آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • خدمات ویزای موقت  کار  دانشجویی و توریستی  کنپارس

    خدمات ویزای موقت (کار، دانشجویی و توریستی) کنپارس

اضافه شدن یک سرویس جدید به سبد خدمات کنپارس

 پیش از این کنپارس به ندرت در مورد ویزای موقت (شامل ویزای ویزیتور یا همان توریستی و یا ویزای دانشجویی و .....) از متقاضیان نمایندگی قبول می کرد و در این زمینه پرونده می پذیرفت البته به جز در مورد موکلین خود که گاه برای انجام مصاحبه نیاز به حضور در کانادا داشتند و لازم بود برای آنها ویزا گرفته شود. در هفته های اخیر به دنبال بسته شدن سفارت کانادا در تهران و ایجاد محدودیتهایی که پیش از این وجود نداشت و نیز انتقال محل رسیدگی به این درخواستها به آنکارا مراجعات زیادی برای دریافت خدمات ویزای موقت داشتیم. بر اساس تصمیم مدیران کنپارس به منظور کمک به هموطنان عزیز از این پس عزیزانی که مایل به دریافت ویزای موقت از سفارت کانادا هستند می توانند از خدمات این شرکت با هزینه مناسبی برخوردار شوند. 

این خدمات شامل راهنمایی و مشاوره در مورد تنظیم دعوتنامه، تهیه مدارک مورد نیاز، تکمیل فرمهای لازم، کنترل مدارک، واریز وجه به حساب دولت کانادا، خرید بیمه های لازم و در صورت موافقت با ویزا هماهنگی برای دریافت آن سفارت در آنکارا خواهد بود. 

در ضمن برای آن دسته عزیزانی که فرزندانشان در کانادا هستند و مایل به دریافت سوپر ویزا هستند نیز تسهیلاتی ایجاد شده است که در مورد آن اینجا سخن گفته ایم.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا به دفتر ما در تهران مراجعه کنید. 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۸ مهر ماه ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۶:۲۷ ب.ظ - پیوند همیشگی
بازدید : ۳۴۸۰۷ - برچسب ها:
visasuper visatrv

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سارا
    پنج شنبه ۹ اردي بهشت ۱۳۹۵

    سلام من میخواستم برای مقطع دکتری در کانادا اقدام بکنم از طریق ویزای تحصیلی اگه امکان داره بفرمایید چگونه میتونم از طریق موسسه شما اقدام بکنم؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      برای دوره دکتری پرونده نمی پذیریم البته معمولا افرادی که فوق لیسانس از دانشگاههای ایران دارند باید و توصیه می شود برای فوق لیسانس بیایند تا با سنت اکادمیک کانادا آشناتر شوند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مهیار
    يك شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵

    با سلام
    میخواست بپرسم که آیا دفتر شما در مورد ویزای کار به عنوان پرستار خانگی میتواند کمکی و راهنمایی نماید
    من از وکیلی سوال کردم که آیا پسر می تواند به عنوان پرستار خانگی برای مادرش که سیتی زن کانادا می باشد اقدام نماید که فرمودند امکان دارد

    لطفا شما راهنمایی فرمایید

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      خیر
      آنچه می فرمایید ممکن نیست
      وقت تلف نکنید



      برای بررسی شرایط شما لطفا فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید

      http://www.canpars.ca/__fill+the+free+assessment+form+to+see+if+you+qualify+for+immigration+to+canada?language=fa-IR

      موفق باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سيد علي يحيي زاده
    جمعه ۹ تير ۱۳۹۶

    سلام حدود دو هفته پيش فرم ارزيابي را پر كردم ولي هيچ ايميل يا تماسي با من گرفته نشد
    خواهش ميكنم اگه حتي شرايط پذيرش مهاجرت را از طريق شركت شما ندارم اعلام بفرماييد يا حداقل راهنمايي بفرماييد
    ممنون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      همه فرمها پاسخ می گیرند اگر نگرفته اید دو دلیل دارد
      یا اینکه ایمیل ما به باکس اسپم شما رفته است
      یا اینکه ایمیل خود را در فرم اشتباه نوشته ایذد

  • به این دیدگاه پاسخ دهید احمد ناصری
    دو شنبه ۹ امرداد ۱۳۹۶

    سلام من مایلم شرایطم برای ویزای تحصیلی و توریستی مورد بررسی قرار گیرد ممنون میشم مساعدت فرمایید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نسرین عزیزی
    سه شتبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۶
    مهاجرت

    1-آیا من باوجود 40 سال سن و همسرم 44 سال و فرزند 16 و 12 ساله میتوانم با ویزای توریستی و با دعوتنامه ای از طرف برادرم که شهروند ونکوور است به کانادا مسافرت کنیم؟؟
    2-آیا میتوانم بعداز رسیدن به کانادابا ویزای کار مشغول بکار شوم ؟؟؟
    3- آیا این نوع ویزا منجر به اقامت خواهدشد؟؟؟ بعد از چه مدتی؟؟؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      ۱- بله ممکن است
      ۲- خیر به این سادگی نیست و بر این اساس اقدام نکنید
      ۳- اگر ویزای کار بگیرید بله ممکن است ولی باز هم نه به این سادگی که تصور می کنید
      لطفا فرم ارزیابی را در همین وب سایت تکمیل کنید برای بررسی راههای اقامت دایم به شکل صحیح

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نسرین عزیزی
    سه شتبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۶
    مهاجرت

    1-آیا من باوجود 40 سال سن و همسرم 44 سال و فرزند 16 و 12 ساله میتوانم با ویزای توریستی و با دعوتنامه ای از طرف برادرم که شهروند ونکوور است به کانادا مسافرت کنیم؟؟
    2-آیا میتوانم بعداز رسیدن به کانادابا ویزای کار مشغول بکار شوم ؟؟؟
    3- آیا این نوع ویزا منجر به اقامت خواهدشد؟؟؟ بعد از چه مدتی؟؟؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سحر
    دو شنبه ۳۰ امرداد ۱۳۹۶

    سلام من به جايي مراجعه كردم كه به من گفتن كه اگر مدرك c١فرانسه داشته باشم ميتونن برام اقامت دايم كانادا تا مدت ١/٥ديگه بگيرن بنظرتون درسته ميشه؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      هیچکس نمی تواند در مورد زمان قول بدهد
      همین که قول زمان شنیدید شک کنید
      زمان در دست ما نیست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید س
    يك شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۶
    مهاجرت

    با سلام. من قبلا فرم پر کردم برای امتیاز .ولی میخوام بدونم بهترین شرایط برای اقدام کدوم است که شروع به پیگیری کنم .فوق لیسانس مالی هستم بدون مدرک زبان با ۱۰ سال تجربه کاری و بیمه و سنم ۳۰ است

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      فرم پر کرده اید منتظر پاسخ ما باشید
      وقت مشاوره همه موضوعات مطرح می شود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سهیلاوشاحی
    چهار شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۶

    سلام‌وقت بخیر
    من دانشجوی دکتری علوم‌سیاسی هستم و در بعد دیگر سابقه ۱۱ سال کار ورزشی دارم‌ مربی رشته ورزشی ایروبیک هستم مقام های کشوری نیز داشتم ولی متاسفانه این رشته برای خانم ها فراتر از مسابقات داخلی مجوز صادر نمیکنه ایا امکانش هست برای کار ورزشی با توجه به محدودیت موجود این رشته برای خانم‌ها در ایران‌ ، برای کار درکانادا اقدام‌کنم ؟ یا اقدام برای ویزای دانشجویی از طریق رشته تحصیلی خودم ( علوم سیاسی ) بهتر هست؟
    ممنون از پاسخگوییتون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      همه اینها ممکن است
      فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا وقت مشاوره بگیرید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مریم
    جمعه ۳۱ شهريور ۱۳۹۶

    باسلام
    ببخشید من مدرک کارشناسی الکترونیک داریم، میخواستم آگه بشه ویزای تحصیلی کانادا رو بگیرم که از دیپلم پزشکی بخون اونجا، آیا شدنی هست یاخیر؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید میلاد احمدی
    جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۶
    ویزای موقت

    سلام، یه سوال؛ من ۲۵ سالمه و تا به امروز هیچ ویزای خارج از کشوری نگرفته‌ام، در حال حاضر دایی من به همراه خانواده‌اش pr کانادا هستن. به نظرتون من برای ویزا گرفتن اقدام کنم تنهایی؟ یا اینکه داییم میتونه برای من دعوت نامه بفرسته؟ اگه دعوت نامه بفرسته چقدر توی روند تایید شدن ویزای من تاثیر داره؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      بدون دعوتنامه که امکان اقدام چندانی نیست
      دعوتنامه دلیل سفر را توضیح می دهد اگر نباشد باید دلیل محکم و منطقی دیگری باشد که ندارید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نیلی
    جمعه ۲۸ اردي بهشت ۱۳۹۷
    ویزا توریستی و پناندگی

    سلام
    من اگر برای کسی دعوت نامه بدم و ایشان بیان کانادا درخواست پناهندگی بدهند . برای من دردسر پیش میاد ؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

      دعوتنامه شما از آن پس بی اعتبار است و به کسی که دعوت می کنید ویزا نمی دهند

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند
به‌زودی و در کنار شهروندان ۲۹ کشور دیگر

ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند

۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - از یازدهم دسامبر ۲۰۱۳، ایرانیان در کنار ساکنان ۲۹ کشور دیگر، برای تقاضای ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت و عکس ارائه دهند. براساس خبری که روزنامه تورنتواستار به تاریخ دوشنبه ۱۶...
سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند
به بهانه اعلام ارایه خدمات ویزای موقت کنپارس

سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند؟

۱۸ آذر ۱۳۹۱ -  حوریه معمار   سوپر ویزا نوعی ویزای موقت است که توسط اداره مهاجرت کانادا درماه دسامبر ۲۰۱۱ در پی بسته شدن برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر معرفی شد. پدر و مادرها، پدربزرگ و مادربزرگ...
صدور ۵۰ هزار سوپرویزا برای پدران و مادران

صدور ۵۰ هزار سوپرویزا برای پدران و مادران

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرد بیش از 50،000 سوپرویزا برای متقاضیان صادر کرده است. سوپرویزا یک ویزای تا ده ساله بدون محدودیت ورود (multiple entry) است که به پدر...
تکمیل ظرفیت برنامه اسپانسرشیپ والدین در یک ماه

تکمیل ظرفیت برنامه اسپانسرشیپ والدین در یک ماه

سهولت بیشتر در صدور سوپرویزا و ویزای با ورود مکرر ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - برنامه اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ-مادربزرگ‌ها Parent and Grandparent program (PGP) در فاصله یک ماه از بازگشایی، تکمیل شد. بنا بر اعلام وبسایت اداره مهاجرت این برنامه امروز سوم فوریه سال ۲۰۱۴ به...
موفقیت قابل  توجه برنامه سوپرویزا
محبوبیت «سوپرویزا» به‌رغم هزینه آن

موفقیت قابل‌ توجه برنامه سوپرویزا

۲۲ آذر ۱۳۹۱ - بر اساس اطلاعی که بخش خبری CBC از اداره شهروندی و مهاجرت کانادا کسب نموده، آمار و ارقام نشان می‌دهند که از یک‌سال پیش یعنی از زمانی که دولت فدرال ویزای...
سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند
به بهانه اعلام ارایه خدمات ویزای موقت کنپارس

سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند؟

۱۸ آذر ۱۳۹۱ -  حوریه معمار   سوپر ویزا نوعی ویزای موقت است که توسط اداره مهاجرت کانادا درماه دسامبر ۲۰۱۱ در پی بسته شدن برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر معرفی شد. پدر و مادرها، پدربزرگ و مادربزرگ...
آخرین مطالب سایت:
روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

آخرین امتیاز ۴۴۵ بوده است ۱۲ مهر ۱۳۹۷ -   در انتخاب شماره 101 اکسپرس انتری که صبح امروز جهارشنبه ۳ اکتبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز ۴۴۵ صادر شد.  در انتخاب سری ۱۰۰ تعداد ۴۰۰ دعوتنامه برای برنامه...
کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - پس از مدتها انتظار سیستم ARRIMA یا همان سیستم ابراز علاقمندی که به عنوان سیستم اکسپرس انتری کبک هم از آن یاد می شود، باز شد. به این ترتیب کبک پرونده های...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
افزایش تعداد دعوت نامه ها در انتخاب 5 سپتامبر 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 99 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 5 سپتامبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.  در 6 دور انتخاب های قبلی تعداد دعوت نامه...
فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان تغییر کرد
22 آگوست 2018

فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان تغییر کرد

۱ شهريور ۱۳۹۷ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان ساعاتی پیش در 22 آگوست 2018 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را تغییر داد.  متاسفانه بر اساس این تغییر، مشاغل زیر از فهرست حذف شدند و کد شغلی جدیدی به...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
22 آگوست 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۱ شهريور ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 98 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 22 اوت 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.   در انتخاب شماره 97 اکسپرس انتری نیز همین تعداد دعوت نامه...
برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

۱ شهريور ۱۳۹۷ - استان کبک، سه برنامه تجاری دارد که درباره برنامه سرمایه گذاری این استان و شرایط جدید این برنامه مهاجرتی، و همچنین برنامه کارآقرینی پیش ازاین سخن گفته ایم، حال در این...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.