آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • درباره ما   درباره علی مختاری

    درباره ما : درباره علی مختاری


 

 

علی مختاری متولد سال ۱۳۴۸ است. وی تحصیلات خود را تا دریافت فوق لیسانس حقوق خصوصی در ایران انجام داده  و از سال ۱۳۷۶ به کانون وکلای تهران پیوسته است.  سالها به عنوان عضو هیات علمی با مراکز آموزش عالی دولتی و غیر دولتی در ایران همکاری نموده  و به عنوان مشاور حقوقی شرکتهای معتبر به کار اشتغال داشته است. وی پس از مهاجرت به کانادا ضمن فعالیت در زمینه حقوق مهاجرت، در دوره فوق لیسانس حقوق تطبیقی دانشگاه مک گیل و سپس دکتری حقوق دانشگاه مونترآل به تحصیلات خود ادامه داد.  او پیش از این به عضویت رسمی انجمن مشاورین مهاجرت کانادا CSIC درآمد و بعد ازانحلال این انجمن وایجاد شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC به این موسسه پیوسته است.

وبلاگ آقای مختاری را اینجا ببینید.


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۲۹ اسفند ماه ۱۳۸۶ در ۰۵:۳۶:۵۲ ق.ظ - پیوند همیشگی
مدیر سایت - بازدید : ۴۵۱۰۴ - برچسب ها:
aliabout

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید اذین
    يك شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴
    مهاجرت کبک

    سلام
    لیسانس کامپیوتر -ارشد الکترونیک
    9 سال سابقه کاری مرتبط و بیمه
    سن 35
    2011 پرونده تشکیل دادم و فابل نامبرم هم اومد ولی دعوت به مصاحبه نشدم.هفته پیش ایمیل زدم گفتن دسامبر 2015 رد شدم هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم. ممنوم مرا راهنمایی بفرمایید.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید اذین
    يك شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴
    مهاجرت کبک

    سلام
    لیسانس کامپیوتر -ارشد الکترونیک
    9 سال سابقه کاری مرتبط و بیمه
    سن 35
    2011 پرونده تشکیل دادم و فابل نامبرم هم اومد ولی دعوت به مصاحبه نشدم.هفته پیش ایمیل زدم گفتن دسامبر 2015 رد شدم هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم. ممنوم مرا راهنمایی بفرمایید.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید معصومه شعاعی
    سه شتبه ۱۴ دي ۱۳۹۵
    مشاوره

    با سلام
    بنده درخواست مشاوره درخصوص اقامت (از طریق مهارت) با شخص شما را داشتم . در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چطور می توانم با شما تماس بگیرم(از طریق ایمیل)

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      سه شتبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵

      با تلفن دفتر مونترآل تماس بگیرید و درخواست مشاوره کنید
      ۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Nazli Atay
    سه شتبه ۵ بهمن ۱۳۹۵
    I have a question about my husband case

    Please let me know , how can I contact you
    Thank you

  • به این دیدگاه پاسخ دهید عبداله زاده
    يك شنبه ۹ مهر ۱۳۹۶

    سلام

    اگر قبل از بارداری ویزای کانادا دریافت شده باشد آیا ورود به کانادا برای زایمان قانونی است؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید می
    پنج شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۶
    سابقه کار

    آیا سابقه کار برای اسکیل ورکر برنامه OID ساسکاچوان، بعدا احتیاج به اثبات با بیمه یا فیش حقوقی داره؟ اگر ندارم چکار میشه کرد؟ ممنون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۶

      بله ممکن است از شما بیمه بخواهند
      نداشته باشید این ریسک را پذیرفته اید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علیرضا داودی
    سه شتبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶
    پرونده کبک

    با سلام وارادت جناب مختاری
    مافایل نامبر2011 ونامه آپدیت مدارک 2015بودیم(همسرم نفراصلی )به دلیل بیماری بعد ازتولدفرزن جدید که درپرونده هم نیست...مدارک نفرستادیم وبه اداره مهاجرت کبک تلفن زدیم گفتن ریجکت شدید.حالا سوال من اینه که گرفتن ویزای مالتیپل برای ما امکان داره؟
    آیا بعدازورود به کانادا میتونیم به عنوان ثبت نام در کالج یا...بمونیم واقامت بگیریم؟
    آیا شروع روش جدیدی برای مهاجرت مانعی نداره؟ممنون میشم دکترپاسخ دهید

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۶

      امکان اقدام برای ویزای موقت دارید ولی آن راه ماندن نیست
      آن تاریخچه ای هم که گفتید هیچ اثری در ماجرا ندارد
      اقدام مهاجرتی جدید توصیه می شود
      برای بررسی شرایط شما لطفا فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید

      http://www.canpars.ca/__fill+the+free+assessment+form+to+see+if+you+qualify+for+immigration+to+canada?language=fa-IR

  • به این دیدگاه پاسخ دهید متین فرد
    شنبه ۳۰ دي ۱۳۹۶

    با سلام
    برای اقدام به مهاجرت کانادا، اگر دارای ویزای توریستی 5ساله کانادا باشیم آیا مشکلی دارد؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید ایمان وهابی
    دو شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶
    سوء پیشینه

    آیا داشتن سوء پیشینه یک روز زندان و جریمه 700 هزار تومان که بابات مواد مخدر باشد مانع دریافت اقامت در کانادا میشود؟
    ممنون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید بهار
    سه شتبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۶

    سلام وقت بخیر.من ۲۷ سالمه فوق لیسانس حسابداری هستم و ۵ سال سابقه کار و بیمه دارم.اگه بخوام از اکسپرس ااینتری به کانادا مهاجرت کنم نیاز به ایلتس ۷/۵ دارم که گرفتنش سخته.ویزای تحصیلی هم نمیخوام بگیرم چون نه میتونم هزینشو پرداخت کنم و نه علاقه ای به ادامه تحصیل دارم . امکان داره بنده رو راهنمایی کنید چه روش مهاجرتی برای من بهتره؟ایا اکسپرس اینتری با ایلتس پایینتر امکان داره؟؟؟ممنونم

    • به این دیدگاه پاسخ دهید گروه نویسندگان کنپارس
      جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۹۶

      درود بر شما. برای اکسپرس انتری باید CLB7 یعنی آیلتس 6 در هر چهار مهارت داشته باشید. استان ساسکچوان برنامه ای برای نیروی متخصص دارد که Occupation-In-Demand نام دارد و در همین وب سایت سری مقالات زیادی راجع به این برنامه وجود داره که شاید بشود سابقه کاری شما رو در برنامه مهاجرتی این استان گنجاند. به هر حال، پیشنهاد می کنم که فرم ارزیابی رایگان را در وب سایت ما تکمیل کنید که شرایط تون دقیق تر بررسی بشه.
      در اینجا نشانی فرم رو مجدداً براتون می فرستم:
      https://www.canpars.ca/assessment.aspx?language=fa-ir&utm_source=ParsCanada&utm_campaign=Redirect&utm_medium=StickyFooter

      آزادی حرکت و کوچ به عنوان حقوق فردی شناخته می شود و اگر همه تئوری های سنتی مهاجرت اعم از دلایل اقتصادی، غیر اقتصادی، سیاسی، آموزشی را کنار بگذاریم، برای تغییری اینچنین انقلاب گونه، باید آگاهانه و مصمم تفکر کنیم و گام برداریم.
      موفق و سلامت باشید.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید ستایش
    چهار شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۷

    با سلام و خسته نباشید. سوال من این است که اگر پاسخ بدین ممنون میشوم آیا با داشتن فرزندی 10 ساله به جهت تحصیل و امکان تامین هزینه ها و داشتن سطح زبان مناسب فرزند ، ایا امکان اقامت والدین (به غیر از اقامت یکی از والدین تا سن 18 سالگی فرزند) به شکل دائمی وجود دارد یا خیر؟
    وضعیت اقامت فرزند به چه صورتی خواهد بود؟ قبل از 18 و بعد از 18؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۸ اردي بهشت ۱۳۹۷

      خیر به هیچ.جه با ویزای تحصیلی فرزندان شما به اقامت نمی رسید
      فرزندان هم به عنوان دانش آموز ویزای تحصیلی می گیرند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید کیوان
    يك شنبه ۲ اردي بهشت ۱۳۹۷

    ا سلام و احترام
    همسر اینجانب دارای پاسپورت کانادایی هستند و بنده امسال از طریق ایشان توانستم مقیم دائم کانادا بشوم ولی هم اکنون در تهران کار و زندگی میکنیم.
    از آنجا که اینجانب تنها فرزند خانواده هستم( تک فرزند) و مادرم 20 سال پیش به رحمت خدا رفتند و با توجه به اینکه پدرم حدود 70 سال سن دارند و اخلاقا به هیچ عنوان نمیتوانم ایشان را حتی برای یک سال تنها بگذارم، آیا راهی هست که بتوانیم کار ایشان را هم درست کنیم و سه نفره مهاجرت کنیم؟
    ممنونم
    فقط اضافه کنم که پدر و مادر و خواهر همسرم در کانادا زندگی میکنند و بنده هم در ایران دانشجوی دکتری هستم

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۸ اردي بهشت ۱۳۹۷

      اگر در کانادا صاحب در آمد شوید می توانید برایشان اقامت بگیرید تحت شراتیطی آن هم نه به این سرعت
      امکان گرفتن ویزای موقت البته همیشه هست
      به دفتر ما در تهران مراجعه کنید

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
درباره ما   سایت خبری تحلیلی پارس کانادا

درباره ما : سایت خبری تحلیلی پارس کانادا

۲۷ دي ۱۳۸۸ - پارس کانادا وب سایت خبری تحلیلی مهاجرت است که از سال ۱۳۸۷ خورشیدی فعالیت خود را آغاز کرده است این وب سایت بخشی از گروه رسانه ای پرنیان شامل ماهنامه پرنیان...

درباره ما : درباره بانک اسکوشیا

۲۷ اردي بهشت ۱۳۸۷ -  درباره ما > درباره بانک اسکوشیا. بانک اسکوشیا کانادا یکی از معتبرترین موسسات مالی کاناداست و جزو معدود موسساتی است که از سوی دولت کانادا و نیز دولت کبک مجاز به مشارکت...

درباره ما : درباره کانون وکلای دادگستری تهران

۵ فروردين ۱۳۸۷ -     کانون وکلای دادگستری تهران   در سال ۱۲۸۷ قمری اولین ” كمیسیون تنقیح قوانین “ با ماموریت  تدوین قوانین جدید و روز آمد از طریق ترجمه قوانین خارجی در ایران تشكیل شد ....

درباره ما : درباره ICCRC

۲۷ اسفند ۱۳۸۶ - شورای کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC از تاریخ ۲۸ اکتبر ۲۰۱۱ انجمن مشاورین مهاجرت کانادا موسوم به CSIC دیگر نقش صدور مجوز؛ کنترل و نظارت بر کار مشاورین رسمی مهاجرت را...
آخرین مطالب سایت:
تغییرات جدید در سیستم مون پروژه کبک از دوم آگوست اجرایی می شوند
خبر فوری برای متقاضیان برنامه نیروی متخصص کبک

تغییرات جدید در سیستم مون پروژه کبک از دوم آگوست اجرایی می شوند

۲۷ تير ۱۳۹۷ - اگرچه وزارت مهاجرت استان کبک، روز پنج شنبه 29 مارس 2018 اعلام کرده بود که نعداد 5000 پرونده ظرفیت سال کاری 2017-2018 تا تاریخ 15 اوت 2018 پذیرش خواهد کرد، اما دقایقی پیش...
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
چرا ویزای تحصیلی من رد شده است

چرا ویزای تحصیلی من رد شده است؟

یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند ۲۲ تير ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442
انتخاب شماره 95 اکسپرس انتری در 11 جولای 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442

۲۰ تير ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 95 اکسپرس انتری که صبح روز چهارشنبه 11 ژوییه 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 442 صادر شد.  در انتخاب شماره 94 اکسپرس انتری نیز حداقل امتیاز دعوت شده...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ساعت ۹ شب تهران آغاز می شود
برنامه بعدی: 29 تیر 1397

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ساعت ۹ شب تهران آغاز می شود

ساعت 12:30 به وقت مونترال ۱۹ تير ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی،  به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  پخش بعدی...
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

۱۷ تير ۱۳۹۷ - سرانجام وزیر مهاجرت کبک ماجرای برنامه سرمایه گذاری کبک را نهایی کرد و بر این اساس متقاضیان دریافت اقامت دایم کانادا از روش سرمایه کذاری کبک باید سه شرط زیر را...
سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

نکات مهم درباره ویزای دانشجویی کانادا ۸ تير ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که با حضور علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442
انتخاب شماره 94 اکسپرس انتری در 25 ژوئن 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442

۴ تير ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 94 اکسپرس انتری که صبح روز دوشنبه 25 ژوئن 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 442 صادر شد.  حداقل امتیاز دعوت شده در انتخاب شماره 94 نسبت...
در سیستم مهاجرتی کانادا ویزای لاتاری  قرعه کشی  وجود ندارد و دروغ محض است
قربانی روش جدید کلاهبرداران نشوید

در سیستم مهاجرتی کانادا ویزای لاتاری (قرعه کشی) وجود ندارد و دروغ محض است

۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - این روزها در فضای مجازی عده ای به دنبال کلاهبرداری از مردم بی اطلاعند به بهانه اقامت کانادا آن هم از روش لاتاری. برای مردمی که در مورد لاتاری آمریکا شنیده اند...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.