آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • آغاز ثبت نام مدارس انگلیسی مونترال از 5 نوامبر

    آغاز ثبت نام مدارس انگلیسی مونترال از 5 نوامبر

اگر می خواهید که فرزندتان برای ادامه تحصیل در سال تحصیلی 2019-2020 به کانادا بیاید، فرصت را از دست ندهید.

برای ادامه تحصیل فرزندتان در کانادا برای سال تحصیلی 2019-2020  فرصت را از دست ندهید و  زمان بندی زیر را در نظر بگیرید.

مدارس دولتی انگلیسی زبان مونترال: از 5 نوامبر 2018 تا اول می 2019 (توجه داشته باشید که مدارس انگلیسی زبان مونترال فقط برای سطوح 7 تا 10 پذیرش دارند و شهریه سالانه نیز 12500 دلار کانادا ست.)

مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال: از 20 اکتبر 2018 تا 31 می 2019 دانش آموز می پذیرند.

مدارس دولتی انگلیسی زبان تورنتو و منطقه یورک نیز متعاقبا اعلام خواهد شد و مدارس ونکوور به صورت محدود پذیرش دارند که برای اطلاع از شرایط و زمان بندی با ما تماس بگیرید. 

کانادا دارای یکی از بهترین نظام های آموزشی دنیاست. گزارش تحقیقات اخیر آمریکا (U.S. News and World Report) و ارزیابی 80 کشور جهان از نظر پایداری شرایط اقتصادی، برابری درآمد و شرایط بازار کار نشان داد که کانادا دومین کشور برتر جهان برای مهاجران است و از منظر فاکتور تحصیلات، کانادا مقام اول را دارد. 

تحصیل در کانادا برای دانش آموزان بین المللی مقاطع ابتدایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی میسر است (در استان کبک تحصیل در مقطع ابتدایی و متوسطه 11 سال است و دانش آموزان قبل از ورود به دانشگاه باید 2 سال پیش دانشگاهی بگذرانند اما در سایر استان ها مقطع ابتدایی و متوسطه 12 سال است و پس از آن دانش آموزان می توانند مستقیماً وارد دانشگاه شوند) و داشتن مدرک زبان انگلیسی و فرانسه برای این مقاطع الزامی نیست و از همه مهم تر اینکه پدر، مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ می توانند دانش آموزان را در هنگام تحصیل همراهی کنند. 

بر اساس بند 2 ماده 30 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان کانادا (Immigration and Refugee Protection Act) همه افراد زیر 18 سال حق تحصیل در کانادا را دارند.

 توجه داشته باشید که تنها در شرایطی اجازه تحصیل رایگان و بدون ویزا به فرزندان داده می شود که والدین با ویزای موقتی یعنی ویزای دانشجویی یا ویزای کار در کانادا حضور داشته باشند، این بدین معنی است که فرزند کسی که با ویزای توریستی وارد کانادا شده است، نمی تواند در این کشور تحصیل کند. (Find out if your child needs Study Permit)

شرایط دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان

  • اگر دانش آموزی در خارج از کانادا باشد و مقیم یا تابع کانادا نباشد، با او همانند دانشجویان رفتار می شود و می تواند از مدرسه ای در کانادا پذیرش بگیرد.
  • دانش آموزان نمی توانند با ویزای توریستی در کانادا تحصیل کنند و باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنند.
  • داشتن حداقل پنج سال سن
  • داشتن پشتوانه مالی از سوی پدر و مادر برای پرداخت شهریه مدارس و مخارج زندگی فرزند در زمان تحصیل در کانادا با ارایه مدارک بانکی
  • داشتن قیم یا همان Custodian در کانادا که این فرد باید صلاحییت داشته باشد. (فردی که قیم فرزند شما می شود، بایستی شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد.)

 شهریه 

شهریه سالانه مدارس تقریباً بین 6 تا 15 هزار دلار کاناداست که با توجه به استان، دولتی یا خصوصی بودن مدرسه و مقطع تحصیلی متغیر است.

شهریه مدارس در هر نیم سال تحصیلی ممکن است تغییر کند. در استان های مختلف این قانون متفاوت است، برای مثال در استان کبک، شهریه مدارس فرانسه زبان پس از ورود به کانادا و در هنگام ثبت نام حضوری در مدرسه پرداخت می شود.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان

1. دریافت نامه پذیرش اولیه از مدرسه 

2. پس از صدور نامه پذیرش اولیه، شهریه دوره باید به حساب مدرسه واریز شود تا نامه پذیرش اصلی صادر گردد. 

3. ارسال درخواست برای دریافت مجوز تحصیل از دولت استانی کبک (CAQ) توجه داشته باشید که برای سایر استان ها، نیازی به دریافت این مجوز نیست. 

4. ارسال درخواست برای دریافت ویزای تحصیلی به دولت فدرال (Study Permit)

5. آماده سازی مقدمات سفر و اقامت دانش آموز 

برای استفاده از خدمات کنپارس در این زمینه لطفا به نشانی info @ parscanada.com ایمیل بزنید. در موضوع ایمیل بنویسید "تحصیل فرزندان".


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


پنج شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۸:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۹۹۷۹ - برچسب ها:
تحصیلیتحصیل فرزندان در کاناداویزای تحصیلی در کاناداویزای دانشجویی

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید فاطمه
    يك شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷
    تحصیل فرزند

    با سلام
    دخترم 16 ساله و در پایه دهم مشغول به تدریس هست اگه الان اقدام کنم برای تحصیل در کانادا به محض ورورد پایه تحصیلی به عقب برمی گرده یا ادامه پایه تحصیلی است و آیا در مدارس بزرگسلان باید مشغول به تحصیل شود .سپاس

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۷ آبان ۱۳۹۷

      با دفتر ما در تورنتو تماس بگیرید و با خانم شبنم صحبت کنید
      تلفن مستقیم از تهران ۰۲۱۸۲۸۰۲۴۶۴

  • به این دیدگاه پاسخ دهید کورش روزبهانی
    دو شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷

    متقاضی ویزای اسکیل ورکر کردن یکی از ایالتهای کانادا الخصوص بریتیش کلمبیا ونکوور هستم سن ۴۷ آقا مدرک تحصیلی مدیریت صنعتی متاهل داری دو فرزند ۱۲ساله و۱.۵ ساله سال وحدود بیست سال سابقه کار در شرکت خودرو سازی معتبر وداشتن مدارک تخصصی وفنی و تجربه کافی در اونها در حال گذارندن دره های آموزشی زبان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حمید
    دو شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷

    با سلام و سپاس از مطالب خوبتان
    جناب مختاری عزیز
    صرف تحصیل در کانادا برای فرزندان در مقطع دانش اموزی یا دانشجویی چه مزیتی دارد؟ایا منتهی به اقامت خود دانش اموز یا دانشجو میشود یا خیر؟
    با سپاس

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۷ آبان ۱۳۹۷

      با تحصیل در مقاطع بالاتر از دیپلم امکان دریافت اقامت هست
      صرف تحصیل در دبیرستان مزیتی ایجاد نمی کند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید فرید
    پنج شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۷

    سلام
    در قسمت مربوط به شرایط دریافت ویزای دانش آموزی در صورتیکه پدر یا مادر همراه فرزند خود باشند آیا داشتن custodian الزامی هست؟
    در موارد قبلی پرانتری باز کرده بودید و در آن قید شده بود در صورتیکه پدر و یا مادر دانش آموز را همراهی نکنند نیاز به custodian هست. آیا تغییری در قوانین مربوطه پیش آمده؟ ممنون میشم پاسخ بدید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید روزبه الماسی
    دو شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷
    ویزای همراه دانش آموز

    با سلام
    آیا والدین همراه دانش آموز اجازه کار دارند ؟ چه نوع ویزایی به آنها داده میشود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حسین کهزادی
    دو شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷

    با سلام
    1- ایا اگر پرونده باز مهاجرتی در کبک باشیم امکان اقدام از این طریق وجود دارد؟
    2- امکان کار برای پدر و مادر فراهم هست؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نفیسه
    دو شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷

    سلام جناب. این شهریه ۶۰۰۰تا ۱۵۰۰۰ که فرمودید در ایالت‌های مختلف فرق می کنه به چه صورت است؟مثلا این ۶۰۰۰ دلار مربوط به کدام ایالت است و به زبان انگلیسی یا فرانسه؟ممنون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حمید عسکری
    دو شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷

    با درود.من 42 سال سن دارم کارشناسی ارشد کامپیوتر دارم دارای آیلتس 7/5 و همسرم نیز 35 ساله و آیلتس 5 دارندو یک دختر زیبای 5 ساله دارم روش حضور من در کانادا به چه شکل می باشد.آیا اسکیل ورکر میتونم از طریق خودم یا همسرم اقدام کنم؟ از طریق دخترم چطور؟ اکر برای ایشون پذیرش بگیرم و همسرم همراه ایشون بیاد کانادا و در کالج ثبت نام کنه آیا من میتونم ورک پرمیت بگیرم و کار ثابتی پیدا کنم و اقامت بگیریم؟ لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید ایمان
    چهار شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷
    ويزاي ويزيتوري

    با سلام و تشكر فراوان ،
    جناب دكتر مختاري عزيز،
    در مورد ويزاي ويزيتوري سوال داشتم.اگر واسه كسي كه باهاش قصد ازدواج داريم دعوتمامه واسه ويزاي وزيتوري بديم نيازي هست در دعوتنامه ذكري از قصدمون بابت ازدواج بگيم؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سید علیرضا کسایی زاده گان
    دو شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷

    درود فراوان خدمت شما جناب آقای مختاری عزیز

    میخواستم جویاشوم آیا با تحصیل فرزندم در کانادا من و همسرم اجازه کار کردن را دارا میباشیم؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سید علیرضا کسایی زاده گان
    دو شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷

    درود فراوان خدمت شما جناب آقای مختاری عزیز

    میخواستم جویاشوم آیا با تحصیل فرزندم در کانادا من و همسرم اجازه کار کردن را دارا میباشیم؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Mohammadreza Zolghadr
    دو شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷

    درود فرزند من متولد 1397/10/27 (16_01_2015) میباشد.از چه تاریخی اقدام کنم که فرزندم از بدو تحصیل در کانادا باشه. ممنون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید پریسا خوش خلقت
    دو شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷

    با سلام و خسته نباشید
    جناب مختاری عزیز در جائی خوانده ام که با ویزای همراه دانش آموزی امکان کار کردن در کانادا میباشد .
    آیا این امر نیاز به شرایط خاصی دارد ؟ ممنون از راهنمائی های خوبتون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید احمد
    يك شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷

    با سلامخدمت جناب مختاری
    اگر برای فرزند ویزای تحصیلی بگیریم و پدر و مادر بعنوان همرا با ایشان به کانادا بیایند و بعد یکی از پدر یا مادر برای دانشگاه یا کالج اپلای بکند ای تحصیل فرزند رایگان میشود و اجازه کار به مادر و پدر داده میشود؟
    با سپاس

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      سه شتبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷

      بله
      فرزند کسی که دانشجوست یا کار می کند میتواند در مقطع زیر دیپلم رایگان تحصیل کند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید بنیامین
    شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۷

    با سلام
    اگر برای فرزندم ویزای تحصیلی بگیرم و خودم با ویزای توریستی همراه فرزندم به کانادا بیایم ایا برای تبدیل ویزای خودم به study permit حتما باید از کانادا خارج شوم؟ ضمنا فرزندم ۸ ساله است. ممنون

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند
موضوع سخنرانی: در کبک کار یا تحصیل می کنید؟ روش مناسب برای دریافت اقامت دایم شما چیست؟

علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند

۱۲ تير ۱۳۹۸ - اگر در کبک درس می خوانید یا مشغول کار هستید این سمینار برای شماست. سمینار Bonjpur Quebec در تاریخ ۵ جولای در دانشگاه کنکوردیا به نشانی 1455 خیابان مزونوف غربی برگزار می...
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
چرا ویزای تحصیلی من رد شده است

چرا ویزای تحصیلی من رد شده است؟

یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند ۲۲ تير ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
برای ویزای تحصیلی فرزندان زیر ۱۸ سال الان اقدام کنید
کنپارس در پی موفقیت سال گذشته پرونده جدید می پذیرد

برای ویزای تحصیلی فرزندان زیر ۱۸ سال الان اقدام کنید

۳۰ آذر ۱۳۹۶ - سال گذشته کنپارس توانست تعداد قابل توجهی ویزای دانش آموزی برای بچه های زیر ۱۸ سال که مایل به تحصیل در کانادا بودند، دریافت کند. خوشبختانه همه درخواست ها پذیرفته شد...
آخرین مطالب سایت:
ساسکاچوان  امکانی تازه برای نیروی کار متخصص
موفقیتی دیگر در تقویم کاری کنپارس

ساسکاچوان: امکانی تازه برای نیروی کار متخصص

۲۸ امرداد ۱۳۹۸ - استان ساسکاچوان در سال های اخیر، با برنامه ی نیروی متخصص خود معروف به SINP برای متقاضیان مهاجرت به کانادا نامی آشنا بوده و  هست. این برنامه از طریق دو روش...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه اول شهریور ماه 1398 ۲۵ امرداد ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

نگاهی به برنامه ی مهاجرتی استان ساسکاچوان

زندگی در سرزمین آسمان های زنده ۱۷ امرداد ۱۳۹۸ - مهاجرت نقش اساسی در اقتصاد و جمعیت رو به رشد ساسکچوان دارد. از سال 2007، این استان واقع در قلب دشت های کانادا (Canadian Prairies) پذیرای بیش از 108،000 مهاجر از 170...
انتخاب استانی آلبرتا

انتخاب استانی آلبرتا

صدور 471 دعوتنامه برای متقاضیان مهاجرت به آلبرتا در سیستم اکسپرس انتری و با حداقل امتیاز 303 ۱۵ امرداد ۱۳۹۸ - در تاریخ 17 جولای، آلبرتا برای 250 نفر از متقاضیان اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 400 دعوتنامه انتخاب استانی (NOI) ارسال کرده است. یک هفته بعد، در تاریخ 24 جولای، 220 NOI...
بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

بازپرداخت هزینه قانونی پرونده های کبک

۱۴ امرداد ۱۳۹۸ - چنانچه نامه ای مبنی بر واجد شرایط بودن برای بازپرداخت دریافت کرده اید می توانید با پر کردن و ارسال یک فرم، بازپرداخت هزینه های مربوط به درخواست های ارائه شده...
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۱۲ امرداد ۱۳۹۸ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند
موضوع سخنرانی: در کبک کار یا تحصیل می کنید؟ روش مناسب برای دریافت اقامت دایم شما چیست؟

علی مختاری ۵ جولای در سمینار Bonjour Quebec سخنرانی می کند

۱۲ تير ۱۳۹۸ - اگر در کبک درس می خوانید یا مشغول کار هستید این سمینار برای شماست. سمینار Bonjpur Quebec در تاریخ ۵ جولای در دانشگاه کنکوردیا به نشانی 1455 خیابان مزونوف غربی برگزار می...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.