آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • چه کسانی می توانند برای ویزای کار باز اقدام کنند

    چه کسانی می توانند برای ویزای کار باز اقدام کنند؟


ویزای کار باز  (Open Work Permit) در حقیقت ویزای کار نامحدود است از این منظر که دارنده این ویزا  محدود به اشتغال در شرکت یا سازمان خاصی نیست و می تواند در هر شرکت کانادایی مشغول به کار شود.

با توجه اینکه ویزای کار باز محدود به اشتغال در شرکت خاصی نیست، بنابراین برای گرفتن آن نیازی به دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرما و LMIA نیست.

در بیشتر مواقع، هزینه های ویزای کار باز همانند هزینه های ویزای کار است که در اینجا می توانید هزینه ها را مشاهده کنید.

اگر شما یکی از شرایط زیر را دارید، می توانید برای ویزای کار باز اقدام کنید:

  1. فردی که تحصیلات خود را به عنوان دانشجوی بین المللی در موسسات آموزشی خاص به اتمام رسانیده است و واجد شرایط مجوز کار پس از تحصیلات هست.
  2. فردی که به عنوان دانشجوی بین المللی قادر به پرداخت هزینه های تحصیل خود نیست و دانشجوی ناتوان destitute student محسوب می شود.
  3. فردی که قبلا برای اقامت دائم کانادا اقدام کرده است. (مخصوص کسانی است که با ویزای قانونی در کانادا حضور دارند، ضمن اینکه شامل کسانی که برای کبک اقدام کرده اند و در مرحله استانی هستند، نمی شود.)
  4. فردی که عضو وابسته خانواده ای است (فرزندان زیر 22 سال) که قبلا برای اقامت دائم کانادا (در مرحله فدرال) اقدام کرده است.
  5. فردی که همسر وی دانشجوی بین المللی در کانادا باشد یا به عنوان نیروی متخصص در کانادا حضور دارد.
  6. فردی که پناهجو هست یا درخواست پناهندگی داده است و یا از افراد حفاظت شده یا اعضای خانواده آنها هست.
  7. فردی که دستور ترک خاک برای وی صادر شده است ولی این دستور قابل اجرا نیست.
  8. فردی که به عنوان نیروی کار در قالب قرارداد بین کانادا و دیگر کشورها (برای جوانان زیر 30 سال) به کانادا آمده است؛ نکته اینکه ایران چنین قراردادی با کانادا ندارد.

اگر جز یکی از گروه های بالا نیستید، برای دریافت ویزای کار کانادا، علاوه بر داشتن پیشنهاد کار از سوی کارفرما (جاب آفر)، شرکت مورد نظر بایستی Labour Market Impact Assessment برای آن شغل دریافت کند. کارفرمایان موظف اند پیشنهادات اشتغال خود را در سیستم LMIA-exempt situations ثبت نمایند و مستقیم به وزارت مهاجرت کانادا تسلیم کنند. LMIA سندی است که گواهی می دهد استخدام نیروی کار خارجی اثر منفی بر بازار کار کانادا و نیروی کار کانادایی ندارد و یا نشان از این دارد که استخدام فرد مورد نظر تأثیر مثبت و یا خنثی در بازار کار کانادا دارد.

توجه داشته باشید که برای گرفتن ویزای کار باز شرایط دیگری نیز مورد نیاز است، در اینجا به چند سوال پاسخ دهید تا شرایط خود را بسنجید.

شرایطی نظیر نوع و جنس کار، وضعیت کارفرما، شرکت محل استخدام، مدت زمان کار ممکن است در ویزای کار قید شود.

شرایط کلی برای همه دارندگان ویزای کار حتی برای ویزای کار باز به شرح زیر است:

  1. نباید برای کارفرماهای حوزه جنسی همانند استریپ کلاب ها، خدمات ماساژ جنسی، آژانس های اسکورت فعالیت داشته باشد.
  2. باید پس از پایان اقامت مجاز خود یعنی تا مدت اعتبار ویزای کار خاک کانادا را ترک کند.

چگونه  می توان اقدام کرد؟

توجه داشته باشید که بر اساس قانون جدید انگشت نگاری، از تاریخ 31 جولای 2018 عکس و انگشت نگاری برای متقاضیان ویزای کار از اروپا، آفریقا و خاورمیانه الزامی است.

اگر از خارج از کانادا برای ویزای کار باز اقدام می کنید، کتابچه راهنما را اینجا بیابید.

مدارک مورد نیاز 

چک لیست مدارک

دستورالعمل اداره صدور ویزای آنکارا 

فرم های درخواست

فرم اطلاعات حانوادگی 

اظهارنامه همسر یا شریک زندگی 

مشخصات عکس متقاضی

فرم معرفی نماینده/مشاور امور مهاجرتی

در صورتی که یکی از شرایط بالا را دارید، با ما تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان ما استفاده نمایید. 

منبع مقاله

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۶ شهريور ماه ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۸:۰۰ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۵۶۱۶ - برچسب ها:
ویزای کار بازopen work permitدانشجوی بین المللیجاب آفرشرایط لازمپیشنهاد کارمهاجرتمهاجرت به کانادا

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید پوران
    سه شتبه ۶ شهريور ۱۳۹۷
    Mp

    آیا شرایط و محدودیت سنی دارد؟ ویزای کار به چه سنینی تعلق میگیرد ایا این نوع ویزا روشی جدید است یا همان ویزای کار قدیم ، از قرار شرایط ذکر شده، جدید است., لطفا محدوه سنی و نمونه ای از تجربه اخذ این نوع ویزا را هم بفرمایید باتشکر

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
پیشنهاد وزیر مهاجرت کبک برای تغییر سیستم جذب مهاجر در برنامه نیروی متخصص کبک

پیشنهاد وزیر مهاجرت کبک برای تغییر سیستم جذب مهاجر در برنامه نیروی متخصص کبک

۹ فروردين ۱۳۹۷ - امروز چهارشنبه 28 مارس 2018  روزنامه رسمی استان کبک پیشنهادات وزیر مهاجرت این استان را برای انجام تغییراتی در برنامه های مهاجرتی کبک از جمله برنامه نیروی متخصص (Quebec Skilled Worker Program) منتشر...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
افزایش تعداد دعوت نامه ها در انتخاب 5 سپتامبر 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 99 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 5 سپتامبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.  در 6 دور انتخاب های قبلی تعداد دعوت نامه...
آیا پرونده های کبک در سیستم مون پروژه به  آریما منتقل خواهند شد

آیا پرونده های کبک در سیستم مون پروژه به آریما منتقل خواهند شد؟

گزارشی از جلسه نمایندگان ICCRC با وزارت مهاجرت کبک ۲۸ امرداد ۱۳۹۷ - هیاتی از شاخه کبک انجمن مشاورین مهاجرتی کانادا روز چهارشنبه 8 آگوست 2018 به دیدار مذیر برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کبک رفتند و در خصوص تغییرات جدید برنامه مهاجرت به استان...
همراهی کنپارس با موکلین در شرایط سخت

همراهی کنپارس با موکلین در شرایط سخت

۱۳ امرداد ۱۳۹۷ - این روزها شرایط اسان نیست. نرخ ارز وضعیت روشنی ندارد و پروژه مهاجرت برای برخی از متقاضیان در حال تبدیل شدن به یک رویاست. کنپارس اما در این شرایط سخت نیز...
آخرین مطالب سایت:
کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - پس از مدتها انتظار سیستم ARRIMA یا همان سیستم ابراز علاقمندی که به عنوان سیستم اکسپرس انتری کبک هم از آن یاد می شود، باز شد. به این ترتیب کبک پرونده های...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
افزایش تعداد دعوت نامه ها در انتخاب 5 سپتامبر 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 99 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 5 سپتامبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.  در 6 دور انتخاب های قبلی تعداد دعوت نامه...
فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان تغییر کرد
22 آگوست 2018

فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان تغییر کرد

۱ شهريور ۱۳۹۷ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان ساعاتی پیش در 22 آگوست 2018 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را تغییر داد.  متاسفانه بر اساس این تغییر، مشاغل زیر از فهرست حذف شدند و کد شغلی جدیدی به...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
22 آگوست 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۱ شهريور ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 98 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 22 اوت 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.   در انتخاب شماره 97 اکسپرس انتری نیز همین تعداد دعوت نامه...
برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

۱ شهريور ۱۳۹۷ - استان کبک، سه برنامه تجاری دارد که درباره برنامه سرمایه گذاری این استان و شرایط جدید این برنامه مهاجرتی، و همچنین برنامه کارآقرینی پیش ازاین سخن گفته ایم، حال در این...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.