آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • با ویزای دانشجویی  می توانم در کانادا کار کنم

    با ویزای دانشجویی، می توانم در کانادا کار کنم؟


صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می دهد که جمعیت دانشجویی کانادا هر ساله با رشد چشمگیری مواجهه است، به طوری که در سال 2013، جمعیت دانش آموزی و دانشجویی کانادا به بیش از 5 میلیون نفر رسید.

بر اساس گزارش اخیر رتبه بندی کیو اس، مونترال با داشتن 250 هزار دانشجو به عنوان بهترین شهر دانشجویی جهان انتخاب شد که در مقایسه با سایر شهرهای کانادا، دارای بالاترین تعداد دانشجو ست.

دانشجویان خارجی بعد از اینکه به کانادا آمدند و تحصیل خود را در موسسه آموزشی مورد نظر، خواه کالج، خواه دانشگاه، شروع کردند، پس از پرداخت شهریه ترم اول و هزینه ماه اول زندگی در کانادا، با واقعیت هزینه های کانادا مواجهه می شوند و اینجاست که این سوال مطرح می شود که آیا با ویزای دانشجویی می توان در کانادا کار کرد؟

سه زیر مجموعه مرتبط با دانشجویان برای پاسخ به این سوال که یک دانشجوی خارجی دانشگاه یا کالج کانادا در چه شرایطی می تواند کار کند، توضیح داده می شود:

۱. اگر فردی دانشجوی تمام وقت باشد، در محیط دانشگاه یا کالجی که در آن مشغول تحصیل هست و در بازه زمانی که مجوز تحصیل در آن دانشگاه یا کالج را دارد، می تواند کار کند. در چنین شرایطی ساعات کاری نامحدود خواهد بود، اگرچه تحصیل در دانشگاه یا کالج برای دانشجویان خارجی تمام وقت است. 

۲. اگر فرد دارای مجوز تحصیل معتبر باشد و بخواهد خارج از محیط دانشگاه کار کند، فقط می تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند مگر اینکه در تعطیلات بین دو ترم باشد:

  2-1- زمانی یک فرد دانشجوی تمام وقت محسوب می شود که در یکی از موسسات آموزشی معین که در بخش ۲۱۱.۱ تعریف شده است، ثبت نام کرده باشد. 

  2-2- برنامه آموزشی که فرد ثبت نام کرده است، باید یکی از موارد زیر در سطح بالاتر از متوسطه باشد و مدت زمان آن باید ۶ ماه یا بیشتر باشد که منتهی به مدرک شود: 

vocational training program

post-secondary academic

vocational or professional training program

3-2- اگرچه فرد در بازه زمانی بین دو ترم آکادمیک می تواند به صورت تمام وقت مشغول به کار باشد، اما در طول ترم یعنی در حین تحصیل بیشتر از ۲۰ ساعت در هفته نمی تواند کار کند. 

۳. اگر فرد در حال حاضر و یا قبلاً دارای مجوز تحصیل باشد و دوره آموزشی خود را تمام کرده باشد، قبل از اینکه مجوز تحصیل او منقضی گردد، باید برای مجوز کار اقدام کند. زمانی که دانشجو در حین تحصیل خارج از محیط دانشگاه و برای ساعات نامحدود می خواهد کار کند تنها زمانی می تواند که مجوز کار پس از پایان تحصیلات گرفته باشد. در چنین شرایطی نیازی نیست که مجوز تحصیل معتبر داشته باشد.

نکته مهم اینجاست که دانشجوی خارجی که می تواند تحت شرایط ذکر شده در بالا کار کند، باید حتما دانشجو باشد. (معمولا باید دانشجوی تمام وقت باشد مگر اینکه ترم آخر را می گذراند.) یک استثنا برای این موضوع وجود دارد و آن هم این است که اگر فرد پیش از این برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» اقدام کرده باشد و پرونده او در پروسه باشد و پاسخ آن را هنوز دریافت نکرده باشد. 

 

بیان یک سناریو موضوعی:

فردی در یکی از موسسات آموزشی معین یک دوره آموزشی یک ساله را به اتمام رسانده است؛ با امید بر اینکه بتواند برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات»  Post-graduation Work Permit اقدام کند. موسسه ای که او در آنجا دوره آموزشی گذرانده است، در فهرست موسسات «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» نبوده و به همین دلیل درخواست وی برای مجوز کار رد شده است. بنابراین، او تصمیم گرفته است که دوره آموزشی دیگری در موسسه ای که در فهرست اداره مهاجرت وجود دارد، بگذراند و تا چند هفته آینده برای یک مجوز تحصیل جدید اقدام کند. 

سوال اول:

آیا او می تواند در خارج از محیط دانشگاه، ۲۰ ساعت در هفته با مجوز تحصیل فعلی خود کار کند؟ حتی اگر درخواست او برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» رد شود، آیا او اجازه کار کردن خواهد داشت؟ به دلیل اینکه در حال حاضر در هیچ موسسه ای ثبت نام نکرده است، آیا این مدت زمانی که او فارغ از تحصیل است، می تواند به صورت تمام وقت کار کند؟

فرضیه:

او تنها زمانی می تواند کار کند که به عنوان دانشجوی تمام وقت ثبت نام کرده باشد و یا اینکه منتظر پاسخ «مجوز کار پس از پایان تحصیلات»  باشد. اگرچه بسیاری از وکلای مهاجرت موکلین خود اینگونه راهنمایی می کنند که آنها می توانند قبل از شروع تحصیل یا پس از پایان تحصیلات مشغول به کار شوند اما این کار اشتباهی ست.

 پاسخ:

این مسئله از سوی مشاوران مهاجرت از زوایای مختلفی مطرح شده است. ما بر این باوریم که این فرد نمی تواند کار کند و برای این اثبات این گفته نیز، به تجربه بعضی از همکاران وکیل خود اکتفا کردیم، آنان از سوی وزارت مهاجرت تاییدیه ای مبنی بر این موضوع که این فرد نمی تواند کار کند، دریافت کرده اند. بنابراین، به طور اکید متذکر می شویم که باید در پاسخ به این فرد گفته شود که نمی تواند باشرایطی که در بالا عنوان شد، کار کند. ماده ۱۸۶ مقررات حمایت از پناهندگان و مهاجرین، به توضیح این مسئله می پردازد که چگونه ملیت های خارجی بدون مجوز کار می توانند در کانادا کار کنند.

در مورد داستانی که در بالا تعریف شد، فرد مورد نظر مدتی ست که دانشجو نبوده است، بنابراین شرایط تبصره ماده ۱۸۶ برای وی صدق نمی کند. او حتی منتظر پاسخ «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» هم نیست چرا که درخواستش در این خصوص رد شده است، بنابراین نمی تواند کار کند. 

نکته ۱: جدا از مدت زمان مجوز تحصیل، زمانی که دوره آموزشی یک دانشجو تمام می شود، او دیگر دانشجو محسوب نمی شود. به عبارت دیگر روزی که دانشجو نامه پایان تحصیلات خود را دریافت می کند، از آن روز دیگر دانشجو محسوب نمی شود. این نامه همان برگه ای ست برای درخواست «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» لازم است. در چنین شرایطی، تنها راهی که او می تواند کار کند، دریافت «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» است به شرط آنکه قبل از منقضی شدن مجوز تحصیل برای آن اقدام کرده باشد.

نکته ۲: مدت زمان پس از پایان دوره آموزشی و انقضای مجوز تحصیل با تعطیلات بین دو ترم آموزشی متفاوت است بدین معنی که در تعطیلات بین دو ترم دانشجو می تواند کار کند ولی بعد از پایان کلاس ها و انقضای مجوز تحصیل دیگر نمی تواند کار کند.

پیشنهاد: دانشجویان قبل از اینکه مجوز تحصیل شان منقضی شود و نامه پایان تحصیلات را دریافت کنند، برای دریافت مجوز کار اقدام کنند. همچنین می توانند این روزهای کاری را به عنوان تجربه کار کانادایی حساب کنند. 

پاسخ خلاصه: فرد مورد بحث ما، می تواند از روزی که درخواست خود برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» را ارسال کرده است تا روزی که درخواست رد شده است، کار کند. 


سوال دوم:

 دوره آموزشی همکار جدید او از ماه سپتامبر آغاز می شود. اگر او بتواند مجوز جدید تحصیل را در تابستان بگیرد، آیا می تواند تا قبل از شروع برنامه آموزشی جدیدش به صورت پاره وقت یا تمام وقت مشغول به کار شود؟ به طور کلی فردی که مجوز تحصیل دارد، قبل از شروع دوره آموزشی می تواند کار کند؟

پاسخ: 

خیر. فردی که هنوز دوره آموزشی خود را شروع نکرده است، دانشجوی تمام وقت محسوب نمی شود و نمی تواند مشغول به کار شود. بر خلاف تعطیلات بین دو ترم که بازه قابل قبولی برای کار کردن است، مدت زمان قبل از شروع تحصیلات زمانی ست که دانشجو نمی تواند کار کند. 

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


جمعه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۷ در ۰۱:۲۲:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۱۲۳۲ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452
انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری در 20 مارس 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 مارس 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 452 صادر شد.  حداقل امتیازها در انتخاب شماره 112 که 6 مارس...
سال نو مبارک

سال نو مبارک...

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بهار، تکراری است که هیچ گاه تکراری نمی شود.   روزهای پایانی سال 1397 خورشیدی را پشت سر می گذاریم و به امید تحولی دوباره همراه با شما دوستداران بهار به استقبال...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: چمعه 9 فروردین 1398 ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - تغییر ساعت تابستانی یا صرفه جویی در زمان نور روز (DST) ـ در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده می شود.   به تغییر ساعت در منطقه های زمانی گفته می شود...
دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد دو برنامه آزمایشی جدید برای مهاجرت پرستاران خانگی را راه اندازی کند که به متقاضیان واجد شرایط این...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457
انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری در 20 فوریه 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457

۱ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 فوریه 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 457 صادر شد.  در انتخاب شماره 110 که در تاریخ 30...
طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت استان کبک، امروز صبح 7 فوریه 2019 لایحه جدیدی در راستای رفاه اقتصادی و اجتماعی استان کبک و به منظور افزایش انطباق پذیری مهاجران برای پاسخگویی به نیازهای بازار...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.