آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • چرا ویزای تحصیلی من رد شده است

    چرا ویزای تحصیلی من رد شده است؟

یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند.

بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام است و تنها یک قدم تا گرفتن ویزای تحصیلی کانادا فاصله دارید، آن هم ساختن پروفایل و ثبت درخواست مجوز تحصیل یا استادی پرمیت است.

تصور کنید پروفایل خود را در سایت IRCC به درستی ایجاد کردید و همه مدارک لازم را اعم از نامه پذیرش دانشگاه، گواهی پذیرش کبک، ترجمه شناسنامه، فرم های درخواست استادی پرمیت و سایر مدارک را بارگذاری کردید، پس از پرداخت هزینه و ثبت پروفایل اگر بیش از 14 سال داشته باشید، نامه انگشت نگاری دریافت می کنید و بایستی ظرف مدت 30 روز به یکی از مراکز درخواست ویزا  یا همان VAC برای انجام انگشت نگاری مراجعه کنید.

پس از گذراندن این همه سختی و بعد از اینکه دو ماه از انجام انگشت نگاری گذشت، روزی ایمیلی دریافت می کنید که نوشته شده است که شما شرایط کافی برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا را ندارید و درخواست شما رد شده است.

طبق آمار جدیدی که اخیرا روزنامه Globe & Mail منتشر کرد، تقریبا یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند و این رقم به نسبت سال های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. در سال 2012، 18 درصد از درخواست ویزاهای موقت کانادا ریجکت شده اند این در حالی ست که در سال 2017، 26 درصد و در سه ماه اول سال 2018، 30 درصد درخواست ها رد شده اند. 

چه دلایلی باعث ریجکت شدن ویزای تحصیلی یا ویزای توریستی می شود؟

به طور کلی، برای گرفتن هر یک از ویزای موقت کانادا یعنی ویزای بازدید، ویزای تحصیلی و ویزای کار، افسر صدور ویزا سه معیار را در نظر می گیرد: در ابتدا دلیل سفر به کانادا بایستی منطقی و توجیه پذیر باشد مثلا دلیل ادامه تحصیل یا دیدار اعضای خانواده دلایل موجهی برای سفر به کانادا هستند. دوم اینکه، هزینه سفر و اقامت موقت در کانادا باید به مقدار کافی باشد و نکته سوم که افسر صدور ویزا به آن توجه می کند، مسئله میزان وابستگی به کشور مبدا و احتمال بازگشت است. ویدئوی مرتبط را اینجا ببینید. 

با این حال، حتی اگر همه شروط بالا برقرار باشد، باز هم نظر شخصی افسر تعیین کننده است و گرفتن ویزا کاملا به نظر شخصی افسر بستگی دارد.

در نامه ریجکت شدن ویزا یکی از موارد زیر علامت زده شده است:

  1. با توجه به بخش 219 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان، منابع مالی کافی برای سفر و یا تحصیل در کانادا ارائه نشده است.
  2. شما منابع مالی کافی برای مدت اقامت خود و خانواده تان در کانادا ندارید.
  3. منابع مالی که اسپانسر شما برای پرداخت هزینه های تحصیل شما ارائه کرده است، کافی نیست.
  4. شما گواهی پذیرش کبک Certificat d’acceptation du Québec (CAQ)  را ارائه نکرده اید. البته این مدرک فقط شامل متقاضیان تحصیل در استان کبک می شود. 
  5. دلایل سفر شما به کانادا کافی نیست، تاریخچه سفرهای قبلی شما کافی نیست، دلایل کافی برای برگشت به کشورتان وجود ندارد، میزان دارایی و منابع مالی شما برای سفر به کانادا کافی نیست.
  6. مدارکی که در پروفایل ارائه کرده اید، اعتبار کافی ندارد برای مثال مدارک بانکی شما قدیمی است و آپدیت نیست.
  7. در زمان مشخص و تعیین شده برای مصاحبه حاضر نشدید یا آزمون پزشکی را در موعد مقرر ارسال نکرده اید.
  8. مدارک کافی دال بر اینکه زندگی و کار منظم در کشورتان دارید، ارائه نکرده اید.
  9. مدارک کافی از موسسه آموزشی که می خواهید در آنجا تحصیل کنید، ارائه نکرده اید.
  10. تحصیل شما در کانادا به یکی از دلایل زیر امکان پذیر نیست: تحصیلات قبلی شما، شرایط اشتغال، فرصت های تحصیلی دیگر در کشور خودتان یا در کانادا، مهارت های زبانی، برنامه های آینده زندگی تحصیلی و کاری شما.

بخشی از متن نامه انگلیسی در زیر آورده شده است:

 

You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay as a temporary resident. In reaching this decision, I considered several factors, including:

  • Travel history
  • Immigration status in country of residenc
  • Family ties in Canada and in country of residence
  • Employment prospects stay in Canada
  • Length of proposed stay in Canada
  • Purpose of visit
  • Employment prospects in country of residence
  • Current employment situation
  • Personal assets and financial status
  • Having a legitimate business purpose in Canada
  • Any history of contravening the conditions of admission on a previous stay in Canada.

 

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

۱۷ تير ۱۳۹۷ - سرانجام وزیر مهاجرت کبک ماجرای برنامه سرمایه گذاری کبک را نهایی کرد و بر این اساس متقاضیان دریافت اقامت دایم کانادا از روش سرمایه کذاری کبک باید سه شرط زیر را...
دادگاه عالی کبک رویه اداره مهاجرت کبک را محکوم کرد
در مورد شمارش امتیاز متقاضیان نیروی متخصص

دادگاه عالی کبک رویه اداره مهاجرت کبک را محکوم کرد

۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۴ -  دادگاه عالی کبک رای نهایی خود را در مورد دعوای موسوم به Stasenko v. MICC  که به همت آقای دیوید کوهن و همکاران  به طرفیت اداره مهاجرت کبک طرح شده بود اعلام...
آخرین مطالب سایت:
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ساعت ۹ شب تهران آغاز می شود
برنامه بعدی: 29 تیر 1397

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ساعت ۹ شب تهران آغاز می شود

ساعت 12:30 به وقت مونترال ۲۹ تير ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی،  به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  پخش بعدی...
تغییرات جدید در برنامه های مهاجرتی کبک از دوم آگوست اجرایی می شوند
خبر فوری برای متقاضیان برنامه نیروی متخصص کبک

تغییرات جدید در برنامه های مهاجرتی کبک از دوم آگوست اجرایی می شوند

۲۷ تير ۱۳۹۷ - اگرچه وزارت مهاجرت استان کبک، روز پنج شنبه 29 مارس 2018 اعلام کرده بود که تعداد 5000 پرونده ظرفیت سال کاری 2017-2018 تا تاریخ 15 اوت 2018 پذیرش خواهد کرد، اما دقایقی...
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
چرا ویزای تحصیلی من رد شده است

چرا ویزای تحصیلی من رد شده است؟

یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند ۲۲ تير ۱۳۹۷ - بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442
انتخاب شماره 95 اکسپرس انتری در 11 جولای 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442

۲۰ تير ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 95 اکسپرس انتری که صبح روز چهارشنبه 11 ژوییه 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 442 صادر شد.  در انتخاب شماره 94 اکسپرس انتری نیز حداقل امتیاز دعوت شده...
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

۱۷ تير ۱۳۹۷ - سرانجام وزیر مهاجرت کبک ماجرای برنامه سرمایه گذاری کبک را نهایی کرد و بر این اساس متقاضیان دریافت اقامت دایم کانادا از روش سرمایه کذاری کبک باید سه شرط زیر را...
سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

نکات مهم درباره ویزای دانشجویی کانادا ۸ تير ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که با حضور علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442
انتخاب شماره 94 اکسپرس انتری در 25 ژوئن 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 442

۴ تير ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 94 اکسپرس انتری که صبح روز دوشنبه 25 ژوئن 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 442 صادر شد.  حداقل امتیاز دعوت شده در انتخاب شماره 94 نسبت...
در سیستم مهاجرتی کانادا ویزای لاتاری  قرعه کشی  وجود ندارد و دروغ محض است
قربانی روش جدید کلاهبرداران نشوید

در سیستم مهاجرتی کانادا ویزای لاتاری (قرعه کشی) وجود ندارد و دروغ محض است

۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - این روزها در فضای مجازی عده ای به دنبال کلاهبرداری از مردم بی اطلاعند به بهانه اقامت کانادا آن هم از روش لاتاری. برای مردمی که در مورد لاتاری آمریکا شنیده اند...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.