آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ویدئو شماره ۱۰  چگونه می توان برای پدر و مادر ویزای موقت کانادا و یا سوپر ویزا گرفت

    ویدئو شماره ۱۰: چگونه می توان برای پدر و مادر ویزای موقت کانادا و یا سوپر ویزا گرفت؟


در این ویدیو در مورد دریافت ویزای موقت برای پدر و مادر و نیز سوپر ویزا برای آنان دریافت کرد. البته ویزای موقت منحصر به پدر و مادر نیست و برای دیگر افراد وابسته نیز می توان در این زمینه اقدام کرد.

متن کامل ویدئو در ادامه مطلب قابل دسترس است :

" سلام. علی مختاری هستم مدیر شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس. این افتخار را دارم که ویدیوی دیگری را درباره مسائل مهاجرتی خدمت شما ارائه کنم.

در این ویدیو ما به موضوع ویزای موقت می پردازیم با تمرکز بر آوردن پدر و مادر در شرایط فعلی.

یک حالت این است که شما پدر و مادر را می خواهید در قالب یک ویزای موقت برای مدت کوتاهی در کانادا پذیرایی کنید. بیایند و شمار را ببینند، مدتی بمانند و بعد بروند. یک حالت دیگر است که شما مایلید پدر و مادرتان را برای همیشه پیش خودتون داشته باشید و به عبارتی ایشان را  Sponsor کنید که این دومی موضوع بحث ویدیوی بعدی ما خواهد بود.

در این ویدیو ما به بحث آوردن پدر و مادر به طور موقت در کانادا می پردازیم. دو روش اقدام وجود دارد، فرقی هم ندارد که شما PR باشید یا Citizen باشید یا حتی به عنوان دانشجو در کانادا باشید یا ویزای کار داشته باشید. همینقدر که به صورت قانونی در کانادا باشید این امکان را دارید که برای پدر و مادرتان دعوت نامه بفرستید و بخواهید آنان در کنار شما باشند. در حال حاضر همانطور که گفتم دو روش وجود دارد. یک روش مخصوص کسانی است که PR یا Citizen هستند و روش عمومی روشی است که برای همه افرادی که در کانادا به صورت قانونی دارند زندگی می کنند وجود دارد. روش عمومی این است که شما برای پدر و مادرتان دعوت نامه صادر می کنید. نامه ای می نویسید به پدر و مادرتان که من می خواهم که شما به کانادا بیایید. این دعوت نامه گاهی می تواند خطاب به سفارت نوشته بشود و مشخصات را در دعوت نامه رعایت کنید از جمله آدرس و مشخصات پاسپورت و اینکه از چه زمانی می آیند و چه زمانی می روند و اینکه آیا شما در هزینه های آنان کمکی می کنید؟ بحث رفت و آمد، غذا، اسکان و ... تأیید می کنید که پیش از انقضای ویزا حتما کانادا را ترک خواهند کرد. این دعوت نامه به اضافه مدارکی دال بر توان مالی پدر و مادر و وابستگیهایی که به ایران دارند را هم ضمیمه درخواست می کنید. اگر پدر و مادرتان ملکی دارن یا شغلی دارند و هر ترتیبی که وابستگی به ایران را نشان دهد و اینکه افسر احساس نکند پدر و مادرتان برای همیشه پیش شما می مانند.

باید بدانید در ویزای موقت سه موضوع است که مورد توجه افسران است. اول اینکه آیا دلیل درستی برای مسافرت دارند یا خیر. پدر و مادر وقتی می خواهند فرزندش را ببیند دلیل درستی دارد، پس در مورد پدر و مادر این شرط تأمین است. دوم اینکه آیا فردی که می خواهد به کانادا بیاید توان ساپورت مالی خودش را دارد یا خیر. که وقتی می گوییم شما حساب بانکی با رقم قابل توجه ارائه دهید و اینکه می نویسید شما چگونه ساپورت مالی خواهید کرد، برای همین است. سوم اینکه چه میزان احتمال دارد کسی که ویزای موقت می گیرد در کانادا بماند، بیش از آنچه دولت کانادا مجوز داده است که این هم با نشان دادن وابستگی هایی فرد درکشور محل اقامتش دارد و هرگونه مدرکی که دال بر این است که انگیزه بازگشت وجود دارد میسر می شود. اینکه در هر کیسی ما چه مدارکی را ضمیمه کنیم بسته به کیس دارد و ممکن است متفاوت باشد. نکته مهمی که بعضی نمی دانند این است که هر زمان که شما با ویزای Visitor وارد کانادا می شوید می توانید به مدت 6 ماه منهای 1 روز بمایند  و این به صورت پیش فرض وجود دارد. حالا اگر شما درخواست ویزا کردید و به جای اینکه یک ویزای یک بار ورود بدهند یک ویزای مالتی بدهند که معمولا این روزها این کار را می کنند، یعنی شما درخواست می کنید که پدر و مادرتان برای 3 ماه تابستان به کانادا بیایند، توصیه می کنم این گذر نامه جدید باشد و حداقل 4 یا 5 سال اعتبار داشته باشد. وقتی با این گذرنامه پدر و مادر شما درخواست ویزا می دهند، خیلی این امکان وجود دارد که در تمام طول مدت اعتبار پاسپورتشان ویزای ورود داشته باشند. وقتی پدر و مادر شما برای 5 سال ویزای ورود داشته باشند معنیش این نیست که می توانند 5 سال بمانند. خیر. معنیش این است که تا 5 سال می توانند هر زمان که خواستند وارد کانادا بشوند و هر زمان که وارد کانادا شدند می توانند 6 ماه بمانند. بنابراین اگر در روز آخر ویزا پدر و مادر ویزایشان تمام می شود می توانند همان روز وارد کانادا بشوند و تا 6 ماه بمانند. بعضی تصور می کنند که با انقضای ویزا امکان حضور ندارند که این درست نیست. روش دیگری که مخصوص کسانی است که PR یا Citizen  کانادا هستند سوپر ویزا است. اگر برای پدر و مادرتان می خواهید سوپر ویزا بگیرید باید درآمد معینی در سال قبل داشته باشید و برای پدر و مادرتان بیمه بخرید. سوپر ویزا هیچ تفاوتی با ویزای عادی ندارد. سوپر ویزا معمولا تا پایان پاسپورت تا حداکثر 10 سال می دهند و تنها تفاوتش این است که از زمان ورود فرد می تواند به مدت 2 سال بماند برخلاف ویزای عادی که می تواند 6 ماه بماند. غیر از این موضوع در شرایط فعلی هیچ تفاوتی بین ویزای عادی و سوپر ویزا نیست و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت در دوره هارپر. زمانی که تصمیم گرفت بحث ویزای پدر و مادر Sponsorship را ببندد، برای خواباندن سر و صداها، برنامه سوپر ویزا را مطرح کرد که افراد در کانادا صدایشان در نیاید و آرایشان را از دست ندهند که خدا را شکر از دست دادند و حزب لیبرال برنده شد. نکته دیگر اینکه برای آوردن پدر و مادر به طور موقت  می توانید با رعایت این موارد و یک دعوت نامه، برای آنها ویزای موقت بگیرید و تشریف بیاورند. اگر هم مایل بودید سوپر ویزا بگیرید که به نظر من هیچ خاصیتی ندارد جز طول ماندن می توانید برای سوپر ویزا اقدام کنید اگر PR یا Citizen هستید. می توانید از خدمات ما در دفاتر ما در تهران، مونترال و ونکور استفاده کنید. ما پروموشن ویژه با قیمت بسیار خوبی برای پدر و مادرانی که مایلند برای دیدار فرزندانشان به کانادا بیایند معرفی کردیم و خوشحال می شویم در خدمت شما باشیم. می توانید از طریق parscanada.com یا canpars.ca یا وبلاگ من mokhtari.canparsblog.com  با تلفن های شرکت ما با ما در تماس باشید. "


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


پنج شنبه ۱۶ اردي بهشت ماه ۱۳۹۵ در ۰۳:۵۶:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۳۸۹۵ - برچسب ها:
ویزای موقتسوپر ویزا برای پدران و مادران

دیدگاه خوانندگان

ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

نکات مهم درباره ویزای دانشجویی کانادا ۸ تير ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که با حضور علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه...
تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا
برای مدت محدود در دفاتر ایران و کانادا

تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا

۲۷ اردي بهشت ۱۳۹۷ - به گزارش روابط عمومی کنپارس این شرکت پروموشن ویژه ای را برای دریافت ویزای موقت کانادا (بازدید بستگان یا توریستی) برای متقاضیانی که تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ (۲۱ جون ۲۰۱۸)...
آخرین مطالب سایت:
کاهش هزینه پارکینگ در بیمارستان های کبک

کاهش هزینه پارکینگ در بیمارستان های کبک

۲۱ آبان ۱۳۹۸ - دولت کبک به دنبال کاهش نرخ های بالای پارکینگ در بیمارستان ها و مراکز مراقبت های طولانی است. دنیل مک کین، وزیر بهداشت گفت: «با شروع بهار سال جدید، هزینه دو...
ثبت نام مدارس فرانسوی زبان مونترال برای سپتامبر 2020  آغاز شد

ثبت نام مدارس فرانسوی زبان مونترال برای سپتامبر 2020 آغاز شد

کاهش شهریه مدارس در سال تحصیلی جدید ۱۶ آبان ۱۳۹۸ -  ثبت نام مدارس فرانسه زبان مونترال برای دانش آموزان بین المللی در سال تحصیلی 2020-2021 آغاز شد.  اگر قصد دارید که فرزندتان برای سال تحصیلی آینده به کانادا بیاید، از خدمات مشاوره...
عقب نشینی دولت کبک

عقب نشینی دولت کبک

دانشجویان شاغل به تحصیل مشمول تغییرات برنامه تجربه کبکی نمی شوند ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - در پی تغییرات گسترده کبک در برنامه تجربه کبکی (PEQ)، موجی از اعتراضات دانشجویان شاغل به تحصیل در این استان در فضای مجازی به راه افتاد. دانشجویان به حق تغییرات را...
وزیر مهاجرت کبک از اقدامات جدید مهاجرتی برای پاسخگویی بهتر به نیازهای این استان خبر داد

وزیر مهاجرت کبک از اقدامات جدید مهاجرتی برای پاسخگویی بهتر به نیازهای این استان خبر داد

۸ آبان ۱۳۹۸ - سیمون جولین بارت، وزیر مهاجرت کبک، امروز از اقدامات جدیدی به منظور تقویت رقابت بین مهارت های منتخبان و نیازهای بازار کبک پرده برداشت. این اقدامات همچنین مشارکت کامل مهاجران در...
انتخاب 25 سپتامبر آریما

انتخاب 25 سپتامبر آریما

۸ آبان ۱۳۹۸ - کبک در آخرین انتخاب در سیستم آریما، برای 169 متقاضی جهت اقدام در برنامه نیروی متخصص دعوت نامه صادر کرد. از ماه جولای تا کنون، کبک 1،595 دعوت نامه برای دارندگان پروفایل...
هالووین 2019 در مونترال

هالووین 2019 در مونترال

۶ آبان ۱۳۹۸ - هالووین یک جشن سنتی مسیحی است که در کشورهای غربی در 31 اکتبر (9 آبان) برگزار می شود. بسیاری از افراد در این شب با چهره های نقاشی شده، لباس های...
افزایش قیمت مسکن در مونترال

افزایش قیمت مسکن در مونترال

۶ آبان ۱۳۹۸ - اگر خرید خانه را از سال گذشته یا قبل تر به تعویق انداخته اید حالا باید ده ها هزار دلار بیشتر برای خرید همان ملک پرداخت کنید. در صورتی که در فکر...
تغییر ساعت زمستانی کانادا از 3 نوامبر

تغییر ساعت زمستانی کانادا از 3 نوامبر

۳ آبان ۱۳۹۸ - مطابق هرسال اولین یکشنبه ماه نوامبر یعنی روز یکشنبه سوم نوامبر ساعت دو بامداد موقع تغییر ساعت زمستانه در کانادا ست و ساعت یک ساعت عقب کشیده می شود.  از آنجا که ساعت 2 بامداد...
برنامه اقامت کشور بلغارستان کلید خورد

برنامه اقامت کشور بلغارستان کلید خورد

۱ آبان ۱۳۹۸ - بنا به گزارش روابط عمومی شرکت کنپارس، خدمات دریافت اقامت کشور بلغارستان به مجموعه خدمات این شرکت اضافه شده است و در حال حاضر این شرکت آماده ارائه خدمات در این...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.