آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • پاسخ به سوالات مهاجرتی  10 می 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 125

    پاسخ به سوالات مهاجرتی، 10 می 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 125)


برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. 

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 10 می 2019  برابر با  20 اردیبهشت ماه 1398

ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال 

ساعت 21:۰۰ به وقت تهران 

اجرا شد.

زمان پاسخ به سوال زمان تقریبی پاسخ سوال در ویدیو سوال
10/05/2019 21:05:29 دقیقه 3 من به مدت ۵ ماه و ۲۳ روز در کشور استرالیا زندگی کردم. جهت اکسپرس اینتری آیا نیاز به عدم سو پیشینه از استرالیا دارم با وجود اینکه ۱ هفته تا ۶ ماه فاصله داشته ؟
10/05/2019 21:05:58 دقیقه 3 حداقل میزان سرمایه گذاری برای اخذ ویزای دائم کانادا چقدر است؟
10/05/2019 21:07:53 دقیقه 5 سلام من کارشناسی ارشد بیوشیمی پزشکی دارم ولی برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا آیلتس ندارم ؟ چه راهی هست که با هزینه اندک بتونم بیام و زبان همونجا بخونمو اپلای کنم برای دکترا
10/05/2019 21:09:34 دقیقه 7 لطفا بفرمایید رعایت چه نکات و فاکتورهایی برای دریافت ویزای همسر و فرزند یک دانشجو با اهمیت است و مانع ریجکت شدن ویزای آنها میشود ؟
10/05/2019 21:10:34 دقیقه 8 من درخواست ویزای تحصیلی دادم و میخواستم بدونم بهترین زمان درخواست ویزا برای شوهرم و دختر ۴ ساله کی است ؟ آیا ممکن است به من ویزا بدهند و به آنها ویزا ندهند ؟
10/05/2019 21:11:25 دقیقه 9 دو تا سوال دارم 1- اگر من ویزای تحصیلی بگیرم همسر و فرزندم هم میتونن بیان و همسرم اجازه کار داره؟ 2- لطفا راجع به کبک و شروع به کار آریما توضیح بدید
10/05/2019 21:12:20 دقیقه 10 آیا دریافت سرتیفیکت هایی مانند tesl ontario که مجوز تدریس در آنتاریو رو میباشد در اکسپرس اینتری دارای امتیاز می باشد؟ در صورتی که امتیاز مدرک فوق لیسانس از کانادا را هم دریافت میکنم.
10/05/2019 21:15:18 دقیقه 13 آیا در فاصله پایان تحصیل در کانادا تا دریافت ورک پرمیت در حالی که درخواست داده ایم ولی در حال بررسی است و استادی پرمیت اکسپایر شده میشود با همان implied status وارد اکسپرس اینتری شد یا باید صبر کنم ورک پرمیت صادر شود؟
10/05/2019 21:15:53 دقیقه 13 لطفا روند بررسی لایحه ۹ در مجلس کبک و زمان رای گیری و همچنین پیش بینی و تحلیل خودتان از نتیجه نهایی را بفرمائید. تکلیف پرونده ها چه خواهد شد؟
10/05/2019 21:16:18 دقیقه 14 من از طریق اسپانسری همسر اقدام کردم و همسرم پناهندگی داشته و دوبار به ایران سفر کرده طی ۴ سال ایا در رونده بررسی پرونده اسپانسر شیپی مشکلی پیش می اید؟
10/05/2019 21:16:41 دقیقه 14 از دانشگاه کانادا وست ونکوور در رشته ام بی ای پذیرش گرفته ام و منتظر پاسخ دو دانشگاه دیگر از جمله کونکوردیا هم هستم. آیا به نظر شما با توجه به اینکه این دانشگاه خصوصی است برای ویزا اقدام کنم یا منتظر جواب آن دو بمانم؟ فارغ التحصیل شدن از یک دانشگاه خصوصی در پیدا کار تاثیر منفی دارد
10/05/2019 21:18:07 دقیقه 16 معمولا چه تعداد از پرونده های سرمایه گذاری کبک در مرحله کبک رد می شوند و آیا اعتراض به نتیجه می رسد ؟ معمولا چند درصد احتمال موفقیت است
10/05/2019 21:19:04 دقیقه 17 سلام من و همسرم هر دو پرستار و ۲۸ ساله هستیم و پنج سال سابقه ی کار داریم. یک موسسه جاب افر با قیمت پانزده هزار دلار امریکا را پیشنهاد داده است.چگونه میتوانیم از سوری نبودن آن مطمئن شویم؟
10/05/2019 21:19:33 دقیقه 17 برای درخواست ویزای تحصیلی اگر برای همسر و فرزند همزمان اقدام بشه احتمال ریجکتی بیشتر میشه؟
10/05/2019 21:20:06 دقیقه 18 برنامه اسکیل ورکر استانی و فدرال جهت پرستاران نیاز به چه نمره زبانی دارد؟و چطور میتوانیم جهت گرفتن مدرک RN در کانادا اقدام کنیم؟
10/05/2019 21:21:09 دقیقه 19 خانم بنده سیتیزن کانادا هستن واونجا زندگی میکنن ،من میتونم ویزای توریستی اقدام بکنم ؟ راهی غیر از اسپانسر شدن ایشون هست ؟
10/05/2019 21:21:27 دقیقه 19 آیا در طول مدتی که پرونده اقامت دائم ازطریق برنامه QSW در حال بررسی هست باید الزاماً در داخل کبک باشیم؟
10/05/2019 21:22:14 دقیقه 20 من برای ویزای تحصیلی کانادا میخوام اقدام بکنم. یک سفر شنگن داشتم به فرانسه.آیا سفارت کانادا با دولت فرانسه مکاتبه هم میکنه که ما چه مدارکی ارایه کردیم که ویزای شنگن اخذ کردیم یا فقط ورود و خروج به موقع در تراول هیستوری چک مهم هست برای سفارت و اون مدارک رو چک نمیکند.
10/05/2019 21:22:58 دقیقه 20 بنده واجد شرایط اقدام برای برنانه peq هستم. آیا میتونم در اپلیکیشن خودم همسرم رو هم اضافه کنم؟ (ایشون در کانادا تحصیل نکردن و مدرک زبان فرانسه هم ندارن). بعد از اخذ csq و در مرحله فدرال چطور؟
10/05/2019 21:23:52 دقیقه 21 من دانشجوی دکترا و همسرم با ورک پرمیت یکسال و نیمه در دلاراما کار میکنند و شش ماهه با ۲۵ ساعت در هفته فول تایم اند.(میانگین ساعت بالای ۳۰ ساعت) اگر همسرم برای peq اقدام کنند ،باید تا فارغ التحصیلی من منتظر بمانیم؟ آیا مجموع ساعت های پارت تایم هم تبدیل و محاسبه میشه؟
10/05/2019 21:25:12 دقیقه 23 از طریق نیروی متخصص کبک میخوام اقدام کنم،الان میخوام یکی از گواهینامه های تخصصی مربوطه رو بگیرم چطور متوجه بشم که گواهینامه مورد تایید کشور کانادا و کبک قرار میگیره؟
10/05/2019 21:36:16 دقیقه 34 اگر من ایده ای برای استارت آپ داشته باشم و موفق بشم تاییدیه اینکوبیتور را اخذ کنم شما پروندمو قبول میکنید؟
10/05/2019 21:41:11 دقیقه 39 من همسرم داروسازی خونده و طرحش هم تمام شده. آیلتس اورال 7 هم داره. برای مهاجرت به کانادا حتی از راه تحصیلی امکانش هست؟
10/05/2019 21:41:31 دقیقه 39 آیا اگر از طریق نیروی متخصص کبک اقدام کردیم، ضرورتی دارد که حتما در استان کبک ساکن شویم و یا تنها کافیست که آنجا لند نماییم ؟
10/05/2019 21:42:09 دقیقه 40 در مورد شرایط نوع کاربرای peq کاری برای منی که همسرم دانشجو هست توضیح بدید کارت جنرال هم قابل قبوله؟ اگه یه مدت پارت تایم و یه مدت فول تایم باشم، آیا ساعت های پارت تایم هم به معادل فول تایم تبدیل میشه؟
10/05/2019 21:42:58 دقیقه 40 لطفا در مورد ویزای نیروی متخصص کبک توضیح دهید.واینکه منکه لیسانس هستم پس از ورود برای ادامه تحصیل روند خاصی داره ؟ امتحان یا سنجش خاصی گرفته میشه ؟
10/05/2019 21:43:30 دقیقه 41 خانم ٤١ ساله لیسانس نرم افزار دانشگاه دولتی١٧ سال گپ تحصیلی که با کار پژوهشی تیمی که منجر به ثبت اختراع و تولید در کشور شده کاور شده و هم اکنون دانشجوی ترم اول ارشد نرم افزار دانشگاه دولتی آیا راهی برای مهاجرت به کانادا دارم؟
10/05/2019 21:44:01 دقیقه 42 از زمان درخواست peq تا pr شدن معمولا چقدر زمان میبرد ؟
10/05/2019 21:44:16 دقیقه 42 در سایت رسمی دولت کانادا برای اثبات سابقه کار، مواردی ذکر شده که شامل سابقه بیمه تامین اجتماعی نمیشود، چرا برخی موسسات برای دریافت ویزای توریستی اصرار دارند که برای اثبات سابقه کار علاوه بر نامه در سربرگ شرکت به سابقه بیمه تامین اجتماعی هم نیاز هست؟جای بیمه چه مدرکی قبول است

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


چهار شنبه ۲۵ اردي بهشت ماه ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۴:۲۴ ب.ظ - پیوند همیشگی
گروه نویسندگان کنپارس - بازدید : ۸۳۳ - برچسب ها:
ثبت دیدگاه شما
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
آخرین مطالب سایت:
علی مختاری در نشست روز ۱۵ ماه می ۲۰۱۹  IBNG سخنرانی می کند
چهارشنبه 15 می 2019 ساعت 8 صبح برگزار می شود

علی مختاری در نشست روز ۱۵ ماه می ۲۰۱۹ IBNG سخنرانی می کند

۲۳ اردي بهشت ۱۳۹۸ - نشست هفتگی گروه همبستگی بازرگانان ایرانی مقیم مونترال (IBNG) روزهای چهارشنبه هر هفته از ساعت ۸ تا ۹ صبح در رستوران Eggsfrutti  واقع در 6710 خیابان saint Jacques شهر مونترال برگزار می...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها اجرا می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها اجرا می شود

برنامه بعدی: جمعه 3 خرداد 1398 ۲۲ اردي بهشت ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارید

اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارید،...

ارائه بسته خدمات تحصیلی با مبالغ رقابتی ۱۹ اردي بهشت ۱۳۹۸ -   به اطلاع می رساند که بخش تحصیلی شرکت کنپارس، با بیش از ده سال تجریه، اکنون با گسترش فضای فیزیکی و افزایش نیروی انسانی در راستای ارائه خدمات بهتر با مبالغ...
در سرزمـین جدید هم بیمه باشید

در سرزمـین جدید هم بیمه باشید

۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۸ - آیا می دانید که کنپارس نماینده رسمی سازمان تامین اجتماعی ایران در کانادا ست؟ سازمان تامین اجتماعی ایران، کنپارس را به عنوان نماینده رسمی و تام الاختیار این سازمان در امور بیمه...
پایان مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی در تورنتو و ونکوور  فقط مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می دانش آموز می پذیرند

پایان مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی در تورنتو و ونکوور/ فقط مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می دانش آموز می پذیرند

۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۸ - مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی برای سال تحصیلی 2019-2020 در همه شهرهای کانادا به پایان رسیده است و فقط  برای مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می 2019...
حداقل حقوق در کدام استان کانادا بیشتر است

حداقل حقوق در کدام استان کانادا بیشتر است؟

۱۰ اردي بهشت ۱۳۹۸ - اول آوریل برای اکثر استان های کانادا تاریخ افزایش حداقل حقوق است. استان کبک، حداقل حقوق را 50 سنت افزایش خواهد داد که از فردا اول می 2019 اجرایی خواهد شد. برخی...
Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است

Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است!

۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - سال 2013 بود که دولت وقت کانادا برنامه استارت آپ را برای دریافت ویزای این کشور اعلام کرد. برنامه ای به ظاهر آسان و به مانند تمامی راه های آسان، پر...
عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است

عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است؟

۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - عید پاک یا عید قیام، در انگلیسی Easter (ایستر) که تا حدی با بهار و نوروز ما مصادف است، مهمترین روز تعطیل مسیحیان می باشد؛ جشنی است که به اعتقاد آنان...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451
انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری در 17 آوریل 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - در انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 17 آوریل 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 451 صادر شد.  انتخاب شماره 114 مورخ 3 آوریل 2019 نیز...
آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان، ساعاتی پیش چهارشنبه 17 آوریل 219 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را بار دیگر تغییر داد.    برای متقاضیان برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان در دو زیر مجموعه اکسپرس...
آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان در 4 آوریل 2019 فهرست مشاغل مورد نیاز این استان برای هر دو روش اکسپرس انتری و OID را تغییر داد.  این فهرست شامل مشاغلی ست که بازار...
10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند
همیشه رفتن به دانشگاه، حقوق بالا را ضمانت نمی کند

10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند

۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - مونترال بلاگ هفته گذشته 10 شغل پردرآمد را که نیاز به داشتن تحصیلات دانشگاهی ندارند، معرفی کرد.  دغدغه بسیاری از نوجوانان و جوانان، شغل آینده آنهاست و برای بسیاری از آن ها...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.