آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • چند نکته مهم در خصوص کارت اقامت دائم و تمدید آن

    چند نکته مهم در خصوص کارت اقامت دائم و تمدید آن

کارت اقامت دائم کانادا (Permanent Resident Card) یا همان کارت PR یک مدرک معتبر کانادایی است که وضعیت هر فرد را به عنوان یک مقیم کانادا اثبات می کند و برای افرادی صادر می شود که مقیم دایم کانادا هستند و هنوز شهروند کانادا نشده  و پاسپورت کانادایی ندارند. 


کارت اقامت دائم کانادا (Permanent Resident Card) یا همان کارت PR یک مدرک معتبر کانادایی است که وضعیت هر فرد را به عنوان مقیم کانادا اثبات می کند و برای افرادی صادر می شود که اقامت دایم دارند ولی هنوز شهروند کانادا نشده و پاسپورت کانادایی ندارند. مدت زمان اعتبار کارت معمولا  ۵ سال است که در صورت خروج از کانادا، برای ورود مجدد به این کارت نیاز خواهید داشت. توجه کنید که اقامت شما دایم است و کارت پی آر دلیل اقامت شما نیست بنابراین ای بسا که کارت شما معتبر نباشد ولی وضعیت اقامت دایم شما برقرار باشد.


• اگر در زمان ورود به کانادا آدرس محل اقامت خود را در فرم ها اعلام کنید، معمولا در کمتر از ۹۰ روز کارت پی آر خود را از طریق پست دریافت می کنید.


• اگر در هنگام ورود به کانادا، آدرس خود را به اداره مهاجرت اعلام نکنید، بایستی در کمتر از ۱۸۰ روز آدرس خود را به اطلاع اداره مهاجرت کانادا برسانید، برای تغییر آدرس خود به صورت آنلاین اینجا را کلیک کنید. 


• اگر پس از اولین ورود و پیش از دریافت کارت PR خاک کانادا را ترک کنید، برای ورود مجدد به کانادا باید درخواست برگ سفر برای ورود مقیم دائم (Permanent Resident Travel Document or PRTD) نمایید.


• کارت PR دارای اعتباری ۵ ساله بوده و تنها کسانی که مجموعا به مدت ۷۳۰ روز در این ۵ سال در خاک کانادا اقامت داشته باشند، می توانند برای تمدید کارت خود اقدام کنند. اگر ۷۳۰ روز در ۵ سال گذشته در کانادا نباشید و درخواست تمدید دهید در حقیقت اعلام کرده اید که الزام اقامتی خود را رعایت نکرده اید و این می تواند منجر به از دست دادن اقامت دایم شود. 


• در هنگام دریافت کارت پرواز در فرودگاه، به یاد داشته باشید که باید کارت پی آر معتبر یا برگ سفربرای ورود مقیم دائم ارائه دهید. اگر یکی از دو کارت PR یا گواهی PRTD را نداشته باشید، کارت پرواز برای شما صادر نخواهد شد.


• مسئولیت چک کردن تاریخ انقضای کارت پی آر بر عهده خود فرد می باشد. تاریخ انقضا بر روی کارت نوشته شده است. اگر کارت پی آر شما منقضی شده است و یا ظرف مدت شش ماه آینده منقضی می شود، برای تمدید اینجا را کلیک کنید.


o اگر شما در کانادا هستید و در حال حاضر کارت پی آر ندارید یا کارت پی آر شما منقضی شده است، اینجا را کلیک کنید. البته قبل از هر اقدامی ویدیوی ما را در همین سایت اینجا ببینید.


o اگر خارج از کانادا هستید و کارت پی آر ندارید یا کارت شما منقضی شده است باید برای دریافت برگ سفر اقدام کنید، اینجا را کلیک کنید. البته قبل از هر اقدام ویدیوی مربوطه را اینجا در سایت ما ببینید.

 

• بهتر است قبل از سفر، وضعیت اعتبار کارت پی آر خود را بررسی کنید.


• اگر فکر می کنید که شرایط لازم برای کارت اقامت دائم را دیگر ندارید، وضعیت اقامت دائم شما باید قبل از اینکه برای ویزای ویزیتوری یا گواهی اجازه سفر الکترونیکی (Electronic Travel Authorization or eTA) اقدام کنید، برطرف شود. برای مثال، اگر می خواهید از وضعیت اقامت دائم انصراف دهید، می توانید درخواست خود را برای دریافت eTA یا ویزا ارسال کنید. برای مشاهده شرایط لازم برای اقامت در کانادا و گزینه هایی که شما به عنوان مقیم دائم کانادا خواهید داشت، اینجا را کلیک کنید.


• برای مشاهده فرمت عکس مناسب برای کارت پی آر این نشانی را دنبال کنید.


• اگر اداره مهاجرت کانادا مشخصات کارت پی آر شما را به اشتباه چاپ کرده است، می توانید با پرکردن فرم های لازم نسبت به تصحیح آن اقدام کنید. البته توجه داشته باشید که تعداد کاراکتر مجاز برای کارت هایی که قبل از تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۵ چاپ شده اند، نام:حداکثر۱۵کاراکتر و نام خانوادگی:حداکثر۲۰ کاراکتر می باشد و برای کارت هایی که بعد از تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۵ چاپ شده اند، نام: حداکثر ۲۸ کاراکتر و نام خانوادگی: حداکثر ۲۸ کاراکتر در نظر گرفته شده است؛ بنابراین اگر اسم شما بیش از این مقدار باشد، روی کارت به صورت خلاصه چاپ خواهد شد.

ویدئوی شماره پنج در خصوص دریافت و تمدید کارت اقامت دائم را مشاهده کنید.  


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۵ اردي بهشت ماه ۱۳۹۶ در ۱۲:۰۰:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
مدیر سایت - بازدید : ۱۲۱۱۲ - برچسب ها:
کارت پی آرسیتی زن شیپتمدید کارتسفرخروج از کاناداقانون پی آرپی آر

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید پری
    يك شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶
    چگونگی شمارش۷۳۵ روز

    سلام
    برای تمدید پی آر روزهای حضور چگونه شمارش میشود؟ مثلا پس از لند دوماه حضور داشته باشیم و به ایران بازگردیم و پس از سه سال به کانادا بازگشته و بمانیم آیا آن دوماه اول و سه سال پیش بوده است جزو ۷۳۴ روز حساب میشود؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سعید د
    يك شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶

    سلام . اقامت من حدودا دو سال پیش تمام شده و مدت کوتاهی در کانادا بوده ام . آیا میتوانم برای تمدید اقدام کنم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید هومن
    سه شتبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۷

    سلام . سال 2015 لند کردم اما کمتر از سه سال در کانادا اقامت خواهم داشت . ایا برای تمدید پی ار شرایط خاصی هست ؟ ایا باید گواهی عدم سوپیشینه از ایران بگیرم ؟متشکرم.

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

۳ شهريور ۱۳۹۵ - دوستانی که در کانادا به عنوان مهاجر وارد می شوند امتظار دارند ظرف مدت معینی کارت پی آر خود را در نشانی اعلام شده خود دریافت کنند. برخی از این عزیزان...
آغاز سفر به کانادا

آغاز سفر به کانادا

۲۵ شهريور ۱۳۹۵ -   آغاز سفر به کانادا   خوب! اکنون در هواپیما نشسته‌اید و برای چندمین بار پاسپورت را باز کرده‌اید، ویزای قرمزرنگ کانادا با بخش‌های براق و زیبایش را سبک سنگین کرده‌اید و چندباری عبارت...
آخرین مطالب سایت:
آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم
مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای تحصیلی

آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم؟

۱۵ آبان ۱۳۹۷ - یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا، دریافت ویزای تحصیلی است. صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 19 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 19:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه 25 آبان 1397 ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - رنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 19:00 به وقت تهران  10:30...
برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021
مهاجرت، ستون اصلی اقتصاد کانادا ست

برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021

۱۰ آبان ۱۳۹۷ - احمد حسین، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا روز چهارشنبه 31 اکتبر 2018،  برنامه جدید این کشور برای پذیرش مهاجر در سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ را اعلام کرد. وزیر مهاجرت و...
تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

۹ آبان ۱۳۹۷ - مطابق هرسال اولین یکشنبه ماه نوامبر یعنی روز یکشنبه چهارم نوامبر ساعت دو بامداد موقع تغییر ساعت زمستانه در کانادا ست و ساعت یک ساعت عقب کشیده می شود.  از آنجا که...
31 اکتبر  روز هالوین مبارک

31 اکتبر، روز هالوین مبارک

۹ آبان ۱۳۹۷ - هالووین یک جشن سنتی مسیحی است که در کشورهای غربی در 31 اکتبر (9 آبان) برگزار می شود. بسیاری از افراد در این شب با چهره های نقاشی شده، لباس های...
وزیر مهاجرت کبک انتخاب شد

وزیر مهاجرت کبک انتخاب شد

۴ آبان ۱۳۹۷ - بعد از برگزاری چهل و دومین انتخابات مجلس نمایندگان استان کبک در تاریخ اول اکتبر 2018، حزب CAQ که سال ۲۰۱۱ توسط فرانسوا لگو پایه گذاری شده بود، توانست با 74...
کانادا گسترده ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد
انگشت نگاری کانادا 10 سال اعتبار دارد

کانادا گسترده ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد

برای انگشت نگاری به کجا باید مراجعه کنیم؟ ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - همان طور که وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا پیش از این در ماه جولای اعلام کرده بود کانادا گسترده ترین و منسجم ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد...
روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

آخرین امتیاز ۴۴۵ بوده است ۱۲ مهر ۱۳۹۷ -   در انتخاب شماره 101 اکسپرس انتری که صبح امروز جهارشنبه ۳ اکتبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز ۴۴۵ صادر شد.  در انتخاب سری ۱۰۰ تعداد ۴۰۰ دعوتنامه برای برنامه...
کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - پس از مدتها انتظار سیستم ARRIMA یا همان سیستم ابراز علاقمندی که به عنوان سیستم اکسپرس انتری کبک هم از آن یاد می شود، باز شد. به این ترتیب کبک پرونده های...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.