آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • چند نکته مهم در خصوص کارت اقامت دائم و تمدید آن

    چند نکته مهم در خصوص کارت اقامت دائم و تمدید آن

کارت اقامت دائم کانادا (Permanent Resident Card) یا همان کارت PR یک مدرک معتبر کانادایی است که وضعیت هر فرد را به عنوان یک مقیم کانادا اثبات می کند و برای افرادی صادر می شود که مقیم دایم کانادا هستند و هنوز شهروند کانادا نشده  و پاسپورت کانادایی ندارند. 


کارت اقامت دائم کانادا (Permanent Resident Card) یا همان کارت PR یک مدرک معتبر کانادایی است که وضعیت هر فرد را به عنوان مقیم کانادا اثبات می کند و برای افرادی صادر می شود که اقامت دایم دارند ولی هنوز شهروند کانادا نشده و پاسپورت کانادایی ندارند. مدت زمان اعتبار کارت معمولا  ۵ سال است که در صورت خروج از کانادا، برای ورود مجدد به این کارت نیاز خواهید داشت. توجه کنید که اقامت شما دایم است و کارت پی آر دلیل اقامت شما نیست بنابراین ای بسا که کارت شما معتبر نباشد ولی وضعیت اقامت دایم شما برقرار باشد.


• اگر در زمان ورود به کانادا آدرس محل اقامت خود را در فرم ها اعلام کنید، معمولا در کمتر از ۹۰ روز کارت پی آر خود را از طریق پست دریافت می کنید.


• اگر در هنگام ورود به کانادا، آدرس خود را به اداره مهاجرت اعلام نکنید، بایستی در کمتر از ۱۸۰ روز آدرس خود را به اطلاع اداره مهاجرت کانادا برسانید، برای تغییر آدرس خود به صورت آنلاین اینجا را کلیک کنید. 


• اگر پس از اولین ورود و پیش از دریافت کارت PR خاک کانادا را ترک کنید، برای ورود مجدد به کانادا باید درخواست برگ سفر برای ورود مقیم دائم (Permanent Resident Travel Document or PRTD) نمایید.


• کارت PR دارای اعتباری ۵ ساله بوده و تنها کسانی که مجموعا به مدت ۷۳۰ روز در این ۵ سال در خاک کانادا اقامت داشته باشند، می توانند برای تمدید کارت خود اقدام کنند. اگر ۷۳۰ روز در ۵ سال گذشته در کانادا نباشید و درخواست تمدید دهید در حقیقت اعلام کرده اید که الزام اقامتی خود را رعایت نکرده اید و این می تواند منجر به از دست دادن اقامت دایم شود. 


• در هنگام دریافت کارت پرواز در فرودگاه، به یاد داشته باشید که باید کارت پی آر معتبر یا برگ سفربرای ورود مقیم دائم ارائه دهید. اگر یکی از دو کارت PR یا گواهی PRTD را نداشته باشید، کارت پرواز برای شما صادر نخواهد شد.


• مسئولیت چک کردن تاریخ انقضای کارت پی آر بر عهده خود فرد می باشد. تاریخ انقضا بر روی کارت نوشته شده است. اگر کارت پی آر شما منقضی شده است و یا ظرف مدت شش ماه آینده منقضی می شود، برای تمدید اینجا را کلیک کنید.


o اگر شما در کانادا هستید و در حال حاضر کارت پی آر ندارید یا کارت پی آر شما منقضی شده است، اینجا را کلیک کنید. البته قبل از هر اقدامی ویدیوی ما را در همین سایت اینجا ببینید.


o اگر خارج از کانادا هستید و کارت پی آر ندارید یا کارت شما منقضی شده است باید برای دریافت برگ سفر اقدام کنید، اینجا را کلیک کنید. البته قبل از هر اقدام ویدیوی مربوطه را اینجا در سایت ما ببینید.

 

• بهتر است قبل از سفر، وضعیت اعتبار کارت پی آر خود را بررسی کنید.


• اگر فکر می کنید که شرایط لازم برای کارت اقامت دائم را دیگر ندارید، وضعیت اقامت دائم شما باید قبل از اینکه برای ویزای ویزیتوری یا گواهی اجازه سفر الکترونیکی (Electronic Travel Authorization or eTA) اقدام کنید، برطرف شود. برای مثال، اگر می خواهید از وضعیت اقامت دائم انصراف دهید، می توانید درخواست خود را برای دریافت eTA یا ویزا ارسال کنید. برای مشاهده شرایط لازم برای اقامت در کانادا و گزینه هایی که شما به عنوان مقیم دائم کانادا خواهید داشت، اینجا را کلیک کنید.


• برای مشاهده فرمت عکس مناسب برای کارت پی آر این نشانی را دنبال کنید.


• اگر اداره مهاجرت کانادا مشخصات کارت پی آر شما را به اشتباه چاپ کرده است، می توانید با پرکردن فرم های لازم نسبت به تصحیح آن اقدام کنید. البته توجه داشته باشید که تعداد کاراکتر مجاز برای کارت هایی که قبل از تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۵ چاپ شده اند، نام:حداکثر۱۵کاراکتر و نام خانوادگی:حداکثر۲۰ کاراکتر می باشد و برای کارت هایی که بعد از تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۵ چاپ شده اند، نام: حداکثر ۲۸ کاراکتر و نام خانوادگی: حداکثر ۲۸ کاراکتر در نظر گرفته شده است؛ بنابراین اگر اسم شما بیش از این مقدار باشد، روی کارت به صورت خلاصه چاپ خواهد شد.

ویدئوی شماره پنج در خصوص دریافت و تمدید کارت اقامت دائم را مشاهده کنید.  


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۵ اردي بهشت ماه ۱۳۹۶ در ۱۲:۰۰:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
مدیر سایت - بازدید : ۱۰۲۷۹ - برچسب ها:
کارت پی آرسیتی زن شیپتمدید کارتسفرخروج از کاناداقانون پی آرپی آر

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید پری
    يك شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶
    چگونگی شمارش۷۳۵ روز

    سلام
    برای تمدید پی آر روزهای حضور چگونه شمارش میشود؟ مثلا پس از لند دوماه حضور داشته باشیم و به ایران بازگردیم و پس از سه سال به کانادا بازگشته و بمانیم آیا آن دوماه اول و سه سال پیش بوده است جزو ۷۳۴ روز حساب میشود؟

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

۳ شهريور ۱۳۹۵ - دوستانی که در کانادا به عنوان مهاجر وارد می شوند امتظار دارند ظرف مدت معینی کارت پی آر خود را در نشانی اعلام شده خود دریافت کنند. برخی از این عزیزان...
آغاز سفر به کانادا

آغاز سفر به کانادا

۲۵ شهريور ۱۳۹۵ -   آغاز سفر به کانادا   خوب! اکنون در هواپیما نشسته‌اید و برای چندمین بار پاسپورت را باز کرده‌اید، ویزای قرمزرنگ کانادا با بخش‌های براق و زیبایش را سبک سنگین کرده‌اید و چندباری عبارت...
آخرین مطالب سایت:
251 کارآفرین از استان ساسکچوان دعوت نامه گرفتند

251 کارآفرین از استان ساسکچوان دعوت نامه گرفتند

۲۹ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان صبح روز چهارشنبه 17 ژانویه 2018، تعداد 251 دعوت نامه برای متقاضیان برنامه کارآفرینی این استان صادر کرد.  این اولین سری صدور دعوت نامه برای متقاضیان برنامه کارآفرینی...
تخفیف ویژه کنپارس برای موکلین قدیمی از اول ژانویه 2018

تخفیف ویژه کنپارس برای موکلین قدیمی از اول ژانویه 2018

برای تمدید کارت اقامت دائم و دریافت تابعیت کانادا ۲۸ دي ۱۳۹۶ - به دنبال ارائه خدمات مهاجرتی، کنپارس در نظر دارد در برخی از امور پسا مهاجرتی همچون تمدید کارت اقامت دائم، دریافت تابعیت کانادا و اسپانسرشیپ با تخفیف ویژه در خدمت موکلین قدیمی خود...
صدور 155 دعوت نامه از طریق اکسپرس انتری
اجرای اولین تغییر 2018 در برنامه های مهاجرتی استان منیتوبا

صدور 155 دعوت نامه از طریق اکسپرس انتری

۲۵ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان منیتوبا، 291 دعوت نامه برای نیروی متخصص برنامه انتخابی استانی در اولین انتخاب سال 2018 صادر کرد که از این میان 155 دعوت نامه از طریق سیستم اکسپرس...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ها اجرا می شود
6 بهمن ماه 1396

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی جمعه ها اجرا می شود

ساعت 21:00 به وقت تهران ۲۴ دي ۱۳۹۶ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی،  به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  پخش بعدی...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 446
انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری در 10 ژانویه 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 446

۲۰ دي ۱۳۹۶ - در انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 10 ژانویه 2018 انجام شد، تعداد 2750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 446 صادر شد.   انتخاب شماره 81 اکسپرس انتری، اولین انتخاب...
اسپانسرشیپ گروهی در کبک متوقف شد

اسپانسرشیپ گروهی در کبک متوقف شد

تا ۳۰ جون ۲۰۱۸ ۱۹ دي ۱۳۹۶ - وزارت مهاجرت استان کبک اعلام کرد که به دلیل حجم بالای پرونده های اسپانسرشیپ گروهی در حال بررسی، پرونده های جدید را تا تاریخ 30 ژوئن 2018 نمی پذیرد.  این اعلام اداره...
برنامه مهاجرتی استان منیتوبا ویژه کارآفرینان

برنامه مهاجرتی استان منیتوبا ویژه کارآفرینان

استان منیتوبا در برنامه های مهاجرتی خود تغییراتی را ایجاد کرد ۱۸ دي ۱۳۹۶ - استان منیتوبا در تاریخ 15 نوامبر 2017  در برنامه های مهاجرتی خود Provincial Nominee Program  تغییراتی را ایجاد کرد. اداره مهاجرت استان منیتوبا اعلام کرد بر اساس قرارداد جدید این استان با...
هشتم و پانزدهم دی ماه اجرا نخواهد شد
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی

هشتم و پانزدهم دی ماه اجرا نخواهد شد

۱۵ دي ۱۳۹۶ - به اطلاع شما دوستان و همراهان می رسانیم که برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی در دو تاریخ زیر اجرا نخواهد شد:  1. جمعه هشتم دی ماه 1396 برابر با 29 دسامبر 2017 2. جمعه پانزدهم دی ماه 1396...
فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکچوان  تغییر کرد
پنج عنوان شغلی حذف شدند

فهرست مشاغل مورد نیاز ساسکچوان تغییر کرد

۱۵ دي ۱۳۹۶ - اداره مهاجرت استان ساسکچوان دقایقی پیش در عصر روز پنجشنبه 4 ژانویه 2018،  فهرست مشاغل مورد نیاز خود برای برنامه مهاجرتی نیروی متخصص را تغییر داد.  بر اساس این تغییر، 5 عنوان...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.