آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

    ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟


بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام است و تنها یک قدم تا گرفتن ویزای تحصیلی کانادا فاصله دارید، آن هم ساختن پروفایل در وب سایت IRCC و ثبت درخواست ویزای تحصیلی و استادی پرمیت است.

تصور کنید پروفایل خود را در سایت IRCC به درستی ایجاد کردید و همه مدارک لازم را اعم از نامه پذیرش از موسسه آموزشی، گواهی پذیرش کبک، ترجمه شناسنامه ها، استادی پلان و رزومه، مدارک مالی، فرم های درخواست استادی پرمیت و سایر مدارک را بارگذاری کردید، پس از پرداخت هزینه 235 دلاری (85 دلار آن، هزینه انگشت نگاری ست) و ثبت پروفایل اگر بیش از 14 سال داشته باشید، نامه انگشت نگاری دریافت می کنید و بایستی ظرف مدت 30 روز به یکی از مراکز درخواست ویزا یا همان VAC برای انجام انگشت نگاری مراجعه کنید.

پس از گذراندن این همه سختی و بعد از اینکه دو ماه از انجام انگشت نگاری گذشت، در کمال تعجب، روزی ایمیلی دریافت می کنید که نوشته شده است که شما شرایط کافی برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا را ندارید و با درخواست شما برای ادامه تحصیل در کانادا موافقت نشده است. 

طبق آمار جدیدی که اخیرا روزنامه Globe & Mail منتشر کرد، تقریبا یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند و این رقم به نسبت سال های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. در سال 2012، 18 درصد از درخواست ویزاهای موقت کانادا ریجکت شده اند این در حالی ست که در سال 2017، 26 درصد و در سه ماه اول سال 2018، 30 درصد درخواست ها رد شده اند. 

چه دلایلی باعث ریجکت شدن ویزای تحصیلی یا ویزای توریستی می شود؟

به طور کلی، برای گرفتن هر یک از ویزای موقت کانادا یعنی ویزای بازدید، ویزای تحصیلی و ویزای کار، افسر صدور ویزا سه معیار را در نظر می گیرد: در ابتدا دلیل سفر به کانادا بایستی منطقی و توجیه پذیر باشد مثلا دلیل ادامه تحصیل یا دیدار اعضای خانواده دلایل موجهی برای سفر به کانادا هستند. دوم اینکه، هزینه سفر و اقامت موقت در کانادا باید به مقدار کافی باشد و نکته سوم که افسر صدور ویزا به آن توجه می کند، مسئله میزان وابستگی به کشور مبدا و احتمال بازگشت است. ویدئوی مرتبط را اینجا ببینید. 

با این حال، حتی اگر همه شروط بالا برقرار باشد، باز هم نظر شخصی افسر تعیین کننده است و گرفتن ویزا کاملا به نظر شخصی افسر بستگی دارد.

در نامه ریجکت شدن ویزا یکی از موارد زیر علامت زده شده است:

  1. با توجه به بخش 219 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان، منابع مالی کافی برای سفر و یا تحصیل در کانادا ارائه نشده است.
  2. شما منابع مالی کافی برای مدت اقامت خود و خانواده تان در کانادا ندارید.
  3. منابع مالی که اسپانسر شما برای پرداخت هزینه های تحصیل شما ارائه کرده است، کافی نیست.
  4. شما گواهی پذیرش کبک Certificat d’acceptation du Québec CAQ  را ارائه نکرده اید. البته این مدرک فقط شامل متقاضیان تحصیل در استان کبک می شود. 
  5. دلایل سفر شما به کانادا کافی نیست، تاریخچه سفرهای قبلی شما کافی نیست، دلایل کافی برای برگشت به کشورتان وجود ندارد، میزان دارایی و منابع مالی شما برای سفر به کانادا کافی نیست.
  6. مدارکی که در پروفایل ارائه کرده اید، اعتبار کافی ندارد برای مثال مدارک بانکی شما قدیمی است و آپدیت نیست.
  7. در زمان مشخص و تعیین شده برای مصاحبه حاضر نشدید یا آزمون پزشکی را در موعد مقرر ارسال نکرده اید.
  8. مدارک کافی دال بر اینکه زندگی و کار منظم در کشورتان دارید، ارائه نکرده اید.
  9. مدارک کافی از موسسه آموزشی که می خواهید در آنجا تحصیل کنید، ارائه نکرده اید.
  10. تحصیل شما در کانادا به یکی از دلایل زیر امکان پذیر نیست: تحصیلات قبلی شما، شرایط اشتغال، فرصت های تحصیلی دیگر در کشور خودتان یا در کانادا، مهارت های زبانی، برنامه های آینده زندگی تحصیلی و کاری شما.

به هر حال، افسری که پرونده ویزای توریستی یا تحصیلی را بررسی می کند، یک یا چند یک از موارد بالا را (گاهی حتی بدون هیچ گونه برهان و منطقی) بهانه قرار می دهد تا با درخواست شما موافقت نکند. اما در چنین شرایطی راه حل چیست؟

دو راه حل وجود دارد:

اول اینکه درخواست بررسی مجدد پرونده را به سفارت بررسی کننده پرونده ارسال کنید و به ازای هریک از ایرادهایی که افسر عنوان کرده است، دلایل بیشتری بیاورید و مدارک محکم تری ارائه کنید. معمولا پس از حداکثر یک ماه پاسخ را دریافت خواهید کرد. 

دوم اینکه می توانید درخواست Case Note بدهید که یادداشت های افسر را دریافت کنید تا برای اقدام بعدی شما موثر باشد و باعث شود که اشتباهات اقدام قبلی تکرار نشود. پاسخ این درخواست معمولا 90 روز طول می کشد تا به دست شما برسد.

در هر صورت، بایستی قبل از هر گونه اقدام، با یک مشاور امور مهاجرتی مشورت کنید چرا که چگونگی نامه نگاری درخواست ها و روش اقدام جدید ظرافت های خاص خود را دارد که عدم رعایت آنها ممکن است شما را به سوی ریجکت شدن برای دومین بار سوق دهد. 

بخشی از متن نامه انگلیسی در زیر آورده شده است:

You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay as a temporary resident. In reaching this decision, I considered several factors, including:

  • Travel history
  • Immigration status in country of residenc
  • Family ties in Canada and in country of residence
  • Employment prospects stay in Canada
  • Length of proposed stay in Canada
  • Purpose of visit
  • Employment prospects in country of residence
  • Current employment situation
  • Personal assets and financial status
  • Having a legitimate business purpose in Canada
  • Any history of contravening the conditions of admission on a previous stay in Canada.

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۷ در ۱۲:۳۸:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۲۱۹۸ - برچسب ها:
مهاجرت به کاناداویزای تحصیلیویزای دانش آموزیویزای کاری کاناداویزای توریستی کانادا5 ساله

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Elnaz
    چهار شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

    سلام
    وقت بخیر
    من برای ویزای تحصیلی کانادا در یکی از کالجهای دولتی مونترال و رشته طراحی داخلی اپلای کردم اما متاسفانه به دلایل زیر جواب سفارت رو مبنی بر ریجکت شدن ویزام دریافت کردم.
    based on your travel history
    based on your family ties in Canada and in your country of
    residence
    based on the purpose of your visit
    برای اینکه دوباره پروسه ویزا رو به جریان بندازم و نتیجه مثبت بگیرم، میخواستم باهاتون مشورت کنم که آیا شما میتونید کمکی بکنید و اگر جوابتون مثبت هست، هزینه تون به چه صورته.
    ممنون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مینا
    چهار شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

    از زمان ارا/ه مدارک و نامه ی دانشگاه، چندوقت زمان میبره که ویزای تحصیلی بیاد؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Alireza
    چهار شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

    از زمات ارائه مدارک و نامه ی دانشگاه چقدر طول میکشه تا ویزای تحصیلی بیاد؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید رضا
    چهار شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷
    داشتن پرونده اسکیل ورکر و درخواست ویزای تحصیلی

    با سلام و وقت بخیر.

    ضمن تشکر از شما بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار دیگر هموطنان قرار میدهید، یک سوال دارم :
    آیا با داشتن پرونده اسکیل ورکر ( سابمیت ۲۰۱۶ ) میشه برای ویزای تحصیلی اقدام کرد ؟ و این موضوع باعث رد شدن درخواست ویزا نمیشه ؟

    پیشاپیش سپاسگزارم

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
پاسخ به سوالات مهاجرتی  15 مارس 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 122

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 15 مارس 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 122)

برنامه بعدی: جمعه نهم فروردین 1398 ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: چمعه 9 فروردین 1398 ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد دو برنامه آزمایشی جدید برای مهاجرت پرستاران خانگی را راه اندازی کند که به متقاضیان واجد شرایط این...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457
انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری در 20 فوریه 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457

۱ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 فوریه 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 457 صادر شد.  در انتخاب شماره 110 که در تاریخ 30...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  25 ژانویه 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 117

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 25 ژانویه 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 117)

۹ بهمن ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر 28 ژانویه 2019 بازگشایی می شود
استفاده از تخفیف کنپارس تا 25 ژانویه 2019

برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر 28 ژانویه 2019 بازگشایی می شود

۴ بهمن ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا صبح روز 11 ژانویه 2019 اعلام کرد که برنامه اسپانسرشیپ پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ 28 ژانویه 2019 بازگشایی خواهد شد و متقاضیان در این...
دومین انتخاب اکسپرس انتری در سال 2019 با حداقل امتیاز 443
انتخاب شماره 109 اکسپرس انتری در 23 ژانویه 2019

دومین انتخاب اکسپرس انتری در سال 2019 با حداقل امتیاز 443

۳ بهمن ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 109 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 23 ژانویه 2019 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز 443 صادر شد.  در اولین دور انتخاب های اکسپرس انتری در...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  18 ژانویه 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 116

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 18 ژانویه 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 116)

۳ بهمن ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد  روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود

سیستم اکسپرس انتری در سال 2018 چگونه عمل کرد؟ روند سال ۲۰۱۹ چگونه خواهد بود؟

افزایش تعداد دعوت نامه و دور انتخاب ها در سال 2019 ۲۱ دي ۱۳۹۷ - بر اساس گزارش وزارت مهاجرت کانادا، تعداد 89.900 دعوت نامه از طریق سیستم اکسپرس انتری برای متقاضیان مهاجرت به کانادا در سال 2018 صادر شده است که این تعداد در مقایسه...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  4 ژانویه 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 114

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 4 ژانویه 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 114)

۱۹ دي ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
اجرای قوانین جدید انگشت نگاری برای کشورهای قاره آسیا  آسیا اقیانوسیه و آمریکا
از 31 دسامبر 2018 اجرا می شود

اجرای قوانین جدید انگشت نگاری برای کشورهای قاره آسیا، آسیا-اقیانوسیه و آمریکا

۸ دي ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا صبح امروز 28 دسامبر 2018 اعلام کرد که متقاضیان کشورهای آسیایی، آسیا-اقیانوسیه و آمریکایی از تاریخ 31 دسامبر 2018 برای دریافت همه ویزا های کانادا...
آخرین مطالب سایت:
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452
انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری در 20 مارس 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 مارس 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 452 صادر شد.  حداقل امتیازها در انتخاب شماره 112 که 6 مارس...
سال نو مبارک

سال نو مبارک...

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بهار، تکراری است که هیچ گاه تکراری نمی شود.   روزهای پایانی سال 1397 خورشیدی را پشت سر می گذاریم و به امید تحولی دوباره همراه با شما دوستداران بهار به استقبال...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: چمعه 9 فروردین 1398 ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - تغییر ساعت تابستانی یا صرفه جویی در زمان نور روز (DST) ـ در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده می شود.   به تغییر ساعت در منطقه های زمانی گفته می شود...
دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد دو برنامه آزمایشی جدید برای مهاجرت پرستاران خانگی را راه اندازی کند که به متقاضیان واجد شرایط این...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457
انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری در 20 فوریه 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457

۱ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 فوریه 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 457 صادر شد.  در انتخاب شماره 110 که در تاریخ 30...
طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت استان کبک، امروز صبح 7 فوریه 2019 لایحه جدیدی در راستای رفاه اقتصادی و اجتماعی استان کبک و به منظور افزایش انطباق پذیری مهاجران برای پاسخگویی به نیازهای بازار...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.