آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • در زمان ورود به کانادا چقدر پول همراه داشته باشیم  پاسخ کوتاه و شفاف

    در زمان ورود به کانادا چقدر پول همراه داشته باشیم؟ پاسخ کوتاه و شفاف


صرفنظر از حداقل‌های قانونی، یک خانواده مهاجر برای گذران زندگی در ماه‌های اول چه مقدار پول نیاز دارد؟

 

قبل از هر چیز باید مشخص کنیم منظور ما از ماه‌های اول چه مدت زمان است. من این زمان را یک سال فرض می‌کنم. چرا؟

 

هر مهاجر تازه‌وارد برای غلبه بر گیج‌خوردن‌های اولیه، مقابله با مشکلات روحی و کسب اعتماد به نفس، انجام امور ضروری اولیه، اسکان دائم، آشنایی با فضای جدید و دریافت همه کارت‌ها و مدارک و ثبت نام‌های اولیه به حدود ۳ ماه زمان نیازمند است. این همان مدتی‌است که راهنمایی‌های مربوط به آن تحت عنوان ۱۰۰ روز اول در کانادا به مرور در اختیار شما قرار می‌گیرد. اگر در این مدت رفتن به کارگاه‌های آموزشی و آماده کردن مواد تبلیغاتی خود را آغاز نمایید زمان برای خود خریده‌اید اما خوب برای بسیاری از افراد، انجام همه این کارها در این مدت محدود ساده نیست.

 

در این مدت و ادامه آن، شما باید ظرف حداکثر ۶ ماه با بررسی همه جوانب، برنامه استقرار کوتاه مدت خود را مشخص کنید. منظور از این برنامه پاسخ به سوالات کلیدی نظیر این است:

 

  • «آیا برای موفقیت باید درس بخوانم؟ در کجا؟ چه شرایطی دارد؟» و یا
  • «آیا باید جذب بازار کار شوم؟ ادامه رشته خودم یا یک شغل جدید؟ چه مراحلی دارد و به چه شکلی؟...» و یا
  • «آیا باید در اندیشه راه اندازی یک بیزینس شخصی باشم؟ مثلاً یک فرنچایز؟ چه ضرورت‌هایی را باید در نظر بگیرم؟...».

 

بدین ترتیب شما از این زمان به بعد مقدمات کارها را فراهم می‌کنید مثلاً برای کاریابی براساس روش‌ها و امکانات متنوع موجود اقدام می‌کنید و یا مدارک و مستندات مورد نیاز برای ادامه تحصیل را آماده و ارسال می‌کنید یا به سراغ گردآوری اطلاعات درباره نحوه راه‌اندازی بیزینس شخصی می‌روید (که البته جزییات زیادی دارد و من به شخصه آغاز چنین کاری را در ۲ سال اول توصیه نمی‌کنم).

 

ممکن است این کارها را شما زودتر آغاز کرده باشید. حتی هدف کنپارس این است که با آماده سازی شما در ایران بخش اصلی و مقدماتی برای تصمیم گیری را به زمان قبل از پرواز منتقل سازد و بدین ترتیب زمان بیشتری برای شما باقی بماند اما بهر حال اگر شما تا قبل از ۶ ماه تکلیف خود را به طور روشن مشخص نکرده باشید معنایش این است که در حال اتلاف منابع خود هستید و این تاخیر همچنان ادامه می‌یابد و منابع مالی شما را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد اما اگر تصمیم بگیرید و برنامه خود را دنبال کنید و این برنامه واقع‌بینانه طراحی شده باشد قاعدتاً شما قبل از پایان یک سال مسیر جدیدی با منابع مالی تعریف شده بر روی خود گشوده‌اید (مثلاً مشغول به کار شده‌اید و یا وام تحصیلی گرفته‌اید و یا از وام بانکی بهره مند شده‌اید و کسب و کارتان حداقل در حد تامین کردن مخارج زندگی درآمدزا شده است) و دیگر پولی که از ایران آورده‌اید تنها محل تامین زندگی شما نیست.

 

پس فرض ما این است که شما برای یک سال تامین خانواده خود به میزان معقولی پول نیازمندید. این میزان چقدر است؟ دیدگاه‌ها متنوع است مثلاً آقا و خانم نورانی (گول اسم فامیلشان را نخورید! هندی‌الاصل هستند نه ایرانی) در کتاب راهنمای خود این اعداد را پیشنهاد داده‌اند:

 

تعداد افراد خانواده

مبلغ (دلار کانادا)

یک نفر

۲۵۰۰۰

یک زوج

۳۰۰۰۰

زوج با یک بچه زیر ده سال

۳۳۰۰۰

زوج با یک بچه بالای ده سال

۳۵۰۰۰

به ازای هر بچه بیشتر زیر ده سال

۱۰۰۰

به ازای هر بچه بیشتر بالای ده سال

۲۰۰۰

 

به نظر من این اعداد کمی بالاتر از رقم واقعی هستند اما چند نکته سبب می‌شود که با ایده آنها به طور کلی موافقت کنم ۱- آنها هزینه‌های پرواز (بلیط یک سره) را هم در این فهرست منظور کرده‌اند، ۲- اسکان موقت اولیه خودش به دلیل ضرورت تهیه برخی اقلام، هزینه‌های مازادی دارد که معمولاً حدود یک ماه اجاره خانه می‌شود، ۳- مهاجر تازه وارد که هنوز با سیستم فروشگاهی کانادا آشنا نشده بسیاری از اجناس را گرانتر از آن چیزی که امثال ما پس از چند سال زندگی و یافتن فوت و فن‌ها می‌دانیم تهیه می‌کند.

 

پس بیایید همین اعداد را به عنوان یک پاسخ سریع و روشن برای این سوال که با چقدر پول باید به کانادا بیاییم انتخاب کنیم. اگر به مجموعه توصیه‌های ما در این مجموعه مطالب عمل کنید احتمالاً هزینه‌های یکساله شما کمتر از این خواهد شد.

 

اما چند نکته:

 

این اعداد بیشتر بر مبنای سطح قیمت‌ها در تورنتو و ونکوور تنظیم شده‌اند. شما در محاسبه هزینه‌های مونترال می‌توانید به عددی حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کمتر از این فکر کنید.

 

برای برخی هزینه‌های اصلی نظیر اقامت دائم، گزینه آپارتمان اجاره‌ای انتخاب شده در حالیکه شما با انتخاب بیسمنت می‌توانید حدود ۵ تا ۱۰ درصد کاهش فرض کنید.

 

اگر این میزان پول همراه نیاوریم چه می‌شود؟ آسمان زمین نمی‌آید. یا باید هدفگیری مالی خود را به زودتر از یک سال کاهش دهید و برای تامین مابقی زمان فکری کنید و یا زودتر در جستجوی یک کار Survival باشید تا ذخیره مالی خود را با نرخ ملایم‌تری کاهش دهید.

 

آیا برای گرفتن شغل Survival باید تا ۶ ماه و یا یک سال صبر کرد. به نظر من هرگز. پیشنهاد من این است که به گونه‌ای حرکت کنید که حتماً بعد از سه ماه یک چنین کاری را آغاز کنید اما مهم این است که این کار بر روی برنامه اصلی شما تاثیر منفی نگذارد و مثلاً شما را از رفتن به کارگاه‌های کاریابی یا آماده کردن رزومه و کاورلتر بازندارد. به همین دلیل یافتن یک شغل پاره وقت بهتر از تمام وقت است. در این باره قبلاً به تفصیل سخن گفته‌ایم و شما را برای آشنایی با دلایل آن به آن مطالب رجوع می‌دهم.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۶ امرداد ماه ۱۳۹۵ در ۰۱:۲۴:۱۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۳۲۰۶۹ - برچسب ها:
1000daysfundsتازه واردان کانادا

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید محمدکریم
    جمعه ۲۹ دي ۱۳۹۶

    من و همسرم هردو کارشناس نرم افزار کامپیوتر هستیم،چون دیپلم کارودانش بودم شش گواهینامه فنی و حرفه ای هم دارم. یک دختر هشت ساله و یک پسر یک ساله. سن من 35 و سن همسرم ۲۳ ساله. با یازده سال سابقه کار با بیمه در قسمت آزمایشگاه بیمارستان دولتی مشغول هستم، همسرم خانه داری می کند. زبان هم در حد شاید مصاحبه و پرکردن فرم های اولیه بلد باشم. با عصا راه میرم معلول از ناحیه پای چپ هستم. آیا برای کار در کانادا برایم سخت می گیرند؟آیا توسط نهادهای حمایتی، حمایت می شوم؟
    لطفا راهنمایی کنید. سپاس

    • به این دیدگاه پاسخ دهید گروه نویسندگان کنپارس
      سه شتبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۶

      برای مهاجرت فاکتور جسمی حائز اهمیت نیست و آنچه مد نظر است، تحصیلات دانشگاهی است. با این حال، توصیه می کنم فرم ارزیابی رایگان در وب سایت ما رو تکمیل کنید تا شرایط شما به صورت دقیق و با جزئیات بررسی شود، مشاورین ما با شما تماس خواهند گرفت. با آرزوی تندرستی و پیروزی.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید محمد امین
    شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶

    سلام
    بنده پشت کنکوری رشته تجربی هستم . می خواستم بدونم چه رشته دانشگاهی بخونم در انجا بازار کار بهتری داره ؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید شاهین
    دو شنبه ۶ فروردين ۱۳۹۷
    همراه بردن پول

    آیا در زمان سفر اول به کانادا تمام پول را باید به همراه خودمون ببریم؟ مثلا بیست هزار دلار به کانادا میبریم, آیا خطرناک نیست؟ در فرودگاه کانادا و یا ایران مشکل ایجاد نمیکنن؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۸ اردي بهشت ۱۳۹۷

      لازم نیست
      بیایید حساب باز کنید از طریق صرافی ها انتقال دهید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید رضا
    يك شنبه ۱۶ اردي بهشت ۱۳۹۷

    سلام
    من و همسرم الان مشغول خوندن رشته ام بی ای هستیم ، برای ادامه تحصیل قصد مهاجرت به کانادا داریم ( البته با دید اینکه این مهاجرت موقت تحصیلی به یک مهاجرت دائمی تبدیل بشه ) با این فرض که بخوایم تو یه خونه کوچیک با یه زندگی خیلی ساده اونجا زندگی رو شروع کنیم و با توجه به اینکه تو رشته دکتری اینطور شنیدم که فضای کاری باز تر هست ، میشه راهنماییم کنین که حداقل چه مقدار سرمایه برای سال اول لازمه ؟ چیزی حدود 30 هزارتا کفایت میکنه ؟ و اینکه میانگین حقوقی که یه دانشجوی دکتری اونجا میتونه بگیره میدونید حدودا چقدره ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۸ اردي بهشت ۱۳۹۷

      هیچ فضای باز تری برای دکتری وجود ندارد مگر اینکه فاند بگیرید
      شما دست کم سالی ۲۵ هزار دلار برای زندگی نیاز دارید برای دو نفر

  • به این دیدگاه پاسخ دهید [ بدون نام ]
    شنبه ۲۳ تير ۱۳۹۷

    لطفاآدرس وتلفن ایران بمن بدین مراجعه کنم ممنونم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید راحیل
    سه شتبه ۲۶ تير ۱۳۹۷

    سلام و خسته نباشید من و همسر کارشناسی ارشد داریم خودم حسابداری و همسرم مدیریت بازرگانی . همسر کارمند دولت با ۵ سال سابقه بیمه و خودم ۲ سال سابقه بیمه در حسابرسی و حسابداری دارم . می خوایم برای کاندا اقامت بگیریم و نمیدونیم از چه طریق اقدام کنیم وتنها سرمایه ما تحصیلات و خانه زیر ۱۵۰ میلیونی هست لطفا راهنمایی کنید.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مرتضی دری
    جمعه ۵ امرداد ۱۳۹۷

    درود فراوان
    مرتضی هستم 39 ساله، مدرک اولم دیپلم بهیاری (دوره سه ساله) معادل LPNو یاAuxiliary nurseاست و در این زمینه 8 سال سابقه کار دارم و عضو سازمان نظام پرستاری ایران+کارت نظام پرستاری.
    مدرک دومم لیسانس بیولوژی
    مدرک سومم فوق لیسانس محیط زیست است برایم فرقی نمی کند که در لحظه شروع در چه پستی مشغول کار باشم. زبان انگلیسی ام هم عالی است و به راحتی از پس هر آزمونی بر خواهم آمد.آیا با توجه به شرایط سنی و تحصیلاتم شانسی برای مهاجرت دارم؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید امیر علی نژاد
    شنبه ۶ امرداد ۱۳۹۷

    با سلام
    من دانشجوی ارشد حسابداری هستم و 37 سال سن دارم با سابقه 14 سال بیمه و همسرم کارشناسی پرستاری و 10 سال سابقه کار بیمارستان دولتی و یک نوزاد تو راه داریم. میخواستم بدونم میشه برای اقامت کاری اقدام کرد؟ و چه مدت طول میکشه ؟ و چقدر هزینه وکالت از شما میشه؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Mins
    پنج شنبه ۲۵ امرداد ۱۳۹۷

    سلام..من دانشجوی کارشناسی رشته عمران هستم..قصد دارم برای ادامه تحصیل از ایران برم..میخواستم بدونم شرایط کاری برای رشته من اونجا چجوریه؟؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید عادل
    سه شتبه ۶ شهريور ۱۳۹۷
    کمک

    سلام
    بنده مهندسی پشکی خوندم و مدرک دولتی کارشناسی اون رو دارم میخواستم بدونم برای رشته من تو چه کشوری میتونم راحت زندگی کنم ناگفته نمونه همسر بنده هم رشته تحصیلیش تربیت بدنیه و هرجفتمون هم 26 سال سن داریم ممنوم میشم راهنمایی کنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید کوروش
    شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۷
    اقامت کاری

    سلام من فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی(علوم دامی) هستم با پنج سال سابقه کار در ارگان دولتی و همسرم دیپلمه با سابقه کار در آژانس هواپیمایی و دخترم 9ماهه هست آیا میتونیم اقامت کاری بگیریم چقدر باید هزینه کنیم؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید آرزو
    دو شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۷

    سلام.من وهمسرم هردومهندس کامپیوترهستیم و هردو برنامه نویس درحد متوسط هستیم همسرم جاوا میدونن من طراحی وب سایت ایشون 30 سالشون من 28 تصمیم داریم ازطریق اکسپرس اینتری اقدام کنیم اماارسال درخواست رو موکول کردیم به یکسال آینده که هم تو برنامه نویسی قوی بشیم هم آیلتسمونو گرفته باشیم به نظرتون شانسمون چقدره برای رفتن؟چقدرباید پول داشته باشبم؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

      شانس شما برای سال آینده قابل ارزیابی نیست
      به سایت www.expressentry.ir بروسد و امتیاز خود را حساب کنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مریم
    سه شتبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۷
    ویزای تحصیلی

    با عرض سلام
    میخواستم بپرسم پشتوانه مالی که لازمه مهاجرت هست برای دانشجویان چقدر هست و ایا این مقدار اگر بورسیه یک دانشگاهی در کانادا شویم متفاوت میشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

      باید هزینه تحصیل و هزینه زندگی را داشته باشید
      دست کم سالی ۳۵ هزار دلار

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سهیل زند
    چهار شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۷

    با سلام خدمت شما من مدرک تحصیلی ام لیسانس انیمیشن سازی هستش و میخواستم ویزای تحصیل بگیرم و برای ادامه تحصیل به کانادا برم آیا اونجا این رشته بازار کار داره یا نه ممنونم که پاسخ بدین

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
۱۰۰۰ روز قبل از سفر به کانادا

۱۰۰۰ روز قبل از سفر به کانادا

۸ امرداد ۱۳۹۵ -   برای بسیاری از ما سال‌های انتظار برای دریافت ویزای کانادا یکی از سخت‌ترین ایام زندگی محسوب می‌شود. هر چه زمان جلوتر می‌‌آید این انتظار سخت‌تر می‌شود. اگر برای دوستانمان نامه‌ای از...
 بمانم یا بازگردم  پرسش این است

«بمانم یا بازگردم؟ پرسش این است»

۱۲ مهر ۱۳۸۹ - مجید بسطامی   مهاجرت هر لحظه‌اش با پرسش‌ها، تردیدها و دشواری‌هایی همراه است. یکی از مهم‌ترین آنها زمان آغاز کردن زندگی جدید در کاناداست.   یکی از دوستان قدیم که شغلش پزشکی است چند نوبتی...
ضرورت داشتن پزشک خانواده در کانادا

ضرورت داشتن پزشک خانواده در کانادا

۱۰ شهريور ۱۳۸۸ -    اغلب کانادایی‌ها عادت دارند که با انتخاب یک پزشک عمومی به عنوان پزشک خانواده، تمامی اعضا خانواده را برای درمان به نزد وی ببرند. در این پست توضیحات بیشتری در این...
تقاضا برای تلفن ثابت در کانادا

تقاضا برای تلفن ثابت در کانادا

۵ شهريور ۱۳۸۸ -   سخن گفتن از اهمیت تلفن و تماس تلفنی زیاده‌گویی است. شما به محض اینکه برای اسکان ثابت، محلی را یافتید باید برای این کار اقدام کنید.   هر چند بسته به نوع مکانی...
در زمان ورود به کانادا چقدر پول همراه داشته باشیم  نگاهی عمیق تر  تفرج کنندگان

در زمان ورود به کانادا چقدر پول همراه داشته باشیم؟ نگاهی عمیق‌تر- تفرج کنندگان

۱۳ شهريور ۱۳۸۸ -       مجید بسطامی   کسانی هستند که به مقوله مهاجرت به کانادا تنها از زاویه دستیابی به امکانات سهل و آسان برای تفریح و راحتی می‌اندیشند؛ به دروازه‌ای به جهان خوش‌گذرانی و خوش‌گذرانان. این...
در زمان ورود به کانادا چقدر پول همراه داشته باشیم   نگاهی عمیق تر  رویاپردازان

در زمان ورود به کانادا چقدر پول همراه داشته باشیم؟ نگاهی عمیق‌تر: رویاپردازان

۳۱ امرداد ۱۳۸۸ -     مجید بسطامی   آیا کسانیکه که می‌پندارند راهی به بهشت روی زمین یافته‌اند باید هزینه بیشتری بپردازند؟   گفتیم که گروه دوم از مهاجرین، رویاپردازانی هستند که می‌پندارند در جهنم زندگی می‌کنند و به آب...
شماره بیمه اجتماعی کانادا چیست
Social Insurance Number

شماره بیمه اجتماعی کانادا چیست؟

۱۰ آذر ۱۳۹۵ - تاکنون در چند نوبت به اهمیت دریافت شماره بیمه اجتماعی  Social Insurance Number که به اختصار آن را SIN (بخوانید «سین») می‌نامند اشاره کرده‌ایم. در اینجا به معرفی این کد و...
قسمت اول   چه چیزهایی را همراه نیاوریم
سفر به کانادا

قسمت اول : چه چیزهایی را همراه نیاوریم؟

۲ آبان ۱۳۹۵ -   همراه داشتن چه چیزهایی مشکل ساز است   در چند پست مرتبط قبلی، به مدارک و وسایلی که باید یا بهتر است در زمان اولین ورود به خاک کانادا همراه داشته باشیم اشاره...
قسمت چهارم   الزام به دانستن زبان انگلیسی  نقشه راه
نکاتی در مورد فراگیری زبان انگلیسی برای مهاجرین

قسمت چهارم : الزام به دانستن زبان انگلیسی (نقشه راه)

۲۱ مهر ۱۳۹۵ - شما هدف خود را از فراگیری زبان دقیقاً روشن ساخته اید؛ بر اساس آن هدف مهارت های زبانی مورد نیاز را شناسایی کرده اید؛ با استفاده از انواع متدهای علمی و...
قسمت سوم   الزام به دانستن زبان انگلیسی  تنظیم برنامه عملی
نکاتی در مورد فراگیری زبان انگلیسی برای مهاجرین

قسمت سوم : الزام به دانستن زبان انگلیسی (تنظیم برنامه عملی)

۱۳ مهر ۱۳۹۵ - در یادداشت های قبلی مرتبط با این سرفصل بیان کردیم که متاسفانه فرایند فراگیری زبان انگلیسی در ایران دقیق و موثر نیست و نتیجه آن شده که بسیاری از ایرانیان به رغم...
آخرین مطالب سایت:
آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم
مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای تحصیلی

آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم؟

۱۵ آبان ۱۳۹۷ - یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا، دریافت ویزای تحصیلی است. صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 19 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 19:00 پخش می شود

برنامه بعدی: جمعه 25 آبان 1397 ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - رنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 19:00 به وقت تهران  10:30...
برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021
مهاجرت، ستون اصلی اقتصاد کانادا ست

برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021

۱۰ آبان ۱۳۹۷ - احمد حسین، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا روز چهارشنبه 31 اکتبر 2018،  برنامه جدید این کشور برای پذیرش مهاجر در سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ را اعلام کرد. وزیر مهاجرت و...
تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

۹ آبان ۱۳۹۷ - مطابق هرسال اولین یکشنبه ماه نوامبر یعنی روز یکشنبه چهارم نوامبر ساعت دو بامداد موقع تغییر ساعت زمستانه در کانادا ست و ساعت یک ساعت عقب کشیده می شود.  از آنجا که...
31 اکتبر  روز هالوین مبارک

31 اکتبر، روز هالوین مبارک

۹ آبان ۱۳۹۷ - هالووین یک جشن سنتی مسیحی است که در کشورهای غربی در 31 اکتبر (9 آبان) برگزار می شود. بسیاری از افراد در این شب با چهره های نقاشی شده، لباس های...
وزیر مهاجرت کبک انتخاب شد

وزیر مهاجرت کبک انتخاب شد

۴ آبان ۱۳۹۷ - بعد از برگزاری چهل و دومین انتخابات مجلس نمایندگان استان کبک در تاریخ اول اکتبر 2018، حزب CAQ که سال ۲۰۱۱ توسط فرانسوا لگو پایه گذاری شده بود، توانست با 74...
کانادا گسترده ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد
انگشت نگاری کانادا 10 سال اعتبار دارد

کانادا گسترده ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد

برای انگشت نگاری به کجا باید مراجعه کنیم؟ ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - همان طور که وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا پیش از این در ماه جولای اعلام کرده بود کانادا گسترده ترین و منسجم ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد...
روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

آخرین امتیاز ۴۴۵ بوده است ۱۲ مهر ۱۳۹۷ -   در انتخاب شماره 101 اکسپرس انتری که صبح امروز جهارشنبه ۳ اکتبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز ۴۴۵ صادر شد.  در انتخاب سری ۱۰۰ تعداد ۴۰۰ دعوتنامه برای برنامه...
کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - پس از مدتها انتظار سیستم ARRIMA یا همان سیستم ابراز علاقمندی که به عنوان سیستم اکسپرس انتری کبک هم از آن یاد می شود، باز شد. به این ترتیب کبک پرونده های...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.