آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ویدئو شماره ۲  اگر تعداد ۷۳۰ روز در ۵ سال گذشته را کانادا نباشم  چه می شود

    ویدئو شماره ۲: اگر تعداد ۷۳۰ روز در ۵ سال گذشته را کانادا نباشم، چه می شود؟


به دنبال ویدیوی قبلی از شما دعوت می کنم به ویدیوی شماره ۲ توجه کنید.

این ویدیو در پاسخ به این سوال تهیه شده است که اگر مهاجر کانادا الزام حضور دو ساله در کانادا را رعایت نکرده باشد و این موضوع از سوی افسر کانادایی در سفارت و یا مرز ورودی کانادا مسجل شود چه اتفاقی خواهد افتاد و چاره چیست؟

برای تماشای این ویدیو به این نشانی در وبلاگ علی مختاری مراجعه کنید

متن صحبتهای آقای مختاری در ارتباط با ویدئو فوق به شرح زیر میباشد :

سلام خدمت شما بینندگان این ویدیو

سوالی که زیاد مطرح شده این است که اگر من الزامات اقامتیم را رعایت نکنم چه می شود؟ به عبارت دیگر اگر زمانی که من وارد کانادا می شوم افسری که وضعیت من را محاسبه می کند ببیند که من در 5 سال تحت بررسی 730 روز را پر نکرده ام یا اگر در 5 سال اول هستم ببیند که نه تنها 730 روز را پر نکرده ام بلکه در مدت زمان باقی مانده هم نمی توانم پرکنم، در اینصورت این مهاجر عملا از طرف افسر دچار مشکل خواهد شد. مشکل چیست؟

نه طرف را بیرون می کنند و نه مانع ورودش به کانادا می شوند. هیچ کاری با فردی که الزام اقامتیش را رعایت نکرده است ندارند. اما برگه ای به نام  Departure Order(دستور خروج) به او می دهند. افسر به مهاجر اعلام می کند که شما الزام اقامتی خود را رعایت نکرده اید پس باید تشریف ببرین، به تعبیر دیگر استاتوس اقامت دائم شما از بین رفته است. در عین حال نامه ای به فرد داده می شود که این حق را دارد ظرف مدت 30 روز به این تصمیم اعتراض کند که به آن Appeal کردن می گویند. مرجع تجدید نظر Immigration Appeal Division است که به اختصار به آن IAD می گویند.

این مهاجر باید بلافاصله در کمتر از 30 روز حتما با وکیل تماس بگیرد و به این تصمیم اعتراض کند. بعد از اعتراض، مهاجر باید صب کند و در برابر قاضی Immigration حاضر شود. و از خودش دفاع کند و قاضی را قانع کند که به او اجازه دهد در کانادا حضور داشته باشد. 

اگر در فرودگاه با افسری مواجه شدید که متوجه شد شما 730 روز را در کانادا نبودید، اول اینکه هیچوقت به افسر مهاجر دروغ نگویید چون به راحتی دروغ شما مشخص می شود و این دروغ به ضرر شما خواهد بود و دوم اینکه وقت خود را برای توضیح به افسر مهاجرت تلف نکنید که چرا نبودید. افسر اداره مهاجرت فقط یک افسر اداری است و هیچ اختیاری ندارد و فقط دوره شما را محاسبه می کند.  وقتی درخواست می کنید شما در برابر قاضی قرار می گیرید و باید از خود دفاع کنید. آنچه برای قاضی مهم است این است که چرا رفتید و چرا در خارج از کانادا ماندید و اینکه بعد از برگشت چقدر مانده اید و درگیر جامعه کانادا شده اید و اینکه آیا بچه دارید یا خیر. فرض کنید شما کودک 2 ساله ای دارید که رفتن شما از کانادا به آینده او آسیب می رساند یا پدری هستید که الزامات اقامتی را رعایت نکرده اید و رفتن شما به خانواده آسیب می رساند و خیلی چیزهای دیگر.

و غیر از آن اینکه برگشتن مهاجر به کشورش ممکن است مشکل بزرگی برای او به وجود آورد. مثلا خانم 70 ساله را با وجود اینکه تمام بچه هایش در کانادا هستند به دلیل اینکه 730 روز را رعایت نکرده است ممکن است  به راحتی بر نگردانند چون کسی نیست از او مراقبت کند. موارد این چنینی را در نظر می گیرند. موارد Hardship را هم در نظر می گیرند. مسائل انسانی را هم لحاظ می کنند. بنابراین اگر کسی دلیل مناسبی نداشته باشد مثلا بگوید من نمی توانستم کارم را در ایران رها کنم و بیام و بعد از اینکه 730 روز خودش را رعایت نکرده باز هم پس از ورود شرایط را رعایت نمی کند و مرتب رفت و آمد می کند و در این شرایط قاضی هیچوقت رای را به نفع فرد نمی دهد چون کانادا مهاجر می خواهد و اگر شما قرار نیست در کانادا بمانید دلیلی ندارد که به کانادا مهاجرت کنید و اقامت دائم را برای رفت و آمد بدون مشکل به کسی نمی دهند و به کسی می دهند که در کانادا مقیم شود و کار کند و در جامعه درگیر شود. ممنون از توجه شما و خداحافظ تا دیدار بعد


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


جمعه ۲۸ اسفند ماه ۱۳۹۴ در ۰۴:۴۲:۰۳ ق.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۴۸۶۶ - برچسب ها:
از دست دادن اقامتعدم رعایت الزام اقامتی

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Alireza Rabooki
    دو شنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۵
    بسیار مورد خوبی را پرزنت کرده اید مشکل بسیاری از افراد می باشد

    اگر فرزند دخترازدواج نکرده خانواده قبل از تاریخ صدورکارت PRدرایران دررشته پزشکی تحصیل می کرده وبه این دلیل نتوانسته به کانادا رفته و 730 روز راپر نمایدمی تواند دلیل قانع کننده ای باشد وآیا با گرفتن یک مرخصی تحصیلی می تواند قبل از پایان اعتبار کارت PRبه کانادا آمده و تاریخ پنج سال دوم را تمدید نماید؟لازم به ذکره که پدر و برادر درکانادا 730 روز را پرکرده باشند ولی مادر به همراه فرزند دختر درایران مانده باشد
    ممنون و سپاسگذار از راهنماییتان

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۱ بهمن ۱۳۹۵

      متاسفانه صرف تحصیل دلیل خوبی نیست سعی کنند با مرخصی تحصیلی قبل از گذشتن ۵ سال دو سال راتکمیل کنند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید افشین میرزائی
    پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵
    الزامات حفظ اقامت در پنچ ساله دوم

    جناب دكتر مختاري عزيز
    درود، ضمن سپاس و قدرداني از حمايت و اطلاع رساني به مهاجرين ، اگر فرصت داشتيد سوالات زير را جواب دهيد بسيار سپاسگزار خواهم بود.
    ١) فرد مهاجر ٢ سال اول از دوره پنج ساله اول را پر نموده باشد و سه سال بعد را ايران باشد و با موفقيت كارت PR خود را تمديد نمايد. مي تواند بعد از تمديد كارت از كانادا خارج شود؟ حداكثر چه مدت مي تواند خارج از كانادا باشد ؟ ايا در هر بار ورود در دوره پنج ساله دوم از ابتداي دوره پنج ساله دوم اقامت ايشان مورد بررسي قرار مي گيرد؟ آيا مي تواند ٢ سال قبل از اتمام پنج ساله دوم به كانادا بيايد و براي ٢ سال در كانادا بماند و تقاضاي تمديد كارت براي بار دوم نمايد؟
    ٢) چه مدت قبل از اتمام اعتبار كارت مي تواند تقاضاي تمديد كارت نمايد؟
    ٣) در هنگام تقاضاي تمديد و يا بعد از تقاضا بايستي فرد مهاجر در كانادا باشد،
    ٤) هزينه تمديد كارت براي يك خانواده ٤ نفره در دفتر شما چقدر است؟
    با احترام
    افشين

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۱ بهمن ۱۳۹۵

      شما ویدیوی شماره یک را به خوبی و دقت گوش نداده اید
      با دقت ببینید همه سوالات رفع می شود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید محمد عمرانی
    يك شنبه ۲۴ دي ۱۳۹۶
    حفظ اقامت

    سلام و عرض ادب من ۶۵ ساله وهمسرم به خاطر بیماری فرزندم که اسپانسر ما برای اقامت در کانادا بود با تاخیر پس از سلامت ایشان به اتفاق عازم کانادا شهر ونکوور نزد نوه وعروسم هستیم اگر به دلیل عدم اقامت دوسال دچار مشکل شدیم (برای کمک گرفتن از همکارای حضرتعالی ) جسارتا حق الوکاله چقدر هست ضمنا از ویدیو های خوب شما سپاسگزارم

ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
سمینار دانشجو و چالش مهاجرت
مزیت استان کبک به سایر استان های کانادا چیست؟

سمینار دانشجو و چالش مهاجرت

۲۶ مهر ۱۳۹۸ - در راستای دغدغه دانشجویان برای دریافت اقامت دائم کانادا و پرسش های بسیاری که همواره در این زمینه مطرح است، کنپارس اقدام به برگزاری سمیناری در دانشگاه کنکوردیا با عنوان "دانشجو...
دور جدید انتخاب اکسپرس انتری با انتخاب کارگران ماهر با حداقل امتیاز 357

دور جدید انتخاب اکسپرس انتری با انتخاب کارگران ماهر با حداقل امتیاز 357

دومین انتخاب اکسپرس انتری در برنامه کارگران ماهر در سال 2019 ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - در دور جدید انتخاب در 16 اکتبر 2019، دولت کانادا از 500 متقاضی اکسپرس انتری در برنامه کارگران ماهر با حداقل امتیاز 357 دعوت کرده است تا برای اقامت دائم کانادا...
 چگونه یک رزومه شغلی موفق بنویسیم
چهارمین جلد از مجموعه کتاب های " راهنمای کاربردی موفقیت" منتشر شد

"چگونه یک رزومه شغلی موفق بنویسیم؟"

۲۵ مهر ۱۳۹۸ - کتاب "چگونه یک رزومه شغلی موفق بنویسیم؟" چهارمین جلد از مجموعه کتاب های "چگونه" است که توسط انتشارات سرزمین من و با همکاری کاریابی بین المللی سرزمین نیکان و شرکت کنپارس...
به روز رسانی برنامه های مهاجرت استانی

به روز رسانی برنامه های مهاجرت استانی

۲۳ مهر ۱۳۹۸ - استان های سراسر کانادا در سه ماهه گذشته به نو آوری و بهبود برنامه های خود ادامه دادند. ماه های ژوئن، آگوست و سپتامبر، زمان های شلوغی برای برنامه های مختلف مهاجرت...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  این جمعه پخش نخواهد شد

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، این جمعه پخش نخواهد شد

برنامه بعدی: جمعه 26 مهر ماه 1398 ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
انتخاب استانی ساسکچوان

انتخاب استانی ساسکچوان

۱۷ مهر ۱۳۹۸ - این انتخاب در تاریخ 8 اکتبر 2019 انجام شد و پیرو آن تعداد 328 دعوتنامه در گروه مشاغل مورد تقاضا (Occupations In-Demand) صادر شد. حداقل امتیاز مورد نیاز در این گروه...
کمبود نیروی کار ماهر در کانادا

کمبود نیروی کار ماهر در کانادا

۱۶ مهر ۱۳۹۸ - مرکز آمار کانادا می گوید این کشور در معرض کمبود نیروی کار ماهر است. این امر باعث محدودیت در رشد کسب و کار می شود. طبق نظر سنجی بانک توسعه تجارت...
سمینار دانشجو و چالش مهاجرت

سمینار دانشجو و چالش مهاجرت

۱۰ مهر ۱۳۹۸ -   سمینار رایگان دانشجو و چالش مهاجرت   با حضور: علی مختاری مشاور رسمی مهاجرت، وکیل رسمی دادگستری در ایران   علی پاکنژاد مشاور امور مالی و بیمه   حمید نجات پژوهشگر و مدرس زبان و ادبیات فرانسه   این سمینار در تاریخ 11...
تا پنجاه سال آینده جمعیت کانادا دو برابر می شود

تا پنجاه سال آینده جمعیت کانادا دو برابر می شود

مهاجرت، دلیل اصلی افزایش جمعیت کانادا ۲ مهر ۱۳۹۸ - مرکز آمار کانادا اعلام کرد جمعیت این کشور تا 50 سال آینده دو برابر خواهد شد و این در حالی است که احتمال می رود برخی استان ها شاهد رشد جمعیت...
مدارس پرجمعیت کلگری و نگرانی والدین

مدارس پرجمعیت کلگری و نگرانی والدین

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - امسال بیش از 2000 دانش آموز در سراسر کلگری در مدارس دولتی این شهر ثبت نام کرده اند. گفته می شود تعداد جمعیت برخی از کلاس ها 38 نفر است و این...
به ساسکاچوان خوش آمدید
با خدمات پس از ورود کنپارس

به ساسکاچوان خوش آمدید

۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ساسکاچوان، استانی در غرب کانادا و تنها استان بدون مرز طبیعی این کشور است. ساسکاچوان در میان دو استان آلبرتا و منیتوبا واقع شده و از جنوب با ایالت متحده ی امریکا هم مرز...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.