آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ویدئو شماره ۱۰  چگونه می توان برای پدر و مادر ویزای موقت کانادا و یا سوپر ویزا گرفت

    ویدئو شماره ۱۰: چگونه می توان برای پدر و مادر ویزای موقت کانادا و یا سوپر ویزا گرفت؟


در این ویدیو در مورد دریافت ویزای موقت برای پدر و مادر و نیز سوپر ویزا برای آنان دریافت کرد. البته ویزای موقت منحصر به پدر و مادر نیست و برای دیگر افراد وابسته نیز می توان در این زمینه اقدام کرد.

متن کامل ویدئو در ادامه مطلب قابل دسترس است :

" سلام. علی مختاری هستم مدیر شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس. این افتخار را دارم که ویدیوی دیگری را درباره مسائل مهاجرتی خدمت شما ارائه کنم.

در این ویدیو ما به موضوع ویزای موقت می پردازیم با تمرکز بر آوردن پدر و مادر در شرایط فعلی.

یک حالت این است که شما پدر و مادر را می خواهید در قالب یک ویزای موقت برای مدت کوتاهی در کانادا پذیرایی کنید. بیایند و شمار را ببینند، مدتی بمانند و بعد بروند. یک حالت دیگر است که شما مایلید پدر و مادرتان را برای همیشه پیش خودتون داشته باشید و به عبارتی ایشان را  Sponsor کنید که این دومی موضوع بحث ویدیوی بعدی ما خواهد بود.

در این ویدیو ما به بحث آوردن پدر و مادر به طور موقت در کانادا می پردازیم. دو روش اقدام وجود دارد، فرقی هم ندارد که شما PR باشید یا Citizen باشید یا حتی به عنوان دانشجو در کانادا باشید یا ویزای کار داشته باشید. همینقدر که به صورت قانونی در کانادا باشید این امکان را دارید که برای پدر و مادرتان دعوت نامه بفرستید و بخواهید آنان در کنار شما باشند. در حال حاضر همانطور که گفتم دو روش وجود دارد. یک روش مخصوص کسانی است که PR یا Citizen هستند و روش عمومی روشی است که برای همه افرادی که در کانادا به صورت قانونی دارند زندگی می کنند وجود دارد. روش عمومی این است که شما برای پدر و مادرتان دعوت نامه صادر می کنید. نامه ای می نویسید به پدر و مادرتان که من می خواهم که شما به کانادا بیایید. این دعوت نامه گاهی می تواند خطاب به سفارت نوشته بشود و مشخصات را در دعوت نامه رعایت کنید از جمله آدرس و مشخصات پاسپورت و اینکه از چه زمانی می آیند و چه زمانی می روند و اینکه آیا شما در هزینه های آنان کمکی می کنید؟ بحث رفت و آمد، غذا، اسکان و ... تأیید می کنید که پیش از انقضای ویزا حتما کانادا را ترک خواهند کرد. این دعوت نامه به اضافه مدارکی دال بر توان مالی پدر و مادر و وابستگیهایی که به ایران دارند را هم ضمیمه درخواست می کنید. اگر پدر و مادرتان ملکی دارن یا شغلی دارند و هر ترتیبی که وابستگی به ایران را نشان دهد و اینکه افسر احساس نکند پدر و مادرتان برای همیشه پیش شما می مانند.

باید بدانید در ویزای موقت سه موضوع است که مورد توجه افسران است. اول اینکه آیا دلیل درستی برای مسافرت دارند یا خیر. پدر و مادر وقتی می خواهند فرزندش را ببیند دلیل درستی دارد، پس در مورد پدر و مادر این شرط تأمین است. دوم اینکه آیا فردی که می خواهد به کانادا بیاید توان ساپورت مالی خودش را دارد یا خیر. که وقتی می گوییم شما حساب بانکی با رقم قابل توجه ارائه دهید و اینکه می نویسید شما چگونه ساپورت مالی خواهید کرد، برای همین است. سوم اینکه چه میزان احتمال دارد کسی که ویزای موقت می گیرد در کانادا بماند، بیش از آنچه دولت کانادا مجوز داده است که این هم با نشان دادن وابستگی هایی فرد درکشور محل اقامتش دارد و هرگونه مدرکی که دال بر این است که انگیزه بازگشت وجود دارد میسر می شود. اینکه در هر کیسی ما چه مدارکی را ضمیمه کنیم بسته به کیس دارد و ممکن است متفاوت باشد. نکته مهمی که بعضی نمی دانند این است که هر زمان که شما با ویزای Visitor وارد کانادا می شوید می توانید به مدت 6 ماه منهای 1 روز بمایند  و این به صورت پیش فرض وجود دارد. حالا اگر شما درخواست ویزا کردید و به جای اینکه یک ویزای یک بار ورود بدهند یک ویزای مالتی بدهند که معمولا این روزها این کار را می کنند، یعنی شما درخواست می کنید که پدر و مادرتان برای 3 ماه تابستان به کانادا بیایند، توصیه می کنم این گذر نامه جدید باشد و حداقل 4 یا 5 سال اعتبار داشته باشد. وقتی با این گذرنامه پدر و مادر شما درخواست ویزا می دهند، خیلی این امکان وجود دارد که در تمام طول مدت اعتبار پاسپورتشان ویزای ورود داشته باشند. وقتی پدر و مادر شما برای 5 سال ویزای ورود داشته باشند معنیش این نیست که می توانند 5 سال بمانند. خیر. معنیش این است که تا 5 سال می توانند هر زمان که خواستند وارد کانادا بشوند و هر زمان که وارد کانادا شدند می توانند 6 ماه بمانند. بنابراین اگر در روز آخر ویزا پدر و مادر ویزایشان تمام می شود می توانند همان روز وارد کانادا بشوند و تا 6 ماه بمانند. بعضی تصور می کنند که با انقضای ویزا امکان حضور ندارند که این درست نیست. روش دیگری که مخصوص کسانی است که PR یا Citizen  کانادا هستند سوپر ویزا است. اگر برای پدر و مادرتان می خواهید سوپر ویزا بگیرید باید درآمد معینی در سال قبل داشته باشید و برای پدر و مادرتان بیمه بخرید. سوپر ویزا هیچ تفاوتی با ویزای عادی ندارد. سوپر ویزا معمولا تا پایان پاسپورت تا حداکثر 10 سال می دهند و تنها تفاوتش این است که از زمان ورود فرد می تواند به مدت 2 سال بماند برخلاف ویزای عادی که می تواند 6 ماه بماند. غیر از این موضوع در شرایط فعلی هیچ تفاوتی بین ویزای عادی و سوپر ویزا نیست و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت در دوره هارپر. زمانی که تصمیم گرفت بحث ویزای پدر و مادر Sponsorship را ببندد، برای خواباندن سر و صداها، برنامه سوپر ویزا را مطرح کرد که افراد در کانادا صدایشان در نیاید و آرایشان را از دست ندهند که خدا را شکر از دست دادند و حزب لیبرال برنده شد. نکته دیگر اینکه برای آوردن پدر و مادر به طور موقت  می توانید با رعایت این موارد و یک دعوت نامه، برای آنها ویزای موقت بگیرید و تشریف بیاورند. اگر هم مایل بودید سوپر ویزا بگیرید که به نظر من هیچ خاصیتی ندارد جز طول ماندن می توانید برای سوپر ویزا اقدام کنید اگر PR یا Citizen هستید. می توانید از خدمات ما در دفاتر ما در تهران، مونترال و ونکور استفاده کنید. ما پروموشن ویژه با قیمت بسیار خوبی برای پدر و مادرانی که مایلند برای دیدار فرزندانشان به کانادا بیایند معرفی کردیم و خوشحال می شویم در خدمت شما باشیم. می توانید از طریق parscanada.com یا canpars.ca یا وبلاگ من mokhtari.canparsblog.com  با تلفن های شرکت ما با ما در تماس باشید. "


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


پنج شنبه ۱۶ اردي بهشت ماه ۱۳۹۵ در ۰۳:۵۶:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۳۷۴۳ - برچسب ها:
ویزای موقتسوپر ویزا برای پدران و مادران

دیدگاه خوانندگان

ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

نکات مهم درباره ویزای دانشجویی کانادا ۸ تير ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که با حضور علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه...
تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا
برای مدت محدود در دفاتر ایران و کانادا

تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا

۲۷ اردي بهشت ۱۳۹۷ - به گزارش روابط عمومی کنپارس این شرکت پروموشن ویژه ای را برای دریافت ویزای موقت کانادا (بازدید بستگان یا توریستی) برای متقاضیانی که تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ (۲۱ جون ۲۰۱۸)...
آخرین مطالب سایت:
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه 4 مرداد ماه 1398 ۲۶ تير ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند
موضوع سخنرانی: در کبک کار یا تحصیل می کنید؟ روش مناسب برای دریافت اقامت دایم شما چیست؟

علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند

۱۲ تير ۱۳۹۸ - اگر در کبک درس می خوانید یا مشغول کار هستید این سمینار برای شماست. سمینار Bonjpur Quebec در تاریخ ۵ جولای در دانشگاه کنکوردیا به نشانی 1455 خیابان مزونوف غربی برگزار می...
چرا اول ژوییه روز ملی کانادا نامیده شد

چرا اول ژوییه روز ملی کانادا نامیده شد؟

۶ تير ۱۳۹۸ - آنچه که امروز به نام کانادا می شناسیم، به اتفاق یک ژوییه ۱۸۶۷ بر می گردد. یکم ژوییه روز ملی کانادا؛ سالگرد تصویب قانون بریتانیایی آمریکای شمالی در این تاریخ است. قانونی...
تصمیم کبک در مورد ۱۸۰۰۰ پرونده نیروی متخصص نهایی شد  چه کردیم و چه می توان کرد
تحلیل علی مختاری در مورداتفاقات اخیر در سیستم مهاجرت کبک

تصمیم کبک در مورد ۱۸۰۰۰ پرونده نیروی متخصص نهایی شد: چه کردیم و چه می توان کرد؟

۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - خبر عجیبی بود. ساعت ۴ صبح روز یکشنبه لایحه را تصویب کردند. زمانی که همه خواب هستند و تعطیل آخر هفته است بدون خبر قبلی. نمی دانم چرا با این عجله...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 465
انتخاب شماره 119 اکسپرس انتری در12 ژوئن 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 465

۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - انتخاب شماره 119 اکسپرس انتری که صبح روز چهارشنبه 12 ژوئن 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 465 صادر شد.  حداقل امتیاز برگزیدگان در انتخاب شماره 118 نیز...
پیام تبریک جاستین ترودو به مناسبت عید فطر

پیام تبریک جاستین ترودو به مناسبت عید فطر

۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در بیانه ای، اعلام داشت: «امشب با غروب خورشید، مسلمانان کانادا و تمام جهان، عید فطر را جشن خواهند گرفت. این عید نشان دهنده پایان ماه...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.