آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • شرایط بررسی پرونده های نیروی متخصص کبک متناسب با وضعیت زبان فرانسه چیست

    شرایط بررسی پرونده های نیروی متخصص کبک متناسب با وضعیت زبان فرانسه چیست؟

جزئیات بخشنامه NPI ۲۰۱۷-۰۰۴ نیروی متخصص کبک در مقاله زیر توضیح داده می شود. 

اداره مهاجرت کبک در قالب بخشنامه NPI ۲۰۱۷-۰۰۴، در مورد سیاست رسیدگی، شکل برخورد با متقاضیان از جهت بررسی وضعیت زبان فرانسه و نیز ارایه مهلت برای رسیدن به سطح مورد نظر مقرراتی را اعلام کرده است. از آنجا که بخشنامه با توجه به سابقه این موضوع در سیستم کبک، کمی پیچیده نوشته شده است، تنها بخشهای مهم آن به طور خلاصه در زیر آمده است:

۱. کسانی که پرونده آنها قبل از اول آگوست ۲۰۱۳ ثبت شده است و بررسی اولیه (Examin Preliminaire) نشده اند:

  • با ارایه مدرک A۲ و یا B۱ می توانند نامه درخواست ارتقا سطح دانش زبان فرانسه (Reference en Francisation) با مهلت ۱۸ ماهه تا رسیدن به سطح B۲ دریافت کنند. 

۲.  کسانی که پرونده آنها بعد از اول آگوست ۲۰۱۳ ثبت شده است یا بعد از این ثبت می شوند و بررسی اولیه نشده اند:

  • در زمان بررسی اولیه پرونده اگر متقاضی دست کم یک مدرک زبان B۱ در پرونده داشته باشد، نامه ارتقا سطح دانش زبان دریافت خواهد کرد یعنی به وی ۱۲ ماه مهلت داده می شود که نمره زبان مورد نظر را ارایه کند.
  • در زمان بررسی اولیه پرونده اگر متقاضی یک مدرک زبان B۲ دارد ولی نمره دیگر وی B۱ است به وی برای ارتقای نمره B۱ در همان بخش شنیداری و یا گفتاری مربوطه فرصت داده می شود، یعنی کافی است همان B۱ را به B۲ تبدیل کند.
  • دو مورد بالا بسته به شرایط درپرونده های متاهل ممکن است در مورد هر یک از زن و شوهر اعمال شود.
  •  افراد مجرد باید در سیستم جدید امتیاز بندی دست کم ۴۰ امتیاز بدون احتساب مدرک زبان داشته باشند تا پرونده از جهت دریافت نامه ارتقای زبان فرانسه بررسی شود، به این افراد برای دریافت سطح B۲ مهلت ۱۲ ماهه داده می شود.
  • افراد متاهل باید در سیستم جدید امتیازبندی کبک دست کم ۴۵ امتیاز داشته باشند تا پرونده آنها از جهت دریافت نامه ارتقای زبان فرانسه بررسی شود ولی هر دوی آنها باید ظرف ۱۲ ماه به سطح B۲ برای قبولی برسند.
  • افراد متاهلی که در سیستم جدید امتیاز بندی کبک دست کم ۴۹ امتیاز داشته باشند، تنها از متقاضی اصلی ظرف ۱۲ ماه نمره زبان B۲ خواسته خواهد شد.
  • افراد متاهلی که در سیستم جدید امتیاز بندی دست کم ۵۵ امتیاز داشته باشند، ارایه نمره زبان مورد قبول ظرف ۱۲ ماه از سوی همسر کافی است.
  • برای دریافت قبولی در هر یک از موارد بالا رسیدن به امتیاز استخدام پذیری الزامی است  متقاضی مجرد باید ۴۳ و متقاضی متاهل ۵۲ امتیاز استخدام پذیری را در کیسه خود داشته باشد. (متن فرانسه این مطلب را هم در پی می بینید)

Dans tous les cas, avec l’amélioration demandée en français oral, le candidat doit pouvoir obtenir suffisamment de points additionnels pour atteindre le seuil éliminatoire d'employabilité (43 points pour le candidat sans conjoint et 52 points pour le candidat avec conjoint) ainsi que le seuil de passage à l'examen préliminaire (50 points pour le candidat sans conjoint et 59 points pour le candidat avec conjoint).

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید amir amirikia
    جمعه ۳۰ تير ۱۳۹۶

    با سلام.
    در صورت متاهل بودن و داشتن امتیاز ۵۹ آیا مدرک زبان نیاز است و در اگر نیاز است چه نمره ای ؟
    با تشکر

    • به این دیدگاه پاسخ دهید علی مختاری
      دو شنبه ۲ امرداد ۱۳۹۶

      عملا بله نیازی به نمره زبان ندارید ولی باید برای مصاحبه احتمالی به زبان فرانسه آمادگی داشته باشید

  • به این دیدگاه پاسخ دهید علی thjpd
    سه شتبه ۳ امرداد ۱۳۹۶

    باسلام
    من درحدود 15 سال در صنعت مخابرات و IT تجربه کاری در قالب مشاور در رده عالی سازمانی بخضوض مشاور مخابرات ایران با مدرک فوق لیسانس برنامه ریزی سیستم هستم و 49 سال سن دارم ایا با این شرایط امکان پیدا کردن شغل و دعوت بکار برای من به کانادا وجود دارد

  • به این دیدگاه پاسخ دهید حميد
    چهار شنبه ۴ امرداد ۱۳۹۶
    زبان فرانسه

    با سلام :
    در خبر فوق آمده است كه :
    = در زمان بررسی اولیه پرونده اگر متقاضی یک مدرک زبان B۲ دارد ولی نمره دیگر وی B۱ است به وی برای ارتقای نمره B۱ در همان بخش شنیداری و یا گفتاری مربوطه فرصت داده می شود، یعنی کافی است همان B۱ را به B۲ تبدیل کند.
    متاسفانه براي من كمي گنگ است در صورت امكان راهنمايي لازم را بفرماييد . متن فوق براي كساتي كه كمبود امتيار دارند صدق مي كند يا براي همه ؟
    چرا كه من از بچهاي پروسه كاغذي 2015 هستم و امتياز استخدام پذيري 57 و امتياز قبولي 63 دارم. (بدون مدرك فرانسه ) الان هم مدرك فرانسه گرفتم B2 ecoute و B1 parle‏ ‏- لذا مي خواستم بدونم با ارسال مدارك فرانسه با وجودي كه به امتيازش احتياجي ندارم آيا باز هم از من مدرك B2 parle رو هم مي خواهند ؟
    پيشاپيش از لطف شما سپاسگذارم

  • به این دیدگاه پاسخ دهید MOHAMMAD
    چهار شنبه ۴ امرداد ۱۳۹۶

    جناب آقاي مختاري با سلام و خسته نباشيد خدمت شما
    ما(من و همسرم) با توجه به جدول امتيازبندي در سايت شركت شما،بدون امتياز زبان(انگليسي و فرانسه)و بدون امتياز فرزند و توان مالي ، 51 امتياز مي شويم.
    با امتياز فرزند به امتياز 55 ميرسيم.
    آيا با توجه به مطلب فوق الذكر حضرتعالي و بند آخر كه فرموديد 55 امتيازي ها فقط ارائه مدرك زبان همسر(فرانسه) شامل حال ما ميشود؟
    تا آخر سال 96 بنده(متقاضي اصلي) هم مدرك ارشد خواهم گرفت و هم آيلتس(CLB5) خواهم داشت كه در اين صورت با احتساب امتياز توان مالي،امتياز ما به 62 خواهد رسيد،آيا با اين توضيحات باز هم احتياجي به ارائه مدرك فرانسه هست؟يا خير؟يا فقط درحد مصاحبه بلد باشيم؟ ممنون

  • به این دیدگاه پاسخ دهید sm
    پنج شنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶

    با عرض سلام به طور دقيق متوجه اين بخشنامه نشدم آيا منظور از شرط آخر مبني بر كسب امتياز استخدام پذيري ،، قبل از بررسي پرونده براي ارايه مهلت هست ؟ يا اينكه منظور بر اين است كه پرونده در صورتي بررسي خواهد شد كه صاحب پرونده با فرض موفقيت دركسب امتياز زبان فرانسه طي مهلت ارسال زبان فرانسه حداقل امتياز استخدام پذيري را دارا خواهد بود .....؟؟؟ چرا كه ابتداي متن فرانسه آن در اين خصوص اشاره به (با بهبود فرانسه )دارد.
    لطفا راهنمايي كنيد با سپاس

  • به این دیدگاه پاسخ دهید sm
    پنج شنبه ۵ امرداد ۱۳۹۶

    با عرض سلام احتراما اينجانب به طور دقيق متوجه اين بخشنامه نشدم آيا شرط داشتن امتياز استخدام پذيري در همه موارد منظور بر اين است كه پرونده ابتدا شرط كسب امتياز استخدام پذيري آن مورد بررسي قرار ميگيرد اگر نداشت ديگر شامل مهلت زماني فرانسه نميشود؟
    يا منظور بر اين است كه زماني به متقاضي مهلت زماني داده خواهد شد كه با فرض موفقيت در كسب مدرك فرانسه و به تبع آن كسب حداقل مجموع امتياز مورد نيازقبولي ، امتياز استخدام پذيري نيز توانسته حد نصاب را داشته باشد.
    يعني اينكه ممكن است متقاضي بتواند كسري مجموع امتياز را از طريق زبان فرانسه جبران كند اما اگر در اين حالت با توجه به جبران مجموع امتياز ، امتياز استخدام پذيري به نصاب نرسيده باشد، ديگر متقاضي نامه مهلت زماني دريافت نخواهد كرد و پرونده رد خواهد شد .
    كدام منظور مد نظر اين بخشنامه خواهد بود سپاسگزار خواهم شد راهنمايي بفرماييد.

  • به این دیدگاه پاسخ دهید عليرضا
    جمعه ۶ امرداد ۱۳۹۶

    با احترام
    با امتياز ٥٥ متاهل با گرفتن آيلتس csq ممكن است بگيريم يا حتما b2 نياز است يا به مصاحبه هم دعوت مي شويم
    منظور اين است كه مصاحبه و b2 يكيش به ما مي خوره

  • به این دیدگاه پاسخ دهید Afsaneh
    شنبه ۷ امرداد ۱۳۹۶

    Az sale 2006 dar Quebec egamat daram va levele French man 3 hast aye mitonam dar in halat dobareh eghdam be citizenship ro anjam bedam

  • به این دیدگاه پاسخ دهید یوسف
    يك شنبه ۸ امرداد ۱۳۹۶

    با سلام. در صورت متاهل بودن و داشتم امتیاز 61 ، باز هم نیاز به مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه می باشد؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید sm
    يك شنبه ۸ امرداد ۱۳۹۶

    با عرض سلام احتراما اينجانب به طور دقيق متوجه نشدم كه منظور اين بخشنامه اين است كه در هر حالت بايد قبل از هر گونه بررسي ميبايست امتياز استخدام پذيري رسيده باشد سپس راجع به مهلت زبان تصميم گيري نمايند يا
    اينكه منظور اين است كه در شرايطي مهلت زبان داده ميشود كه اگر مهلت داده شود با فرض كسب امتياز لازم فرانسه ، امتياز استخدام پذيري نيز از حداقل كمتر نشود .
    سپاسگزار خواهم شد اين قسمت را واضحتر توضيح دهيدو در صورت لزوم توضيحات كاملتري را ارايه فرماييد. با سپاس

  • به این دیدگاه پاسخ دهید sm
    يك شنبه ۸ امرداد ۱۳۹۶

    با عرض سلام احتراما اينجانب به طور دقيق متوجه نشدم كه منظور اين بخشنامه اين است كه در هر حالت بايد قبل از هر گونه بررسي ميبايست امتياز استخدام پذيري رسيده باشد سپس راجع به مهلت زبان تصميم گيري نمايند يا
    اينكه منظور اين است كه در شرايطي مهلت زبان داده ميشود كه اگر مهلت داده شود با فرض كسب امتياز لازم فرانسه ، امتياز استخدام پذيري نيز از حداقل كمتر نشود .
    سپاسگزار خواهم شد اين قسمت را واضحتر توضيح دهيدو در صورت لزوم توضيحات كاملتري را ارايه فرماييد. با سپاس

  • به این دیدگاه پاسخ دهید sm
    سه شتبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۶
    شرط استخدام پذيري

    سلام ممكنه راجع به قسمت آخر توضيح بيشتري بفرماييد؟

  • به این دیدگاه پاسخ دهید هدی
    دو شنبه ۱۶ امرداد ۱۳۹۶

    با سلام
    همسر من در حال حاضر بدون احتساب نمره زبان فرانسه 63 امتیاز دارد. در این صورت ایا ارائه مدرک B2 برای ایشان یا بنده اجباری است؟ احتمال اینکه امسال بتوانیم در سیستم online ایجاد پروفایل کرده و ثبت نام کنیم چقدر است؟ ایا هنوز دوره پاسخ گویی کبک 3 و 4 سال است؟
    با تشکر از پاسخگویی شما

  • به این دیدگاه پاسخ دهید رز
    چهار شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶

    با سلام
    آیا امتیاز در نظر گرفته شد برای متاهلین ، مجموع امتیازات زن و وشوهر باهم می باشد ؟ یا فقط فردی که اقدام کرده ؟
    اگر مجموع امتیازات 56 باشد نیاز به مدرک زبان هست ؟

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
پاسخ به سوالات مهاجرتی  15 مارس 2019 با علی مختاری  برنامه زنده شماره 122

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 15 مارس 2019 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 122)

برنامه بعدی: جمعه نهم فروردین 1398 ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
9 1 1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

9-1-1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

۱۴ دي ۱۳۹۷ - اگر در آمریکای شمالی زندگی می کنید، برای اینکه در شرایط اضطراری به پلیس، آتش نشانی و آمبولانس متصل شوید، فقط کافی است که شماره 1-1-9 ( اعداد را به انگلیسی...
آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم
مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای تحصیلی

آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم؟

۱۵ آبان ۱۳۹۷ - یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا، دریافت ویزای تحصیلی است. صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می...
برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

برنامه خوداشتغالی استان کبک متقاضی می پذیرد

۱ شهريور ۱۳۹۷ - استان کبک، سه برنامه تجاری دارد که درباره برنامه سرمایه گذاری این استان و شرایط جدید این برنامه مهاجرتی، و همچنین برنامه کارآقرینی پیش ازاین سخن گفته ایم، حال در این...
آیا پرونده های کبک در سیستم مون پروژه به  آریما منتقل خواهند شد

آیا پرونده های کبک در سیستم مون پروژه به آریما منتقل خواهند شد؟

گزارشی از جلسه نمایندگان ICCRC با وزارت مهاجرت کبک ۲۸ امرداد ۱۳۹۷ - هیاتی از شاخه کبک انجمن مشاورین مهاجرتی کانادا روز چهارشنبه 8 آگوست 2018 به دیدار مذیر برنامه مهاجرتی نیروی متخصص کبک رفتند و در خصوص تغییرات جدید برنامه مهاجرت به استان...
اعتراض ایرانیان ساکن کانادا نسبت به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی

اعتراض ایرانیان ساکن کانادا نسبت به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی

چهارشنبه 15 آگوست 2018 ساعت 10 تا 12 مقابل دفتر نخست وزیر کانادا در مونترال ۲۳ امرداد ۱۳۹۷ - گروهی از ایرانیان ساکن در مونترال در اعتراض به تاخیر در روند بررسی پرونده های مهاجرتی ایرانیان کانادا صبح روز چهارشنبه پانزدهم آگوست 2018 در مقابل دفتر نخست وزیر کانادا تجمع خواهند...
آخرین مطالب سایت:
علی مختاری در نشست روز ۱۵ ماه می ۲۰۱۹  IBNG سخنرانی می کند
چهارشنبه 15 می 2019 ساعت 8 صبح برگزار می شود

علی مختاری در نشست روز ۱۵ ماه می ۲۰۱۹ IBNG سخنرانی می کند

۲۳ اردي بهشت ۱۳۹۸ - نشست هفتگی گروه همبستگی بازرگانان ایرانی مقیم مونترال (IBNG) روزهای چهارشنبه هر هفته از ساعت ۸ تا ۹ صبح در رستوران Eggsfrutti  واقع در 6710 خیابان saint Jacques شهر مونترال برگزار می...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها اجرا می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها اجرا می شود

برنامه بعدی: جمعه 3 خرداد 1398 ۲۲ اردي بهشت ۱۳۹۸ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارید

اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارید،...

ارائه بسته خدمات تحصیلی با مبالغ رقابتی ۱۹ اردي بهشت ۱۳۹۸ -   به اطلاع می رساند که بخش تحصیلی شرکت کنپارس، با بیش از ده سال تجریه، اکنون با گسترش فضای فیزیکی و افزایش نیروی انسانی در راستای ارائه خدمات بهتر با مبالغ...
در سرزمـین جدید هم بیمه باشید

در سرزمـین جدید هم بیمه باشید

۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۸ - آیا می دانید که کنپارس نماینده رسمی سازمان تامین اجتماعی ایران در کانادا ست؟ سازمان تامین اجتماعی ایران، کنپارس را به عنوان نماینده رسمی و تام الاختیار این سازمان در امور بیمه...
پایان مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی در تورنتو و ونکوور  فقط مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می دانش آموز می پذیرند

پایان مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی در تورنتو و ونکوور/ فقط مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می دانش آموز می پذیرند

۱۱ اردي بهشت ۱۳۹۸ - مهلت ثبت نام دانش آموزان بین المللی برای سال تحصیلی 2019-2020 در همه شهرهای کانادا به پایان رسیده است و فقط  برای مدارس فرانسه زبان مونترال تا 31 ماه می 2019...
حداقل حقوق در کدام استان کانادا بیشتر است

حداقل حقوق در کدام استان کانادا بیشتر است؟

۱۰ اردي بهشت ۱۳۹۸ - اول آوریل برای اکثر استان های کانادا تاریخ افزایش حداقل حقوق است. استان کبک، حداقل حقوق را 50 سنت افزایش خواهد داد که از فردا اول می 2019 اجرایی خواهد شد. برخی...
Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است

Start up راهی آسان یا سخت مسئله این است!

۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - سال 2013 بود که دولت وقت کانادا برنامه استارت آپ را برای دریافت ویزای این کشور اعلام کرد. برنامه ای به ظاهر آسان و به مانند تمامی راه های آسان، پر...
عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است

عید پاک یا جشن ایستر چه روزی است؟

۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - عید پاک یا عید قیام، در انگلیسی Easter (ایستر) که تا حدی با بهار و نوروز ما مصادف است، مهمترین روز تعطیل مسیحیان می باشد؛ جشنی است که به اعتقاد آنان...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451
انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری در 17 آوریل 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - در انتخاب شماره 115 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 17 آوریل 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 451 صادر شد.  انتخاب شماره 114 مورخ 3 آوریل 2019 نیز...
آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

آخرین تغییرات برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان، ساعاتی پیش چهارشنبه 17 آوریل 219 فهرست مشاغل مورد نیاز خود را بار دیگر تغییر داد.    برای متقاضیان برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان در دو زیر مجموعه اکسپرس...
آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

آخرین فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان در 4 آوریل 2019 فهرست مشاغل مورد نیاز این استان برای هر دو روش اکسپرس انتری و OID را تغییر داد.  این فهرست شامل مشاغلی ست که بازار...
10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند
همیشه رفتن به دانشگاه، حقوق بالا را ضمانت نمی کند

10 شغل پر درآمد در کانادا که نیازی به مدرک دانشگاهی ندارند

۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - مونترال بلاگ هفته گذشته 10 شغل پردرآمد را که نیاز به داشتن تحصیلات دانشگاهی ندارند، معرفی کرد.  دغدغه بسیاری از نوجوانان و جوانان، شغل آینده آنهاست و برای بسیاری از آن ها...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.