آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • نکاتی در مورد کارت PR  حفظ و تمدید آن

    نکاتی در مورد کارت PR؛ حفظ و تمدید آن


 علی مختاری؛

 موضوع دریافت کارت اقامت کانادا معروف به کارت  PR یا همان Permanent Resident Card  و حفظ آن موضوع سوالات متعددی است که من در قالب ایمیل دریافت می کنم در این نوشتار سعی می کنم نکات مهم در این خصوص را برای اطلاع دوستان ارایه کنم:

۱- بعد از دریافت ویزای اقامت تا زمانی که شما به خاک کانادا وارد نشوید و Landing شما ثبت نشود شما مقیم دایم کانادا محسوب نمی شوید. از لحظه ثبت لندینگ شما مقیم دایم کانادا هستید. مهمترین مدرکی که دریافت می کنید RECORD OF LANDING است که باید تا زمان بازنشستگی حفظ کنید و آن دلیل اقامت شماست. کارتی هم برای شما معمولا ظرف ۴۵ روز به نشانی که اعلام می کنید ارسال می شود که همان کارت PR است. این کارت دلیل اقامت شما نیست ولی برای ورود به کانادا به آن نیاز دارید. ولی اگر ۵ سال آن بگذرد و شما در کانادا باشید و آن کارت تاریخش گذشته باشد هیچ اشکالی برای اقامت شما ایجاد نخواهد شد.

شما مجوز مشاهده متن کامل این مطلب را ندارید. لطفا در صورتی که وارد سایت نشده اید (Login نکرده اید)، وارد شوید.

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


دو شنبه ۲۶ تير ماه ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۲:۲۹ ب.ظ - پیوند همیشگی
بازدید : ۱۴۹۸۲ - برچسب ها:
pr

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مریم
    دو شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۵

    با عرض سلام .شرایط تمدید کارت prچی هست؟اگر فردی 1و نیم سال قبل از اکسپایر شدن کارت وارد بشه و از اون تایم 6 ماهه ی باقیمانده دو سه هفته کمتر مونده باشه تا دو سال در 5 سال پر بشه برای ورود مشکلی پیش نمیاد؟
    اصلاح قانون سیایزن شیپی به قانون فبل یعنی 3 سال در 5 سال تصویب میشه یا نه؟ممنون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      چهار شنبه ۲۹ دي ۱۳۹۵

      به ویدیو های مربوطه در بخش ویدیوها در همین وب سایت دقت کنید
      برای ورود مشکل نخواهد داشت ولی داستان ایجاد می شود
      همه ویدیوهای سه گانه در این زمینه را ببینید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید رضا
    پنج شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶
    تمدید کارت pr

    با عرض سلام بنده به همراه خانواده (همسر و دو فرزند) حدود ، سه سال پیش ، ۳۵ روز مونترال بودیم و بعد از دریافت کارت pr به ایران برگشتیم ، علت برگشت هم بازنشستگی بود که الان بازنشسته شدم ‌ (-:
    ولی الان داریم برمی گردیم به کانادا ، که از ۲۴ ماه شرط اقامت ما میتونیم ۱۵ ماه پر کنیم.
    ۱-توی فرودگاه ‌که فرمودین پرونده رو بررسی میکنن ، چه برخوردی با پرونده ما می کنند ؟
    ۲-احتمال دیپورت وجود داره ؟
    ۳-آیا بانشستگی میتونه دلیل موجه ای برای اداره مهاجرت و تمدید کارت اقامت باشه؟

    مرسی

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

      اگر در ۷۳۰ روز تکمیل نشود دپارچر اردر می گیرید البته اگر بررسی کنند ممکن است شانس بیاورید بررسی نشوید
      کسی مانع ورود شما نمی شود
      بازنشستگی نمی تواند دلیل خوبی باشد
      ویدیویها را ببینید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید R
    پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷
    Pr

    سلام من ۷ ماه کاملا اومدم از طریق همسرم و الان می خوام برای ۲ ماه بزن آلمان و برگردم من باید ویزا بگیرم ؟چگونه لطفا راهنمایی کنید و موقع برگشت چه مدارکی لازم است تا به کانادا برگردم ؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مهدی
    چهار شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷

    سلام خسته نباشید.من و خانواده ام ۱۲ سال پیش رفتیم کانادا برای همیشه landing اون جا شدیم ۷ ماه اونجا زندگی کردیم من اونجا مدرسه هم رفتم ولی پدر بزرگم حالش بد بود ما مجبور شدیم برگردیم من اون موقع ۹ سالم بود کارت pr ما قبل از اینکه من ۱۸ سالم بشه باطل شد الان ۲۱ سالمه و اصلا دربارهی pr و landing هیچی نمیدونستم ولی تازه فهمیدم به نظر شما میتونم دوباره کارت pr بگیرم. من الان مشمول به سربازیم.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مهدی
    چهار شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷

    سلام خسته نباشید.من و خانواده ام ۱۲ سال پیش رفتیم کانادا برای همیشه landing اون جا شدیم ۷ ماه اونجا زندگی کردیم من اونجا مدرسه هم رفتم ولی پدر بزرگم حالش بد بود ما مجبور شدیم برگردیم من اون موقع ۹ سالم بود کارت pr ما قبل از اینکه من ۱۸ سالم بشه باطل شد الان ۲۱ سالمه و اصلا دربارهی pr و landing هیچی نمیدونستم ولی تازه فهمیدم به نظر شما میتونم دوباره کارت pr بگیرم. من الان مشمول به سربازیم.

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

      متاسفانه شانسی ندارید
      با فردی که کانادا نبوده چندان فرقی ندارید

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

۳ شهريور ۱۳۹۵ - دوستانی که در کانادا به عنوان مهاجر وارد می شوند امتظار دارند ظرف مدت معینی کارت پی آر خود را در نشانی اعلام شده خود دریافت کنند. برخی از این عزیزان...
ده جرم سنگینی که می تواند به اخراج مقیمان دائم از کانادا بینجامد
بر اساس قانون جدید مصوب پارلمان دولت محافظه کار

ده جرم سنگینی که می‌تواند به اخراج مقیمان دائم از کانادا بینجامد

۲۵ اردي بهشت ۱۳۹۴ - بر اساس قانون جدید دولت محافظه کار مووسوم به Removal of Serious Foreign Criminals Act (قانون حذف و اخراج خارجیانی که مرتکب جرائم سنگین می‌شوند)، از این پس مقیمان دائمی که مرتکب جرائم...
نشانی برای دریافت کارت اقامت
به دنبال طرح سوالات در مورد کارت PR

نشانی برای دریافت کارت اقامت

۱۷ امرداد ۱۳۹۳ - مهاجر تازه وارد به کانادا باید هنگام ورود نشانی معتبری به افسر مرزبانی ارایه کند تا اداره مهاجرت بتواند کارت پی آر را برای او ارسال کند. در این راستا مشکلاتی...
پروژه آزمایشی ارسال پستی کارت PR یا اقامت دائم
توضیحات اداره مهاجرت درباره

پروژه آزمایشی ارسال پستی کارت PR یا اقامت دائم

۱۵ اردي بهشت ۱۳۹۱ - متن اطلاعیه اداره مهاجرت در مورد تغییرات در شیوه ارسال PR کارت. این تغییرات بیشتر مربوط به کسانی می‌شود که تقاضای تمدید کارت خود را دارند. اداره مهاجرت و شهروندی کانادا CIC،...
آخرین مطالب سایت:
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۲۱ آذر ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
مهاجرت برای ازدواج یا ازدواج برای مهاجرت

مهاجرت برای ازدواج یا ازدواج برای مهاجرت؟

تخفیف ویژه کنپارس از اول تا 15 دسامبر 2018 ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. تعداد زیادی از متقاضیان سالانه از طریق...
حذف سیستم قرعه کشی برای اسپانسرشیپی پدر و مادر
تخفیف ویژه کنپارس تا 15 دسامبر 2018

حذف سیستم قرعه کشی برای اسپانسرشیپی پدر و مادر

۱۴ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس ماده 12 قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. در این صورت، کسی که...
آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم
مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای تحصیلی

آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم؟

۱۵ آبان ۱۳۹۷ - یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا، دریافت ویزای تحصیلی است. صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می...
برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021
مهاجرت، ستون اصلی اقتصاد کانادا ست

برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021

۱۰ آبان ۱۳۹۷ - احمد حسین، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا روز چهارشنبه 31 اکتبر 2018،  برنامه جدید این کشور برای پذیرش مهاجر در سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ را اعلام کرد. وزیر مهاجرت و...
تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

۹ آبان ۱۳۹۷ - مطابق هرسال اولین یکشنبه ماه نوامبر یعنی روز یکشنبه چهارم نوامبر ساعت دو بامداد موقع تغییر ساعت زمستانه در کانادا ست و ساعت یک ساعت عقب کشیده می شود.  از آنجا که...
31 اکتبر  روز هالوین مبارک

31 اکتبر، روز هالوین مبارک

۹ آبان ۱۳۹۷ - هالووین یک جشن سنتی مسیحی است که در کشورهای غربی در 31 اکتبر (9 آبان) برگزار می شود. بسیاری از افراد در این شب با چهره های نقاشی شده، لباس های...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.