آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ویدئو شماره ۲۲  روش تجربه کبکی PEQ برای مهاجرت به کانادا چیست

    ویدئو شماره ۲۲: روش تجربه کبکی PEQ برای مهاجرت به کانادا چیست؟


در این ویدیو به موضوع مهاجرت از روش تجربه کبکی یا PEQ پرداخته ام. اگر کسی یک سال به طور قانونی در کبک کار کند و یا دست کم یک سال در یک موسسه آموزشی کبکی در مقطع بالاتر از متوسطه تحصیل کند و منجر به دریافت مدرک تحصیلی شود به شرط اینکه سطح زبان وی بی ۲ باشد می تواند برای دریافت اقامت کانادا از طریق استان کبک اقدام کند. در این برنامه فاکتورهای دیگر مانند سن، رشته تحصیلی، تعداد فرزندان، سابقه کار و داشتن و یا نداشتن بیمه مطرح نیست.

ویدئوی دیگری قبلا با شماره ۹ در همین زمینه منتشر شده بود.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۹ آذر ماه ۱۳۹۵ در ۰۹:۰۷:۳۹ ب.ظ - پیوند همیشگی
علی مختاری - بازدید : ۱۳۶۸۱ - برچسب ها:
peqپاسخ به سوالات مهاجرتی

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید ندا
    شنبه ۴ اردي بهشت ۱۳۹۵

    اگر بخواهيم از اين طريق اقدام كنيم چقدر هزينه وجود دارد و همچنين هزينه سالانه تحصيل چقدر است و چقدر اين پروسه زمان مي برد؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۶ اردي بهشت ۱۳۹۵

      یرای هزینه ها باید به دفتر ما در تهران مراجعه کنید
      هزینه تحصیل بسته به رشته و موسسه آموپزشی متفاوت است
      بعد از فراغت از تحصیل در حال حاضر یک سال زمان می برد تا کارت اقامت بگیرید

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۳ آبان ۱۳۹۵

      برای دریافت هزینه ها به دفتر ما در تهران مراجعه کنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Mona
    دو شنبه ۶ اردي بهشت ۱۳۹۵

    من جهار ماه و نيم باردار هستم خواهرم كه شهروند سويدي با خانوادش در London كانادا از طريق أقامت دانشجويي زند كي ميكنه
    ميخواستم بدونم امكان زايمان و كانادايي شدن بجه رو اونجا دارم و اينكه الان فرصت دارم براي ويزا اقدام كنم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مارال
    پنج شنبه ۹ اردي بهشت ۱۳۹۵

    سلام اگر مدرک ieltes 6 داشته باشم و b2 فرانسه نداشته باشم میتون از این طریق اقدام نمایم؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۱۰ اردي بهشت ۱۳۹۵

      خیر باید نمره فرانسه داشته باشید یا در کلاسهای فرانسه مورد تایید شرکت کنید. می توانید برای تحصیل به دانشگاه انگلیسی زبان بروید و ضمن تحصیل فرانسه را هم بخوانید تا امکان اقدام داشته باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حسین کهزادی
    شنبه ۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۵

    آیا میتوان در دو برنامه مهاجرتی شرکت کرد؟
    مثلا PEQ و skill worker

  • به این دیدگاه پاسخ دهید [ بدون نام ]
    جمعه ۱۷ اردي بهشت ۱۳۹۵

    چند سوال داشتم
    1 اگر بعد از اتمام تحصیل کار پیدا نکنی باز هم امکان اقامت وجود داره
    2 آیا خانواده میتونه در ابتدای ورود همراه باشه بچه ها زیر 18 سال و همسر
    3 - در صورت همراه بودن خانواده آیا برای همسر امکان کار وجود داره

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵

      در این برنامه بحث کار مطرح نیست
      خانواده هم می تواند همراه باشد
      امکان کار برای افراد به خیلی فاکتورها بستگی دارد
      پاسخ به این سوال برای شما در ایران هم ساده نیست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید لادن
    شنبه ۲۵ اردي بهشت ۱۳۹۵
    سوال

    کدام رشته های تحصیلی مورد تایید هستن؟
    باید مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد باشه حتما یا مثلا میشه دوره های شبکه باشه ؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵

      لزومی ندارد کارشناسی و یا کارشناسی ارشد باشد
      لیست رشته ها در دفتر هست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سياوش
    پنج شنبه ۳ تير ۱۳۹۵

    درود برشما
    آيا كسي كه بخواد از اين طريق اپلاي كنه و متاهل باشه همزمان ميتونه همسرش رو هم بياره كانادا يا بعداز پي ار شدن همسر ميتونه اضافه بشه؟

    باسپاس

    • به این دیدگاه پاسخ دهید ابراهیم
      شنبه ۳ مهر ۱۳۹۵

      از همان اول که برای ویزای دانشجویی کانادا اقدام میکنید میتوانید برای همسر و فرزندانتون هم تقاضای ویزا بکنید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علی
    جمعه ۴ تير ۱۳۹۵
    هزینه

    سلام
    در خیلی از وبلاگها و سایتهای مربوط به همکارانتان ادعا شده که باید هزینه ای حدود 200 میلیون بصورت نقد داشته باشیم تا امکان استفاده از این شرایط وجود داشته باشه.
    صحیح هست؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵

      هزینه بسته به موسسه و رشته ای است که قرار است در ان درس بخوانید
      باید توان مالی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی را داشته باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید يوسفي
    شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۵

    دختر من 18 ساله و ديپلم فني حرفه اي معماري دارد آيا مي تواند در يك دوره معماري شركت كند و سپس از اين طريق اقدام كند ؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید هومن
    پنج شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۵
    مهاجرت بویسله skill worker

    درود
    من و همسرم لیسانس رشته کامپیوتر - نرم افزار هستیم و من هم تخصص دیتابیس دارم اگر بخواهیم برای کبک اقدام کنیم و شما زحمتش را بکشید نمیتوان حتی تقریبی هم گفت هزینه آن چه مقدار است؟

    با تشکر

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵

      بسته به برنامه ای است که باید برای شما اقدام کرد
      فرم ارزیابی تکمیل کنید و مشا.وره حضو.ری بگیرید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید رها
    شنبه ۲ امرداد ۱۳۹۵

    در ابن روش تحصیل در مقظع ارشد بهتره یا گرفتن دیپلم از موسسات مورد نظر؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۳ امرداد ۱۳۹۵

      منظو.ر از دیپلم هرگونه گواهی تحصیلی بعد از دبیرستان است
      اینکه فوق لیسانس بهتر است یا شرکت در دوره های دیگر بسته به شرایط شماست باید بررسی شود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید لیلا
    جمعه ۱۵ امرداد ۱۳۹۵

    سلام. این دوره که تموم شد. من نتونستم ثبت نام کنم.میشه بگید دوره بعد چ تاریخیه؟؟؟
    یه شرکتی میگه دوماه دیگه
    یه شرکت دیگه میگه آخر 2016
    اگه میشه جواب بدید
    مرسی

  • به این دیدگاه پاسخ دهید بیتا غلامی
    چهار شنبه ۲۰ امرداد ۱۳۹۵
    تحصیل در کبک کانادا در مقطع ارشد رشته مامایی

    من 40گساله لیسانس مامایی با پسرم هستم که 8 سالشه و من قصد تحصیل در رشته خودم در کبک را دارم یک بار مدرک tcfبی 2 را گرفتم ولی مدتش تموم شد می خواستم از هزینه های تحصیل و اقاپت مطلع شوم ممنون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سپیده
    دو شنبه ۱ شهريور ۱۳۹۵

    ايا كسي كه بخواد از اين طريق peqاقدام كنه و متاهل باشه همزمان ميتونه همسرش رو هم بياره كانادا يا بعداز پي ار شدن همسر ميتونه اضافه بشه

  • به این دیدگاه پاسخ دهید الهام صبری
    شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۵
    امکان خواندن زبان فرانسه

    سلام من هیچ آشنایی با زبان فرانسه ندارم چه طور میتونم هم اقدام کنم و در حین اقدام زبان بخونم ؟ آیا حتما باید مدرک به کنپارس تحویل بدم تا کارهام پیگیری شه ؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید زهرا رسولی
    پنج شنبه ۸ مهر ۱۳۹۵

    با سلام جناب آقای مختاری بنده مدرک فوق لیسانس رشته برق دارم و بیش از 8 سال تجربه کاری و علاوه بر این مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی دیگری که کارشناسی علوم و صنایع غذایی است دارم همچنین تا اسفند ماه 95 می توانم مدرک TCF کبک در پایه B2 بگیرم و ؟IELTS6.5 قبلا از طریق نیروی متخصص اقرام کردم ولی با ایت سیستم جدید نتونستم موفق بشم.میتونم از روش PEQ اقدام کنم؟و اینکه دوباره کارشناسی ارشد بخونم ولی اینطوری بیشتر از 2 سال تحصیلات زول میکشه ؟
    میتونم برای کالج زبان اقدام کنم و بعد از یک سال مدرکی که از قبل گرفتم فرانسه b2 را ارائه بدم؟در ضمن من نتاهل هستم آیا برای اومدن همسرم مشکلی نیست و همزمان با من میتونن وارد کانادا بشن؟لطفا راهنمایی کنین یا اگر روش بهتری هست اعلام کنین
    من فرم ارزیاب رو هم پر کردم وایمیل جواب شرکت شما گفته امکارن نیروی متخصص کبک رو دارم و گفتن تماس میگیرن که هنوز تماسی گرفته نشده

  • به این دیدگاه پاسخ دهید فهیمه
    يك شنبه ۲ آبان ۱۳۹۵

    با سلام . من pr کانادا هستم مدرک من لیسانس زبان انگلیسی است ایا برای پذیرش در دانشگاه ها و کالج ها باز هم مدرک ایلتس لازم است؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید لیلا
    شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵
    peq

    سلام جناب اقای مختاری
    من مدرک لیسانس پرستاری دارم 46 سال دارم و مدرک ایلتس اکادمیک و جنرال 6.5 دارم .سوابق کاری بیش از 15 سال بابیمه دارم .همکاران شمافرمودند برای اقامت شانسی ندارم ایا برای برنامه peq دوره فوق لیسانس در یک دانشگاه انگلیسی به شرط اینکه در زمان تحصیل فرانسه بخوانم شانسی دارم ؟؟؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید martin
    پنج شنبه ۹ دي ۱۳۹۵
    peq

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز .من تجربه ای دارم درباره همین برنامه پی ای کیو اونم اینه که مایلم روشن سازی بکنم تا ملت بفهمن جریان از چه قراره .
    برای این برنامه شما باید مبلغ 150 میلیون تومان تو حسابتون باشه تا دولت کانادا 100% با ویزاتون موافقت بکنه که این خودش چالش خیلی خیلی بزرگی هستش دومین چالش بر سر راه عزیزانی که میخوان از این طریق اقدام بکنن شهریه 20 هزار دلاری تا 25 هزار دلاری این دوره ها هست که بعضا در کالج های با رنکینک پایین برگزار میشه که وامی که بهتون میدن هم کمتر از 2000 دلار هستش حالا هزینه های وکالت و سفارت و تقریبا 2 سال زندگی رو اونجا حساب بکنی یه 20 هزار دلار هم میاد روش البته چیزهای غیر قابل پیش بینی هم هست که میانگین برای هر نفر شیرین 100 تا 120 میلیون در میاد و این نشون دهنده اینه که همچین ارزون و سهل هم نیست این برنامه.حالا با این اوصاف از کارشناسان محترم کن پارس درخواست دارم که اگر راههای سهل تر و کم هزینه تر سراغ دارن مطرح بفرماین
    با تشکر

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Amin
    پنج شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵
    PEQ

    با سلام
    من يه مدتي رو اين روش تحقيق کردم.متاسفانه موسسه اي که رفتم ادعا مي کرد نماينده وزارت کار در امور کاريابي خارجي هست ولي يکي از مهمترين چيزها که همون زبان فرانسه هست رو اصلا اشاره ااي بهش نکرد.در واقع اکثر اين موسسات دکاني شده براي اخذ حق المشاوره هاي بيخودي که بعضا از حق ويزيت دکتر متخصص هم بيشتره و نهايتا اطلاعاتي رو به شما ميده که توو اينترنت پره. سايتش هم اين بود http://www.change2thebest.ir/ireland.لطفا گول اين موسسات رو نخوريد و قبل از پرداخت پول کاملا تحقيق کنيد که بدجور سر مردم کلاه ميزارن بعضيهاشون.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید هدایت اله مختاری
    دو شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۶

    باسلام
    ویدئوی دیگری که قبلا با شماره ۹ در همین زمینه PEQ منتشر شده را کجا میتوان یافت؟
    سپاس

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مهدی
    جمعه ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
    peq

    من مهندس برق با سابقه کاری 2 ساله هستم، آیا peq رشته های برقی هم داره ؟ مثلا برق ساختمان یا به طور کلی برق کاری ؟ کمترین هزینه تحصیل برای یک سال در رشته برق چقدر میشه ؟ آیا در طول یک سال تحصیل میشه از طریق شرکت در کلاس فرانسه به اون سطح قابل قبول رسید ؟

ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط:
امکان دریافت اقامت برای دانش آموختگان رشته های خاص دانشگاههای استان بریتیش کلمبیا
بدون نیاز به پیشنهاد شغل

امکان دریافت اقامت برای دانش آموختگان رشته های خاص دانشگاههای استان بریتیش کلمبیا

۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - دوستی پرسیده اند که آیا در صورت تحصیل در دانشگاههای استان بیریتیش کلمبیا امکان دریافت اقامت دایم از طریق برنامه استانی این استان وجود دارد یا خیر؟ این مطلب بهانه ای شد...
کبک در سال ۲۰۱۴ تعداد ۱۱۴۶۹ پرونده نیروی متخصص را غیرقانونی بسته است
آبرو ریزی بزرگ برای اداره مهاجرت کبک در راه است

کبک در سال ۲۰۱۴ تعداد ۱۱۴۶۹ پرونده نیروی متخصص را غیرقانونی بسته است

۱۸ اردي بهشت ۱۳۹۵ - در زمینه بی نظمی فزاینده در ادراه مهاجرت کبک در بخش بررسی پرونده های نیروی متخصص به خصوص در بخش خاورمیانه بارها نوشته ام. هر چه می گذرد ابعاد این بی...
دریافت اقامت کانادا در برنامه تجربه کبکی  PEQ
برای آنانکه به دنبال روشی مطمین برای دریافت اقامت هستند

دریافت اقامت کانادا در برنامه تجربه کبکی (PEQ)

۹ اردي بهشت ۱۳۹۵ - برنامه تجربه کبکی یا Programme de l'experience Quebecoise که به اختصار PEQ خوانده می شود یکی از برنامه های مهاجرتی استان کبک است که از اتفاق سازمان مهاجرت کبک برای آن اولویت...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  ۲۸ ژوییه با علی مختاری  برنامه زنده شماره ۴۹

پاسخ به سوالات مهاجرتی، ۲۸ ژوییه با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۴۹)

۹ امرداد ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  ۲۱  ژوییه با علی مختاری  برنامه زنده شماره ۴۸

پاسخ به سوالات مهاجرتی، ۲۱ ژوییه با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۴۸)

۲ امرداد ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
ویزای اقامت موقت کانادا و بلیط هواپیما

ویزای اقامت موقت کانادا و بلیط هواپیما

با ویزای موقت چه نوع بلیطی باید بگیریم؟ ۳۰ تير ۱۳۹۶ - بخش ابتدایی برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، که روز جمعه ۳۰ تیرماه ۱۳۹۶ برابر با ۲۱ ژوییه ۲۰۱۷ برگزار شد، به سه نکته زیر اختصاص داده شد:  گرفتن ویزای موقت با...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  هفتم ژوییه با علی مختاری  برنامه زنده شماره ۴۶

پاسخ به سوالات مهاجرتی، هفتم ژوییه با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۴۶)

۱۹ تير ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  بیست و ششم ژوئن با علی مختاری  برنامه زنده شماره 45
ساعت ۲۱:۰۰ به وقت تهران

پاسخ به سوالات مهاجرتی، بیست و ششم ژوئن با علی مختاری (برنامه زنده شماره 45)

۷ تير ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری،عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران،...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  نوزدهم ژوئن با علی مختاری  برنامه زنده شماره ۴۴
ساعت 22:۰۰ به وقت تهران

پاسخ به سوالات مهاجرتی، نوزدهم ژوئن با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۴۴)

۱ تير ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی طبق روال هر هفته، این هفته نیز دوشنبه ۲۹ خرداد برابر با ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷ با حضور علی مختاری، عضو...
اسپانسرشیپ همسر و پدر و مادر
پروموشن جدید کنپارس

اسپانسرشیپ همسر و پدر و مادر

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که در روز دوشنبه ۲۲ خرداد برابر با ۱۲ ژوئن ۲۰۱۷ با حضور علی مختاری اجرا شد، به بیان مقررات اسپانسرشیپ همسر و پدر و مادر اختصاص یافت. در...
ویزای دانش آموزی چیست
آیا دریافت ویزای موقت برای والدین دانش آموز امکان پذیر است؟

ویزای دانش آموزی چیست؟

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که در روز دوشنبه ۲۲ خرداد برابر با ۱۲ ژوئن ۲۰۱۷ با حضور علی مختاری اجرا شد، به چگونگی دریافت ویزای دانش آموزی اختصاص یافت. افرادی که در...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  بیست و نهم می با علی مختاری  برنامه زنده شماره ۴۱

پاسخ به سوالات مهاجرتی، بیست و نهم می با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۴۱)

۹ خرداد ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی طبق روال هر هفته، دوشنبه ۸ خرداد ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تورنتو و مونترآل، ساعت ۹:۳۰ به وقت ونکوور، ساعت ۲۱:۰۰...
آخرین مطالب سایت:
251 کارآفرین از استان ساسکچوان دعوت نامه گرفتند

251 کارآفرین از استان ساسکچوان دعوت نامه گرفتند

۲۹ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان صبح روز چهارشنبه 17 ژانویه 2018، تعداد 251 دعوت نامه برای متقاضیان برنامه کارآفرینی این استان صادر کرد.  این اولین سری صدور دعوت نامه برای متقاضیان برنامه کارآفرینی...
تخفیف ویژه کنپارس برای موکلین قدیمی از اول ژانویه 2018

تخفیف ویژه کنپارس برای موکلین قدیمی از اول ژانویه 2018

برای تمدید کارت اقامت دائم و دریافت تابعیت کانادا ۲۸ دي ۱۳۹۶ - به دنبال ارائه خدمات مهاجرتی، کنپارس در نظر دارد در برخی از امور پسا مهاجرتی همچون تمدید کارت اقامت دائم، دریافت تابعیت کانادا و اسپانسرشیپ با تخفیف ویژه در خدمت موکلین قدیمی خود...
صدور 155 دعوت نامه از طریق اکسپرس انتری
اجرای اولین تغییر 2018 در برنامه های مهاجرتی استان منیتوبا

صدور 155 دعوت نامه از طریق اکسپرس انتری

۲۵ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان منیتوبا، 291 دعوت نامه برای نیروی متخصص برنامه انتخابی استانی در اولین انتخاب سال 2018 صادر کرد که از این میان 155 دعوت نامه از طریق سیستم اکسپرس...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ها اجرا می شود
6 بهمن ماه 1396

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ها اجرا می شود

ساعت 21:00 به وقت تهران ۲۴ دي ۱۳۹۶ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی،  به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  پخش بعدی...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 446
انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری در 10 ژانویه 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 446

۲۰ دي ۱۳۹۶ - در انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 10 ژانویه 2018 انجام شد، تعداد 2750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 446 صادر شد.   انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری، اولین انتخاب...
اسپانسرشیپ گروهی در کبک متوقف شد

اسپانسرشیپ گروهی در کبک متوقف شد

تا ۳۰ جون ۲۰۱۸ ۱۹ دي ۱۳۹۶ - وزارت مهاجرت استان کبک اعلام کرد که به دلیل حجم بالای پرونده های اسپانسرشیپ گروهی در حال بررسی، پرونده های جدید را تا تاریخ 30 ژوئن 2018 نمی پذیرد.  این اعلام اداره...
برنامه مهاجرتی استان منیتوبا ویژه کارآفرینان

برنامه مهاجرتی استان منیتوبا ویژه کارآفرینان

استان منیتوبا در برنامه های مهاجرتی خود تغییراتی را ایجاد کرد ۱۸ دي ۱۳۹۶ - استان منیتوبا در تاریخ 15 نوامبر 2017  در برنامه های مهاجرتی خود Provincial Nominee Program  تغییراتی را ایجاد کرد. اداره مهاجرت استان منیتوبا اعلام کرد بر اساس قرارداد جدید این استان با...
هشتم و پانزدهم دی ماه اجرا نخواهد شد
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی

هشتم و پانزدهم دی ماه اجرا نخواهد شد

۱۵ دي ۱۳۹۶ - به اطلاع شما دوستان و همراهان می رسانیم که برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی در دو تاریخ زیر اجرا نخواهد شد:  1. جمعه هشتم دی ماه 1396 برابر با 29 دسامبر 2017 2. جمعه پانزدهم دی ماه 1396...
فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکچوان  تغییر کرد
پنج عنوان شغلی حذف شدند

فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکچوان تغییر کرد

۱۵ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان دقایقی پیش در عصر روز پنجشنبه 4 ژانویه 2018،  فهرست مشاغل مورد نیاز خود برای برنامه مهاجرتی نیروی متخصص را تغییر داد.  بر اساس این تغییر، 5 عنوان...
آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان  قسمت هشتم  فهرست مشاغل مورد نیاز

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت هشتم: فهرست مشاغل مورد نیاز)

۱۴ دي ۱۳۹۶ - همانطور که در قسمت اول سری مقالات «آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان» توضیح داده ایم، برنامه های انتخابی استان ساسکچوان یا SINP دارای زیرشاخه های متفاوتی است که...
چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه دسامبر ۲۰۱۷
مهم ترین اخبار مهاجرتی کانادا در ماه دسامبر

چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه دسامبر ۲۰۱۷؟

۱۴ دي ۱۳۹۶ - خلاصه اخبار مهاجرتی در ماه دسامبر ۲۰۱۷ را همچون ماه های گذشته در زیر بخوانید.   برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ساعاتی پیش بازگشایی شد 1 ژانویه  برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان از هر دو طریق OID...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.