آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • خدمات ویزای موقت  کار  دانشجویی و توریستی  کنپارس

    خدمات ویزای موقت (کار، دانشجویی و توریستی) کنپارس

اضافه شدن یک سرویس جدید به سبد خدمات کنپارس

 پیش از این کنپارس به ندرت در مورد ویزای موقت (شامل ویزای ویزیتور یا همان توریستی و یا ویزای دانشجویی و .....) از متقاضیان نمایندگی قبول می کرد و در این زمینه پرونده می پذیرفت البته به جز در مورد موکلین خود که گاه برای انجام مصاحبه نیاز به حضور در کانادا داشتند و لازم بود برای آنها ویزا گرفته شود. در هفته های اخیر به دنبال بسته شدن سفارت کانادا در تهران و ایجاد محدودیتهایی که پیش از این وجود نداشت و نیز انتقال محل رسیدگی به این درخواستها به آنکارا مراجعات زیادی برای دریافت خدمات ویزای موقت داشتیم. بر اساس تصمیم مدیران کنپارس به منظور کمک به هموطنان عزیز از این پس عزیزانی که مایل به دریافت ویزای موقت از سفارت کانادا هستند می توانند از خدمات این شرکت با هزینه مناسبی برخوردار شوند. 

این خدمات شامل راهنمایی و مشاوره در مورد تنظیم دعوتنامه، تهیه مدارک مورد نیاز، تکمیل فرمهای لازم، کنترل مدارک، واریز وجه به حساب دولت کانادا، خرید بیمه های لازم و در صورت موافقت با ویزا هماهنگی برای دریافت آن سفارت در آنکارا خواهد بود. 

در ضمن برای آن دسته عزیزانی که فرزندانشان در کانادا هستند و مایل به دریافت سوپر ویزا هستند نیز تسهیلاتی ایجاد شده است که در مورد آن اینجا سخن گفته ایم.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا به دفتر ما در تهران مراجعه کنید. 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۸ مهر ماه ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۶:۲۷ ب.ظ - پیوند همیشگی
بازدید : ۳۱۲۲۰ - برچسب ها:
visasuper visatrv

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سارا
    پنج شنبه ۹ اردي بهشت ۱۳۹۵

    سلام من میخواستم برای مقطع دکتری در کانادا اقدام بکنم از طریق ویزای تحصیلی اگه امکان داره بفرمایید چگونه میتونم از طریق موسسه شما اقدام بکنم؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      برای دوره دکتری پرونده نمی پذیریم البته معمولا افرادی که فوق لیسانس از دانشگاههای ایران دارند باید و توصیه می شود برای فوق لیسانس بیایند تا با سنت اکادمیک کانادا آشناتر شوند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مهیار
    يك شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵

    با سلام
    میخواست بپرسم که آیا دفتر شما در مورد ویزای کار به عنوان پرستار خانگی میتواند کمکی و راهنمایی نماید
    من از وکیلی سوال کردم که آیا پسر می تواند به عنوان پرستار خانگی برای مادرش که سیتی زن کانادا می باشد اقدام نماید که فرمودند امکان دارد

    لطفا شما راهنمایی فرمایید

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      خیر
      آنچه می فرمایید ممکن نیست
      وقت تلف نکنید



      برای بررسی شرایط شما لطفا فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید

      http://www.canpars.ca/__fill+the+free+assessment+form+to+see+if+you+qualify+for+immigration+to+canada?language=fa-IR

      موفق باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سيد علي يحيي زاده
    جمعه ۹ تير ۱۳۹۶

    سلام حدود دو هفته پيش فرم ارزيابي را پر كردم ولي هيچ ايميل يا تماسي با من گرفته نشد
    خواهش ميكنم اگه حتي شرايط پذيرش مهاجرت را از طريق شركت شما ندارم اعلام بفرماييد يا حداقل راهنمايي بفرماييد
    ممنون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      همه فرمها پاسخ می گیرند اگر نگرفته اید دو دلیل دارد
      یا اینکه ایمیل ما به باکس اسپم شما رفته است
      یا اینکه ایمیل خود را در فرم اشتباه نوشته ایذد

  • به این دیدگاه پاسخ دهید احمد ناصری
    دو شنبه ۹ امرداد ۱۳۹۶

    سلام من مایلم شرایطم برای ویزای تحصیلی و توریستی مورد بررسی قرار گیرد ممنون میشم مساعدت فرمایید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نسرین عزیزی
    سه شتبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۶
    مهاجرت

    1-آیا من باوجود 40 سال سن و همسرم 44 سال و فرزند 16 و 12 ساله میتوانم با ویزای توریستی و با دعوتنامه ای از طرف برادرم که شهروند ونکوور است به کانادا مسافرت کنیم؟؟
    2-آیا میتوانم بعداز رسیدن به کانادابا ویزای کار مشغول بکار شوم ؟؟؟
    3- آیا این نوع ویزا منجر به اقامت خواهدشد؟؟؟ بعد از چه مدتی؟؟؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      ۱- بله ممکن است
      ۲- خیر به این سادگی نیست و بر این اساس اقدام نکنید
      ۳- اگر ویزای کار بگیرید بله ممکن است ولی باز هم نه به این سادگی که تصور می کنید
      لطفا فرم ارزیابی را در همین وب سایت تکمیل کنید برای بررسی راههای اقامت دایم به شکل صحیح

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نسرین عزیزی
    سه شتبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۶
    مهاجرت

    1-آیا من باوجود 40 سال سن و همسرم 44 سال و فرزند 16 و 12 ساله میتوانم با ویزای توریستی و با دعوتنامه ای از طرف برادرم که شهروند ونکوور است به کانادا مسافرت کنیم؟؟
    2-آیا میتوانم بعداز رسیدن به کانادابا ویزای کار مشغول بکار شوم ؟؟؟
    3- آیا این نوع ویزا منجر به اقامت خواهدشد؟؟؟ بعد از چه مدتی؟؟؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سحر
    دو شنبه ۳۰ امرداد ۱۳۹۶

    سلام من به جايي مراجعه كردم كه به من گفتن كه اگر مدرك c١فرانسه داشته باشم ميتونن برام اقامت دايم كانادا تا مدت ١/٥ديگه بگيرن بنظرتون درسته ميشه؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      هیچکس نمی تواند در مورد زمان قول بدهد
      همین که قول زمان شنیدید شک کنید
      زمان در دست ما نیست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید س
    يك شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۶
    مهاجرت

    با سلام. من قبلا فرم پر کردم برای امتیاز .ولی میخوام بدونم بهترین شرایط برای اقدام کدوم است که شروع به پیگیری کنم .فوق لیسانس مالی هستم بدون مدرک زبان با ۱۰ سال تجربه کاری و بیمه و سنم ۳۰ است

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      فرم پر کرده اید منتظر پاسخ ما باشید
      وقت مشاوره همه موضوعات مطرح می شود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سهیلاوشاحی
    چهار شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۶

    سلام‌وقت بخیر
    من دانشجوی دکتری علوم‌سیاسی هستم و در بعد دیگر سابقه ۱۱ سال کار ورزشی دارم‌ مربی رشته ورزشی ایروبیک هستم مقام های کشوری نیز داشتم ولی متاسفانه این رشته برای خانم ها فراتر از مسابقات داخلی مجوز صادر نمیکنه ایا امکانش هست برای کار ورزشی با توجه به محدودیت موجود این رشته برای خانم‌ها در ایران‌ ، برای کار درکانادا اقدام‌کنم ؟ یا اقدام برای ویزای دانشجویی از طریق رشته تحصیلی خودم ( علوم سیاسی ) بهتر هست؟
    ممنون از پاسخگوییتون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      همه اینها ممکن است
      فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا وقت مشاوره بگیرید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مریم
    جمعه ۳۱ شهريور ۱۳۹۶

    باسلام
    ببخشید من مدرک کارشناسی الکترونیک داریم، میخواستم آگه بشه ویزای تحصیلی کانادا رو بگیرم که از دیپلم پزشکی بخون اونجا، آیا شدنی هست یاخیر؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید میلاد احمدی
    جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۶
    ویزای موقت

    سلام، یه سوال؛ من ۲۵ سالمه و تا به امروز هیچ ویزای خارج از کشوری نگرفته‌ام، در حال حاضر دایی من به همراه خانواده‌اش pr کانادا هستن. به نظرتون من برای ویزا گرفتن اقدام کنم تنهایی؟ یا اینکه داییم میتونه برای من دعوت نامه بفرسته؟ اگه دعوت نامه بفرسته چقدر توی روند تایید شدن ویزای من تاثیر داره؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      بدون دعوتنامه که امکان اقدام چندانی نیست
      دعوتنامه دلیل سفر را توضیح می دهد اگر نباشد باید دلیل محکم و منطقی دیگری باشد که ندارید

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند
به‌زودی و در کنار شهروندان ۲۹ کشور دیگر

ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند

۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - از یازدهم دسامبر ۲۰۱۳، ایرانیان در کنار ساکنان ۲۹ کشور دیگر، برای تقاضای ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت و عکس ارائه دهند. براساس خبری که روزنامه تورنتواستار به تاریخ دوشنبه ۱۶...
سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند
به بهانه اعلام ارایه خدمات ویزای موقت کنپارس

سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند؟

۱۸ آذر ۱۳۹۱ -  حوریه معمار   سوپر ویزا نوعی ویزای موقت است که توسط اداره مهاجرت کانادا درماه دسامبر ۲۰۱۱ در پی بسته شدن برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر معرفی شد. پدر و مادرها، پدربزرگ و مادربزرگ...
صدور ۵۰ هزار سوپرویزا برای پدران و مادران

صدور ۵۰ هزار سوپرویزا برای پدران و مادران

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرد بیش از 50،000 سوپرویزا برای متقاضیان صادر کرده است. سوپرویزا یک ویزای تا ده ساله بدون محدودیت ورود (multiple entry) است که به پدر...
تکمیل ظرفیت برنامه اسپانسرشیپ والدین در یک ماه

تکمیل ظرفیت برنامه اسپانسرشیپ والدین در یک ماه

سهولت بیشتر در صدور سوپرویزا و ویزای با ورود مکرر ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - برنامه اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ-مادربزرگ‌ها Parent and Grandparent program (PGP) در فاصله یک ماه از بازگشایی، تکمیل شد. بنا بر اعلام وبسایت اداره مهاجرت این برنامه امروز سوم فوریه سال ۲۰۱۴ به...
موفقیت قابل  توجه برنامه سوپرویزا
محبوبیت «سوپرویزا» به‌رغم هزینه آن

موفقیت قابل‌ توجه برنامه سوپرویزا

۲۲ آذر ۱۳۹۱ - بر اساس اطلاعی که بخش خبری CBC از اداره شهروندی و مهاجرت کانادا کسب نموده، آمار و ارقام نشان می‌دهند که از یک‌سال پیش یعنی از زمانی که دولت فدرال ویزای...
سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند
به بهانه اعلام ارایه خدمات ویزای موقت کنپارس

سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند؟

۱۸ آذر ۱۳۹۱ -  حوریه معمار   سوپر ویزا نوعی ویزای موقت است که توسط اداره مهاجرت کانادا درماه دسامبر ۲۰۱۱ در پی بسته شدن برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر معرفی شد. پدر و مادرها، پدربزرگ و مادربزرگ...
آخرین مطالب سایت:
آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان  قسمت هفتم  ارتباط سیستم اکسپرس انتری فدرال با این برنامه

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت هفتم: ارتباط سیستم اکسپرس انتری فدرال با این برنامه)

۲۳ آذر ۱۳۹۶ - در ابتدا لازم است بار دیگر در خصوص برنامه اکسپرس انتری فدرال توضیحاتی بدهیم. برنامه اکسپرس انتری EE فدرال دارای زیر شاخه های مختلفی است، آنچه برای متقاضیان مهاجرتی ساسکچوان اهمیت دارد...
فرصت ویژه کارآفرینی در کانادا برای مدیران آی تی
رزمه خود را برای ما بفرستید

فرصت ویژه کارآفرینی در کانادا برای مدیران آی تی

۲۱ آذر ۱۳۹۶ - سال گذشته اطلاعیه ای را منتشر کردیم در مورد جذب مدیران آی تی و فرصتی که برای گسترش کار خود به کانادا می توانند در اختیار داشته باشند. متاسفانه برنامه مورد...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه اجرا می شود
اول دی ماه ساعت 21:00 به وقت تهران

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه اجرا می شود

۲۰ آذر ۱۳۹۶ - به اطلاع شما دوستان و همراهان می رسانیم که به درخواست مخاطبین کنپارس، برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت...
پاسخ اداره مهاجرت ساسکچوان به وضعیت بررسی پرونده های نیروی متخصص بعد از ثبت پرونده

پاسخ اداره مهاجرت ساسکچوان به وضعیت بررسی پرونده های نیروی متخصص بعد از ثبت پرونده

۱۷ آذر ۱۳۹۶ - کنپارس طی مکاتباتی که با اداره مهاجرت استان ساسکچوان انجام داد، پاسخ چندین مسئله را برای متقاضیان برنامه مهاجرتی نیروی متخصص این استان شفاف کرد. اداره مهاجرت استان ساسکچوان اعلام کرد که...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452
انتخاب شماره 79 اکسپرس انتری در 6 دسامبر 2017

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452

۱۵ آذر ۱۳۹۶ - در انتخاب شماره 79 اکسپرس انتری که صبح روز چهارشنبه 6 دسامبر2017 انجام شد، تعداد 2750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 452 صادر شد.   انتخاب شماره 79 اکسپرس انتری، اولین انتخاب در ماه دسامبر...
سالانه 7 هزار ساکن کبک  این استان را ترک می کنند

سالانه 7 هزار ساکن کبک، این استان را ترک می کنند

تقریبا دو سوم افرادی که کبک را ترک می کنند، به انتاریو می روند ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - در سال های 2011 تا 2016 تعداد افرادی که استان کبک را ترک کرده اند، افزایش یافته است. مجله مونترال عصر روز سه شنبه 5 دسامبر 2017 نوشت: بر اساس تحلیل های...
جدول اثبات توان مالی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تغییر خواهد کرد
اجرای تغییر از تاریخ 5 مارس 2018

جدول اثبات توان مالی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تغییر خواهد کرد

۱۴ آذر ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان دقایقی پیش امروز 5 دسامبر 2017 اعلام کرد که جدول اثبات توان مالی برنامه نیروی متخصص این استان از تاریخ 5 مارس 2018 مطابق با جدول الزامات توان مالی...
چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه نوامبر ۲۰۱۷
مهم ترین اخبار مهاجرتی کانادا در ماه نوامبر

چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه نوامبر ۲۰۱۷؟

۱۳ آذر ۱۳۹۶ - خلاصه اخبار مهاجرتی در ماه نوامبر ۲۰۱۷ را همچون ماه های گذشته در زیر بخوانید.   برنامه انتخابی استان آلبرتا از دوم ژانویه تغییر خواهد کرد 30 نوامبر بر اساس اعلام اداره مهاجرت استان آلبرتا، این استان...
آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان  قسمت ششم  تاثیر سوابق کاری  تحصیلات و نمره زبان همسر

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت ششم: تاثیر سوابق کاری، تحصیلات و نمره زبان همسر)

۹ آذر ۱۳۹۶ - در قسمت پنجم سری مقالات آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان، توضیح دادیم که برای اقدام در این برنامه باید حداقل امتیاز 60 از 100 را به دست آورید....
افزایش بودجه استان انتاریو برای آموزش مهارت های کاریابی به تازه واردان
امضای قرارداد بین دولت فدرال و انتاریو

افزایش بودجه استان انتاریو برای آموزش مهارت های کاریابی به تازه واردان

۶ آذر ۱۳۹۶ - دولت فدرال کانادا و دولت استانی انتاریو قرارداد جدیدی را در روز 24 نوامبر 2017 برای افزایش استخدام نیروی متخصص مهاجر و آموزش مهارت های لازم به تازه واردان امضا کردند. بر...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.