آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • چرا ویزای تحصیلی من رد شده است

    چرا ویزای تحصیلی من رد شده است؟

یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند.

بعد از اینکه نامه پذیرش از مدرسه، کالج یا دانشگاه را دریافت کردید، برای گواهی  پذیرش استان کبک یا همان CAQ اقدام می کنید و گمان می کنید که کار تمام است و تنها یک قدم تا گرفتن ویزای تحصیلی کانادا فاصله دارید، آن هم ساختن پروفایل و ثبت درخواست مجوز تحصیل یا استادی پرمیت است.

تصور کنید پروفایل خود را در سایت IRCC به درستی ایجاد کردید و همه مدارک لازم را اعم از نامه پذیرش دانشگاه، گواهی پذیرش کبک، ترجمه شناسنامه، فرم های درخواست استادی پرمیت و سایر مدارک را بارگذاری کردید، پس از پرداخت هزینه و ثبت پروفایل اگر بیش از 14 سال داشته باشید، نامه انگشت نگاری دریافت می کنید و بایستی ظرف مدت 30 روز به یکی از مراکز درخواست ویزا  یا همان VAC برای انجام انگشت نگاری مراجعه کنید.

پس از گذراندن این همه سختی و بعد از اینکه دو ماه از انجام انگشت نگاری گذشت، روزی ایمیلی دریافت می کنید که نوشته شده است که شما شرایط کافی برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا را ندارید و درخواست شما رد شده است.

طبق آمار جدیدی که اخیرا روزنامه Globe & Mail منتشر کرد، تقریبا یک چهارم درخواست های صدور ویزا در سال ۲۰۱۷ ربجکت شده اند و این رقم به نسبت سال های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. در سال 2012، 18 درصد از درخواست ویزاهای موقت کانادا ریجکت شده اند این در حالی ست که در سال 2017، 26 درصد و در سه ماه اول سال 2018، 30 درصد درخواست ها رد شده اند. 

چه دلایلی باعث ریجکت شدن ویزای تحصیلی یا ویزای توریستی می شود؟

به طور کلی، برای گرفتن هر یک از ویزای موقت کانادا یعنی ویزای بازدید، ویزای تحصیلی و ویزای کار، افسر صدور ویزا سه معیار را در نظر می گیرد: در ابتدا دلیل سفر به کانادا بایستی منطقی و توجیه پذیر باشد مثلا دلیل ادامه تحصیل یا دیدار اعضای خانواده دلایل موجهی برای سفر به کانادا هستند. دوم اینکه، هزینه سفر و اقامت موقت در کانادا باید به مقدار کافی باشد و نکته سوم که افسر صدور ویزا به آن توجه می کند، مسئله میزان وابستگی به کشور مبدا و احتمال بازگشت است. ویدئوی مرتبط را اینجا ببینید. 

با این حال، حتی اگر همه شروط بالا برقرار باشد، باز هم نظر شخصی افسر تعیین کننده است و گرفتن ویزا کاملا به نظر شخصی افسر بستگی دارد.

در نامه ریجکت شدن ویزا یکی از موارد زیر علامت زده شده است:

  1. با توجه به بخش 219 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان، منابع مالی کافی برای سفر و یا تحصیل در کانادا ارائه نشده است.
  2. شما منابع مالی کافی برای مدت اقامت خود و خانواده تان در کانادا ندارید.
  3. منابع مالی که اسپانسر شما برای پرداخت هزینه های تحصیل شما ارائه کرده است، کافی نیست.
  4. شما گواهی پذیرش کبک Certificat d’acceptation du Québec (CAQ)  را ارائه نکرده اید. البته این مدرک فقط شامل متقاضیان تحصیل در استان کبک می شود. 
  5. دلایل سفر شما به کانادا کافی نیست، تاریخچه سفرهای قبلی شما کافی نیست، دلایل کافی برای برگشت به کشورتان وجود ندارد، میزان دارایی و منابع مالی شما برای سفر به کانادا کافی نیست.
  6. مدارکی که در پروفایل ارائه کرده اید، اعتبار کافی ندارد برای مثال مدارک بانکی شما قدیمی است و آپدیت نیست.
  7. در زمان مشخص و تعیین شده برای مصاحبه حاضر نشدید یا آزمون پزشکی را در موعد مقرر ارسال نکرده اید.
  8. مدارک کافی دال بر اینکه زندگی و کار منظم در کشورتان دارید، ارائه نکرده اید.
  9. مدارک کافی از موسسه آموزشی که می خواهید در آنجا تحصیل کنید، ارائه نکرده اید.
  10. تحصیل شما در کانادا به یکی از دلایل زیر امکان پذیر نیست: تحصیلات قبلی شما، شرایط اشتغال، فرصت های تحصیلی دیگر در کشور خودتان یا در کانادا، مهارت های زبانی، برنامه های آینده زندگی تحصیلی و کاری شما.

بخشی از متن نامه انگلیسی در زیر آورده شده است:

 

You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay as a temporary resident. In reaching this decision, I considered several factors, including:

  • Travel history
  • Immigration status in country of residenc
  • Family ties in Canada and in country of residence
  • Employment prospects stay in Canada
  • Length of proposed stay in Canada
  • Purpose of visit
  • Employment prospects in country of residence
  • Current employment situation
  • Personal assets and financial status
  • Having a legitimate business purpose in Canada
  • Any history of contravening the conditions of admission on a previous stay in Canada.

 

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید
پروموشن ویژه کنپارس برای زمان محدود

فرصت ثبت نام مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید

۲۳ تير ۱۳۹۷ - اگر قصد دارید که فرزندتان برای ادامه تحصیل به کانادا بیاید، فرصت ثبت نام ترم زمستان مدارس دولتی فرانسه زبان مونترال را از دست ندهید.  همه مدارس فرانسه زبان مونترال، همه مدارس انگلیسی...
اعتراض ایرانیان ساکن کانادا نسبت به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی

اعتراض ایرانیان ساکن کانادا نسبت به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی

چهارشنبه 15 آگوست 2018 ساعت 10 تا 12 مقابل دفتر نخست وزیر کانادا در مونترال ۲۳ امرداد ۱۳۹۷ - گروهی از ایرانیان ساکن در مونترال در اعتراض به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی ایرانیان کانادا صبح روز چهارشنبه پانزدهم آگوست 2018 در مقابل دفتر نخست وزیر کانادا تجمع خواهند...
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

۱۷ تير ۱۳۹۷ - سرانجام وزیر مهاجرت کبک ماجرای برنامه سرمایه گذاری کبک را نهایی کرد و بر این اساس متقاضیان دریافت اقامت دایم کانادا از روش سرمایه کذاری کبک باید سه شرط زیر را...
آخرین مطالب سایت:
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی این جمعه اجرا خواهد شد
26 مرداد 1397

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی این جمعه اجرا خواهد شد

ساعت 12:30 به وقت مونترال ۲۵ امرداد ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی،  به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  به طور...
اعتراض ایرانیان ساکن کانادا نسبت به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی

اعتراض ایرانیان ساکن کانادا نسبت به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی

چهارشنبه 15 آگوست 2018 ساعت 10 تا 12 مقابل دفتر نخست وزیر کانادا در مونترال ۲۳ امرداد ۱۳۹۷ - گروهی از ایرانیان ساکن در مونترال در اعتراض به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی ایرانیان کانادا صبح روز چهارشنبه پانزدهم آگوست 2018 در مقابل دفتر نخست وزیر کانادا تجمع خواهند...
همراهی کنپارس با موکلین در شرایط سخت

همراهی کنپارس با موکلین در شرایط سخت

۱۳ امرداد ۱۳۹۷ - این روزها شرایط اسان نیست. نرخ ارز وضعیت روشنی ندارد و پروژه مهاجرت برای برخی از متقاضیان در حال تبدیل شدن به یک رویاست. کنپارس اما در این شرایط سخت نیز...
فهرست جدید رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک اعلام شد
اعلام شده در دوم آگوست 2018

فهرست جدید رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک اعلام شد

۱۲ امرداد ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت استان کبک صبح روز پنج شنبه 2 آگوست 2018 تغییرات جدیدی را در برنامه نیروی متخصص این استان اعمال کرد.  براساس تغییرات جدید، فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص...
انگشت نگاری کانادا 10 سال اعتبار خواهد داشت
از 31 جولای 2018

انگشت نگاری کانادا 10 سال اعتبار خواهد داشت

۹ امرداد ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا اعلام کرد که از تاریخ 31 جولای 2018 انگشت نگاری و عکس برای دریافت همه ویزاهای کانادا اعم از ویزای ویزیتوری، ویزای تحصیلی، ویزای کاری (به جز...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.