آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • خدمات ویزای موقت  کار  دانشجویی و توریستی  کنپارس

    خدمات ویزای موقت (کار، دانشجویی و توریستی) کنپارس

اضافه شدن یک سرویس جدید به سبد خدمات کنپارس

 پیش از این کنپارس به ندرت در مورد ویزای موقت (شامل ویزای ویزیتور یا همان توریستی و یا ویزای دانشجویی و .....) از متقاضیان نمایندگی قبول می کرد و در این زمینه پرونده می پذیرفت البته به جز در مورد موکلین خود که گاه برای انجام مصاحبه نیاز به حضور در کانادا داشتند و لازم بود برای آنها ویزا گرفته شود. در هفته های اخیر به دنبال بسته شدن سفارت کانادا در تهران و ایجاد محدودیتهایی که پیش از این وجود نداشت و نیز انتقال محل رسیدگی به این درخواستها به آنکارا مراجعات زیادی برای دریافت خدمات ویزای موقت داشتیم. بر اساس تصمیم مدیران کنپارس به منظور کمک به هموطنان عزیز از این پس عزیزانی که مایل به دریافت ویزای موقت از سفارت کانادا هستند می توانند از خدمات این شرکت با هزینه مناسبی برخوردار شوند. 

این خدمات شامل راهنمایی و مشاوره در مورد تنظیم دعوتنامه، تهیه مدارک مورد نیاز، تکمیل فرمهای لازم، کنترل مدارک، واریز وجه به حساب دولت کانادا، خرید بیمه های لازم و در صورت موافقت با ویزا هماهنگی برای دریافت آن سفارت در آنکارا خواهد بود. 

در ضمن برای آن دسته عزیزانی که فرزندانشان در کانادا هستند و مایل به دریافت سوپر ویزا هستند نیز تسهیلاتی ایجاد شده است که در مورد آن اینجا سخن گفته ایم.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا به دفتر ما در تهران مراجعه کنید. 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۸ مهر ماه ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۶:۲۷ ب.ظ - پیوند همیشگی
بازدید : ۳۶۳۷۰ - برچسب ها:
visasuper visatrv

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سارا
    پنج شنبه ۹ اردي بهشت ۱۳۹۵

    سلام من میخواستم برای مقطع دکتری در کانادا اقدام بکنم از طریق ویزای تحصیلی اگه امکان داره بفرمایید چگونه میتونم از طریق موسسه شما اقدام بکنم؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      برای دوره دکتری پرونده نمی پذیریم البته معمولا افرادی که فوق لیسانس از دانشگاههای ایران دارند باید و توصیه می شود برای فوق لیسانس بیایند تا با سنت اکادمیک کانادا آشناتر شوند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مهیار
    يك شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵

    با سلام
    میخواست بپرسم که آیا دفتر شما در مورد ویزای کار به عنوان پرستار خانگی میتواند کمکی و راهنمایی نماید
    من از وکیلی سوال کردم که آیا پسر می تواند به عنوان پرستار خانگی برای مادرش که سیتی زن کانادا می باشد اقدام نماید که فرمودند امکان دارد

    لطفا شما راهنمایی فرمایید

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      خیر
      آنچه می فرمایید ممکن نیست
      وقت تلف نکنید



      برای بررسی شرایط شما لطفا فرم ارزیابی را در سایت ما تکمیل کنید

      http://www.canpars.ca/__fill+the+free+assessment+form+to+see+if+you+qualify+for+immigration+to+canada?language=fa-IR

      موفق باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سيد علي يحيي زاده
    جمعه ۹ تير ۱۳۹۶

    سلام حدود دو هفته پيش فرم ارزيابي را پر كردم ولي هيچ ايميل يا تماسي با من گرفته نشد
    خواهش ميكنم اگه حتي شرايط پذيرش مهاجرت را از طريق شركت شما ندارم اعلام بفرماييد يا حداقل راهنمايي بفرماييد
    ممنون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      يك شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶

      همه فرمها پاسخ می گیرند اگر نگرفته اید دو دلیل دارد
      یا اینکه ایمیل ما به باکس اسپم شما رفته است
      یا اینکه ایمیل خود را در فرم اشتباه نوشته ایذد

  • به این دیدگاه پاسخ دهید احمد ناصری
    دو شنبه ۹ امرداد ۱۳۹۶

    سلام من مایلم شرایطم برای ویزای تحصیلی و توریستی مورد بررسی قرار گیرد ممنون میشم مساعدت فرمایید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نسرین عزیزی
    سه شتبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۶
    مهاجرت

    1-آیا من باوجود 40 سال سن و همسرم 44 سال و فرزند 16 و 12 ساله میتوانم با ویزای توریستی و با دعوتنامه ای از طرف برادرم که شهروند ونکوور است به کانادا مسافرت کنیم؟؟
    2-آیا میتوانم بعداز رسیدن به کانادابا ویزای کار مشغول بکار شوم ؟؟؟
    3- آیا این نوع ویزا منجر به اقامت خواهدشد؟؟؟ بعد از چه مدتی؟؟؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      ۱- بله ممکن است
      ۲- خیر به این سادگی نیست و بر این اساس اقدام نکنید
      ۳- اگر ویزای کار بگیرید بله ممکن است ولی باز هم نه به این سادگی که تصور می کنید
      لطفا فرم ارزیابی را در همین وب سایت تکمیل کنید برای بررسی راههای اقامت دایم به شکل صحیح

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نسرین عزیزی
    سه شتبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۶
    مهاجرت

    1-آیا من باوجود 40 سال سن و همسرم 44 سال و فرزند 16 و 12 ساله میتوانم با ویزای توریستی و با دعوتنامه ای از طرف برادرم که شهروند ونکوور است به کانادا مسافرت کنیم؟؟
    2-آیا میتوانم بعداز رسیدن به کانادابا ویزای کار مشغول بکار شوم ؟؟؟
    3- آیا این نوع ویزا منجر به اقامت خواهدشد؟؟؟ بعد از چه مدتی؟؟؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سحر
    دو شنبه ۳۰ امرداد ۱۳۹۶

    سلام من به جايي مراجعه كردم كه به من گفتن كه اگر مدرك c١فرانسه داشته باشم ميتونن برام اقامت دايم كانادا تا مدت ١/٥ديگه بگيرن بنظرتون درسته ميشه؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      هیچکس نمی تواند در مورد زمان قول بدهد
      همین که قول زمان شنیدید شک کنید
      زمان در دست ما نیست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید س
    يك شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۶
    مهاجرت

    با سلام. من قبلا فرم پر کردم برای امتیاز .ولی میخوام بدونم بهترین شرایط برای اقدام کدوم است که شروع به پیگیری کنم .فوق لیسانس مالی هستم بدون مدرک زبان با ۱۰ سال تجربه کاری و بیمه و سنم ۳۰ است

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      فرم پر کرده اید منتظر پاسخ ما باشید
      وقت مشاوره همه موضوعات مطرح می شود

  • به این دیدگاه پاسخ دهید سهیلاوشاحی
    چهار شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۶

    سلام‌وقت بخیر
    من دانشجوی دکتری علوم‌سیاسی هستم و در بعد دیگر سابقه ۱۱ سال کار ورزشی دارم‌ مربی رشته ورزشی ایروبیک هستم مقام های کشوری نیز داشتم ولی متاسفانه این رشته برای خانم ها فراتر از مسابقات داخلی مجوز صادر نمیکنه ایا امکانش هست برای کار ورزشی با توجه به محدودیت موجود این رشته برای خانم‌ها در ایران‌ ، برای کار درکانادا اقدام‌کنم ؟ یا اقدام برای ویزای دانشجویی از طریق رشته تحصیلی خودم ( علوم سیاسی ) بهتر هست؟
    ممنون از پاسخگوییتون

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      همه اینها ممکن است
      فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا وقت مشاوره بگیرید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید مریم
    جمعه ۳۱ شهريور ۱۳۹۶

    باسلام
    ببخشید من مدرک کارشناسی الکترونیک داریم، میخواستم آگه بشه ویزای تحصیلی کانادا رو بگیرم که از دیپلم پزشکی بخون اونجا، آیا شدنی هست یاخیر؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید میلاد احمدی
    جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۶
    ویزای موقت

    سلام، یه سوال؛ من ۲۵ سالمه و تا به امروز هیچ ویزای خارج از کشوری نگرفته‌ام، در حال حاضر دایی من به همراه خانواده‌اش pr کانادا هستن. به نظرتون من برای ویزا گرفتن اقدام کنم تنهایی؟ یا اینکه داییم میتونه برای من دعوت نامه بفرسته؟ اگه دعوت نامه بفرسته چقدر توی روند تایید شدن ویزای من تاثیر داره؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

      بدون دعوتنامه که امکان اقدام چندانی نیست
      دعوتنامه دلیل سفر را توضیح می دهد اگر نباشد باید دلیل محکم و منطقی دیگری باشد که ندارید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید نیلی
    جمعه ۲۸ اردي بهشت ۱۳۹۷
    ویزا توریستی و پناندگی

    سلام
    من اگر برای کسی دعوت نامه بدم و ایشان بیان کانادا درخواست پناهندگی بدهند . برای من دردسر پیش میاد ؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      جمعه ۳۰ شهريور ۱۳۹۷

      دعوتنامه شما از آن پس بی اعتبار است و به کسی که دعوت می کنید ویزا نمی دهند

  • به این دیدگاه پاسخ دهید تراب مسرت
    جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷

    توجه و مسولیت شما عالیست

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علی
    دو شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷

    هزینه ویزای کاری برای جوشکار ماهر

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Sima Amini
    دو شنبه ۷ آبان ۱۳۹۷

    سلام.یکسالی هست فرم اقامت موقت پر کرده ام و امتیاز 311تا به امروز دریافتم،پس چرا هیچ خبری نیست،نه تماسی نه ایمیل حتی در اسپم هم نیست،فرم هم تایید شده.اما خبری نیست

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۷

      منظور از امتیاز ۳۱۱ در کدام سیستم است اگر منظور اسکپرس انتری است که با امتیاز مطلوب فاصله زیاد دارید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید الهام
    سه شتبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷
    ویزا توریستی

    سلام من یه ماه پیش برای ویزا توریستی اقدام کردم با اینکه دعوتنامه از برادرم داشتم درخواست منو رد کردن آیا درخواست دوباره دادن فایده ای دارد؟

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۷

      بستگی دارد باید دید دلیل رد چه بوده
      شش ماهی صبر کنید و با رفع اشکال اقدام بعدی اقدام کنید
      البته اقدام حرفه ای با وکیل توصیه می شود

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند
به‌زودی و در کنار شهروندان ۲۹ کشور دیگر

ایرانیان متقاضی ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت ارائه دهند

۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - از یازدهم دسامبر ۲۰۱۳، ایرانیان در کنار ساکنان ۲۹ کشور دیگر، برای تقاضای ویزای موقت کانادا باید اثر انگشت و عکس ارائه دهند. براساس خبری که روزنامه تورنتواستار به تاریخ دوشنبه ۱۶...
سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند
به بهانه اعلام ارایه خدمات ویزای موقت کنپارس

سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند؟

۱۸ آذر ۱۳۹۱ -  حوریه معمار   سوپر ویزا نوعی ویزای موقت است که توسط اداره مهاجرت کانادا درماه دسامبر ۲۰۱۱ در پی بسته شدن برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر معرفی شد. پدر و مادرها، پدربزرگ و مادربزرگ...
صدور ۵۰ هزار سوپرویزا برای پدران و مادران

صدور ۵۰ هزار سوپرویزا برای پدران و مادران

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرد بیش از 50،000 سوپرویزا برای متقاضیان صادر کرده است. سوپرویزا یک ویزای تا ده ساله بدون محدودیت ورود (multiple entry) است که به پدر...
تکمیل ظرفیت برنامه اسپانسرشیپ والدین در یک ماه

تکمیل ظرفیت برنامه اسپانسرشیپ والدین در یک ماه

سهولت بیشتر در صدور سوپرویزا و ویزای با ورود مکرر ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - برنامه اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ-مادربزرگ‌ها Parent and Grandparent program (PGP) در فاصله یک ماه از بازگشایی، تکمیل شد. بنا بر اعلام وبسایت اداره مهاجرت این برنامه امروز سوم فوریه سال ۲۰۱۴ به...
موفقیت قابل  توجه برنامه سوپرویزا
محبوبیت «سوپرویزا» به‌رغم هزینه آن

موفقیت قابل‌ توجه برنامه سوپرویزا

۲۲ آذر ۱۳۹۱ - بر اساس اطلاعی که بخش خبری CBC از اداره شهروندی و مهاجرت کانادا کسب نموده، آمار و ارقام نشان می‌دهند که از یک‌سال پیش یعنی از زمانی که دولت فدرال ویزای...
سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند
به بهانه اعلام ارایه خدمات ویزای موقت کنپارس

سوپر ویزا چیست و چه کسانی می توانند متقاضی آن باشند؟

۱۸ آذر ۱۳۹۱ -  حوریه معمار   سوپر ویزا نوعی ویزای موقت است که توسط اداره مهاجرت کانادا درماه دسامبر ۲۰۱۱ در پی بسته شدن برنامه اسپانسرشیپ پدر و مادر معرفی شد. پدر و مادرها، پدربزرگ و مادربزرگ...
آخرین مطالب سایت:
Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است

Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است!

۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - سال 2013 بود که دولت وقت کانادا برنامه استارت آپ را برای دریافت ویزای این کشور اعلام کرد. برنامه ای به ظاهر آسان و به مانند تمامی راه های آسان، پر...
عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است

عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است؟

۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - عید پاک یا عید قیام، در انگلیسی Easter (ایستر) که تا حدی با بهار و نوروز ما مصادف است، مهمترین روز تعطیل مسیحیان می باشد؛ جشنی است که به اعتقاد آنان...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451
انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری در 17 آوریل 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - در انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 17 آوریل 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 451 صادر شد.  انتخاب شماره 114 مورخ 3 آوریل 2019 نیز...
آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان، ساعاتی پیش چهارشنبه 17 آوریل 219 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را بار دیگر تغییر داد.    برای متقاضیان برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان در دو زیر مجموعه اکسپرس...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  این جمعه 23 فروردین پخش نمی شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، این جمعه 23 فروردین پخش نمی شود

برنامه بعدی: چمعه 13 اردیبهشت 1398 ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان در 4 آوریل 2019 فهرست مشاغل مورد نیاز این استان برای هر دو روش اکسپرس انتری و OID را تغییر داد.  این فهرست شامل مشاغلی ست که بازار...
10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند
همیشه رفتن به دانشگاه، حقوق بالا را ضمانت نمی کند

10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند

۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - مونترال بلاگ هفته گذشته 10 شغل پردرآمد را که نیاز به داشتن تحصیلات دانشگاهی ندارند، معرفی کرد.  دغدغه بسیاری از نوجوانان و جوانان، شغل آینده آنهاست و برای بسیاری از آن ها...
تسلیت به بازماندگان قربانیان سیل ویرانگر

تسلیت به بازماندگان قربانیان سیل ویرانگر

۸ فروردين ۱۳۹۸ - تسلیت به مردم بزرگوار ایران و خانواده های داغدارشان. این روزها ایرانیان در سراسر جهان سوگوار عزیزانی هستند که در سیلاب های اخیر و در کمال ناباوری پرگشودند. حوادثی که قطعا با...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452
انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری در 20 مارس 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 مارس 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 452 صادر شد.  حداقل امتیازها در انتخاب شماره 112 که 6 مارس...
سال نو مبارک

سال نو مبارک...

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بهار، تکراری است که هیچ گاه تکراری نمی شود.   روزهای پایانی سال 1397 خورشیدی را پشت سر می گذاریم و به امید تحولی دوباره همراه با شما دوستداران بهار به استقبال...
تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - تغییر ساعت تابستانی یا صرفه جویی در زمان نور روز (DST) ـ در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده می شود.   به تغییر ساعت در منطقه های زمانی گفته می شود...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.