آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • افسانه تبدیل ویزای توریستی به ویزای اقامت  کار یا تحصیلی

    افسانه تبدیل ویزای توریستی به ویزای اقامت، کار یا تحصیلی

آیا افراد می توانند بعد از ورود به کانادا ویزای خود را به ویزای اقامت دائم، توریستی یا ویزای تحصیلی تبدیل کنند؟

سوالی که مدت هاست از سوی هموطنان به اشکال مختلف مطرح می شود، این است که آیا افراد می توانند بعد از ورود به کانادا ویزای توریستی خود را به ویزای اقامت دائم، توریستی یا ویزای تحصیلی تبدیل کنند یا خیر. 

باید واضح و شفاف تاکید کنم که اصولا کلمه «تبدیل ویزا» عبارت رایج اما اشتباه ست.

 این اشتباه که حاصل تبلیغات غلط آژانس های مسافرتی و برای تشویق افراد به گرفتن ویزای موقت توریستی است تا آنجا گسترده شده که گروهی را تصور بر این است که در سیستم اداره مهاجرت کانادا یک امکان وجود دارد برای چنین تبدیلی. فراموش نمی کنم که فردی ایمیل زده بود و می پرسید آیا شما فرم های تبدیل ویزا را برای من تکمیل می کنید؟ 

تبدیل ویزا بی معنی است ولی ممکن است فرد بعد از آمدن وضعیت اقامتی خود را تغییر دهد که می تواند اقامت دایم، اقامت موقت دانشجویی و یا اقامت موقت با ویزای کار باشد. دریافت این ویزاها در داخل خاک کانادا با خارج آن تفاوتی ندارد. 

یعنی این گونه نیست که شما اگر به عنوان توریست در خاک کانادا باشید، حق ویژه ای برای دریافت اقامت یا ویزای دانشجویی و یا ویزای کار داشته باشید.

برای روشن تر شدن مطلب به چند سوال پاسخ می دهیم؛

 

ویزای توریستی چیست؟

کسی که ویزای توریستی را که زیرگروه Temporary Resident Visa یا TRV محسوب می شود، از سفارت کانادا می گیرد، به شرط عدم ممانعت افسر مرزی کانادا می تواند وارد این کشور شود و برای مدتی در خاک آن بماند. در ادامه نکاتی را در خصوص ویزای توریستی متذکر می شوم:

  • ویزای توریستی برای کار، زندگی یا تحصیل در کانادا نیست. اگر هنگام ورود دلیلی پیدا شود که افسر احساس کند شما به قصد ماندن امده اید می توتند مانع ورود شما شود مثل اینکه بلیط شما یک طرفه باشد و یا اظهاری بکنید که نشان از ماندن داشته باشد.
  • دارنده ویزای توریستی حتی اجازه انجام کار داوطلبانه را هم ندارد.
  • مدت زمان این ویزا را افسر مرزی کانادا هنگام ورود شما به خاک این کشور تعیین می کند. (به طور پیش فرض هر فرد اجازه دارد تا شش ماه در کانادا بماند، اما گاهی افسر مرزی بنا به شرایط و صلاحدید خود ممکن است این زمان را کمتر یا بیشتر کند.
  • با ویزای توریستی هر فرد می تواند در بسیاری از دوره های آموزشی که طول مدت آنها کمتر از شش ماه باشد، شرکت کند.
  • حضور شما در کانادا، باعث ملاقات حضوری شما به طور مستقیم با کالج ها، دانشگاه ها یا کارفرمایان کانادایی خواهد شد و می توانید شانس خود را برای تحصیل یا کار در کانادا بسنجید یا مقدمات این فرصت ها را فراهم کنید.
  • اگر هنگام ورود افسر مهاجرت در گذرنامه شما تاریخ ورود نزند، یعنی می توانید تا شش ماه در کانادا بمانید و اگر تاریخ خروج بزند تا موقعی که تاریخ زده می توانید در کانادا حضور داشته باشید.
  • اگر مایل هستید بیشتر از شش ماه در کانادا حضور داشته باشید، باید درخواست امتداد حضور Extension بدهید. این تقاضا به صورت آنلاین صورت می گیرد و باید پیش از تاریخ خروج شما باشد. نکته: در صورتی که اداره مهاجرت با درخواست شما موافقت کند، زمان جدیدی را برای حضور شما در خاک کانادا تعیین می کند.
  • در صورتی که از تاریخ خروج شما بگذرد و فراموش کرده باشید که درخواست امتداد حضور بدهید، می توانید در فاصله ۹۰ روز از تاریخ مذکور درخواست Restoration of Status کنید.
  • در صورتی که ویزای مولتی کانادا را دارید، می توانید از کانادا خارج شوید و دوباره به کانادا برگردید. در این صورت به محض ورود می توانید شش ماه دیگر (یا مدت زمانی که افسر مرزی تعیین می کند) در کانادا حضور داشته باشید.

آیا می توان با داشتن ویزای توریستی کانادا اقامت دائم کانادا دریافت کرد؟

به طور معمول در چهار حالت می توان ضمن حضور در کانادا با ویزای توریستی اقامت دائم کانادا دریافت کرد:

  1. در صورتی که در یکی از برنامه های مهاجرتی موجود واجد شرایط باشید و درخواست بدهید مثلا در برنامه نیروی متخصص فدرال. در این حالت تفاوتی نمی کند در کانادا هستید یا خارج از کانادا. حضور در کانادا هیچ امتیازی برای پرونده شما ندارد.
  2. در صورتی که متقاضی با یک فرد کانادایی یا مقیم دائم کانادا ازدواج کند، در این صورت آن فرد می تواند اسپانسر وی در داخل خاک کانادا شود.
  3. در صورتی که متقاضی درخواست پناهندگی بدهد و درخواست وی از سوی دولت کانادا مورد قبول واقع شود. این البته عملا برای هموطنان ایرانی نه در شأن آنها هست و نه شدنی است. به این دلیل که اساسا پناهنده کسی است که جانش در کشور محل اقامتش در خطر است. ایران از جمله کشورهای امن است و نمی توان به سادگی چنین ادعایی کرد، از سوی دیگر این افراد با ارایه مدارک و اطلاعات اعلام کرده اند که قصد ماندن ندارند و وضعیت آنها در ایران مرتب است وگرنه ویزا نمی گرفتند بنابراین ادعای بعدی در تناقض آشکار است و این افراد هیچ شانسی برای ویزا گرفتن ندارند. ادعاهای سخیف تغییر دین و جنسیت و ... اینها نیز نخ نما شده و برای سیستم اداره مهاجرت قابل پذیرش نیست. بنابراین این مورد را اساسا فراموش کنید. اگر کسی چنین درخواستی بدهد، باید پاسپورت خود را تحویل دهد و منتظر رسیدگی به ادعایش در دادگاه بماند این روزها زمان رسیدگی بالای یک سال است و شانس قبول درخواست بسیار کم است و درخواست دهنده سریعاً از کانادا اخراج می شود و باید برای همیشه با کانادا و ای بسا آمریکا خداحافظی کند. 
  4. اگر فردی قبل از سفر به کانادا برای مهاجرت و دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کرده باشد و در میانه راه متوجه شود که با درخواست مهاجرت وی موافقت شده است، در این حالت به صورت مجازی یا به عبارتی Virtual Landing وارد خاک کانادا می شود و سپس ویزای توریستی خود را به ویزای اقامت تبدیل می کند.
  5. در صورتی که فرد متقاضی تحت شرایط انسان دوستانه Humanitarian and Compassionate Considerations درخواست اقامت دائم داده باشد، یعنی فرد متقاضی در حالت عادی ممنوع الورود به کانادا باشد اما به خاطر صلاح یک یا چند انسان دیگر یا به دلیل فشار شدیدی که متحمل است، درخواست اقامت بدهد.

آیا می توان با داشتن ویزای توریستی کانادا ویزای کار دریافت کرد؟

به طور کلی نمی توان ضمن حضور در کانادا با ویزای توریستی ویزای کار دریافت کرد، حضور در کانادا هیچ مزیتی در این زمینه ایجاد نمی کند مگر در موارد زیر:

  1. در صورتی که همسر فرد متقاضی با ویزای کار یا تحصیلی در کانادا حضور داشته باشد.
  2. در صورتی که نوع کار فرد متقاضی به گونه ای ست که به طور قانونی بدون نیاز به مجوز کار اجازه کار در کانادا دارد.
  3. در صورتی که متقاضی از یکی از روش های فوق، موفق به درخواست اقامت دائم شده است و حال می خواهد تا نهایی شدن تصمیم درباره پرونده خود در کانادا کار کند.

آیا می توان با داشتن ویزای توریستی کانادا ویزای تحصیلی دریافت کرد؟

به طور معمول در دو حالت می توان ضمن حضور در کانادا با ویزای توریستی، ویزای تحصیلی دریافت کرد:

  1. در صورتی که فرد متقاضی کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد و برای تحصیل در مقطع دبستان، راهنمایی یا دبیرستان به کانادا آمده باشد.
  2. در صورتی که فرد متقاضی از طرف یک مرکز آموزش عالی به صورت مشروط پذیرش گرفته باشد؛ یعنی یک درس پیش نیاز را در داخل خاک کانادا بگذارند.

نکته: موارد خاصی هم وجود دارد که می توان از داخل کانادا برای ویزای تحصیلی اقدام کرد مثلاً کسانی که همسرشان در تیم های ورزشی کانادا حضور دارند، می توانند ویزای تحصیلی کانادا بگیرند.

در سایر موارد نمی توان ویزای توریستی را به ویزای تحصیلی تبدیل کرد و اگر از یک مرکز آموزشی پذیرش بگیرید حتما باید درخواست خود را به یک دفتر ویزای خارج از کانادا بفرستید.  

 

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سعید
    سه شتبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۶

    سلام من چند باری فرم ارزیابی پر کردم ولی انگار برسی نمیکنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علی شفیعی فرد مظفری
    سه شتبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۶

    اینجانب قسط دارم به کانادا بروم تا دو فرزند پسر و دختر خودرا در محلی که واقعا به آینده و موفقیت برسند و جهت پیشرفت خود و دولت کانادا خدمت کنند و در اسایش و رفاه زندگی کنند

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا
برای مدت محدود در دفاتر ایران و کانادا

تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا

۲۷ اردي بهشت ۱۳۹۷ - به گزارش روابط عمومی کنپارس این شرکت پروموشن ویژه ای را برای دریافت ویزای موقت کانادا (بازدید بستگان یا توریستی) برای متقاضیانی که تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ (۲۱ جون ۲۰۱۸)...
نکاتی درباره ویزای توریستی مالتی  5 ساله

نکاتی درباره ویزای توریستی مالتی (5 ساله)

۸ بهمن ۱۳۹۵ - این برنامه را جمعه ها در نشانی های زیر مشاهده کنید:  در فیسبوک به نشانی: https://www.facebook.com/CanadianIranians در ایستاگرام در صفحه کنپارس:  https://www.instagram.com/canpars در توییتر: https://twitter.com/parscanada در یوتیوب:  https://goo.gl/WRI۳Nr در تلویزیون اینترنتی پرنیان:   http://www.parnian.tv در پریسکوپ: PSCP.Tv/parscanada در شبکه GLWIZ کانال ۱۹۵...
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
چرا ویزای تحصیلی من رد شده است

چرا ویزای تحصیلی من رد شده است؟

یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند ۲۲ تير ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
نقش دانشجویان در اقتصاد کانادا
خدمات کنپارس برای دریافت ویزای تحصیلی

نقش دانشجویان در اقتصاد کانادا

۲۹ آبان ۱۳۹۶ - سالانه صدها هزار دانشجو و دانش آموز برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می دهد که جمعیت دانشجویی هر ساله با رشد چشمگیری مواجهه است، به طوری که در...
آخرین مطالب سایت:
کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - پس از مدتها انتظار سیستم ARRIMA یا همان سیستم ابراز علاقمندی که به عنوان سیستم اکسپرس انتری کبک هم از آن یاد می شود، باز شد. به این ترتیب کبک پرونده های...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
افزایش تعداد دعوت نامه ها در انتخاب 5 سپتامبر 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 99 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 5 سپتامبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.  در 6 دور انتخاب های قبلی تعداد دعوت نامه...
فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان تغییر کرد
22 آگوست 2018

فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان تغییر کرد

۱ شهريور ۱۳۹۷ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان ساعاتی پیش در 22 آگوست 2018 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را تغییر داد.  متاسفانه بر اساس این تغییر، مشاغل زیر از فهرست حذف شدند و کد شغلی جدیدی به...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
22 آگوست 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۱ شهريور ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 98 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 22 اوت 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.   در انتخاب شماره 97 اکسپرس انتری نیز همین تعداد دعوت نامه...
برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

۱ شهريور ۱۳۹۷ - استان کبک، سه برنامه تجاری دارد که درباره برنامه سرمایه گذاری این استان و شرایط جدید این برنامه مهاجرتی، و همچنین برنامه کارآقرینی پیش ازاین سخن گفته ایم، حال در این...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.