آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • فرصت ویژه ولی محدود برای دریافت اقامت دایم کانادا در برنامه استارت آپ ویزا

    فرصت ویژه ولی محدود برای دریافت اقامت دایم کانادا در برنامه استارت آپ ویزا


به اطلاع می رساند که فرصت محدودی برای جذب تعداد محدودی متقاضی در برنامه استارت آپ فدرال فراهم شده است.

افرادی که در رشته های فنی مهندسی، مالی و تجاری، علوم پایه و به خصوص تلکنولوزیهای روز تحصیل کرده اند، سطح زبان آنها دست کم ۵ آزمون ایلتس است و توان پرداخت هزینه های اقدام را دارند می توانند با ارسال ایمیل به نشانی info @ canpars .com با موضوع startup علاقمندی خود را به شرکت در این برنامه اعلام کنند. ارسال رزمه کاری و نیز شماره تلفن به سرعت رسیدگی و تماس با شما کمک می کند.

استارت اپ ویزا برنامه مهاجرتی فدرال است که منجر به دریافت اقامت دایم کانادا می شود. این برنامه برای جذب انسانهای توانمند و تقویت فضای کسب و کار کانادا با ایجاد شرکتهای دانش بنیان و دارای ایده های نو طراحی شده است.

علاوه بر داشتن سطح زبان مورد اشاره بالا دارایی کافی برای اداره زندگی یک ساله در کانادا مطابق جدول اعلامی اداره مهاجرت، داشتن ده درصد سهم در استارت آپ آینده و نیز داشتن حامی سرمایه ذاری در کانادا شرط اقدام است.

شرکتهای حامی سه دسته اند و همه با تایید دولت کانادا کار می کنند:

۱- شرکتهای شتاب دهنده یا incubators: در مورد این شرکتها سرمایه اولیه نیاز نیست و متقاضیان باید در دوره آموزشی که از سوی این شرکتها برگزار می شود شرکت کنند.

۲- شرکتهای Angel Investor: نیاز به سرمایه ۷۵ هزار دلاری دارد.

۳- شرکتهای Venture Capital: نیاز به سرمایه ۲۰۰ هزار دلاری دارد.

فرصت موجود کنپارس از نوع اول است و دوره آموزشی در ماه ژانویه ۲۰۱۹ برگزار می شود.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۱۰ آذر ماه ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۴:۲۹ ق.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۱۴۳۲۹ - برچسب ها:
استارت آپ ویزا start up visa

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علیرضا زارعی دولت آبادی
    شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۷
    درخواست هماهنگی برای حضور در برنامه آموزشی ماه ژانویه

    ممنون از اطلاع رسانی سریع و دقیق شما، بنده متقاضی حضور در دوره آموزشی و اقدام بر اساس این برنامه مهاجرتی جديد می باشم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علی سعادتی
    يك شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷

    با سلام. آیا شرط شرکت در این دوره آموزشی، داشتن ایده جدید یا همان استارت اپ است؟
    چنانچه کسی توان مالی و نمره زبان موردنظر را داشته باشد می تواند برای شرکت در دوره نام‌نویسی کند؟ممنون از پاسخگویی شما

  • به این دیدگاه پاسخ دهید بهارک پیامی
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷

    هزینه رو تو چه مراحلی باید پرداخت کرد

  • به این دیدگاه پاسخ دهید بهارک پیامی
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷

    شرکت اول که سرمایه اولیه نیاز نیست چطور میتونیم اقدام کنیم من ایلتس ۸ دارم هزینه یک سالم دارم

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷

      ایمیل بزنید لطفا ابتدا باید رزمه بررسی شود بعد بحث پرداخت است

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حسین کهزادی
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷

    باسلام
    بنده از موکلین برنامه کبک شرکت شما هستم.
    چطور میتوانم در این برنامه شرکت کنم؟
    باتشکر

  • به این دیدگاه پاسخ دهید امین محمدی
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    شرکت در برنامه استارت آپ

    با سلام خدمت شما
    اینجانب علاقه مند به شرکت در برنامه استارت آپ ویزای کانادا می باشم.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید یونس سلیمانی
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    جذب تعداد محدودی متقاضی در برنامه استارت آپ فدرال

    سلام
    از اطلاع رسانی سریع و دقیق شما خیلی ممنونم، بنده متقاضی حضور در دوره آموزشی و اقدام بر اساس این برنامه مهاجرتی جديد می باشم و دارای
    لیسانس برق - الکترونیک و دارای 15 سال سابقه بیمه هستم.
    ممنونم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علی اصغر دوایی
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    برنامه آموزشی استارت آپ ویزا

    درخواست حضور در برنامه آموزشی جهت مهاجرت

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سورنا قنبری
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    درخواست حضور در دوره

    با سلام بنده دارای دکتری حقوق و وکیل دادگستری و عضو هیات علمی دانشگاه هستم و مایل به حضور در دوره می باشم . ایا رشته حقوق و شغل وکالت مشمول این برنامه مهاجرتی است؟؟؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷

      این برنامه مناسب شما نیست
      البته ممکن است برای برنامه های دیگر شرایط داشته باشید
      فرم ارزیابی را در همین وب سایت تکمیل کنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Mina
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    استارت آپ ويزا

    اگه همه شرايط رو به جز مدرك زبان داشته باشيم نميتونيم تو اين برنامه شركت كنيم؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید پیام
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    ارزیابی امکان استفاده از شرایط جدید مهاجرتی

    مهندس معدن هستم
    ۴۰ ساله
    ۱۲ سال سابقه کار
    متاهل با دو فرزند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید فرهنگ رضایی سمیع
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    حضور در برنامه آموزشی ژانویه

    با سپاس از اطلاعات ارزشمند وب سایت و ویدئوهای بسیار حرفه ایی و راه کارهای پیشنهادی جناب آقای دکتر مختاری ، بنده هم متقاضی حضور در برنامه آموزشی استارت آپ ویزا هستم .

  • به این دیدگاه پاسخ دهید بهناز کاظمیان
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷

    با سلام در صورت واجد شرایط بودن خواستار شركت در دوره اموزشی میباشم.با تشكر

  • به این دیدگاه پاسخ دهید آقاسی
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    استارت آپ ویزا

    با سلام و سپاس از شما .مایلیم در خصوص این برنامه اطلاعات بیشتری داشته باشیم.لطفا راهنمایی فرمایید.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید پویا
    دو شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    Startup

    سلام بنده علاقه مند شرکت در برنامه startup ‌می باشم. مرسی از ‌اطلاع رسانی

  • به این دیدگاه پاسخ دهید احمد معقولی
    سه شتبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷

    با سلام.
    بنده چند ماه آینده مدرک زبان را اخذ خواهم کرد.
    دارای مدرک کارشناسی ارشد کامپیوتر-42 ساله-متاهل و دارای یک فرزند
    و 15 سال سابقه بیمه
    این برنامه مناسب بنده می باشد؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید salimi
    سه شتبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷

    سلام من علاقه مند به شرکت در برنامه startup ‌می باشم.
    در مورد گزینه اول می خواهم بیشتر اطلاعات کسب کنم. لطفا راهنمایی فرمائید.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سحر
    جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷

    سلام خسته نباشید
    بنده 18 سالمه دارم برای کنکور تجربی میخونم. میخواستن بدونم که بلافاصله بعد از کنکور با مدرک دیپلم و نتیجه کنکور مهاجرت به کانادا راحت تره یا این که اینجا چند ترم بمونم و بعد برم.لطفا راهنمایی کنید سپاس

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
18 دسامبر  روز جهانی مهاجرت

18 دسامبر، روز جهانی مهاجرت

۲۷ آذر ۱۳۹۷ - روز هجدهم دسامبر به احترام میلیون ها نفر که کشور خود را به امید یافتن زندگی بهتر ترک کرده اند، روز جهانی مهاجرت نام گرفته است. سازمان جهانی مهاجرت در سال 2017...
تخفیف ویژه کنپارس در اسپانسرشیپ همسرو نیز اسپانسرشیپ پدر و مادر تا 24 دسامبر تمدید شد
حذف سیستم قرعه کشی در برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر

تخفیف ویژه کنپارس در اسپانسرشیپ همسرو نیز اسپانسرشیپ پدر و مادر تا 24 دسامبر تمدید شد

۲۳ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس ماده 12 قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. در این صورت، کسی که...
15 دسامبر  آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

15 دسامبر، آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

آیا می دانستید که در کانادا، لاستیک های زمستانی و تابستانی با هم تفاوت دارند؟ ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - زمستان زودرس امسال مدتی ست که از راه رسیده است و همه کسانی که خودرو دارند خوب می دانند که لاستیک ها بیش از کمربند ایمنی و کیسه های هوا در...
کانادا در جمع ده اقتصاد برتر جهان

کانادا در جمع ده اقتصاد برتر جهان

۲۲ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس گزارش منتشر شده ماه نوامبر focus-economics ، ده اقتصاد برتر جهانی معرفی شدند که سه کشور ایالات متحده آمریکا، چین و ژاپن در رتبه یکم تا سوم این فهرست جای...
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۲۱ آذر ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
مهاجرت برای ازدواج یا ازدواج برای مهاجرت

مهاجرت برای ازدواج یا ازدواج برای مهاجرت؟

تخفیف ویژه کنپارس از اول تا 15 دسامبر 2018 ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. تعداد زیادی از متقاضیان سالانه از طریق...
حذف سیستم قرعه کشی برای اسپانسرشیپی پدر و مادر
تخفیف ویژه کنپارس تا 15 دسامبر 2018

حذف سیستم قرعه کشی برای اسپانسرشیپی پدر و مادر

۱۴ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس ماده 12 قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. در این صورت، کسی که...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.