آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • دانشجوی تمام وقت هستم  در چه شرایطی می توانم کار کنم

    دانشجوی تمام وقت هستم، در چه شرایطی می توانم کار کنم؟

یک دانشجوی خارجی دانشگاه یا کالج کانادا در چه شرایطی می تواند کار کند?

در زیر با بیان یک سناریو موضوعی، به این سوال پاسخ می دهیم که یک دانشجوی خارجی دانشگاه یا کالج کانادا در چه شرایطی می تواند کار کند. اطلاعات زیر مورد تایید کارشناسان و سخنگوهای وزارت مهاجرت کانادا بوده و تغییرات مقررات برنامه های آموزشی دانشجویان بین المللی در ژوئن ۲۰۱۴ اعلام شده است. 


سناریو:

فردی در یکی از موسسات آموزشی معین یک دوره آموزشی یک ساله را به اتمام رسانده است؛ با امید بر اینکه بتواند برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات»  Post-graduation Work Permit اقدام کند. موسسه ای که او در آنجا دوره آموزشی گذرانده است، در فهرست موسسات «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» نبوده و به همین دلیل درخواست وی برای مجوز کار رد شده است. بنابراین، او تصمیم گرفته است که دوره آموزشی دیگری در موسسه ای که در فهرست اداره مهاجرت وجود دارد، بگذراند و تا چند هفته آینده برای یک مجوز تحصیل جدید اقدام کند. مجوز تحصیل فعلی او تا آخر ماه ژوئن اعتبار دارد. 

سوال اول:

آیا او می تواند در خارج از محیط دانشگاه، ۲۰ ساعت در هفته با مجوز تحصیل فعلی خود کار کند؟ حتی اگر درخواستش برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» رد شود، آیا او اجازه کار کردن خواهد داشت؟ به دلیل اینکه در حال حاضر در هیچ موسسه ای ثبت نام نکرده است، آیا این مدت زمانی که او فارغ از تحصیل است، می تواند به صورت تمام وقت کار کند؟

فرضیه:

او تنها زمانی می تواند کار کند که به عنوان دانشجوی تمام وقت ثبت نام کرده باشد و یا اینکه منتظر پاسخ «مجوز کار پس از پایان تحصیلات»  باشد. اگرچه بسیاری از وکلای مهاجرت موکلین خود اینگونه راهنمایی می کنند که آنها می توانند قبل از شروع تحصیل یا پس از پایان تحصیلات مشغول به کار شوند اما این کار اشتباهی ست.

 پاسخ:

این مسئله از سوی مشاوران مهاجرت از زوایای مختلفی مطرح شده است. ما بر این باوریم که این فرد نمی تواند کار کند و برای این اثبات این گفته نیز، به تجربه بعضی از همکاران وکیل خود اکتفا کردیم، آنان از سوی وزارت مهاجرت تاییدیه ای مبنی بر این موضوع که این فرد نمی تواند کار کند، دریافت کرده اند. بنابراین، به طور اکید متذکر می شویم که باید در پاسخ به این فرد گفته شود که نمی تواند باشرایطی که در بالا عنوان شد، کار کند. ماده ۱۸۶ مقررات حمایت از پناهندگان و مهاجرین، به توضیح این مسئله می پردازد که چگونه ملیت های خارجی بدون مجوز کار می توانند در کانادا کار کنند.

سه زیر مجموعه مرتبط با دانشجویان در زیر توضیح داده می شود:

۱. اگر فردی دانشجوی تمام وقت باشد، در محیط دانشگاه یا کالجی که در آن مشغول تحصیل هست و در بازه زمانی که مجوز تحصیل در آن دانشگاه یا کالج را دارد، می تواند کار کند. در چنین شرایطی ساعات کاری نامحدود خواهد بود، اگرچه تحصیل در دانشگاه یا کالج برای دانشجویان خارجی تمام وقت است. 

۲. اگر فرد دارای مجوز تحصیل معتبر باشد و بخواهد خارج از محیط دانشگاه کار کند، فقط می تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند مگر اینکه در تعطیلات بین دو ترم باشد:

o زمانی یک فرد دانشجوی تمام وقت محسوب می شود که در یکی از موسسات آموزشی معین که در بخش ۲۱۱.۱ تعریف شده است، ثبت نام کرده باشد. 

o برنامه آموزشی که فرد ثبت نام کرده است، باید یکی از موارد زیر در سطح بالاتر از متوسطه باشد و مدت زمان آن باید ۶ ماه یا بیشتر باشد که منتهی به مدرک شود: 


vocational training program

post-secondary academic

vocational or professional training program

 

o اگرچه فرد در بازه زمانی بین دو ترم آکادمیک می تواند به صورت تمام وقت مشغول به کار باشد، اما در طول ترم یعنی در حین تحصیل بیشتر از ۲۰ ساعت در هفته نمی تواند کار کند. 

۳. اگر فرد در حال حاضر و یا قبلاً دارای مجوز تحصیل باشد و دوره آموزشی خود را تمام کرده باشد، قبل از اینکه مجوز تحصیل او منقضی گردد، باید برای مجوز کار اقدام کند. زمانی که دانشجو در حین تحصیل خارج از محیط دانشگاه و برای ساعات نامحدود می خواهد کار کند تنها زمانی می تواند که مجوز کار پس از پایان تحصیلات گرفته باشد. در چنین شرایطی نیازی نیست که مجوز تحصیل معتبر داشته باشد.

نکته مهم اینجاست که دانشجوی خارجی که می تواند تحت شرایط ذکر شده در بالا کار کند، باید حتما دانشجو باشد. (معمولا باید دانشجوی تمام وقت باشد مگر اینکه ترم آخر را می گذراند.) یک استثنا برای این موضوع وجود دارد و آن هم این است که اگر فرد پیش از این برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» اقدام کرده باشد و پرونده او در پروسه باشد و پاسخ آن را هنوز دریافت نکرده باشد. 

در مورد داستانی که در بالا تعریف شد، فرد مورد نظر مدتی ست که دانشجو نبوده است، بنابراین شرایط تبصره ماده ۱۸۶ برای وی صدق نمی کند. او حتی منتظر پاسخ «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» هم نیست چرا که درخواستش در این خصوص رد شده است، بنابراین نمی تواند کار کند. 

نکته ۱: جدا از مدت زمان مجوز تحصیل، زمانی که دوره آموزشی یک دانشجو تمام می شود، او دیگر دانشجو محسوب نمی شود. به عبارت دیگر روزی که دانشجو نامه پایان تحصیلات خود را دریافت می کند، از آن روز دیگر دانشجو محسوب نمی شود. این  نامه همان برگه ای ست برای درخواست «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» لازم است. در چنین شرایطی، تنها راهی که او می تواند کار کند، دریافت «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» است به شرط آنکه قبل از منقضی شدن مجوز تحصیل برای آن اقدام کرده باشد.

نکته ۲: مدت زمان پس از پایان دوره آموزشی و انقضای مجوز تحصیل با تعطیلات بین دو ترم آموزشی متفاوت است بدین معنی که در تعطیلات بین دو ترم دانشجو می تواند کار کند ولی بعد از پایان کلاس ها و انقضای مجوز تحصیل دیگر نمی تواند کار کند.

پیشنهاد: دانشجویان قبل از اینکه مجوز تحصیل شان منقضی شود و نامه پایان تحصیلات را دریافت کنند، برای دریافت مجوز کار اقدام کنند. همچنین می توانند این روزهای کاری را به عنوان تجربه کار کانادایی حساب کنند. 

پاسخ خلاصه: فرد مورد بحث ما، می تواند از روزی که درخواست خود برای «مجوز کار پس از پایان تحصیلات» را ارسال کرده است تا روزی که درخواست رد شده است، کار کند. 


سوال دوم:

 دوره آموزشی همکار جدید او از ماه سپتامبر آغاز می شود. اگر او بتواند مجوز جدید تحصیل را در تابستان بگیرد، آیا می تواند تا قبل از شروع برنامه آموزشی جدیدش به صورت پاره وقت یا تمام وقت مشغول به کار شود؟ به طور کلی فردی که مجوز تحصیل دارد، قبل از شروع دوره آموزشی می تواند کار کند؟

پاسخ: 

خیر. فردی که هنوز دوره آموزشی خود را شروع نکرده است، دانشجوی تمام وقت محسوب نمی شود و نمی تواند مشغول به کار شود. بر خلاف تعطیلات بین دو ترم که بازه قابل قبولی برای کار کردن است، مدت زمان قبل از شروع تحصیلات زمانی ست که دانشجو نمی تواند کار کند. 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۳۹۶ در ۱۲:۰۰:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
مدیر سایت - بازدید : ۳۶۶۲ - برچسب ها:
دانشجوی خارجیفارغ التحصیلی در کاناداکالج کانادامشاغل دانشجویی در کانادامهاجرت دانشجویان
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
مونترال جایگزین پاریس می شود

مونترال جایگزین پاریس می شود

۴ اسفند ۱۳۹۵ - براساس گزارش اخیر رتبه بندی کیو اس، مونترال به عنوان بهترین شهردانشجویی جهان انتخاب شد. پیش از این پاریس این عنوان را برای چهار سال متوالی به خود اختصاص داده بود، ولی...
قسمت پنجم   نکاتی درباره واژه  کالج
نکاتی درباره ادامه تحصیل در کانادا

قسمت پنجم - نکاتی درباره واژه «کالج»

۱۸ دي ۱۳۹۵ - توصیه های گذشته درباره آغاز کردن جستجو برای رشته های مفید تحصیلی از کالج ها، به پرسش هایی منجر شد که نیازمند شفاف سازی از واژه پرابهام «کالج» است. این واژه...
کالج جورج براون در یک نگاه
آشنایی با مراکز آموزشی انتاریو

کالج جورج براون در یک نگاه

۱۱ دي ۱۳۹۵ - کالج جورج براون در قلب منطقه مرکزی تورنتو، یکی از قدیمی ترین و مشهورترین کالج های استان انتاریو است. برخی از برنامه و رشته های آموزشی این کالج نظیر برنامه آشپزی، حوزه...
قسمت دهم   تحصیل از راه دور
نکاتی درباره ادامه تحصیل در کانادا

قسمت دهم - تحصیل از راه دور

۳۰ مهر ۱۳۹۵ - گهگاه این پرسش مطرح می شود که «شرایط بهره گیری از خدمات تحصیلی دوره های راه دور یا آن-لاین چگونه است؟» این پرسش مخصوصا برای کسانی که در ایران تقاضای مهاجرت...
قسمت چهارم   تحصیل در کالج
نکاتی درباره ادامه تحصیل در کانادا

قسمت چهارم - تحصیل در کالج

۱۰ مهر ۱۳۹۵ -   در مجموعه پست های قبلی به این نکته اشاره شد که هدف از ادامه تحصیل در کانادا باید چه باشد و چه نکاتی را در این مورد باید رعایت کرد. در...
هزینه بالای تحصیل در ازای مزایای بی شمار

هزینه بالای تحصیل در ازای مزایای بی‌شمار

نکاتی درباره هزینه‌های تحصیلی در البرتا و سایر استان‌های کانادا ۱۵ شهريور ۱۳۹۰ - مطلب زیر اگرچه بیشتر اطلاعاتی درباره استان البرتا ارائه می‌دهد اما هم سرفصل‌هایی که بیان می‌کند و هم آمار مقایسه‌ای آن با سایر نقاط کانادا می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های تحصیلی شما مفید...
آموزش در کبک  تحصیل در کالج های کبک

آموزش در کبک: تحصیل در کالج‌های کبک

۱۵ خرداد ۱۳۸۹ -           نشاط تهرانی   در ادامه مباحث مربوط به معرفی سیستم آموزشی در استان کبک کانادا به تحصیلات تکمیلی در این استان رسیده‌ام و اولین مرحله یعنی سیستم آموزشی در کالج‌های استان که تفاوت...
اخبار کوتاه  پایان هراس از اعتصاب اساتید کالج های انتاریو   جک لیتون  رهبر جنگجوی NDP و این بار رقیبی به نام سرطان

اخبار کوتاه: پایان هراس از اعتصاب اساتید کالج های انتاریو / جک لیتون، رهبر جنگجوی NDP و این بار رقیبی به نام سرطان

۱۸ اسفند ۱۳۸۸ - پایان هراس از اعتصاب اساتید کالج های انتاریو   در کانادا موضوع اعتصاب اصناف مختلف یک جریان دائم و بدون توقف است اما بعضی از این اعتصابات می‌توانند زندگی یا برنامه‌های بخش بیشتری...
قسمت ششم   آشنایی با کالج ها  دولتی یا عمومی  Community Colleges
نکاتی در مورد ادامه تحصیل در کانادا

قسمت ششم - آشنایی با کالج‌ها (دولتی یا عمومی) Community Colleges

۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - در اینجا تلاش می‌کنیم تا یکی از مهم‌ترین مراکز آموزش تحصیلات تکمیلی در کانادا را معرفی نماییم.      [توضیح: شاید ترکیب کالج‌ دولتی در این مطلب- با توجه به آنچه اغلب خوانندگان...
آخرین مطالب سایت:
251 کارآفرین از استان ساسکچوان دعوت نامه گرفتند

251 کارآفرین از استان ساسکچوان دعوت نامه گرفتند

۲۹ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان صبح روز چهارشنبه 17 ژانویه 2018، تعداد 251 دعوت نامه برای متقاضیان برنامه کارآفرینی این استان صادر کرد.  این اولین سری صدور دعوت نامه برای متقاضیان برنامه کارآفرینی...
تخفیف ویژه کنپارس برای موکلین قدیمی از اول ژانویه 2018

تخفیف ویژه کنپارس برای موکلین قدیمی از اول ژانویه 2018

برای تمدید کارت اقامت دائم و دریافت تابعیت کانادا ۲۸ دي ۱۳۹۶ - به دنبال ارائه خدمات مهاجرتی، کنپارس در نظر دارد در برخی از امور پسا مهاجرتی همچون تمدید کارت اقامت دائم، دریافت تابعیت کانادا و اسپانسرشیپ با تخفیف ویژه در خدمت موکلین قدیمی خود...
صدور 155 دعوت نامه از طریق اکسپرس انتری
اجرای اولین تغییر 2018 در برنامه های مهاجرتی استان منیتوبا

صدور 155 دعوت نامه از طریق اکسپرس انتری

۲۵ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان منیتوبا، 291 دعوت نامه برای نیروی متخصص برنامه انتخابی استانی در اولین انتخاب سال 2018 صادر کرد که از این میان 155 دعوت نامه از طریق سیستم اکسپرس...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ها اجرا می شود
6 بهمن ماه 1396

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ها اجرا می شود

ساعت 21:00 به وقت تهران ۲۴ دي ۱۳۹۶ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی،  به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  پخش بعدی...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 446
انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری در 10 ژانویه 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 446

۲۰ دي ۱۳۹۶ - در انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 10 ژانویه 2018 انجام شد، تعداد 2750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 446 صادر شد.   انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری، اولین انتخاب...
اسپانسرشیپ گروهی در کبک متوقف شد

اسپانسرشیپ گروهی در کبک متوقف شد

تا ۳۰ جون ۲۰۱۸ ۱۹ دي ۱۳۹۶ - وزارت مهاجرت استان کبک اعلام کرد که به دلیل حجم بالای پرونده های اسپانسرشیپ گروهی در حال بررسی، پرونده های جدید را تا تاریخ 30 ژوئن 2018 نمی پذیرد.  این اعلام اداره...
برنامه مهاجرتی استان منیتوبا ویژه کارآفرینان

برنامه مهاجرتی استان منیتوبا ویژه کارآفرینان

استان منیتوبا در برنامه های مهاجرتی خود تغییراتی را ایجاد کرد ۱۸ دي ۱۳۹۶ - استان منیتوبا در تاریخ 15 نوامبر 2017  در برنامه های مهاجرتی خود Provincial Nominee Program  تغییراتی را ایجاد کرد. اداره مهاجرت استان منیتوبا اعلام کرد بر اساس قرارداد جدید این استان با...
هشتم و پانزدهم دی ماه اجرا نخواهد شد
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی

هشتم و پانزدهم دی ماه اجرا نخواهد شد

۱۵ دي ۱۳۹۶ - به اطلاع شما دوستان و همراهان می رسانیم که برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی در دو تاریخ زیر اجرا نخواهد شد:  1. جمعه هشتم دی ماه 1396 برابر با 29 دسامبر 2017 2. جمعه پانزدهم دی ماه 1396...
فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکچوان  تغییر کرد
پنج عنوان شغلی حذف شدند

فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکچوان تغییر کرد

۱۵ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان دقایقی پیش در عصر روز پنجشنبه 4 ژانویه 2018،  فهرست مشاغل مورد نیاز خود برای برنامه مهاجرتی نیروی متخصص را تغییر داد.  بر اساس این تغییر، 5 عنوان...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.