آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • ایا تحصیل رشته پزشکی از آغاز  برای مهاجران کار درستی است

    ایا تحصیل رشته پزشکی از آغاز، برای مهاجران کار درستی است؟


این پرسشی بود که چند نفر از دوستان در خلال روزهای مختلف نشست پرسیدند. پاسخ دادن به این نوع پرسش‌ها بسیار دشوار است چون گاهی فرد مستعدی با علاقه و پشتکار زیاد می‌خواهد چنین کاری انجام دهد و عدم اشنایی با شخصیت و روحیات وی سبب می‌شود که پاسخ دهنده نداند که چه پاسخی مناسب حال و روز وی است.
من سعی می‌کنم نکات کلی را بیان کنم و تصمیم با خود دوستان باشد.
احتمالا پرسش کنندگان می‌دانند که دوره تحصیل پزشکی در کانادا شبیه ایران نیست یعنی افراد بلافاصله بعد از دیپلم وارد مدرسه پزشکی نمی‌شوند بلکه باید در ابتدا یک لیسانس مرتبط مثلا بیولوژی بگیرند و بعد از آن برای مدرسه پزشکی تقاضا دهند. تقریبا همه آنها که از من سوال کردند، دارای لیسانس یا فوق‌لیسانس بودند و البته برخی از آنها مدارکشان اصلا مرتبط نبود. معنی این سخن این است که این افراد اگر بخواهند پزشک شوند باید از ابتدا برای مدرک لیسانس مرتبط تقاضا دهند و ۴-۵ سالی در آغاز دوره مهاجرت برای کسب لیسانس تلاش کنند.
آنها که تحصیلات مرتبط داشته‌اند حکایت دیگری دارد و باید بررسی شود که ایا رشته انها به گونه‌ای بوده که با لیسانس خود بتوانند برای مدرسه پزشکی تقاضا دهند یا خیر. اگر بتوانند حداقل از این خان گذشته‌اند.
اما ورود به مدرسه پزشکی خودش حکایت دیگری است. تعداد مدارس پزشکی در کانادا نسبت به تعداد متقاضیان محدود است، برای همین رقابت بسیار شدید است. برخلاف بسیاری از رشته‌های تحصیلی در کانادا، مدارس پزشکی از نظر شهرت و اعتبار با هم تفاوت چشم‌گیری دارند و به همین دلیل آنها که مشهورترند با رقابت بسیار شدیدتری هم روبرو هستند و صف تقاضاها بسیار بلندتر از فضای تحصیلی است.
بدیهی است که شورایی که کار انتخاب را انجام می‌دهد با دانشجویان تحصیل کرده در کانادا و امریکا که وضعیت تحصیلی روشن‌تر و قابل ارزیابی‌تری دارند (به دلیل آشنایی اعضا شورا با سیستم آموزشی این دو کشور، کتب درسی، اساتید و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها) راحت‌تر است تا با فارغ‌التحصیل فلان دانشگاه (احتمالا غیردولتی) در یک شهر ایران که اصلا نامش را هم نشنیده‌اند. البته اینها به معنای این نیست که مهاجران شانسی نداشته باشند چون ممکن است رزومه خیلی جذابی داشته باشند یا سابقه ذهنی مثبت دانشجویان قبلی روی اعضا شورا تاثیر بگذارد اما هیچ‌کس نمی‌تواند روی این موارد حساب کند و تا تقاضا ارسال نشود، نتیجه قابل براورد نیست.
اگر هم درخواست پذیرفته شود معنای آن ۴-۵ سال دیگر تحصیل است تا رسیدن به زمان تقاضا برای ورود به دوره تخصص یا پزشک خانواده و چند سال تحصیل دیگر. البته کسانی‌که در خود کانادا مدرک پزشکی می‌گیرند معمولا راحت‌تر از مهاجران، جذب برنامه‌های تخصصی در برنامه های استانی می‌شوند.
به اینها اضافه کنید که پزشکی از رشته‌های پرهزینه‌تر است و برای تامین مخارج آن باید امکانات مالی فراتر از وام دانشجویی داشته باشید (البته شرایط استان‌ها با هم تفاوت دارد)
پس در مجموع، گذراندن دوره پزشکی در کانادا دشوار (از نظر دریافت پذیرش) طولانی و پرهزینه است. شما باید ببینید که در چه سنی وارد کانادا می‌شوید و برنامه اشتغال شما و هزینه‌های آن روی چه اعدادی در نظر گرفته شده است. خصوصا اگر خانم هستید باید به وقفه‌هایی مثل زایمان و بچه‌داری هم فکر کنید. اما اگر در سنین خیلی پایین‌تر هستید و اصلا مدرک تحصیلی دانشگاهی ندارید، زبان‌تان خوب است و آدم باپشتکار و پیگیری هستید چرا که نه؟
برای یک مهاجر، ورود سریع‌تر و موفق‌تر به بازار کار کانادا یک اصل مهم است اما همه این حرف‌ها معنایش این نیست که این کار را نکنید. معنایش این است که همه جوانب را بسنجید و به صرف اینکه آرزوی این کار را دارید یا پزشکی شغل بسیار پردرامدی است سراغ این کار نروید. درامد کمتر واقعی بهتر از ثروت رویایی است!


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


دو شنبه ۲۵ مهر ماه ۱۳۹۰ در ۰۸:۳۱:۴۵ ب.ظ - پیوند همیشگی
مجید بسطامی - Majid Bastami - بازدید : ۱۱۰۴۸ - برچسب ها:
physicians

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مهدیه
    پنج شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴

    سلام من ۱۶ سال دارم، سال دوم دبیرستان تقریبا ۳ سال میشه که از دبی به ایران امده ایم. می خواهم در کانادا تحصیل کنم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی در باره ی تحصیل در کانادا ندارم و نمی دانم از کجا شروع کنم لطفا کمکم کنید ممنون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      به پدر یا مادر خود بفرمایید با دفتر کنپارس در مونترآل تماس بگیرند ۰۰۱۵۱۴۷۰۰۲۶۱۲

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
ارائه خدمات PCRC در کنپارس
سرویسی برای همه آنها که قصد ورود به سیستم پزشکی کانادا را دارند

ارائه خدمات PCRC در کنپارس

۲۵ مهر ۱۳۹۱ - به اطلاع پزشکانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند می‌رساند که شرکت مشاوره شغلی و خدمات بین‌المللی کنپارس به منظور کمک به این عزیزان در مسیر تایید مدارک خود در...
آیا پزشکان در گروه پردرآمدها قرار ندارند
در توضیح ده شغل پردرآمد کانادا

آیا پزشکان در گروه پردرآمدها قرار ندارند؟

۳۰ شهريور ۱۳۹۱ - مجید بسطامی خبر مربوط به مشاغل پردرآمد و مشاغلی که درآمدی اندکی دارند در هفته گذشته مورد توجه بسیاری از دوستان قرار گرفته اما در کنار آن ابهامات و پرسش‌هایی را هم...
رشته فیزیوتراپی در کانادا قسمت دوم  ارزیابی مدارک
آشنایی با بازار کار کانادا

رشته فیزیوتراپی در کانادا-قسمت دوم: ارزیابی مدارک

۱۳ تير ۱۳۹۰ - ر. رهگشای مطالب مرتبط اینجا می آیند. ممکن است ندانید که کانادا از ده استان (Province) و۳ قلمرو (Territory) تشکیل شده است که هر کدام در اکثر موارد استقلال دارند! یکی از کوچکترین آن موارد ارزیابی فیزیوتراپیست‌های مهاجر است. هر استان و قلمرو در کانادا، سازمانی مربوط به...
تقویت آموزش های IT در دانشگاه های پزشکی کانادا

تقویت آموزش‌های IT در دانشگاه‌های پزشکی کانادا

۱۴ اسفند ۱۳۸۹ - در یک طرح جدید قرار شده تا دانشجویان رشته‌های پزشکی یا به عبارت دیگر پزشکان آینده را در دانشگاه‌ها با تکنولوژی‌های نوینی که در خدمت فعالیت‌های کلینیکی هستند بیشتر آشنا کنند.  انجمن...
آخرین مطالب سایت:
ویزای تحصیلی من رد شده است  چاره چیست

ویزای تحصیلی من رد شده است، چاره چیست؟

۲۱ آذر ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
مهاجرت برای ازدواج یا ازدواج برای مهاجرت

مهاجرت برای ازدواج یا ازدواج برای مهاجرت؟

تخفیف ویژه کنپارس از اول تا 15 دسامبر 2018 ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. تعداد زیادی از متقاضیان سالانه از طریق...
حذف سیستم قرعه کشی برای اسپانسرشیپی پدر و مادر
تخفیف ویژه کنپارس تا 15 دسامبر 2018

حذف سیستم قرعه کشی برای اسپانسرشیپی پدر و مادر

۱۴ آذر ۱۳۹۷ - بر اساس ماده 12 قانون مهاجرت کانادا، یکی از سه روش اصلی مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق روابط خانوادگی با افراد شهروند یا مقیم کاناداست. در این صورت، کسی که...
آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم
مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای تحصیلی

آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم؟

۱۵ آبان ۱۳۹۷ - یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا، دریافت ویزای تحصیلی است. صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می...
برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021
مهاجرت، ستون اصلی اقتصاد کانادا ست

برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021

۱۰ آبان ۱۳۹۷ - احمد حسین، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا روز چهارشنبه 31 اکتبر 2018،  برنامه جدید این کشور برای پذیرش مهاجر در سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ را اعلام کرد. وزیر مهاجرت و...
تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

۹ آبان ۱۳۹۷ - مطابق هرسال اولین یکشنبه ماه نوامبر یعنی روز یکشنبه چهارم نوامبر ساعت دو بامداد موقع تغییر ساعت زمستانه در کانادا ست و ساعت یک ساعت عقب کشیده می شود.  از آنجا که...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.