگشایی می شود

تخفیف ویژه کنپارس تا 20 ژانویه 2019 ۱۲ دي ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا در روزهای پایانی سال 2018 در صفحه توییتر خود اعلام کرد که برنامه اسپانسرشیپ پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ تا اواخر ژانویه 2019 بازگشایی خواهد...
آغاز سال 2019 میلادی مبارک

آغاز سال 2019 میلادی مبارک

دفاتر کنپارس در کانادا روزهای 31 دسامبر و اول ژانویه تعطیل هستند ۸ دي ۱۳۹۷ - آغاز سال 2019 میلادی را به همه عزیزان تبریک می گوییم، با امید بر اینکه سال جدید، سال صلح و آرامش برای همه جهانیان باشد و در همه جا فراوانی عشق...
اجرای قوانین جدید انگشت نگاری برای کشورهای قاره آسیا  آسیا اقیانوسیه و آمریکا
از 31 دسامبر 2018 اجرا می شود

اجرای قوانین جدید انگشت نگاری برای کشورهای قاره آسیا، آسیا-اقیانوسیه و آمریکا

۸ دي ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا صبح امروز 28 دسامبر 2018 اعلام کرد که متقاضیان کشورهای آسیایی، آسیا-اقیانوسیه و آمریکایی از تاریخ 31 دسامبر 2018 برای دریافت همه ویزا های کانادا...
تخفیف ویژه کنپارس برای اسپانسرشیپ پدر و مادر تا  20 ژانویه تمدید شد
حذف سیستم قرعه کشی در برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر

تخفیف ویژه کنپارس برای اسپانسرشیپ پدر و مادر تا 20 ژانویه تمدید شد

۷ دي ۱۳۹۷ - بر اساس ماده 12 قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. در این صورت، کسی که...
کریسمس مبارک

کریسمس مبارک

تعطیلات دفاتر کنپارس در کانادا ۴ دي ۱۳۹۷ - روزهای پایانی سال 2018 و روزهای تعطیلات سال نو میلادی فرا رسیده است و کانادایی ها نیز در این روزها حتی با وجود هوای سرد، جشن های کریسمسی را برپا کرده...
18 دسامبر  روز جهانی مهاجرت

18 دسامبر، روز جهانی مهاجرت

۲۷ آذر ۱۳۹۷ - روز هجدهم دسامبر به احترام میلیون ها نفر که کشور خود را به امید یافتن زندگی بهتر ترک کرده اند، روز جهانی مهاجرت نام گرفته است. سازمان جهانی مهاجرت در سال 2017...
15 دسامبر  آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

15 دسامبر، آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

آیا می دانستید که در کانادا، لاستیک های زمستانی و تابستانی با هم تفاوت دارند؟ ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - زمستان زودرس امسال مدتی ست که از راه رسیده است و همه کسانی که خودرو دارند خوب می دانند که لاستیک ها بیش از کمربند ایمنی و کیسه های هوا در...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.