آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • چند نکته مهم در خصوص کارت اقامت دائم و تمدید آن

    چند نکته مهم در خصوص کارت اقامت دائم و تمدید آن

کارت اقامت دائم کانادا (Permanent Resident Card) یا همان کارت PR یک مدرک معتبر کانادایی است که وضعیت هر فرد را به عنوان یک مقیم کانادا اثبات می کند و برای افرادی صادر می شود که مقیم دایم کانادا هستند و هنوز شهروند کانادا نشده  و پاسپورت کانادایی ندارند. 


کارت اقامت دائم کانادا (Permanent Resident Card) یا همان کارت PR یک مدرک معتبر کانادایی است که وضعیت هر فرد را به عنوان مقیم کانادا اثبات می کند و برای افرادی صادر می شود که اقامت دایم دارند ولی هنوز شهروند کانادا نشده و پاسپورت کانادایی ندارند. مدت زمان اعتبار کارت معمولا  ۵ سال است که در صورت خروج از کانادا، برای ورود مجدد به این کارت نیاز خواهید داشت. توجه کنید که اقامت شما دایم است و کارت پی آر دلیل اقامت شما نیست بنابراین ای بسا که کارت شما معتبر نباشد ولی وضعیت اقامت دایم شما برقرار باشد.


• اگر در زمان ورود به کانادا آدرس محل اقامت خود را در فرم ها اعلام کنید، معمولا در کمتر از ۹۰ روز کارت پی آر خود را از طریق پست دریافت می کنید.


• اگر در هنگام ورود به کانادا، آدرس خود را به اداره مهاجرت اعلام نکنید، بایستی در کمتر از ۱۸۰ روز آدرس خود را به اطلاع اداره مهاجرت کانادا برسانید، برای تغییر آدرس خود به صورت آنلاین اینجا را کلیک کنید. 


• اگر پس از اولین ورود و پیش از دریافت کارت PR خاک کانادا را ترک کنید، برای ورود مجدد به کانادا باید درخواست برگ سفر برای ورود مقیم دائم (Permanent Resident Travel Document or PRTD) نمایید.


• کارت PR دارای اعتباری ۵ ساله بوده و تنها کسانی که مجموعا به مدت ۷۳۰ روز در این ۵ سال در خاک کانادا اقامت داشته باشند، می توانند برای تمدید کارت خود اقدام کنند. اگر ۷۳۰ روز در ۵ سال گذشته در کانادا نباشید و درخواست تمدید دهید در حقیقت اعلام کرده اید که الزام اقامتی خود را رعایت نکرده اید و این می تواند منجر به از دست دادن اقامت دایم شود. 


• در هنگام دریافت کارت پرواز در فرودگاه، به یاد داشته باشید که باید کارت پی آر معتبر یا برگ سفربرای ورود مقیم دائم ارائه دهید. اگر یکی از دو کارت PR یا گواهی PRTD را نداشته باشید، کارت پرواز برای شما صادر نخواهد شد.


• مسئولیت چک کردن تاریخ انقضای کارت پی آر بر عهده خود فرد می باشد. تاریخ انقضا بر روی کارت نوشته شده است. اگر کارت پی آر شما منقضی شده است و یا ظرف مدت شش ماه آینده منقضی می شود، برای تمدید اینجا را کلیک کنید.


o اگر شما در کانادا هستید و در حال حاضر کارت پی آر ندارید یا کارت پی آر شما منقضی شده است، اینجا را کلیک کنید. البته قبل از هر اقدامی ویدیوی ما را در همین سایت اینجا ببینید.


o اگر خارج از کانادا هستید و کارت پی آر ندارید یا کارت شما منقضی شده است باید برای دریافت برگ سفر اقدام کنید، اینجا را کلیک کنید. البته قبل از هر اقدام ویدیوی مربوطه را اینجا در سایت ما ببینید.

 

• بهتر است قبل از سفر، وضعیت اعتبار کارت پی آر خود را بررسی کنید.


• اگر فکر می کنید که شرایط لازم برای کارت اقامت دائم را دیگر ندارید، وضعیت اقامت دائم شما باید قبل از اینکه برای ویزای ویزیتوری یا گواهی اجازه سفر الکترونیکی (Electronic Travel Authorization or eTA) اقدام کنید، برطرف شود. برای مثال، اگر می خواهید از وضعیت اقامت دائم انصراف دهید، می توانید درخواست خود را برای دریافت eTA یا ویزا ارسال کنید. برای مشاهده شرایط لازم برای اقامت در کانادا و گزینه هایی که شما به عنوان مقیم دائم کانادا خواهید داشت، اینجا را کلیک کنید.


• برای مشاهده فرمت عکس مناسب برای کارت پی آر این نشانی را دنبال کنید.


• اگر اداره مهاجرت کانادا مشخصات کارت پی آر شما را به اشتباه چاپ کرده است، می توانید با پرکردن فرم های لازم نسبت به تصحیح آن اقدام کنید. البته توجه داشته باشید که تعداد کاراکتر مجاز برای کارت هایی که قبل از تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۵ چاپ شده اند، نام:حداکثر۱۵کاراکتر و نام خانوادگی:حداکثر۲۰ کاراکتر می باشد و برای کارت هایی که بعد از تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۵ چاپ شده اند، نام: حداکثر ۲۸ کاراکتر و نام خانوادگی: حداکثر ۲۸ کاراکتر در نظر گرفته شده است؛ بنابراین اگر اسم شما بیش از این مقدار باشد، روی کارت به صورت خلاصه چاپ خواهد شد.

ویدئوی شماره پنج در خصوص دریافت و تمدید کارت اقامت دائم را مشاهده کنید.  


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


سه شتبه ۵ اردي بهشت ماه ۱۳۹۶ در ۱۲:۰۰:۰۰ ق.ظ - پیوند همیشگی
مدیر سایت - بازدید : ۱۱۱۹۵ - برچسب ها:
کارت پی آرسیتی زن شیپتمدید کارتسفرخروج از کاناداقانون پی آرپی آر

دیدگاه خوانندگان

  • به این دیدگاه پاسخ دهید پری
    يك شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶
    چگونگی شمارش۷۳۵ روز

    سلام
    برای تمدید پی آر روزهای حضور چگونه شمارش میشود؟ مثلا پس از لند دوماه حضور داشته باشیم و به ایران بازگردیم و پس از سه سال به کانادا بازگشته و بمانیم آیا آن دوماه اول و سه سال پیش بوده است جزو ۷۳۴ روز حساب میشود؟

ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

نامه های درخواست عکس برای صدور کارت پی آر

۳ شهريور ۱۳۹۵ - دوستانی که در کانادا به عنوان مهاجر وارد می شوند امتظار دارند ظرف مدت معینی کارت پی آر خود را در نشانی اعلام شده خود دریافت کنند. برخی از این عزیزان...
آغاز سفر به کانادا

آغاز سفر به کانادا

۲۵ شهريور ۱۳۹۵ -   آغاز سفر به کانادا   خوب! اکنون در هواپیما نشسته‌اید و برای چندمین بار پاسپورت را باز کرده‌اید، ویزای قرمزرنگ کانادا با بخش‌های براق و زیبایش را سبک سنگین کرده‌اید و چندباری عبارت...
آخرین مطالب سایت:
در سیستم مهاجرتی کانادا ویزای لاتاری  قرعه کشی  وجود ندارد و دروغ محض است
قربانی روش جدید کلاهبرداران نشوید

در سیستم مهاجرتی کانادا ویزای لاتاری (قرعه کشی) وجود ندارد و دروغ محض است

۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - این روزها در فضای مجازی عده ای به دنبال کلاهبرداری از مردم بی اطلاعند به بهانه اقامت کانادا آن هم از روش لاتاری. برای مردمی که در مورد لاتاری آمریکا شنیده اند...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی این جمعه اجرا نخواهد شد
برنامه بعدی: 1 تیر 1397

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی این جمعه اجرا نخواهد شد

۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  این برنامه...
افزایش تعداد دعوت نامه ها در دور جدید انتخاب اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451
انتخاب شماره 93 اکسپرس انتری در 13 ژوئن 2018

افزایش تعداد دعوت نامه ها در دور جدید انتخاب اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 451

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 93 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 13 ژوئن 2018 انجام شد، تعداد 3750 دعوت نامه با حداقل امتیاز 451 صادر شد.  در انتخاب های شماره 91 و 92 که در...
اجرای یکی دیگر از تعهدات وزیر مهاجرت کانادا از اول ژوئن 2018

اجرای یکی دیگر از تعهدات وزیر مهاجرت کانادا از اول ژوئن 2018

کانادا از نظر پزشکی سخت گیری کمتری برای صدور ویزا خواهد کرد ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا روز دوشنبه 16 آوریل 2018 اعلام کرده بود که در خصوص قوانین عدم پذیرش مهاجران به دلیل مسائل پزشکی تجدید نظر می کند. این تغییرات در...
شرکت کنپارس استخدام می کند

شرکت کنپارس استخدام می کند

۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس، برای تکمیل کادر اداری خود در دفتر مونترال، از علاقه مندان دعوت به همکاری می کند.  داشتن شرایط زیر برای متقاضیان الزامی ست: ساکن مونترال داشتن تجربه کاری مرتبط در...
استارت آپ ویزا چیست

استارت آپ ویزا چیست؟

۲ خرداد ۱۳۹۷ - استارت آپ ویزا یکی از برنامه های تجاری سیستم مهاجرتی کاناداست که از مسیری نه چندان ساده منجربه دریافت اقامت برای متقاضی و خانواده اش می شود. اگرچه این برنامه پیچیدگی های...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440
انتخاب شماره 90 اکسپرس انتری در 23 می 2018

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 440

۲ خرداد ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 90 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 23 می 2018 انجام شد، تعداد 3500 دعوت نامه با حداقل امتیاز 440 صادر شد.  در انتخاب شماره 88 و 89 نیز همین تعداد دعوت نامه...
آیا کانادا مهاجر پزشک  دندانپزشک  داروساز  وکیل و دیگر شاغلین حرفه ای می پذیرد
با توجه به وضعیت قوانین فعلی مهاجرت و محدودیتها

آیا کانادا مهاجر پزشک، دندانپزشک، داروساز، وکیل و دیگر شاغلین حرفه ای می پذیرد؟

اگر بله روش مناسب کدام است؟ ۲۸ اردي بهشت ۱۳۹۷ - کانادا دوره خاصی را در زمینه مهاجرت تجربه می کند. از طرفی نیاز شدید به نیروی انسانی بیش از پیش وجود دارد و از سوی دیگر به دلیل حضور ۹ ساله...
تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا
برای مدت محدود در دفاتر ایران و کانادا

تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا

۲۷ اردي بهشت ۱۳۹۷ - به گزارش روابط عمومی کنپارس این شرکت پروموشن ویژه ای را برای دریافت ویزای موقت کانادا (بازدید بستگان یا توریستی) برای متقاضیانی که تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ (۲۱ جون ۲۰۱۸)...
استان منیتوبا 626 دعوت نامه جدید صادر کرد

استان منیتوبا 626 دعوت نامه جدید صادر کرد

۲۵ اردي بهشت ۱۳۹۷ - اداره مهاجرت استان منیتوبا، در جدید ترین صدور دعوت نامه برای متقاضیان نیروی متخصص برنامه انتخابی استانی در 11 می 208 تعداد 626 دعوت نامه صادر کرد.  در مجموع تعداد 626 دعوت...
انگشت نگاری برای ویزای اقامت کانادا نیز اجباری شد
از 31 ژوییه 2018 اجرا می شود

انگشت نگاری برای ویزای اقامت کانادا نیز اجباری شد

۲۵ اردي بهشت ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا اعلام کرد که از تاریخ 31 ژوییه 2018 انگشت نگاری و عکس برای دریافت همه ویزاهای کانادا اعم از ویزای ویزیتوری، ویزای تحصیلی، ویزای کاری...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.