آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • حداکثر سن فرزندان همراه در پرونده مهاجرت به ۲۲ باز می گردد

    حداکثر سن فرزندان همراه در پرونده مهاجرت به ۲۲ باز می گردد


از جمله اقدامات مخرب دولت محافظه کار هارپر در حوزه مهاجرت به کم کردن سن همراهی فرزندان وابسته در پرونده مهاجرتی بر می گشت. مجلسی که نمایندگان حامی هارپر در ان اکثریت داشتند مقرر کرد تنها فرزندان زیر ۱۹ سال امکان همراهی خانواده خود را دارند حال آنکه تا پیش از آن فرزندان تا ۲۲ سالگی می توانستند همراه خانواده باشند و بعد از آن هم در صورت دانشجو بودن و نیز وابسته مالی بودن به پدر و مادر امکان همراهی را داشتند. 

بعد از شکست سنگین هارپر و آمدن لیبرالها در عرصه قدرت از جمله ماموریتهایی که به وزیر مهاجرت داده شد این بود که قانون مرتبط به سن فرزندان نیز به حالت قبل از دستکاری هارپری بازگردد. بعد از مدتها انتظار بالاخره این تغییرات از سوی دولت رسما پیشنهاد شده است و  در روزنامه رسمی نیز برای اظهار نظر عموم برای ۳۰ روز از تاریخ ۲۹ اکتبر ۲۰۱۶منتشر شده است. 

از آنجا که لیبرالها اکثریت پارلمان را در اختیار دارند این تغییرات بدون مشکل به تصویب خواهد رسید.  

پیش بینی می شود که این تغییرات تا تا ماه می ۲۰۱۷ اجرایی شود بنابراین توصیه می شود کسانی که فرزند بین ۱۹ تا ۲۲ سال دارند و یا فرزندی دارند که بالای ۲۲ است و دانشجوست،  برای فایل کردن پرونده فدرال خود تا آن زمان صبر کنند تا فرزند آنها نیز در پرونده قرار گیرد. 

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


پنج شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۳۹۵ در ۰۸:۲۶:۳۲ ب.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۷۰۱۵ - برچسب ها:
فرزند وابستهdependant child

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مصطفی احمدیان
    سه شتبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵

    [جناب آقای مختاری
    با عرض سلام و احترام
    پرونده بنده به عنوان سرپرست خانواده پس از در آمدن از استخر از روش اکسپرس انتری ارسال شده و در زمان ارسال قانون قبلی حاکم بوده است .سوال بنده این است آیا با توجه به اینکه احتمالا در چند ماه آتی اقامت دایم دریافت خواهم کرد آیا اگر قانون تغییر پیدا کند شامل حال فرزند 20 ساله بنده می گردد.
    بسیار سپاسگزارم اگر به سوال بنده جواب دهید
    متشکرم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید farshad
    سه شتبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵

    باسلام من وهمسرم درمرحله اخذفایل نامبرفدرال هستیم ومتاسفانه پسر۲۰سالع دانشجوی مادرپرونده ماقرارندارد احتمالا تا خردادسال ۹۶ویزای مهاجرت ماهم صادرخواهدشدآیادرصورت بازگشت قانون فرزندوابسته به شکل پسرماهم میتواندبه پرونده مااضافه شود؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علي
    جمعه ۲۸ آبان ۱۳۹۵

    سلام جناب مختاري
    ببخشيد ميخواستم بدونم سن فرزند إز چه زماني در نظر گرفته ميشود ، إز زمان قبولي پرونده دولت كبك يا إز زمان ارسال مدارك فدرال

    با تشكر

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۱ آذر ۱۳۹۵

      بر اساس قانون فعلی که محصول زمان هارور است ملاک اولین اقدام است یعنی برای استان ولی بچه های زیر ۱۹ می توانند در پرونده باشند
      بر اساس تغییرات جدید که از می ۲۰۱۷ اجرایی می شود ملاک ۲۲ است و بالاتر از آن هم به شرط دانشجویی می توانند با شما باشند ولی سن در زمان معین قفل نمی شود و تا زمان صدور ویزا باید فرزند شرایط مورد نظر را داشته باشد

  • به این دیدگاه پاسخ دهید امیرضا
    چهار شنبه ۳ آذر ۱۳۹۵

    آقای دکتر سلام
    قرار بود اغییرات بیشتری در قوانین مهاجرت داده بشه از جمله همین تغییر سن به 22 سال .
    تغییر دیگری که صحبتش بود تغییر شرط اقامت 4 از 6 سال به 3 از 5 سال بود آیا این تغییر هم عملی میشه یا حتی صحبتی هست که این تغییر انجام بشه ؟
    سوال دومم این است که ایا با قوانین حال حاضر پدر ومادری که ویزای توریستی داشته باشند در صورت زایمان در کانادا آیا میتوانند برای بچه خود شناسنامه کانادایی بگیرند یا این قانون لغو شده ؟؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      همه تغییرات انجام شده است
      بله فرزند متولد شده در کانادا سیتی زن است

  • به این دیدگاه پاسخ دهید دلارام
    سه شتبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۶

    با سلام
    ببخشید من الان ۱۹ ساله هستم.اگر بخوام بدون پدر مادر برم کانادا بهم ویزا میدن ؟و اونجا بهم اقامت میدن؟
    سن قانونی برای اقامت دادن چند ساله؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

      بله می توانید اقدام کنید
      سن قانونی ۱۸ است
      البته باید شرایط اقدام در برنامه را داشته باشید
      بهتر است برای تحصیل در کالج بیایید و بعد از اتمام درس فکر اقامت باشید که شدنی است

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
سن فرزند وابسته به 22 سال افزایش یافت
وزارت مهاجرت کانادا اعلام کرد

سن فرزند وابسته به 22 سال افزایش یافت

۱۴ اردي بهشت ۱۳۹۶ - وزارت مهاجرت، شهروندی و پناهندگی کانادا (IRCC) اعلام کرد که سن فرزند وابسته برای اضافه شدن به پرونده مهاجرتی والدین خود از 19 به 22 سال افزایش پیدا خواهد کرد.  از تاریخ اول...
آخرین مطالب سایت:
علی مختاری در نشست روز ۱۵ ماه می ۲۰۱۹  IBNG سخنرانی می کند
چهارشنبه 15 می 2019 ساعت 8 صبح برگزار می شود

علی مختاری در نشست روز ۱۵ ماه می ۲۰۱۹ IBNG سخنرانی می کند

۲۳ اردي بهشت ۱۳۹۸ - نشست هفتگی گروه همبستگی بازرگانان ایرانی مقیم مونترال (IBNG) روزهای چهارشنبه هر هفته از ساعت ۸ تا ۹ صبح در رستوران Eggsfrutti  واقع در 6710 خیابان saint Jacques شهر مونترال برگزار می...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها اجرا می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها اجرا می شود

برنامه بعدی: جمعه 3 خرداد 1398 ۲۲ اردي بهشت ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارید

اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارید،...

ارائه بسته خدمات تحصیلی با مبالغ رقابتی ۱۹ اردي بهشت ۱۳۹۸ -   به اطلاع می رساند که بخش تحصیلی شرکت کنپارس، با بیش از ده سال تجریه، اکنون با گسترش فضای فیزیکی و افزایش نیروی انسانی در راستای ارائه خدمات بهتر با مبالغ...
در سرزمـین جدید هم بیمه باشید

در سرزمـین جدید هم بیمه باشید

۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۸ - آیا می دانید که کنپارس نماینده رسمی سازمان تامین اجتماعی ایران در کانادا ست؟ سازمان تامین اجتماعی ایران، کنپارس را به عنوان نماینده رسمی و تام الاختیار این سازمان در امور بیمه...
پایان مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی در تورنتو و ونکوور  فقط مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می دانش آموز می پذیرند

پایان مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی در تورنتو و ونکوور/ فقط مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می دانش آموز می پذیرند

۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۸ - مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی برای سال تحصیلی 2019-2020 در همه شهرهای کانادا به پایان رسیده است و فقط  برای مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می 2019...
حداقل حقوق در کدام استان کانادا بیشتر است

حداقل حقوق در کدام استان کانادا بیشتر است؟

۱۰ اردي بهشت ۱۳۹۸ - اول آوریل برای اکثر استان های کانادا تاریخ افزایش حداقل حقوق است. استان کبک، حداقل حقوق را 50 سنت افزایش خواهد داد که از فردا اول می 2019 اجرایی خواهد شد. برخی...
Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است

Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است!

۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - سال 2013 بود که دولت وقت کانادا برنامه استارت آپ را برای دریافت ویزای این کشور اعلام کرد. برنامه ای به ظاهر آسان و به مانند تمامی راه های آسان، پر...
عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است

عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است؟

۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - عید پاک یا عید قیام، در انگلیسی Easter (ایستر) که تا حدی با بهار و نوروز ما مصادف است، مهمترین روز تعطیل مسیحیان می باشد؛ جشنی است که به اعتقاد آنان...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451
انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری در 17 آوریل 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - در انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 17 آوریل 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 451 صادر شد.  انتخاب شماره 114 مورخ 3 آوریل 2019 نیز...
آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان، ساعاتی پیش چهارشنبه 17 آوریل 219 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را بار دیگر تغییر داد.    برای متقاضیان برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان در دو زیر مجموعه اکسپرس...
آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان در 4 آوریل 2019 فهرست مشاغل مورد نیاز این استان برای هر دو روش اکسپرس انتری و OID را تغییر داد.  این فهرست شامل مشاغلی ست که بازار...
10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند
همیشه رفتن به دانشگاه، حقوق بالا را ضمانت نمی کند

10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند

۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - مونترال بلاگ هفته گذشته 10 شغل پردرآمد را که نیاز به داشتن تحصیلات دانشگاهی ندارند، معرفی کرد.  دغدغه بسیاری از نوجوانان و جوانان، شغل آینده آنهاست و برای بسیاری از آن ها...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.