آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

    ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟


بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام است و تنها یک قدم تا گرفتن ویزای تحصیلی کانادا فاصله دارید، آن هم ساختن پروفایل در وب سایت IRCC و ثبت درخواست ویزای تحصیلی و استادی پرمیت است.

تصور کنید پروفایل خود را در سایت IRCC به درستی ایجاد کردید و همه مدارک لازم را اعم از نامه پذیرش از موسسه آموزشی، گواهی پذیرش کبک، ترجمه شناسنامه ها، استادی پلان و رزومه، مدارک مالی، فرم های درخواست استادی پرمیت و سایر مدارک را بارگذاری کردید، پس از پرداخت هزینه 235 دلاری (85 دلار آن، هزینه انگشت نگاری ست) و ثبت پروفایل اگر بیش از 14 سال داشته باشید، نامه انگشت نگاری دریافت می کنید و بایستی ظرف مدت 30 روز به یکی از مراکز درخواست ویزا یا همان VAC برای انجام انگشت نگاری مراجعه کنید.

پس از گذراندن این همه سختی و بعد از اینکه دو ماه از انجام انگشت نگاری گذشت، در کمال تعجب، روزی ایمیلی دریافت می کنید که نوشته شده است که شما شرایط کافی برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا را ندارید و با درخواست شما برای ادامه تحصیل در کانادا موافقت نشده است. 

طبق آمار جدیدی که اخیرا روزنامه Globe & Mail منتشر کرد، تقریبا یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند و این رقم به نسبت سال های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. در سال 2012، 18 درصد از درخواست ویزاهای موقت کانادا ریجکت شده اند این در حالی ست که در سال 2017، 26 درصد و در سه ماه اول سال 2018، 30 درصد درخواست ها رد شده اند. 

چه دلایلی باعث ریجکت شدن ویزای تحصیلی یا ویزای توریستی می شود؟

به طور کلی، برای گرفتن هر یک از ویزای موقت کانادا یعنی ویزای بازدید، ویزای تحصیلی و ویزای کار، افسر صدور ویزا سه معیار را در نظر می گیرد: در ابتدا دلیل سفر به کانادا بایستی منطقی و توجیه پذیر باشد مثلا دلیل ادامه تحصیل یا دیدار اعضای خانواده دلایل موجهی برای سفر به کانادا هستند. دوم اینکه، هزینه سفر و اقامت موقت در کانادا باید به مقدار کافی باشد و نکته سوم که افسر صدور ویزا به آن توجه می کند، مسئله میزان وابستگی به کشور مبدا و احتمال بازگشت است. ویدئوی مرتبط را اینجا ببینید. 

با این حال، حتی اگر همه شروط بالا برقرار باشد، باز هم نظر شخصی افسر تعیین کننده است و گرفتن ویزا کاملا به نظر شخصی افسر بستگی دارد.

در نامه ریجکت شدن ویزا یکی از موارد زیر علامت زده شده است:

  1. با توجه به بخش 219 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان، منابع مالی کافی برای سفر و یا تحصیل در کانادا ارائه نشده است.
  2. شما منابع مالی کافی برای مدت اقامت خود و خانواده تان در کانادا ندارید.
  3. منابع مالی که اسپانسر شما برای پرداخت هزینه های تحصیل شما ارائه کرده است، کافی نیست.
  4. شما گواهی پذیرش کبک Certificat d’acceptation du Québec CAQ  را ارائه نکرده اید. البته این مدرک فقط شامل متقاضیان تحصیل در استان کبک می شود. 
  5. دلایل سفر شما به کانادا کافی نیست، تاریخچه سفرهای قبلی شما کافی نیست، دلایل کافی برای برگشت به کشورتان وجود ندارد، میزان دارایی و منابع مالی شما برای سفر به کانادا کافی نیست.
  6. مدارکی که در پروفایل ارائه کرده اید، اعتبار کافی ندارد برای مثال مدارک بانکی شما قدیمی است و آپدیت نیست.
  7. در زمان مشخص و تعیین شده برای مصاحبه حاضر نشدید یا آزمون پزشکی را در موعد مقرر ارسال نکرده اید.
  8. مدارک کافی دال بر اینکه زندگی و کار منظم در کشورتان دارید، ارائه نکرده اید.
  9. مدارک کافی از موسسه آموزشی که می خواهید در آنجا تحصیل کنید، ارائه نکرده اید.
  10. تحصیل شما در کانادا به یکی از دلایل زیر امکان پذیر نیست: تحصیلات قبلی شما، شرایط اشتغال، فرصت های تحصیلی دیگر در کشور خودتان یا در کانادا، مهارت های زبانی، برنامه های آینده زندگی تحصیلی و کاری شما.

به هر حال، افسری که پرونده ویزای توریستی یا تحصیلی را بررسی می کند، یک یا چند یک از موارد بالا را (گاهی حتی بدون هیچ گونه برهان و منطقی) بهانه قرار می دهد تا با درخواست شما موافقت نکند. اما در چنین شرایطی راه حل چیست؟

دو راه حل وجود دارد:

اول اینکه درخواست بررسی مجدد پرونده را به سفارت بررسی کننده پرونده ارسال کنید و به ازای هریک از ایرادهایی که افسر عنوان کرده است، دلایل بیشتری بیاورید و مدارک محکم تری ارائه کنید. معمولا پس از حداکثر یک ماه پاسخ را دریافت خواهید کرد. 

دوم اینکه می توانید درخواست Case Note بدهید که یادداشت های افسر را دریافت کنید تا برای اقدام بعدی شما موثر باشد و باعث شود که اشتباهات اقدام قبلی تکرار نشود. پاسخ این درخواست معمولا 90 روز طول می کشد تا به دست شما برسد.

در هر صورت، بایستی قبل از هر گونه اقدام، با یک مشاور امور مهاجرتی مشورت کنید چرا که چگونگی نامه نگاری درخواست ها و روش اقدام جدید ظرافت های خاص خود را دارد که عدم رعایت آنها ممکن است شما را به سوی ریجکت شدن برای دومین بار سوق دهد. 

بخشی از متن نامه انگلیسی در زیر آورده شده است:

You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay as a temporary resident. In reaching this decision, I considered several factors, including:

  • Travel history
  • Immigration status in country of residenc
  • Family ties in Canada and in country of residence
  • Employment prospects stay in Canada
  • Length of proposed stay in Canada
  • Purpose of visit
  • Employment prospects in country of residence
  • Current employment situation
  • Personal assets and financial status
  • Having a legitimate business purpose in Canada
  • Any history of contravening the conditions of admission on a previous stay in Canada.

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۱۲ امرداد ماه ۱۳۹۸ در ۰۱:۲۱:۲۴ ق.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۳۷۵۲ - برچسب ها:
visastudent visarejectrefusalویزا تحصیلیریجکترد شدن ویزاادامه تحصیل در کانادا

دیدگاه خوانندگان

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند
به‌زودی و در کنار شهروندان ۲۹ کشور دیگر

ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند

۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - از یازدهم دسامبر ۲۰۱۳، ایرانیان در کنار ساکنان ۲۹ کشور دیگر، برای تقاضای ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت و عکس ارائه دهند. براساس خبری که روزنامه تورنتواستار به تاریخ دوشنبه ۱۶...
سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند
به بهانه اعلام ارایه خدمات ویزای موقت کنپارس

سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند؟

۱۸ آذر ۱۳۹۱ -  حوریه معمار   سوپر ویزا نوعی ویزای موقت است که توسط اداره مهاجرت کانادا درماه دسامبر ۲۰۱۱ در پی بسته شدن برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر معرفی شد. پدر و مادرها، پدربزرگ و مادربزرگ...
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
چرا ویزای تحصیلی من رد شده است

چرا ویزای تحصیلی من رد شده است؟

یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند ۲۲ تير ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
آخرین مطالب سایت:
به روز رسانی برنامه های مهاجرت استانی

به روز رسانی برنامه های مهاجرت استانی

۲۳ مهر ۱۳۹۸ - استان های سراسر کانادا در سه ماهه گذشته به نو آوری و بهبود برنامه های خود ادامه دادند. ماه های ژوئن، آگوست و سپتامبر، زمان های شلوغی برای برنامه های مختلف مهاجرت...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  این جمعه پخش نخواهد شد

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، این جمعه پخش نخواهد شد

برنامه بعدی: جمعه 26 مهر ماه 1398 ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
انتخاب استانی ساسکچوان

انتخاب استانی ساسکچوان

۱۷ مهر ۱۳۹۸ - این انتخاب در تاریخ 8 اکتبر 2019 انجام شد و پیرو آن تعداد 328 دعوتنامه در گروه مشاغل مورد تقاضا (Occupations In-Demand) صادر شد. حداقل امتیاز مورد نیاز در این گروه...
کمبود نیروی کار ماهر در کانادا

کمبود نیروی کار ماهر در کانادا

۱۶ مهر ۱۳۹۸ - مرکز آمار کانادا می گوید این کشور در معرض کمبود نیروی کار ماهر است. این امر باعث محدودیت در رشد کسب و کار می شود. طبق نظر سنجی بانک توسعه تجارت...
سمینار دانشجو و چالش مهاجرت

سمینار دانشجو و چالش مهاجرت

۱۰ مهر ۱۳۹۸ -   سمینار رایگان دانشجو و چالش مهاجرت   با حضور: علی مختاری مشاور رسمی مهاجرت، وکیل رسمی دادگستری در ایران   علی پاکنژاد مشاور امور مالی و بیمه   حمید نجات پژوهشگر و مدرس زبان و ادبیات فرانسه   این سمینار در تاریخ 11...
تا پنجاه سال آینده جمعیت کانادا دو برابر می شود

تا پنجاه سال آینده جمعیت کانادا دو برابر می شود

مهاجرت، دلیل اصلی افزایش جمعیت کانادا ۲ مهر ۱۳۹۸ - مرکز آمار کانادا اعلام کرد جمعیت این کشور تا 50 سال آینده دو برابر خواهد شد و این در حالی است که احتمال می رود برخی استان ها شاهد رشد جمعیت...
مدارس پرجمعیت کلگری و نگرانی والدین

مدارس پرجمعیت کلگری و نگرانی والدین

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - امسال بیش از 2000 دانش آموز در سراسر کلگری در مدارس دولتی این شهر ثبت نام کرده اند. گفته می شود تعداد جمعیت برخی از کلاس ها 38 نفر است و این...
به ساسکاچوان خوش آمدید
با خدمات پس از ورود کنپارس

به ساسکاچوان خوش آمدید

۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ساسکاچوان، استانی در غرب کانادا و تنها استان بدون مرز طبیعی این کشور است. ساسکاچوان در میان دو استان آلبرتا و منیتوبا واقع شده و از جنوب با ایالت متحده ی امریکا هم مرز...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.