آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است

    Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است!


سال 2013 بود که دولت وقت کانادا برنامه استارت آپ را برای دریافت ویزای این کشور اعلام کرد. برنامه ای به ظاهر آسان و به مانند تمامی راه های آسان، پر از ابهام!

 استارت آپ را در زبان پارسی به "شرکت نوپا" ترجمه کرده اند و اگرچه در تعریف استارت آپ بر این مسئله تاکیدی وجود ندارد که حتمن فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات باشد، اما به دلیل این که بسیاری از استارت آپ ها در سال های اخیر، حول این زمینه ها شکل گرفته اند، گاهی در تعریف استارت آپ به این مسئله هم اشاره می شود که استارت آپ باید در حوزه فن آوری های نوین فعال باشد، هرچند بر اساس ادبیات اصلی مدیریت هر نوع فعالیت نوپا را استارت آپ در نظر می گیریم. دوم مهرماه نـود و سه بود که علی مختـاری در سایت پـارس کـانادا از بـرنامه استارت آپ برای نخستین بار سخن به میان آورد و در مطلبی تحت عنوان وضعیت برنامه های تجاری موجود برای مهاجرت به کانادا و آمریکا نوشت:

"برنامه کارآفرینی فدرال با شرایط قبلی برای همیشه بسته است. افرادی که ویزای کارآفرینی دارند هم عملن از انجام آن شرط اقامتی که داشتند به دلیل انحلال اداره مربوط معاف شده اند. البته فدرال برنامه جایگزین "استارت آپ" را برای آنها که ایده بدیع دارند اعلام کرده است."وی همچنین در تـاریخ هفتم مرداد مـاه نـود و شش در مطلبی دیگـر تحت عنوان «چشم انداز مهـاجرتی 2018  کـانـادا: بـرنـامه مهـاجرتی استـارت آپ ویزا» نوشت: «دولت کـانادا برنامه مهاجرتیStart-up Visa program را، راه منـاسبی برای کـار آفرینان و دریافت اقامت دائم کانادا دانست و این برنامه را در چشم انداز بـرنامه های مهاجرتی کانادا درسال 2018 قرار داد.»

«وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا قصد دارد مقررات جدید برای اجرای این برنامه مهاجرتی را به طور دقیق اعلام کند چرا که برنامه آزمایشی فعلی در تاریخ 31 مارس 2018 منقضی می شود.» این درحالی بود که دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه در حد CLB5، داشتن منابع مالی کافی برای شروع زندگی در کانادا، قصد اقامت در یکی از استان های کانادا به جز استان کبک، داشتن الزامات امنیتی و پزشکی کانادا، اثبات این که بیزینس مورد نظر از سوی یک شرکت کانادایی حمایت می شود و اثبات این که بیزینس الزامات مالکیت را داراست، از شرایط لازم برای این برنامه بود. بنا به برخی آمار تنها 117 متقاضی اصلی از سال 2013 که این برنامه مهاجرتی به عنوان جایگزین برنامه کارآفرینی فدرال بازگشایی شده بود، توانسته بودند، اقامت دائم کانادا را دریافت کنند و حالا دولت جدید حاکم بر کانادا در تلاش بود تا با تعریف، ساز و کارهایی روشن بتواند از پتانسیل این برنامه مهاجرتی سودمند استفاده کند و در همین راستا بودجه ای برابر با هفت میلیون دلار در بازه زمانی 5 ساله برای راه اندازی برنامه ویزای استارت آپ مشخص کرد. با این همه شاید تا پاییز 97 کمتر کسی در ایران نامی از استارت آپ به عنوان برنامه ای که به سرانجام می رسد شنیده بود، چرا که پیش از آن هیچ گزارشی از روند مثبت پرونده های متقاضیان این برنامه در خـاورمیانه منتشر نشده بود و به دلیل ابهـاماتی که این برنامه داشت، عملن تبدیل به برنامه ای ناکارآمد برای مردمان بیشتر کشورها محسوب می شد.

 اما با روی کارآمدن دولت جدید در کانادا، این برنامه بیش از پیش مطرح شد و این در حالی بود که برنامه های کارآفرینی استان ها به جای دادن اقامت دائم به متقاضیان به سمت و سوی دادن ویزای کار و در حقیقت دادن اقامت مشروط به متقاضیان پیش می رفتند و همین امر جذابیت برنامه های استارت آپ را دو چندان می کرد.

 دهم آذر ماه امسال بود که مدیر کنپــارس در مطلبی خبر از فـرصت ویژه ولی محدود بـرای دریافت اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت آپ ویزا را داد و در شرح آن نوشت: «این برنامه برای جذب انسان های توانمند و تقویت فضای کسب و کارکانادا با ایجاد شرکت های دانش بنیان و دارای ایده های نو طراحی شده است. نکته مهم در برنامه استارت آپ وجود شرکت حامی برای بیزینس است و این شرکت های مورد تائید دولت کانادا به صورت شرکت های شتاب دهنده یا Incubators شـرکـت هـای Angel Investor و شـرکـت هـای Venture Capital کــار می کنند.»

فرصت بوجود آمده شرکت کنپارس از دسته شرکت های شتاب دهنده بود چرا که تنها این شرکت ها هستند که در آن نیاز به سرمایه اولیه نیست و متقاضیان باید در دوره آموزشی که از سوی این شرکت ها برگزار می شود شرکت کنند. با این همه برنامه استارت آپ برنامه ای نوپا است و به مانند هر برنامه نوپایی در ابتدای اجرا دارای خلاء ها و ابهاماتی است. خلاءهای قانونی که اگر توجه لازم به آن نشود می تواند خطرناک باشد و شرکت کنپارس در این مدت تلاش کرده است تا با تحقیق و بررسی هرچه بیشتر و انجام مذاکرات فشرده و ساعت ها نفر-کار بر روی این برنامه، ضمن حفظ بازار تجاری خود به گونه ای عمل کند که موکلین اش به جز ریسک های برنامه، دچار خسارات و زیان مالی بیشتری نشوند.

به نظر می رسد برنامه استارت آپ در کنار برنامه کارآفرینی و سرمایه گذاری کبک تنها روش های تجاری، برای رسیدن به اقامت دائم کانادا باشند، اما نباید چشم بسته وارد این مسیر شد. برنامه استارت آپ به دنبال افراد توانمند و ثروت آفرین است و به یقین این برنامه در مسیر تکامل خود به سمت و سویی خواهد رفت که هرچه بیشتر افرادی با ویژگی های مورد نظرش را غربال کند، همان گونه که امروز برنامه های استارت آپ به دنبال جذب افرادی هستند که دوره های حرفه ای و مدیریتی همچون MBA را گذرانده اند و رزومه ای قوی در حوزه کاری خودشان دارند. افرادی که توانسته اند، تجارتی را راه اندازی و تولید ثروت کنند و فرصت های جدیدی در حوزه کسب و کار ایجاد کنند. از این رو به نظر می رسد برنامه هایی در روش استارت آپ قابل اتکاتر باشند که پیچ و خم های آن شفاف تر و از کلی گویی دورتر باشند و شاید بیراه نباشد بیان این سخن که برنامه ای که درآن همه چیز به سمت سادگی است، راه نه به کانادا که احتمالن به ترکستان می برد.

 

چنانچه دارای شرایط لازم برای این برنامه هستید و توان پرداخت هزینه های اقدام را دارید، لطفن رزومه کاری و شماره تلفن خود را به نشانی info@canpars.com  و با عنوان استارت آپ Startup ایمیل کنید.

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۳۱ فروردين ماه ۱۳۹۸ در ۰۱:۱۹:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۱۱۳ - برچسب ها:
start upbusiness programاستارت اپمهاجرت به کاناداسرمایه گذاری کبک
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است

Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است!

۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - سال 2013 بود که دولت وقت کانادا برنامه استارت آپ را برای دریافت ویزای این کشور اعلام کرد. برنامه ای به ظاهر آسان و به مانند تمامی راه های آسان، پر...
عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است

عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است؟

۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - عید پاک یا عید قیام، در انگلیسی Easter (ایستر) که تا حدی با بهار و نوروز ما مصادف است، مهمترین روز تعطیل مسیحیان می باشد؛ جشنی است که به اعتقاد آنان...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451
انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری در 17 آوریل 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - در انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 17 آوریل 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 451 صادر شد.  انتخاب شماره 114 مورخ 3 آوریل 2019 نیز...
آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان، ساعاتی پیش چهارشنبه 17 آوریل 219 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را بار دیگر تغییر داد.    برای متقاضیان برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان در دو زیر مجموعه اکسپرس...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  این جمعه 23 فروردین پخش نمی شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، این جمعه 23 فروردین پخش نمی شود

برنامه بعدی: چمعه 13 اردیبهشت 1398 ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان در 4 آوریل 2019 فهرست مشاغل مورد نیاز این استان برای هر دو روش اکسپرس انتری و OID را تغییر داد.  این فهرست شامل مشاغلی ست که بازار...
10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند
همیشه رفتن به دانشگاه، حقوق بالا را ضمانت نمی کند

10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند

۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - مونترال بلاگ هفته گذشته 10 شغل پردرآمد را که نیاز به داشتن تحصیلات دانشگاهی ندارند، معرفی کرد.  دغدغه بسیاری از نوجوانان و جوانان، شغل آینده آنهاست و برای بسیاری از آن ها...
تسلیت به بازماندگان قربانیان سیل ویرانگر

تسلیت به بازماندگان قربانیان سیل ویرانگر

۸ فروردين ۱۳۹۸ - تسلیت به مردم بزرگوار ایران و خانواده های داغدارشان. این روزها ایرانیان در سراسر جهان سوگوار عزیزانی هستند که در سیلاب های اخیر و در کمال ناباوری پرگشودند. حوادثی که قطعا با...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452
انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری در 20 مارس 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 مارس 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 452 صادر شد.  حداقل امتیازها در انتخاب شماره 112 که 6 مارس...
سال نو مبارک

سال نو مبارک...

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بهار، تکراری است که هیچ گاه تکراری نمی شود.   روزهای پایانی سال 1397 خورشیدی را پشت سر می گذاریم و به امید تحولی دوباره همراه با شما دوستداران بهار به استقبال...
تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - تغییر ساعت تابستانی یا صرفه جویی در زمان نور روز (DST) ـ در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده می شود.   به تغییر ساعت در منطقه های زمانی گفته می شود...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.