آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه
عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با
مطالعه و
به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع
کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید،
از اینجا وارد شوید. اگر
هنوز عضو سایت نشده اید،
در این صفحه ثبت نام کنید.
عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس،
اینجا و
اینجا را ببینید.
سینا هاشمی
در پی اعلام کنپارس و همراهی تعداد قابل توجهی از متقاضیان مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک شکایتی علیه وزیر مهاجرت کانادا تحویل دادگاه فدرل شده است. این سرمایه گذاران کسانی هستند که پس از قبولی در استان کبک پرونده درخواست اقامت دایم آنها در سفارت کانادا در آنکارا بیش از دو سال است که منتظررسیدگی است. این اقدام حقوقی به هدایت کنپارس و همت خانم مازولا از وکلای مبرز حقوقی کانادا به دادگاه تحویل شده است.
نکته مهم آن است که افراد همچنان می توانند به جمع شاکیان بپیوندند و متقاضیان جدید به جمع شاکیان سابق اضافه خواهند شد. در صورت تمایل به پیوستن به این حرکت مفید حقوقی با دفتر ما در تهران تماس بگیرید و از خانم امیریان کمک بخواهید.
آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
هشدار: همه حقوق این مطلب متعلق به سایت
شرکت کنپارس
است و استفاده
غیر مجاز از آن موجب تعقیب قانونی است. برای اطلاع از چگونگی استفاده مجاز از این مطلب
آیین نامه مربوطه را
اینجا بخوانید.